切換到寬版
  • 5366閱讀
  • 51回復

[遊戲影片]雙龍降臨(回貼是美德)(今次魚旦客串!仲唔快d入黎睇睇)(新+了第4話,在4樓) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線kenneth125

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-02-12
杰 , 劍.心 , 7707演出 j(^ot001%v  
TDS故事式廣告 {6{y"8  
第一話 KiW4>@tY  
神秘人出現  W%LTcm  
看完要回!!唔係你的媽媽沒收你部電腦 3D_Ky Z~M+  
   R}Pw#*B  
想1起玩add我msn AQ n>K{M  
我的msn:[email protected]
dp`xyBQ3  
  f ?8cO#GU  
 }/~%Ysl  
  j1 _ E^  
!OWPwBm;  
御龍〝殺是黃金親衛兵差不多最差勁的一兩個,每日都被其他的金甲人取笑...... h/~:}Bof  
  r>73IpJI  
/~3~Xc ~=p  
  (Mi]vK.4  
=|>CB  
  hY 2nT  
- s[=$pDU  
有一日,他決定要淆底..... HUqG)t*c1  
  5\93-e  
s2f9 5<B  
但走出羅剎堡 , 龐士住的室是必經之路... )"k>}&'  
  +Qy*s1fit  
~3byAL  
當御龍〝殺走過時,原本沒甚麼事,.... &:}e`u@5|  
  kk]f*[Zi5  
gXr"],OM;  
出到羅剎堡門口的時候, ' >(])Oq,  
  lv -z[  
b3(pRg[Fp  
龐士無故出現, 0dS}p d">k  
  ~ \= VSwJ  
[A$5~/Q{U1  
御龍〝殺大驚 , 快速走佬 s ^NO(  
  mF!/8qk   
[ZwZGAP  
追到一間廢棄的道場後.... ` nBCCz'Y!  
  n Q|4.e;  
/H#- \r&r  
御龍〝殺:可惡!居然是死胡同!唯有跟龐士決一死戰! V ]b1cDx{  
  C${{&$&  
DxjD/? R8  
TymE(,1  
  hUirvDvX  
Y.I-h l1<r  
龐士身為血骷髏的首領 , 又點會比佢打傷呢? 1I({2@C  
  G| 7\[!R  
JA W}]:jC  
龐士沒有傷,御龍卻受了重傷, ~3}Gu^@  
  g\MHv#v*k  
Pn@k)g  
御龍〝殺心想自己必死無疑,感到非常絕望.... =Y`P}vI]w%  
  <S~_|Y*v  
IOA"O9;  
此時,居然殺出一個程咬金! 6BIP;, M=  
  e&[gde(  
qW]gp7jK4  
?pgdj|"a  
  w:Ui_-4*>  
vW4~\]  
龐士被打到暈了,臨倒地的時候細聲說出: ?! !:e|M|T'I*  
  34VyR a  
-q7A\8C  
神秘人:... ;t47cUm6j  
  jvx9b([<sG  
(H*-b4]/  
a%*l]S0z"  
  ~ILig}I  
;9r Z{'i+|  
神秘人正想回頭問御龍〝殺有冇事的時候...佢睇見御龍〝殺被自己的絕招所傷, `-zdjc d  
  QX (x6y>Q  
#.O,JG#H  
:LRR\v0HM  
  \RN,i]c-g/  
-_=0PW5{  
佢心諗:我救左佢一條命wor.....比起打傷佢我好好多啦.....但驚要坐牢... gyH'92ck  
  /x.TF'Z*  
f`<j(.{9F  
於是佢就..... _3$@s{k-TI  
  x_1JQDE  
}*Qd]\fy  
Ke[doQ#c  
  lhg3 }dW  
T!$7:% D  
當神秘人走了後, zx^]3}  
  h}xUZ:  
#1R_* Uh  
御龍〝殺在半暈半醒的狀態下起了身, 4X7y}F.J  
  Wz$%o'OnC  
&SS"A*xg  
Lm+!/e  
  VlW#_ .  
Hv%(9)-8  
御龍〝殺:???點解龐士訓左係度ge?!....我想起了!一定是岩岩的人救了我!我要向跟佢學習元力! N/)mw/?i  
  pTq,"}J!+  
>Bp%~8f  
待續...... xO'I*)  
  Mq) n=M  
R_h(Z{d  
  <B 5^  
8>x.zO_.c>  
今集的ng: o D;  
/^96|  
  !8&,GT  
KtJE  
  ZCPK{Ru QE  
bHlG(1uf  
b~06-dk1  
7707攪破壞= = y8: 0VZox  
  Okk[}G)  
#oMbE<//"  
ANSvZqKh  
歡迎STD的朋友加入TDS與龍翔〝殺一齊踢走龐士呢d屈招狗!!
[ 此帖被kenneth125在2008-02-22 23:13重新編輯 ]
2條評分
goldcat0807 威望 +12 原創 2011-12-16
離線mankit94104
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-02-12
第二話 ;0E"4(S.q1  
S.異轉會              客串演出:屎上會長 qh$D;t1=  
7qE V5!  
御龍〝殺為了學元力,所以佢去找神秘人, X2@mQ&n  
\$;\,p p  
在一星期後, ~ p; <H  
jbIWdHZ/US  
御龍〝殺來到了一個名為狂龍市的地方, Z.6`O1OY}?  
+lJuF/sS8m  
御龍:呼....經過了這麼多個鎮都找不到他..... 37p0*%a":  
P},S[GaZ  
%fP^Fh   
市民a(對住市民):喂喂喂!果邊有個人招收幫會幫員呢!好像叫作S.異轉會哩!會長好像很強! W/oRt<:E  
CW\o>yh  
6AUzS4O  
市民們:哇....會長很強?!那麼我又去參加了! 3+A 0O%0*  
t)XV'J  
御龍〝殺跟隨佢地到一個地方..   hPr  
!qrF=a  
神秘人:S.異轉會招收會員!有意加入的請過黎啦喂~~~ 4NR,"l)  
&4*&L.hPM^  
御龍〝殺大叫:我哇我哇!我要向恩師學習哇~ fH`1dU  
C*Ws6s>+z  
神秘人:哦...原來是當時被我救了的人.....見你勇敢不向那魔頭低頭,就讓你加入吧.... #a#~YSnG  
"EEE09~l\  
神秘人帶御龍到S.異轉會基地內 b]RCe^E1  
^\N2 Iu>6  
御龍:哇!好大呀! p5F[( H|9  
^%_B'X9  
神秘人:而家你就係我地S.異轉會既一分子,見你元力幾好,我就搵我既手下教教你的元力吧! W<!q>8Xn?  
BCUw"R#  
御龍:好哇哇叫但是..... "]c:V4S#`A  
#PXl*~PrQ/  
神秘人:咩? 4L!{U@ '  
h>mQ; L  
御龍:我想問你叫咩名= = A!^K:S:@  
JS(KCY9  
神秘人:我叫龍翔〝殺 hN\E8"To  
w41#? VC/  
御龍:真係個好名呀 R2]?9\II  
Va=0R   
龍翔:事不疑遲,我先搵我既弟弟黎教你元力 eg(xN/D  
u"T5m  
龍翔:喂,陸道【7707】 h(/|`   
] (MXP,R  
7707:咩事呀大哥? }i[i{lKj  
t ?bq ~!X  
龍翔:佢係我岩岩收番黎既徒弟,你同我好好教教佢元力 /SMp`Q88  
s #L1:L  
7707:ok~ [Hd^49<P2  
g?=B{V  
待續....
[ 此帖被mankit94104在2008-02-12 19:53重新編� ]
1條評分

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-02-12
7707:你叫御龍〝殺嗎?我就叫你作阿殺吧! Opjt? ]  
PFPfLxna  
殺:嗯. 1Eg}qU,:  
3I"&Qp%2  
7707:小傢伙,先試試你既實力吧! K] Eq"3  
i6X/`XW'  
殺:好!來吧! MH !CzV&  
.7) A8R7Wt  
(打鬥圖) E0)v;yRcw  
ie$=3nZJ}  
p^L6uM  
7707心諗:這傢伙的金龍元力是從邪鬼那魔頭學回來的,看來我要清除佢體既黑暗元力佢先可以引發潛能.... qbP[  9  
hlUF9}  
7707:喂,阿殺你過黎 RIJBHOa  
q!AS}rV  
殺:?! |xf%1(Rl@  
^2mXXAQf7^  
(打鬥圖) }>Os@]*'^(  
w:umr#  
殺:啊!你做咩打我丫? *:&fw'vd,  
8AefgjE  
7707心諗:好了....佢既黑暗元力已經被我清除了.... ]AHUo;(f%  
cA/2,i  
7707:冇咩野,只係想試下你既應變能力... dUe"qH29s  
{Ua5bSbh  
殺:哦..... |Zt=8}di  
jM7}LV1Ck  
7707:好啦!等我教你我自創的一式----追魂十字斬! + u)'  
zM@iG]?kc  
殺:哇....名好像帥的說! 2<988F  
*50Ykf  
7707:你跟住我做呢d動作啦! x%(!+  
ikxSWO_Y=  
(打鬥圖) hG ] jm  
Lqch~@E&%#  
. }=;]=  
在一個月之後...... 3)3'-wu  
W:) M}}&H  
7707:殺,你既追魂十字斬功力已經超越了我,現在你跟我過一招吧! Ko%rB+d  
?v")Z 0 ~  
94a _ W9  
7707:殺,這是甚麼招來的,好像我的追魂十字斬.... \\/X+4|o'  
-_314j=`/  
殺:哈哈...這是我將在邪鬼那學返黎的金龍元力再加入落你的追魂十字斬裡的 +QHhAA$  
u{3KV6MS  
7707:好極好極!你真有潛質! BryMq !  
ZR#UoYjupb  
殺:師父過獎了.... PkVXn  
}F3Z~  
7707:你現在可以出山了,去找龍翔大哥吧! zc2,Mn2  
yqBu7E$X  
殺:好!! Iy,)>V%iZV  
D^TKv;%d  
待續... xv%}xeE V  
今集的ng: RV($G8U  
杰走得太入.... k[zf`x^  
[ 此帖被kenneth125在2008-02-12 21:38重新編輯 ]
1條評分
離線劍‧心

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-02-12
引用第1樓mankit94104於2008-02-12 16:24發表的  : h\dIp`H  
做得好- - +|0m6)J]  
比一個優點你 49#-\=<gt  
p.s:你狂整ng攪到我地整左好耐囧 ~q4y'dBy*  
(備用post)
_ <~05Eh  
唔係7707既話我地好快整完-0-

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-02-12
第四話        客串演出:魚旦二號 Cjh&$ aq  
u7;A `  
殺完成了訓練後,受到7707的指示回去搵龍翔師父。 dnx}c4P  
GGBe/X  
殺:啦啦啦啦啦~~~啦啦啦 I*ej_cFQ^  
}n.h)Oz  
)FP|}DCxQ  
正當殺一路行,一路唱出難以忍受的”嘈音”時, 0L1P'*LRU  
ke%zp-2c  
06`__$@h  
殺:呀= =邊個打我呀囧 _(jE](,  
3UaP7p+d  
???:哼....走入我的領土我唔殺你...你都偷笑! j\vK`.z  
daorKW4  
殺:這魔頭好強.....我的金龍斬也不會是他的對手... <,GHy/u\  
vBpg6 fX  
殺:死定了....(閉眼) k@~-|\ooG  
B -KOf  
突然,一道光芒破空而出!  -{wuF0f  
H )}WWXK  
sV6A& Aw  
???:呀!是驅魔獵人! ArEpH"}@  
`8-aHPF-  
xxx:在下正是。 d5%*^nMpY  
1^;h:,e6  
???: 淆呀! z bR.Lb  
d3$<|mG$  
???化作一道煙,飄走了 E,|n'  
<Z;7=k  
第四集上完 v Y\O=TZT  
|x4yPYBL  
今集的ng: |:?.-tq  
Q.XsY.{  
D7. P  
 )L!R~F C  
[ 此帖被kenneth125在2008-02-22 22:47重新編輯 ]
離線szehento
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-02-12
做得好好。
離線名字

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-02-12
不錯啊 xdM#>z`;  
Mh|`XO.5I  
可惜,你唔能夠一次過放曬,要分開
媽子危機3─絕種消費者

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-02-12
Re:雙龍降臨(TDS廣告)(請回貼.....)
新+了第2話,在1樓
離線愛﹞叛逆
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-02-12
個迪雲好串....冇啦啦ko左龐士(又冇得罪佢)! !打錯人仲走佬   好過分....
。S!u 逆儿〞

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-02-12
Re:雙龍降臨(TDS廣告)(請回貼.....)(新+了第2話,在1樓)
新+了第3話,在2樓
離線劍‧心

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-02-12
Re:Re:雙龍降臨(TDS廣告)(請回貼.....)(新+了第2話,在1樓)
引用第9樓kenneth125於2008-02-12 21:39發表的 Re:雙龍降臨(TDS廣告)(請回貼.....)(新+了第2話,在1樓) : : \:~y9X0  
新+了第3話,在2樓
a()6bRc~T  
- -''' (' Ko#3b  
冇黎添- - 8PoHBOxpc  
最衰要食野- - 'lN*Ys iDi  
第4話一定要叫我- -''''
離線jeffreyxchen
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-02-12
幾好啊!我都想一起玩下 我是STD 的進(星奇)
離線劍‧心

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-02-12
引用第11樓jeffreyxchen於2008-02-12 21:53發表的  : < QDr,Hj  
幾好啊!我都想一起玩下 我是STD 的進(星奇)
"%oH@ =  
入TDS吧
離線sze4562003
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-02-12
D ng 好搞野 0i8[=  
加油吧!
離線jackypeople
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-02-12
有d字好搞笑
離線zzzson

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-02-13
我都想參加><你們作得太吸引我了>< ==%`e/~Y  
我都要玩>< Op`I;Q #%d  
ps:最衰你是std ser><你在peak,boc/bank我就可以同你們拍電影了>< 3R5K}ZBi%  
我一次都味試過....

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-02-13
引用第15樓zzzson於2008-02-13 00:34發表的  : %lN2n,AK  
我都想參加><你們作得太吸引我了>< sW }<zGYd  
我都要玩>< `_|aeoK_  
ps:最衰你是std ser><你在peak,boc/bank我就可以同你們拍電影了>< L ; 6b+I  
我一次都味試過....
T!MZ+Ph`F  
你可以問人借ac

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-02-13
想1起玩add我msn  ?N:B  
離線劍‧心

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-02-13
引用第17樓kenneth125於2008-02-13 11:48發表的  : .;9jdGBf  
想1起玩add我msn ]Kv q |}=  
I"-dTa  
或add choikongwai@hotmail都得- - #<4--$Xo  
搵劍‧心 xOythvO  
盡湧躍- -
離線ldx09x
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-02-13
好好睇
快速回復
限100 字節

上一個 下一個