切換到寬版
  • 22297閱讀
  • 287回復

LFO X卡α3新卡+AGS討論區 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 280樓  發表於: 2010-12-31
公布以下招式的學點和mp用量
忍法.銀影斬
學點:50
mp350
迪下怪中哂的話扣1/3,,如不是全食扣一伴,起手無防,收手背面無防

無盡轟炸
學點:55
mp:1200

迪下怪中哂的話,一野死,如不全食中扣1/3,未試防
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 281樓  發表於: 2010-12-31
引用第280樓火仔於2010-12-31 13:34發表的  :
忍法.銀影斬
mp350
迪下怪中哂的話扣1/3,,如不是全食扣一伴,起手無防,收手背面無防
.......

我真不明白,好快就改板的,改板後所有招式都無需學點,為何新的招式不做一個o學點來給大家一個訊息同測試玩家喜好………
WhatsApp、WeChat:61301310
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 282樓  發表於: 2010-12-31
引用第281樓大俠陳於2010-12-31 14:18發表的  :
我真不明白,好快就改板的,改板後所有招式都無需學點,為何新的招式不做一個o學點來給大家一個訊息同測試玩家喜好………

e樣野真係要怪u1做野慢e個習慣,我覺得今次d招可能會係低學點多,即唔會好似以前咁,1招要200點,要升勁耐,同賣佢應該用另一種升技方式,把學點轉為升招點數,異轉招要4點1lv 一轉招1點1lv 點樣儲就係,升lv儲番泥,招式唔洗學點,學某d升lv,打怪,做任務既game
離線omegah4400
發帖
icash
只看該作者 283樓  發表於: 2010-12-31
引用第280樓火仔於2010-12-31 13:34發表的  :
忍法.銀影斬
mp350
.......

中哂的話扣1/3,,如不是全食扣一伴 即係點??
中哂=1/3 ,不是全食=1/2??
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 284樓  發表於: 2010-12-31
引用第283樓omegah4400於2010-12-31 16:34發表的  :
中哂的話扣1/3,,如不是全食扣一伴 即係點??
中哂=1/3 ,不是全食=1/2??

佢應該是說不是全食的是全食的一半威力,全食扣迪下1/3,不全食就是1/6掛………

陸度配點太弱,快點改板……
WhatsApp、WeChat:61301310
離線omegah4400
發帖
icash
只看該作者 285樓  發表於: 2010-12-31
引用第284樓大俠陳於2010-12-31 16:50發表的  :
佢應該是說不是全食的是全食的一半威力,全食扣迪下1/3,不全食就是1/6掛………
陸度配點太弱,快點改板……[表情]

陸度配點太弱呢個問題真係好煩,就算我隻陸度升到上191lv D點仲差過隻170lv迪雲= =
而且D招又唔係高攻
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 286樓  發表於: 2010-12-31
引用第285樓omegah4400於2010-12-31 17:25發表的  :
陸度配點太弱呢個問題真係好煩,就算我隻陸度升到上191lv D點仲差過隻170lv迪雲= =
而且D招又唔係高攻

仲有,招野起手無防
收手果下背面無防
離線暴走賢
發帖
icash
只看該作者 287樓  發表於: 2010-12-31
我抽到新的白卡:o)
快速回復
限100 字節

上一個 下一個