切換到寬版
  • 5031閱讀
  • 91回復

[遊戲改圖]牙P的改圖區(36張) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線pkmanhaha

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-03-26
— 本帖被 魚旦二號 執行取消精華操作(2007-04-13) —
初改,比下分!!^.^ I3r")}P  
雖然唔係very靚,望加精^.^ R[m{"2|,Lc  
只可轉貼 m-tn|m!J  
cC/32SmY4  
火焰轟炸球MP:280攻:1300+1500點:125 sq(5k+y*J  
r r\u)D#)  
連環真龍波MP:450攻:1400x4點:130 $M0l (htR  
.57F h)Y  
亡靈光束MP:350攻:1800(1hit)點:160 "q=ss:(  
?SO!INJ  
魔法大石MP:600攻:??點:270 zh=0zJ  
@6+_0^  
龍翔刀MP:300攻:2200(1hit)點:145 dqQJC qc!  
+aM[!pW(e  
霸王流星擊EX MP:550攻:7200點:380 st)v'ce,  
a'Odw2Q_  
超獨龍波MP:450攻:3750點:240 : OjmaP  
J!6w9,T_  
天極冷凍MP:600攻:3200+3200點:280 >b9J!'G,(  
*q,nALs  
終極真昇龍MP:430攻:17600點:200 Ja 5od  
5[B)U">]  
紅燒爆焰MP:380攻:5600點:220 b&4JHyleF  
OvwoU=u  
火槍密林MP:600攻:700x7點:340 )CE]s)6+2  
 !O`j  
終極爆裂破MP:800攻:6800點:420 +]-'{%-zK  
ik)u/r DW  
毒光彈MP:100攻:850點:65 L >"O[@  
f_LXp$n  
火星降臨MP:580攻:3100x3點:500 \<xo`2b  
)16+Pm8  
漫天矢雨MP:700攻:500x12點:450 3WwCo.q;m  
v5pkP  
柏高散彈槍MP:150攻:600x3點:60 &J|I&p   
h@1/  
狂虎拳MP:270攻:2600點:130 =L1%gQJJ&  
fJ _MuAv  
火柱轟炸MP:400攻:4200+4200點:205 N TDmOS\,  
pp1Kor  
煤氣大爆炸MP:300攻:3560點:160 4Y3@^8h&=  
No[9m_  
米迦勒閃電炮MP:400攻:8760點:180 q&&"8.w-  
m*jE\+)=^  
超真龍波MP:500攻:4300點:185 T]1.":   
)=#Js<&3:  
寒冰之雨MP:420攻:650x7點:160 B:UPSX)A  
%uV,p!| )  
絕地斬MP:460攻:10230點:245 :6)!#q'g  
ZBx,'ph}4  
慘絕之樂章MP:420攻:??點:160 >Je$WE3  
s 72yu}  
鬼道骷髏拳MP:480攻:7480點:155 Ei+lVLoC  
ht6}v<x.eA  
寒冰衝風斬MP:420攻:4200+2150點:180 2G5|J{4w  
Evg#sPu\  
炎翔霸MP:590攻:6400 火:350點:260 KVEc:<|x  
{g1R?W\LZ  
煉獄之拳MP:430攻:8600點:175 9eP*N(m<  
EXH,+3fQp  
純毒之氣MP:630攻:大:4200 中:2000 小:900點:310 {E)tzBI;^  
XVfUr\=,T  
瘋狂軍火MP:650攻:8640點:500 L8'4d'N+ >  
"%dENK  
破空旋風腳MP:420攻:4300點:205 a _ [+id  
4Wa$>vz  
米兒拳套MP:310攻:召喚wp點:175 *&]8rm{  
TxN+-< f  
原始破轟炸MP:430攻:5890點:205 L[Y$ `e{zd  
zPHx\z"  
金牙斬MP:470攻:6480點:215 &YD+ s%OL  
*KiY+_8>  
真流星腿MP:580攻:8100點:330 >j ].`T  
|9 $C%@8  
白虎勢MP:350攻:3295點:190
[ pkmanhaha在2007-04-16 19:21重新編輯此貼 ]
2條評分
爆升奧龍中!!神力P!!現在150LV啦!!
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-03-26
引用第1樓牙痴於2007-03-26 16:41發表的  : yU7XX+cB7  
改得好靚 好靚的叉包
eL)m(  
我見唔到有x包 iny/K/5bf  
回:初初改都可以話好靚嫁la 'aD"v>  
比心機 Wie0r@5 E  
加油
離線自己

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-03-26
冇...冇可能...,邊會有可能ga...,呢三福圖點會...點會係出自第一次改圖的人,其陰影,線條都毫無破綻,要求高的我都比100分!!!

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線pkmanhaha

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-03-26
引用第3樓自己於2007-03-26 16:45發表的  : +8|Xj!!*}  
冇...冇可能...,邊會有可能ga...,呢三福圖點會...點會係出自第一次改圖的人,其陰影,線條都毫無破綻,要求高的我都比100分!!!
5 6NDU>j$  
-.-多謝晒你的意見
離線自己

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-03-26
引用第4樓pkmanhaha於2007-03-26 16:50發表的  :
-.-多謝晒你的意見
PV/hnVUl  
可...可唔可以教我點可以改到咁好?

離線pkmanhaha

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-03-26
引用第5樓自己於2007-03-26 16:51發表的  :
可...可唔可以教我點可以改到咁好[表情]?
Z%Yq{tAt  
你有冇adobe photoshop??
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-03-26
好靚呀!!!=v="100分..你用咩程式改的??有ge話可唔可以放埋上黎比我地down呀=v+
離線自己

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-03-26
引用第6樓pkmanhaha於2007-03-26 16:56發表的  :
){,v&[  
放上黎比我地down得唔得

離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-03-26
引用第6樓pkmanhaha於2007-03-26 16:56發表的  :
K\vyfYi  
係囉=v+"放上黎比我地down啦=v+"之後教我地...你貼埋文章的話一家有精華=v+
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-03-26
引用第10樓pkmanhaha於2007-03-26 17:02發表的  : 2wki21oY  
u go yahoo seach
?#rejA:  
不如你放個網址出黎比我地down啦- -" Qt+;b  
係英文版定係中文???
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-03-26
引用第13樓pkmanhaha於2007-03-26 17:20發表的  : _:0  
有二new圖
`78:TU~5S  
好靚呀!!!但係你用個個係咩版?
離線自己

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-03-26
唔計魔法大石,其他都100分

離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-03-26
改得好靚呀 L93&.d@m9  
99分 Jbrjt/OG#I  
個超獨龍波唔係咁好
離線pkmanhaha

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-03-26
引用第17樓牙暗於2007-03-26 17:48發表的  : k_^| %xJ  
頭三張死左呀
srbU}u3VZ  
冇死wo~~~
離線自己

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-03-26
引用第19樓牙奇於2007-03-26 17:50發表的  : / p_mFA]@  
改得好靚呀 ?-y!FD}m&  
99分 Ax9a5;5WM  
個超獨龍波唔係咁好
OqaVp/,  
雖然個張唔係幾靚,但係線條做得好好

離線牙銓

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-03-26
迪雲果張唔要隻手會令D
離線pkmanhaha

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-03-26
今日up 左7幅,明天sin up new圖!
離線pkmanhaha

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-03-26
改左個超獨龍波有小小黑
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-03-26
引用第3樓自己於2007-03-26 16:45發表的  : B8+J0jdg6%  
3Un{Q~6h  
錯!! d$>TC(E=t  
<kQ 5 sG  
有鬼靈波個口! rJ LlDKP-(  
#cG7h( !  
但係改得好好 XcoV27  
U@W3x@  
比78分啦=口=
離線louisexjohn

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-03-26