切換到寬版
  • 4675閱讀
  • 154回復

。sY嵐kL。小店。﹏【放代升】 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線samkk21

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-02-01
我啲招唔洗冇主人】

可以睇左先,都可以睇左物品先~!!】

1.我暫唔用現錢/yahoo收我要既野~!!(其實係睇情況)

2.我唔收你同人換返黎既野,我入唔到就....哈~!! 

3.回post先再pm,唔回post就唔會理你。~!!

4.可以加我msn傾:::msn:[email protected]::::,,,我唔會主動問你要咩,加左我既話請你add我。~!!(請看清楚要有2個__的)

因為唔記得之前msn pw所以轉左-   -""

5.交易時要你比先,白名單/板主就可以我比先。~!!!

6.放/收野都係#0,交易記錄係#1,白/黑名單係#2 。~!!!

7.面交

------------------我是可愛分格線-----------------

: (紫色係主收----紅色係急收----黑色係唔收住) 
入數的話只接受(中銀/創興)
主收 戰神降臨 黑印封帶(安雅異信)
慘絕人寰 凶獸基因 
爆旋陀螺

黑旋 蝙蝠來襲 鏡花御劍流
穿梭破空閃 
黑洞電光 失樂的雷鳴 
戰之道 

放代升:幾多都得lv-150lv
回post後請pm我
價錢慢慢傾 

另放模型:奧龍模型   蓋亞模型   自出吧 (相可以問我囉)

放:

迪雲

星奇:

米兒:

小丹:

悟地:

璇瓏:

馬龍:捐血救人 20

歷奇:

域多:

佛覺:

佛恆:

茱迪:

菲沙:

菲雲:

溫蒂:

霍雷:

約翰:

達爾:

亨利:

陸道:

黃金親衛兵:

亞真:

幻音神巫:

紅魔鬼:

比提:

邪鬼:

天魔:

龍翼:

龍翼EX:

龐士:

琪琪:

柏高:

姬絲:

卓男:

申武玄:

地藏十兵衛:

托比:

安雅:

玄武:

樂雲:

蓋亞:

宇歷斯:

泰加:

蓮娜:

奧龍:

迪倫:

撒卡:

神母號:

終極魔人:

索特:

巫神:

夜剎:

魔姥:

烏邪:

黃帝:

蚩尤:

黑羅剎:

血狂:

白帝:

樊嬅:

勇心:

安德魯:

邪狼丸:

桐生雪姬:

陸島橋之助:

幻塚 :

鬼鎧 :

暗黑迪雲:

暗黑星奇:

暗黑米兒:

暗黑菲雲:

暗黑菲沙:

[ samkk21在2010-02-27 02:31 PM重新編輯此帖 ]
離線samkk21
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-02-01
交易記錄
錄:
1.ibbs既牙文用獄之探戈換我樹靈鞭交易成功(我先) 2月1日2009年
2.我用100$同ibbs既145987換戰神昇龍霸,巨大戰魂同裝交易成功(我先)2月2日2009年
3.我用60ya同ibbs既HoHin1016換裝交易成功(我先)2月4日2009年
4.我用60$同ibbs既tfai鬥志激昂+彈地小刀+烈火焚身+阿修羅的慈愛+衝爆牛獄+灰飛煙滅交易成功(我先)2月5日2009年
5.我用60ya同ibbs既abc2648換霸王截擊 青狗授權書 破空閃 終極魔心臟交易成
(我先)2月6日2009年
6.我用100$同ibbs既alexlau123換怒爆一擊 甲賀三分斬 祝融匕首(因為招野有問題入唔到,so轉左血蝠之災) 龐士心臟 萬毒之身 神風裂震交易成功(我先)
2月6日09年
7.ibbs既孤星淚
亡命光束換我深淵爆發交易成功(我先)2月7日2009年
8.我用120ya同ibbs既↗滅絕↖換凶獸血漿 民族之心 審判之火 卡比合擊 暗黑石破天驚交易成功(我先)2月12日09年

9.ibbs既fcwk9226用五連鏢換我異獸角交易成功(佢先)2月14日09年
10.ibbs既@oo@用裝換我如來神掌交易成功(佢先)2月15日09年
11.我用摩摩星:人,波波爆炸:火姐眼換ibbs既0099090元力多交易成功(佢先)
2月15日09年
12.我用封天空襲換[email protected]既牢動破 青狗大哥皮帶交易成功(我先)2月16日09年
13.ibbs既大俠陳用狂獸怒吼炮換我絕龍劍交易成功(我先)2月26日09年
14.ibbs既@oo@用裝換我馬龍的日記 疾風連打交易成功(佢先)3月23日09年
15.ibbs既@woody@用裝換我唯我獨尊(泰加)交易成功(佢先)4月11日09年 佢仲送左2個盾比我(多謝你^_^)

16.我用60ya換ibbs既tonnykira霸王轟山拳 黑羅剎人物交易成功(我先)4月16日09年
17.我用cs卡380點換ibbs既hkargo換金光劍影 戰神面具交易成功(我先)4月17日09年
16.我用60ya換ibbs既暴走疾風換黃龍寶劍 吸精大法 魔鬼的伸冤 真虎翔霸(太加)交易成功(我先)4月17日09年

17.我用cs卡380點換ibbs既hkargo換金光劍影 戰神面具交易成功(我先)4月17日09年
18.我用60ya換ibbs既暴走疾風換黃龍寶劍 吸精大法 魔鬼的伸冤 真虎翔霸(太加)交易成功(我先)4月17日09年
19.我用40i-gash換ibbs既-________-換爆極破 酋空咒 忍法.控影術 交易成功(佢先)4月28日09年

19.我用40i-gash換ibbs既zerix慧星閃刀 絕對粉碎 交易成功(我先)5月28日09年
20.我用350 go點換ibbs既【小楓】換金龍乍現 大轟炸 連環冷凍錐 交易成功(我先)5月28日09年
21.我用500 u1點換ibbs既951236874換摩摩星人+爆炸包30天+2把鳳凰大劍+10.0新手包+5000m lfo錢 交易成功(我先)6月17日09年
[ samkk21在2009-06-17 05:48 PM重新編輯此帖 ]
離線samkk21
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-02-01
白/黑名單
白名單:
ibbs既145987(有禮貌)
店舖地址:http://ibbs.hk/read.php?tid=60649

黑名單:

盟店:
小本經營:
店舖地址:http://ibbs.hk/read.php?tid=50432&fpage=4
tonnykira:
店舖地址:http://ibbs.hk/read.php?tid=61913&page=1&toread=1
[ samkk21在2009-04-16 04:51 PM重新編輯此帖 ]
離線牙文
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-02-01
獄之探戈樹靈鞭 OK?
離線samkk21
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-02-01
引用第3樓牙文於2009-02-01 03:25 PM發表的  :
獄之探戈樹靈鞭 OK?

pm左你
離線samkk21
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-02-01
推一推 一推再推 唔推 唔推 推左
離線superz

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-02-01
I have 霸王轟山拳and凶獸血漿
離線samkk21
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-02-01
引用第6樓superz於2009-02-01 09:04 PM發表的  :
I have 霸王轟山拳and凶獸血漿

30放唔放~!!?
離線hohh1z
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-02-01
戰神昇龍霸點收?
我有,
入數OK?
離線samkk21
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-02-02
堆堆堆堆堆堆堆堆堆堆堆堆堆堆堆
離線samkk21
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-02-03
堆堆堆堆堆堆堆堆堆
離線samkk21
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-02-04
離線samkk21
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-02-05
離線alexlau123
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-02-05
我有怒爆一擊
得閒幫我禁下
http://ibbs.hk/?a=alexlau123
離線kingkong018
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-02-05
我有霸王x擊
pm
離線samkk21
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-02-05
引用第13樓alexlau123於2009-02-05 09:13 PM發表的  :
我有怒爆一擊

PM傾  幾$
離線乂火騎狼
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-02-05
我有忍流,血蝙
離線samkk21
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2009-02-05
引用第16樓乂火騎狼於2009-02-05 10:10 PM發表的 :
我有忍流,血蝙

我可能冇錢收嫁啦-口-  不過幾$?-口-
離線samkk21
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2009-02-06
堆堆堆堆堆堆堆堆堆堆堆堆堆堆堆堆堆堆堆
離線★呀傑☆
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2009-02-07
我有慘絕人寰,血蝙之災 ,青狗大哥皮帶 ,忍流化雨