切換到寬版
  • 8750閱讀
  • 145回復

[遊戲影片]天尊好廢,囧 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線ngchunlam
發帖
icash
只看該作者 120樓  發表於: 2008-06-24
引用第118樓廁所為上於2008-06-24 19:59發表的  :
你又話我唔p -**fT?n  
我話你聽我係bank rj5)b:c}  
又話唔關你事 8R;E+B{  
你真係傻到青山都救你唔到 ;{n*F=%uC  
.......
0upZ4eN  
, -Lv3  
自己話自己,唉... |:SXN4';?  
唔诜自俾得... )9!ZkZbv_m  
廁所為上? a$6pA@7}  
廁所少年就... wo^1%:@/2  
青山都救唔到我? ^$lsmF]^  
青山都唔收你, o`}8ZtD  
要救都醫死你先, 6|%HCxWO  
我常識勁到, Ax!fvcsN  
廁所少年都讚我@@ O}7aX '  
成日開廢貼? ):Ekf2  
好過你一貼都不開... wKz*)C  
講咪诜Dn年前的事, 8[8U49V9(  
依家咩世界呀
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 121樓  發表於: 2008-06-24
引用第120樓ngchunlam於2008-06-24 20:09發表的  :
自己話自己,唉... fP1fm  
唔诜自俾得... w~*"mZaG  
廁所為上? H0mDs7  
.......
_n< @Jk~  
一貼都無開...... =TXc - J  
http://ibbs.hk/search.php?authorid=23118 k8"[)lDc.  
佢有6頁 v y F(k3W  
你有幾多頁? k+cHx799  
不如鬥多? aeF^&F0  
少d果位就送晒lfo ac比對方好無? gJBk&SDgtP  
R )e^H  
885 ,3AdA  
唔講之前就唔會講歷史啦 CB?H`R pC.  
老師點教你xd
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 122樓  發表於: 2008-06-24
引用第120樓ngchunlam於2008-06-24 20:09發表的  :
自己話自己,唉... Zx]"2U#  
唔诜自俾得... ouUU(jj02  
廁所為上? uJ$!lyJ6L  
.......
!xK`:[B  
我唔開貼? e: :H1V  
ysiBru[u  
原來你盲架 oMi"X"C:q  
青山唔收我係因為我唔係傻既 唔係瘋既 ,!4 (B1@  
大家 "$BWP  
我d改圖貼係咩黎? z<mU$<  
有個傻仔睇唔到 _sCpyu  
同佢講下
離線夜雲
發帖
icash
只看該作者 123樓  發表於: 2008-06-24
自己話自己,唉... a ^b_&}y  
唔诜自俾得... 9Qb_BNUo  
廁所為上? GKwm %A  
.......
igsJa1F  
呢位人兄你都識講醫死左又點救呢-_-? v >71 ?te  
rr# &0`]  
p.s.睇黎我地藍藍路fans club既會員要團結起來發揮藍藍路既力量啦~囧
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 124樓  發表於: 2008-06-24
引用第123樓夜雲於2008-06-24 20:13發表的  :
呢位人兄你都識講醫死左又點救呢-_-?
[= -?n6  
佢都無常識 <w.W[ak  
又點會諗到姐
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 125樓  發表於: 2008-06-24
引用第122樓廁所為上於2008-06-24 20:12發表的  :
我唔開貼? Q9Wa@gi|  
}r6SV%]:  
原來你盲架 G_g~-[O  
青山唔收我係因為我唔係傻既 唔係瘋既 J A ]s  
.......
INsc!xOQ  
不用睇你改圖 X6/k `J  
睇你下面的簽名已知道你的改圖技術
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 126樓  發表於: 2008-06-24
引用第125樓糯米滋於2008-06-24 20:13發表的  :
不用睇你改圖 _K>cB<+d  
睇你下面的簽名已知道你的改圖技術
a5:Q%F<!  
不見得有技術-_- ] FvN*@lG  
迷:總算比條傻仔有
離線mankit94104
發帖
icash
只看該作者 127樓  發表於: 2008-06-24
我從來冇見過有人咁.....(消音) n|Vs27  
比人批評你仲要反駁.... y iE[^2Pv  
冇野好講... FJgr=9>  
屈招就話人廢 l2U"4d!o  
咁叫人用迪倫屈你話你廢好冇?
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 128樓  發表於: 2008-06-24
引用第126樓廁所為上於2008-06-24 20:14發表的  :
不見得有技術-_- $R%xeih1fz  
迷:總算比條傻仔有
a33}CVG-e3  
仲有 ',? v7&  
唔好再話人講野同吠 |\%[e@u  
我地係筆戰不是罵戰 kMAQHpDD  
沒有出聲 nV ko]y  
注意用詞
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 129樓  發表於: 2008-06-24
引用第128樓糯米滋於2008-06-24 20:16發表的  :
仲有 aa2&yc29hp  
唔好再話人講野同吠 z$$ E7i  
我地係筆戰不是罵戰 9{@[ l!]W  
沒有出聲 lxx)l(&  
.......
R)MWO5  
唔知邊個話我狗吠先呢 wl1i @&9  
引用第127樓mankit94104於2008-06-24 20:15發表的  : x.CUJ^_.  
我從來冇見過有人咁.....(消音) |1wfLJ4--l  
比人批評你仲要反駁.... c[J(H,mt/  
冇野好講... A}p mr  
屈招就話人廢 ~A2{$C  
咁叫人用迪倫屈你話你廢好冇?
 \B) a57  
我相信佢唔會明你講咩-_-
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 130樓  發表於: 2008-06-24
引用第129樓廁所為上於2008-06-24 20:16發表的  :
唔知邊個話我狗吠先呢
G<n(\85X  
如果你係狗仲可以同佢嘈到的話 n+ 1!/H=d  
你不是一隻普通的狗 HYm |  
狗可以學到人話 IX@g].)C  
但果位人連狗話都學唔識=_= "~-H]9  
係咪應該佩服你=_=
離線mankit94104
發帖
icash
只看該作者 131樓  發表於: 2008-06-24
引用第129樓廁所為上於2008-06-24 20:16發表的  :
我相信佢唔會明你講咩-_-
N6K%Wkz  
點解- -
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 132樓  發表於: 2008-06-24
引用第131樓mankit94104於2008-06-24 20:17發表的  :
點解- -
ifA=qn0= }  
我講好多野佢都唔明 (EZ34,k'S  
你睇番前面就知
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 133樓  發表於: 2008-06-24
引用第131樓mankit94104於2008-06-24 20:17發表的  :
點解- -
\)?mIwo7~  
錯的人永遠不知道自己錯甚麼
離線leehowa
發帖
icash
只看該作者 134樓  發表於: 2008-06-24
wow 屈招9><>< ]>utLi5dX  
我都係風女 我同你玩呀@@ 不過唔好屈十級
離線☆小誠☆
發帖
icash
只看該作者 135樓  發表於: 2008-06-24
= =""你狂係度屈十級~好難搵到有人唔輸比你囉
一齊大叫一聲:藍~~藍~~路~~~
離線迪迪仔
發帖
icash
只看該作者 136樓  發表於: 2008-06-24
你有冇技術我唔知, vFfvvRda4x  
而且技術可以慢慢綀, S}"?#=Q.%O  
但係你就一定冇品,你勝左又點,一個天尊=所有天尊?,你勝左所有天尊又點?咁你係唔係好勁? niO(>  
正所謂江出易改,品性難移 Q:LyD!at  
技術可以改變,品格就不能一時3刻改變 gbc^Lb  
勁唔勁我唔覺得係主要ge問題,一個冇品ge人不論去邊都唔會受尊重 \!UNa le  
如果你係勁ge話,唔洗你自己講,已經有好多人會認你係一個勁人
離線divct
發帖
icash
只看該作者 137樓  發表於: 2008-06-24
引用第111樓廁所為上於2008-06-24 19:25發表的  :
我怕到時成個區都係 VmQ7M4j*  
我好廢 我好廢既貼
\Rn.ug  
樓主係好廢ma- -
離線sing216
發帖
icash
只看該作者 138樓  發表於: 2008-06-24
看完這條影片後,小人知覺大大屈招實在太強了.....小人覺得自己實在太妙小了,我要跪地拜拜你..... m@JU).NKCS  
|xzqYu?o  
雖然屈不屈招是你的自由,但你屈死天尊之後話天尊廢的話,那就不合邏輯了...由頭到尾你只想說風 +!POKr  
$2BRi@  
尊的招永遠不會過時,而且很強? EpGe'S  
8O{]ML  
屈十級也被天尊扣到一半血,大大的屈招技術還要好好努力學習~ Kw'Dzz%kN  
`n-e.{O((  
天尊廢既話大把人會同意你既講法,但而家d人回復已經有了結果了吧?
離線黑旋影

發帖
icash
只看該作者 139樓  發表於: 2008-06-24
樓主你係米覺得自己好勁? [q.W!l4E  
覺得自己放一條用狂屈招的形式屈死天尊好勁? b!.# `.  
覺得自己好光采? ^\+6*YE 4  
你咁唸真係大錯特錯了... hChM hc  
你ge vs只係屈招..無技術可言.. 7DYD+N+T  
你咁樣只係會比人笑你架ja... 2:DpnLU5  
既然覺得自己咁勁 不如我玩番場吧