切換到寬版
  • 666閱讀
  • 8回復

放招,信物,人物  另有代升服務 , 有圖 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線yin510248

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-02-14
— 本帖被 暴走疾風 執行鎖定操作(2010-02-20) —
收野區:
收 樊嬅招/信物
收::暗殺刺雨(已收) N, 穿心箭(已收) N, 信物-吾主的魂
收::龍翼 異轉信物: 極光之魂(new)
收::龍翼ex n. 比提 人物
收::桐生雪姬 n, 幻塚 n. 鬼鎧

[u]放野區:
達爾-人物
邪狼丸-(人物)
小丹-人物
龐士:暗黑石破天驚(異轉絕招)
域多-信物
奧龍-狂獸怒吼炮(異轉絕招)
星仔-魔界地獄(異轉絕招)
十字旋風拳,旋風炮拳
卓男-米迦勒粒子炮(異轉絕招){已換}
亞真-毒霧攻擊  
茱迪-乘風腿
亨利-地龍追命箭(異轉絕招)
天魔-極地大火山{已換}
姬絲-原子能量
(7日)空間轉移通行証(7日)
u1 500點 n. 1000點
全story破解(你有幾多我破幾多)-1日
1-100lv(全人物,有冇招都升到)-30MIN內
100-150lv-120min內
1-150lv-1-2日內
朱雀裝(3SET)

意加:MSN::[email protected]本人已在2000fun交易了很多次,如有須要可去2000fun查詢﹏我在2000fun的名字:YIN↗
交易時請你先給我﹏然後入卡成功後﹏我會立即打出你要的東西的id以及pw!!

2月13日2010:同bank-打噴嚏的蚩尤 用====>>極地大火山換佢穿心箭{佢先}
2月13日2010:同bank-君臨劍帝x軒x 用====>>米迦勒粒子炮(異轉絕招)換暗殺箭雨{佢先}
[ yin510248在2010-02-19 19:18重新編輯此帖 ]
離線yin510248
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-02-16
1樓::::代升區

1-150lv   n.  150-160lv

1-100lv ﹏$20
100-150lv ﹏$35
1-150lv ﹏$50
1-160lv ﹏$30

代升收現金  /  現卡 現卡只限郵寄:)
可換我收既野:) 我收既野唔洗郵寄:)

交易記錄::
2010年 2月 17號﹏代 bank ser (雪之兒)代升 米兒人物 150-160lv  ﹏用女媧人物+風尊人物 同我交換:) 佢先 ﹏成功:)
2010年 2月 18號﹏代 bank ser (蚩尤狂魔) 代升 蚩尤人物 84-151lv ﹏用30日暗念同我交換:) 佢先  ﹏交易成功:)
2010年 2月 19號﹏代 boc ser (☆★◇◆)代升冰佬人物 1-150lv ﹏用50$同我交換:) 佢先 ﹏交易成功:)
2010年 2月 19號﹏代 peak ser (愛恩煎蛋﹏)代升黑羅殺人物 1-100lv﹏用安雅異轉信物同我交換:) 佢先﹏交易成功:)

有意pm我:)
[ yin510248在2010-02-21 11:58重新編輯此帖 ]
離線yin510248
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-02-16
2樓:總交易記錄:)

1. 2010年 2月 13號﹏同bank-打噴嚏的蚩尤 用====>>極地大火山換佢穿心箭{佢先}
2. 2010年 2月 13號﹏同bank-君臨劍帝x軒x 用====>>米迦勒粒子炮(異轉絕招)換暗殺箭雨{佢先}
3. 2010年 2月 17號﹏代 bank ser (雪之兒)代升 米兒人物 150-160lv  ﹏用女媧人物+風尊人物 同我交換:) 佢先 ﹏成功:)
4. 2010年 2月 18號﹏代 bank ser (蚩尤狂魔) 代升 蚩尤人物 84-151lv ﹏用30日暗念同我交換:) 佢先  ﹏交易成功:)
5. 2010年 2月 19號﹏代 boc ser (☆★◇◆)代升冰佬人物 1-150lv ﹏用50$同我交換:) 佢先 ﹏交易成功:)
6. 2010年 2月 19號﹏代 peak ser (愛恩煎蛋﹏)代升黑羅殺人物 1-100lv﹏用安雅異轉信物同我交換:) 佢先﹏交易成功:)
7. 2010年 2月 20號﹏同bank ser( [龍翼ex] )用gm set 換佢 安雅人物.king人物+king信物:)﹏佢先 交易成功:)
8. 2010年 2月 20號﹏同bank ser(魔獸x星奇) 用魔獸地獄 換佢 信物-吾主的云:)﹏佢先 交易成功:)
[ yin510248在2010-02-20 19:08重新編輯此帖 ]
離線yin510248
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-02-16
U1 1000點 換800GASH/巨商錢/野 加FD
[ yin510248在2010-04-03 15:44重新編輯此帖 ]
離線lwl960413
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-02-18
我收達爾-人物
離線yin510248
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-02-18
Re:收比提人物:) 放招,信物,人物  另有代升服務 , 有圖
引用第4樓lwl960413於2010-02-18 14:38發表的  :
我收達爾-人物

你收>??你有D咩?? 有冇POST?? 有既比我睇睇/打出黎:)
離線555888
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-02-19
wow代升黑澀a__a
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-02-19
bug 代昇正

離線yin510248
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-02-19
@@何來有呢?????
[ yin510248在2010-02-20 16:04重新編輯此帖 ]