切換到寬版
  • 5344閱讀
  • 68回復

[遊戲改圖][串人用]0.0000000000000001%力量都不用就能造出來的改圖 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2008-01-17
Re:Re:[串人用]999999999999999.999999999%力量都要用就能造出來的改圖
引用第39樓火爆星奇於2008-01-17 20:07發表的 Re:[串人用]999999999999999.999999999%力量都要用就能造出來的改圖 :
係又點??人地5識,你就係到串人,你越串,佢就越冇心機改,你是挑起罵戰嗎?
ML)5nJD  
saPg2 N,  
看來你沒有看他的回覆- - -9X#+-  
%F.^cd"  
很沒禮貌 I<&(Dg|XQ  
[VL+X^  
若要介入這個討論(?)還是請用心的番看整篇文章跟回覆吧
離線623
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2008-01-17
引用第9樓pkmanhaha於2008-01-12 17:33發表的  : [\|p~Qb)s  
樓上各位別那麼壞吧...別人只是想把自己的改圖放上來,雖不美,也不用這樣說人吧==
那我的第一次改圖又怎樣? ymr#OP$<S  

.......
RY\[[eG  
me too呀...咁串人法,好咩嫁-0-”
離線auytfff007
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2008-01-17
我覺得。 Scfk] DT  
雖然。。。先生佢係做得唔好, 但係陸先這做好hurt人呢 [$+N"4  
仲有,你地唔好串人啦, 只會hurt自己同曬心力, 仲有,。。。佢都冇on 啦, 你地仲要禁話人呀= = u,f$cR  
我憎惡是罵戰的。 9-6E(D-ux  
回答柔和,使怒氣消除, (箴言11:11)
主說:[我的恩典足夠你用的,因為我的能力是在人的軟弱上顯得完].........
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2008-01-17
引用第42樓auytfff007於2008-01-17 21:02發表的  : ` dpm{s n  
我覺得。 N%K%0o-  
雖然。。。先生佢係做得唔好, 但係陸先這做好hurt人呢 N-Jp; D  
仲有,你地唔好串人啦, 只會hurt自己同曬心力, 仲有,。。。佢都冇on 啦, 你地仲要禁話人呀= = pndAXO:v  
我憎惡是罵戰的。 q/N1q&  
回答柔和,使怒氣消除, (箴言11:11)
9 }_ccq  
Bf-KCqC".  
有請閣下先瀏覽整篇貼子內容(包括回覆) 4a6WQVS  
G&?,L:^t  
原本想給他加油的 }1)tALA  
*>%tx k:)  
誰知愈爬文愈火了-_-
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2008-01-17
引用第43樓迪斯路亞於2008-01-17 21:05發表的  :
有請閣下先瀏覽整篇貼子內容(包括回覆)
原本想給他加油的 <RFT W}f!  
.......
v.~uJ.T  
我知呀,我只想他們不罵戰, = = m+ww  
都話,我知,你唔好同我討論了,又是罵...... ; wpX  
仲有,我唔小心用左哥哥個ac回
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2008-01-17
引用第44樓小。肥羊於2008-01-17 21:11發表的  :
我知呀,我只想他們不罵戰, = = {f9jK@%Gy  
都話,我知,你唔好同我討論了,又是罵...... G+$A|'<`z  
仲有,我唔小心用左哥哥個ac回
4-wCk=I  
l^$8;$Rq  
什麼= =!? PI5a 'k0F  
7 z#Xf  
已經用了最禮貌的語氣=____= ofu {g  
0<{zW%w  
太多人看表面了...結果衝「手」而出....
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2008-01-17
引用第45樓迪斯路亞於2008-01-17 21:13發表的 :
什麼= =!?
已經用了最禮貌的語氣=____= z/B[quSio  
.......
0E6tH& ;>  
我知呀,我都冇串過人,hope你明  sNet[y:O3  
你唔好同我say了,信唔信我用我係sign個招新招攻擊你啦啦! ~w&_l57  
我唔想又有一次shout war!! cow skin lanten!
離線小桔
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2008-01-17
(鼓勵人真面目出現) 8BL ]]gT-I  
咪係lo,個人太自大,我地幫佢講好說話只會令佢越黎越衰  8>}k5Qu  
咁樣即係等同叫佢自殺,佢同人學好d改圖技術先,廢事比人話 'Mfn:n+  
真係,我覺得我咁樣未必錯,要扣分就扣把,我行事光明磊落,天不怕地不怕 {hS9FdWA;  
做事其中一樣緊要野就係唔好驕傲 -2{NIF^H  
古語有云:[滿招損,謙受益]
潛完水上岸了
離線pkmanhaha

發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2008-01-18
引用第47樓小桔於2008-01-17 21:28發表的  : kw%vO6"q(  
(鼓勵人真面目出現) ?89K [D|  
咪係lo,個人太自大,我地幫佢講好說話只會令佢越黎越衰 TVkC pO,H  
咁樣即係等同叫佢自殺,佢同人學好d改圖技術先,廢事比人話 sPu@t&$  
真係,我覺得我咁樣未必錯,要扣分就扣把,我行事光明磊落,天不怕地不怕 Dd3GdG@*~  
做事其中一樣緊要野就係唔好驕傲 :`pgdn  
.......
9S .J%*F7  
咁佢同邊個學呀我想問,你咁得閒係度串佢不如自己教佢啦! ;tBc&LJ?  
佢唔識之後又改你地又串佢又串 /nbHin#we  
陸道教得小小又不明不白,叫佢學好先,同你學丫! ,#NH]T`c1  
又唔比下載點人地,想佢好就難啦!
爆升奧龍中!!神力P!!現在150LV啦!!
離線mca05006006

發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2008-01-18
very串
離線小桔
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2008-01-18
回 48樓(pkmanhaha) 的帖子
話說我禮拜3知道我果5有個同學因為默書低分而喊,我都係咁罵佢 KBb{Z;%  
你知道嗎,受保護既溫室小花出度黎,就會比人蝦,雖然對唔同人要用唔用方法 F1q a`j^'  
但我覺得我用激將法係幾好 *<5zMSZO  
而且佢都無係呢度出過任何一句聲,我覺得佢唔在乎 W=$cQ(x4Z  
而且佢整出黎,係咪等我地係度罵交,佢係度睇戲呢?
潛完水上岸了
離線happybrianl
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2008-01-18
50樓, PGj?`y4  
我非常同意你既講法, iJr 1w&GL$  
橫掂你同佢哎交都冇完美勝算, G OzV#  
不如兩方都冷靜d啦
從沒見過好像w兄這樣的小朋友,傻子一個~.~
離線小桔
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2008-01-18
回 51樓(happybrianl) 的帖子
又係,唔記得左呢樣野 (16U]s  
反正宜家都改變唔到事實 CQ(;L{}  
算了吧,版主鎖post啦
潛完水上岸了
離線happybrianl
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2008-01-18
Re:51樓
回52樓: X53TFRxnT  
同意!! T9N&Nh7 3  
版主鎖啦, syseYt]  
橫掂都冇意思哎落去嫁啦~~
從沒見過好像w兄這樣的小朋友,傻子一個~.~
離線pkmanhaha

發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2008-01-19
Re:回 48樓(pkmanhaha) 的帖子
引用第50樓小桔於2008-01-18 21:03發表的 回 48樓(pkmanhaha) 的帖子 : >-~2:d\M3  
話說我禮拜3知道我果5有個同學因為默書低分而喊,我都係咁罵佢 pO~V I$7  
你知道嗎,受保護既溫室小花出度黎,就會比人蝦,雖然對唔同人要用唔用方法 ^aW?0qsH  
但我覺得我用激將法係幾好 R]- $]koQO  
而且佢都無係呢度出過任何一句聲,我覺得佢唔在乎 .Fz5K&E=  
而且佢整出黎,係咪等我地係度罵交,佢係度睇戲呢?
wR"4slY_%  
你用激將法佢就會好? 4s Vr]p`  
你搞清楚d!而家唔係默書,係改圖呀!無得溫架! Z1(-FT6O  
佢默帾唔合格又關咩事?根本係兩樣野! T@GR Tg  
又係度串佢!你唔係激將,係串佢 ic"n*SZa  
你想佢下次做改圖好d,就係度串佢,有用麼?
爆升奧龍中!!神力P!!現在150LV啦!!
離線eyinchungx
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2008-01-19
改完正好多
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2008-01-19
引用第47樓小桔於2008-01-17 21:28發表的  : g5EdW=Dt,  
(鼓勵人真面目出現) XsldbN^ 6  
咪係lo,個人太自大,我地幫佢講好說話只會令佢越黎越衰 ~IHjj1s  
咁樣即係等同叫佢自殺,佢同人學好d改圖技術先,廢事比人話 ez2 gy"  
真係,我覺得我咁樣未必錯,要扣分就扣把,我行事光明磊落,天不怕地不怕 ,_66U;T  
做事其中一樣緊要野就係唔好驕傲 mGQgy[gX  
.......
oCLs"L-r{  
是呀,回答柔和,使怒氣消除, (箴言11:11)^^
離線小桔
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2008-01-19
回 54樓(pkmanhaha) 的帖子,回 56樓(小。肥羊) 的帖子
原來你都係基督徒,我都係(離題?!) \WM*2&  
有時有d野唔明就唔明,死講爛講都無用
潛完水上岸了
離線火之水
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2008-01-26
唔係幾明= =""
離線奧龍-owen
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2008-02-14
引用第9樓pkmanhaha於2008-01-12 17:33發表的  : wVBY^TE  
樓上各位別那麼壞吧...別人只是想把自己的改圖放上來,雖不美,也不用這樣說人吧==
那我的第一次改圖又怎樣? ?;. j)  

.......
Lj"~6l`)  
佢係咁,我覺得佢想串我!因為我第一次改圖有好大的格仔,因為我用小畫家改,佢就用改圖裝置,我就唔知邊到有得買!所以先有咁大個格仔,但佢都係用改圖裝置改先改到咁靚,pkmanhaha我支持你!