切換到寬版
  • 910閱讀
  • 12回復

今日的爛事囧 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線地獄の龍

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-05-08
— 本帖被 chy2003 從 校 園 閒 聊 移動到本區(2009-10-31) —
今日....啱啱返左學,未到導修堂既時候我嗰班啲人不嬲都會嘈下玩下野咁,跟住我就同個fd出去門口出面傾下計,
跟住格離又有兩個女仔唔知講咩咁,
跟住我嗰班啲人就鎖鬼左門 ,
跟住我梗係踢門呀嗰啲咁-___-,
我個fd就叫我咪理啲廢物,行返去頭先嗰到,
跟住啲人就開門叫我入
跟住有個女仔無啦啦打我背脊-_-,我咪打返佢,跟住啲人就話我[頡]佢條裙
跟住啲人又狂傳
依家好q煩
[ ~瘋人~在2007-05-12 11:58重新編輯此貼 ]
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-05-08
比人老屈,我都試個,明白比人老屈係點,但我係比人老屈lfo閃卡錢,仲要唔想告佢,一告佢我就死
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-05-09
引用第1樓火仔於2007-05-08 22:26發表的  :
比人老屈,我都試個,明白比人老屈係點,但我係比人老屈lfo閃卡錢,仲要唔想告佢,一告佢我就死

唔知係咪老屈-_-
因為我係打到佢個囉上面-_-

壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-05-09
你打女仔上面定男仔,女仔你大件事d旺,因為上面係波
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-05-09
引用第1樓火仔於2007-05-08 22:26發表的  :

你會明?
你明的話就唔會屈我la
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-05-09
引用第3樓火仔於2007-05-09 18:19發表的  :
你打女仔上面定男仔,女仔你大件事d旺,因為上面係波

都話女-______-
我話個囉(屁股得未)上面(背脊)
但係我都打過佢個....................................波(唔知係咪-_-好似唔中)

自己作,係咪好膠
離線牙仁johnex
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-05-10
比人屈wo@@
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-05-10
引用第6樓牙仁johnex於2007-05-10 16:53發表的  :
比人屈wo@@

今日仲係到講

自己作,係咪好膠
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-05-11
咁唔算叫點,叫性x妖,如果個女仔搞大件事,地龍一定死,輕記過,重記過+報警+見家長
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-05-11
引用第8樓火仔於2007-05-11 15:57發表的  :
咁唔算叫點,叫性x妖,如果個女仔搞大件事,地龍一定死,輕記過,重記過+報警+見家長

冇事中
因為佢打我先
仲有
佢今日meat我

自己作,係咪好膠
離線牙銓

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-05-24
[頡] is what
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-05-24
引用第10樓牙銓於2007-05-24 19:15發表的  :
[頡] is what

自己諗下啦- -

自己作,係咪好膠
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-05-30
d人係唔係話你揭佢條裙呀?你就由時間沖淡一切吧~