切換到寬版
  • 24475閱讀
  • 319回復

回覆就是我人手升級的動力!真迪倫的誕生 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線pk9627
發帖
icash
只看該作者 220樓  發表於: 2010-12-03
引用第219樓心淡★於2010-12-03 04:41發表的  :
真天魔,迪格斯,卡倫不過是動漫節的新產品而已
哂命角?你想多了
在官網說明真迪倫的存在?
你o係ibbs開個咁既post我相信已經係人都知你隻人既存在
某程度上,我有1條問題想問問你
你開POST既意義係諗住話比大家聽你隻人唔係BUG出黎,定係哂命?
如果係為左證明你隻人係入序,唔係BUG既話,我地大家都相信了,POST都可以鎖了
如果係哂命既話,我只可以話:呢隻人唔見得好好哂,因為而家一街都係改出黎既特迪,你早唔哂,遲唔哂,有外掛先黎哂,慢了
每個人都開個POST叫''回覆就是我人手升級的動力!星仔的誕生''呢個FORUM都幾亂下
再加上,人手升級不是必然嗎? 唔通你考試不作弊,老師要讚你?
如果個POST無回覆,你就用外掛升LV?

咁你又真係言之有理喎 人手升級仍人之常理 何需一講再講
諗諗下又真係幾岩天時地利人和  又會係呢個時候黎開post
點都好喇睇完呢番說話我都覺得樓主呢個post 都係時日落西山了
[ pk9627在2010-12-03 05:07重新編輯此帖 ]
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 221樓  發表於: 2010-12-03
引用第220樓pk9627於2010-12-03 04:51發表的  :
咁你又真係言之有理喎 人手升級仍人之常理 何需一講再講
諗諗下又真係幾岩天時地利人和  又會係呢個時候黎開post
點都好喇睇完呢番說話我都覺得樓主呢個post 都係時日落西山了

還真是激進言論呢…
不過的確此帖意義的確不太大
人手升絕對是理所當然的事…無開帖說明之意義存在

如果硬要說、我是 蒼天龍華 及 霸王地藏龍 的原創者
那我是否人手升一隻少迪的時候也要開帖
"蒼天龍華及霸王地藏龍的真正原創者的少年迪倫的誕生"

還有就是…真武你只能說你是 "暫時" 唯一一個上線的 "玩家帳戶" 的 "特別版迪倫" (沒有用外掛改人出黎[?!])
如果你是暫時唯一一隻仍有玩的正版特別版迪倫
那我之前看見的花生專用是啥物?
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 222樓  發表於: 2010-12-03
引用第217樓真武傳說於2010-12-03 02:01發表的  :
因為官方很喜歡在動漫節大搞一番,最少一年晒一次命,
甚麼真天魔迪格斯跟住又卡倫,所以反正一年才晒一次珍貴命,
倒不如官方說明真迪倫的存在更好吧?
更顯得真貨存在價值。誰不怕被報狀或是強大的封截系統即管衝上大街去!
抱歉,我只知道官方是不會再出該人物;但沒有說聽說過不會出其招式。
.......

你唔好話我知u1會幫佢出招唔出人嘛………唔係想打沈你的幻想,不過機會比中六合彩還要細,我不是眼紅u1為擁有特別板迪倫的人出招,我只是覺得u1不會為一個只出了幾個的人物而出招,就留給你擁有這個特別板吧,當年有人托我用一萬銀收你個特迪ac,我在大街向你說用一萬元收,你卻說賣了條命都不放,相信你今天也會這樣的答我。當年我是說真的,因為佢當年也用7000元收了個在boc上旁的地尊ac。

題外話:陽光過份猛烈,燒親人了,我就無事,因為我覺得你是一個lfo超級fans不滿有咁多bug而有這行為是正常的,但天天都在曬,有點過火,鋒芒過露了,玩lfo多年的你有誰不識你,我還記得有一次出風尊招,官網還說出風尊招,武憎寺就最鐘意啦等字句,以前晚晚都見你在大家吹水,你有d當年game友,已經無玩但也經常和我在msn吹水。
WhatsApp、WeChat:61301310
離線真天魔
發帖
icash
只看該作者 223樓  發表於: 2010-12-03
樓主,我見到你張卡序呢,有一張係真迪,有一張少迪.可不可以放圖==
按圖,看小說

離線pk9627
發帖
icash
只看該作者 224樓  發表於: 2010-12-03
引用第221樓bk的卓男於2010-12-03 06:28發表的  :
還真是激進言論呢…
.......

絕對唔係激進既言論而係打開天窗說事實而已
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 225樓  發表於: 2010-12-03
麻煩樓主答一答我呢樓既問題
引用第213樓七星會員於2010-12-03 00:31發表的 :
1am or 1pm??
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 226樓  發表於: 2010-12-03
唔係得你一隻真特迪
之前boc定唔知咩ser果隻花生乂專用都係真特迪黎o:)
離線真武傳說
發帖
icash
只看該作者 227樓  發表於: 2010-12-03
引用第223樓真天魔於2010-12-03 07:53發表的  :
樓主,我見到你張卡序呢,有一張係真迪,有一張少迪.可不可以放圖==

那個不就是真迪倫序號卡的圖嗎= =?
引用第225樓七星會員於2010-12-03 09:32發表的  :
麻煩樓主答一答我呢樓既問題

請問有些問題我可以不答?

有些事情用智慧可以自己估就自己去估吧。
引用第226樓d523d323於2010-12-03 09:49發表的  :
唔係得你一隻真特迪
之前boc定唔知咩ser果隻花生乂專用都係真特迪黎o:)

花生乂專用好似是終極迪倫不是真迪倫-.-
引用第221樓bk的卓男於2010-12-03 06:28發表的  :
還真是激進言論呢…

如果硬要說、我是 蒼天龍華 及 霸王地藏龍 的原創者
那我是否人手升一隻少迪的時候也要開帖
"蒼天龍華及霸王地藏龍的真正原創者的少年迪倫的誕生"

還有就是…真武你只能說你是 "暫時" 唯一一個上線的 "玩家帳戶" 的 "特別版迪倫" (沒有用外掛改人出黎[?!])
如果你是暫時唯一一隻仍有玩的正版特別版迪倫
那我之前看見的花生專用是啥物?

我相信花生專用本人並不想被其他人知道正身是誰,話已完。
引用第219樓心淡★於2010-12-03 04:41發表的  :
真天魔,迪格斯,卡倫不過是動漫節的新產品而已
哂命角?你想多了
在官網說明真迪倫的存在?
你o係ibbs開個咁既post我相信已經係人都知你隻人既存在

某程度上,我有1條問題想問問你
你開POST既意義係諗住話比大家聽你隻人唔係BUG出黎,定係哂命?
如果係為左證明你隻人係入序,唔係BUG既話,我地大家都相信了,POST都可以鎖了

如果係哂命既話,我只可以話:呢隻人唔見得好好哂,因為而家一街都係改出黎既特迪,你早唔哂,遲唔哂,有外掛先黎哂,慢了

每個人都開個POST叫''回覆就是我人手升級的動力!星仔的誕生''呢個FORUM都幾亂下
再加上,人手升級不是必然嗎? 唔通你考試不作弊,老師要讚你?
如果個POST無回覆,你就用外掛升LV?

未一定有人上ibbs、但是玩LFO的最少還會上個官網

開POST第一說明我並不是作弊出來產物,

第二引發大家開心的討論!

第三部分人不知道現在那些黑客出來假迪倫的出現,某程度上是"我回來了",
或多或少都是這個原因。

我本來作風近趨低調,如果並不是那些_ _玩家害我以為都是假迪倫,
又說甚麼BUG招等說話,我不會在此証明真迪倫這回事!

我剩知道我未回來之前已經有人做黑客行為,回來跟不回來時晒命根本沒太大分別,何況我沒有晒命意思,
否則為甚麼我升上LV200的時候一直沒察覺我的存在?我LV151的時候就來晒不就成嗎?
如果我一直躲在一角升級,我LV250甚至LV300也沒有人知道了,
但是現在黑客橫飛,我更要走出來鼓勵原本有手升意念的玩家繼續手升!黑客就盡快收手去!

知道嘛,你們那麼坦誠言論,我還有甚麼理由不努力去繼續人手升級呀!
離線真天魔
發帖
icash
只看該作者 228樓  發表於: 2010-12-03
引用第227樓真武傳說於2010-12-03 09:56發表的  :
.......

我是說這,不是人物嗎? 是少迪......,那有沒有少迪圖?
按圖,看小說

離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 229樓  發表於: 2010-12-03
引用第217樓真武傳說於2010-12-03 02:01發表的  :
我沒說過你的迪倫是假迪倫,請勿對號入座,謝謝。
論故事:
少年迪倫(終極迪倫)是一人,
特別版迪倫不知道複製了多少隻,即為複製版迪倫,沒有經過少年時期。
論玩家真正持有:
少年迪倫(終極迪倫)已"複製"成多個,亦即"量產化",
特別版迪倫只有3隻,亦即"複製版迪倫"只複製了三隻,
假設另外2人永不再上線,即麼我就是唯一一隻真正的迪倫,
有人說整個大街都是複製版迪倫,那更顯得我的珍貴性,我便稱為"真迪倫"。
如果官方有特別版迪倫的角色說明,我不介意被叫做"複製版迪倫"
但是因為官方一日不開啟防黑客系統,一日都有人"複製"迪倫在大街四處"搗亂"......
這時候更顯得我的珍貴性!
官方又要出強勁人物又要出強勁招式又要量產化,這樣賺得多少錢?
迪倫量產化等等、隨便出個卡倫差點連迪倫也比不上......

笑了複製版迪倫 自

解說:上圖迪倫為真迪倫 下圖迪倫為複製版迪倫
            上圖迪倫為複製特別版迪倫 下圖迪倫為複製版少年迪倫
冰の血繼限界!

離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 230樓  發表於: 2010-12-03
引用第229樓a1994109於2010-12-03 11:17發表的 :
笑了複製版迪倫 自

解說:上圖迪倫為真迪倫 下圖迪倫為複製版迪倫
.......

迪倫先岩呀
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 231樓  發表於: 2010-12-03
引用第227樓真武傳說於2010-12-03 09:56發表的  :
我相信花生專用本人並不想被其他人知道正身是誰,話已完。

我只能說我識佢本人
見過面
都打過
唔係gm
咁如你所言佢唔想俾其他人知正身係邊個,咁又如何?請解釋
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 232樓  發表於: 2010-12-03
我剩知道我未回來之前已經有人做黑客行為,回來跟不回來時晒命根本沒太大分別,何況我沒有晒命意思,
否則為甚麼我升上LV200的時候一直沒察覺我的存在?我LV151的時候就來晒不就成嗎?
如果我一直躲在一角升級,我LV250甚至LV300也沒有人知道了,
但是現在黑客橫飛,我更要走出來鼓勵原本有手升意念的玩家繼續手升!黑客就盡快收手去!
知道嘛,你們那麼坦誠言論,我還有甚麼理由不努力去繼續人手升級呀!
.......

是呀,越來越多人回啦,說得對你應該好好比心機升了。
WhatsApp、WeChat:61301310
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 233樓  發表於: 2010-12-03
.......

花生乂專用係特迪黎x_x
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 234樓  發表於: 2010-12-03
引用第233樓d523d323於2010-12-03 17:50發表的  :
花生乂專用係特迪黎x_x

花生乂專用係迪格斯黎x_x
冰の血繼限界!

離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 235樓  發表於: 2010-12-03
引用第234樓a1994109於2010-12-03 17:53發表的  :
花生乂專用係迪格斯黎x_x

PKPKPKPKPKPPKPKPKPKPKPKPKPKPK
總知有呢4隻字LA 花生專用
^^ U吹WHAT
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 236樓  發表於: 2010-12-03
引用第235樓d523d323於2010-12-03 18:00發表的  :
PKPKPKPKPKPPKPKPKPKPKPKPKPKPK
總知有呢4隻字LA 花生專用
^^ U吹WHAT

花生乂專用 BOC 迪格斯
花生專用 BOC 特別版迪倫
請搞清楚x(
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 237樓  發表於: 2010-12-03
引用第236樓bk的卓男於2010-12-03 18:17發表的  :
花生乂專用 BOC 迪格斯
花生專用 BOC 特別版迪倫
請搞清楚x(

是但la
差唔多姐
都係有個迪字
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 238樓  發表於: 2010-12-03
花生專用=仇=戮
以上係估 ==因為上次vs見佢不停轉人轉轉下轉左地尊戮又唔排除玩家交換ac的可能性
但係果位知名人士相信唔會比ac人囉==(果位知名人士有特迪完全唔覺得奇怪)
戮係邊個唔多講了
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 239樓  發表於: 2010-12-03
火藥味開始重了= =
講真我覺得老玩家開POST分享一下不是問題啊
我認為樓主只是單純想分享一下自己迪倫的故事和鼓勵一下人手升LV而已
大家對同一件事情意見不同,無可否認是很難避免的
大家請以冷靜理性的態度去討論吧
快速回復
限100 字節

上一個 下一個