切換到寬版
  • 14104閱讀
  • 187回復

角色改版後的配點表 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 80樓  發表於: 2011-01-07
引用第78樓黑天狗於2011-01-07 01:01發表的  :
STD以外的五個ser的特迪(雖然我不認為會有人到STD開特迪),當中九成以上皆是神點(9000血魔氣+1200攻防敏),或者去找一個叫「沁」的人,他所用的每一個角色都有神點(bank、peak、boc都見過他出現)。
既然想見識,就請你自行去找囉。

有2位擁有特迪我知邊個,第一位黑武士,第二位真.武道理,2位早巳無玩lfo,2位可以話係正版特迪玩家(其餘3個我就唔知係邊個),對我來說,我相信我用e家既歷奇都可能同佢地打和(指神點狗)
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 81樓  發表於: 2011-01-07
引用第80樓火仔於2011-01-07 01:10發表的  :
有2位擁有特迪我知邊個,第一位黑武士,第二位真.武道理,2位早巳無玩lfo,2位可以話係正版特迪玩家(其餘3個我就唔知係邊個)

我說的當然是2010年起所開的特迪們。

要不然,為甚麼我會特別強調「特迪」。
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 82樓  發表於: 2011-01-07
引用第81樓黑天狗於2011-01-07 01:11發表的  :
我說的當然是2010年起所開的特迪們。
要不然,為甚麼我會特別強調「特迪」。

2010年雖然我有一段時間進入停玩時期,但都知道你所講的(神點)特迪
離線dennis991
發帖
icash
只看該作者 83樓  發表於: 2011-01-07
引用第56樓yeung43027於2011-01-06 20:25發表的  :
重點後的deep就好似 去左令一個景界  強勁

聽聞你玩達爾係前輩級既高手.幾時交流下@@?

仲有law有幾隻蒼龍魔狼991(迪倫)龍虎之舞991(迪雲)八號終魔991(暗終)
呢幾隻人雖然係我開.但係根據可靠情報,而家呢幾隻人有機會係law出現.都應該係果位 沁 開既,如果我拎得番個ac,我會再係到通知聲(只係唔想我個名比個唔識既人用...)
[ dennis991在2011-01-07 01:32重新編輯此帖 ]
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 84樓  發表於: 2011-01-07
引用第80樓火仔於2011-01-07 01:10發表的  :
有2位擁有特迪我知邊個,第一位黑武士,第二位真.武道理,2位早巳無玩lfo,2位可以話係正版特迪玩家(其餘3個我就唔知係邊個),對我來說,我相信我用e家既歷奇都可能同佢地打和(指神點狗)

,第二位真.武道理,2位早巳無玩lfo?
他240LV了
最近才打完,也互相交流了意見~
之前他不是在這開個POST嗎= =319個回POST那個
[ dwchan在2011-01-07 01:40重新編輯此帖 ]
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 85樓  發表於: 2011-01-07
引用第29樓s023241於2011-01-06 17:10發表的  :
有機會吸引老手返黎玩@@

大膽地講....不能
班老手好少在意人物改成點,不過u1又好似好鐘意強調平衡咁..

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 86樓  發表於: 2011-01-07
引用第85樓汝吾之於2011-01-07 01:40發表的  :
大膽地講....不能[表情]
班老手好少在意人物改成點,不過u1又好似好鐘意強調平衡咁..

歷奇,菲沙,d配點改過之後,鑽風一野ko迪下車手,歷奇既流星大爆破2下ko迪下車手,比之前強好多,再加上邪鬼呀,天魔果d唔係mp1050就hp1000,改左真係勁過以前好多倍
離線心淡★
發帖
icash
只看該作者 87樓  發表於: 2011-01-07
引用第86樓火仔於2011-01-07 02:06發表的  :
歷奇,菲沙,d配點改過之後,鑽風一野ko迪下車手,歷奇既流星大爆破2下ko迪下車手,比之前強好多,再加上邪鬼呀,天魔果d唔係mp1050就hp1000,改左真係勁過以前好多倍

我有d好奇...
配點勁左關打怪痛d有咩關係...
招式威力都無改過...
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 88樓  發表於: 2011-01-07
引用第87樓心淡★於2011-01-07 02:35發表的  :
我有d好奇...
配點勁左關打怪痛d有咩關係...
招式威力都無改過...

可能佢以前不夠lv無點加,而家點勁了,所以配點易好多,所以勁了掛………
WhatsApp、WeChat:61301310
離線心淡★
發帖
icash
只看該作者 89樓  發表於: 2011-01-07
引用第88樓大俠陳於2011-01-07 02:37發表的  :
可能佢以前不夠lv無點加,而家點勁了,所以配點易好多,所以勁了掛………

原來係咁...
即係我諗野唔夠深度啦
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 90樓  發表於: 2011-01-07
引用第89樓心淡★於2011-01-07 02:43發表的  :
原來係咁...
即係我諗野唔夠深度啦

其實應該是佢從不玩合體,所以無1000攻、防,以前異轉都只是600、攻、防,現在異轉就可以加到800攻、防,所以勁了。
WhatsApp、WeChat:61301310
離線yeung43027
發帖
icash
只看該作者 91樓  發表於: 2011-01-07
引用第83樓dennis991於2011-01-07 01:25發表的  :
仲有law有幾隻蒼龍魔狼991(迪倫)龍虎之舞991(迪雲)八號終魔991(暗終)
呢幾隻人雖然係我開.但係根據可靠情報,而家呢幾隻人有機會係law出現.都應該係果位 沁 開既,如果我拎得番個ac,我會再係到通知聲(只係唔想我個名比個唔識既人用...)

等7日過左我在pm你吧^ ^
離線dennis991
發帖
icash
只看該作者 92樓  發表於: 2011-01-07
引用第91樓yeung43027於2011-01-07 07:28發表的  :
等7日過左我在pm你吧^ ^

而家拉近左無千攻防同千攻防既分別,800同一千攻防差唔多 可以試下挑戰@_@
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 93樓  發表於: 2011-01-07
引用第83樓dennis991於2011-01-07 01:25發表的  :

話說我見到bank有個991改經的
快d拎番個ac吧
[ tommywu在2011-01-07 10:41重新編輯此帖 ]
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 94樓  發表於: 2011-01-07
話說我仲係到重點- -
成個BOC得我同一個300LV邪鬼- -
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線3424
發帖
icash
只看該作者 95樓  發表於: 2011-01-07
引用第94樓魔法使命於2011-01-07 10:27發表的  :
話說我仲係到重點- -
成個BOC得我同一個300LV邪鬼- -

唔洗咁快重-.-
'點'改左..技唔改都係一L樣
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 96樓  發表於: 2011-01-07
引用第95樓3424於2011-01-07 11:39發表的  :
唔洗咁快重-.-

集中重冷角...
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線心淡★
發帖
icash
只看該作者 97樓  發表於: 2011-01-07
引用第95樓3424於2011-01-07 11:39發表的  :
唔洗咁快重-.-

3424,重迪雲吧,勁左好多
離線法伊
發帖
icash
只看該作者 98樓  發表於: 2011-01-07
柏高好過份=ss=
離線kb24mvp
發帖
icash
只看該作者 99樓  發表於: 2011-01-07