切換到寬版
  • 6694閱讀
  • 96回復

想問問邪鬼係決戰日打後點解會勁左 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2010-11-22
引用第18樓bk的卓男於2010-11-22 17:27發表的  :
我只是順手地看見你的帖再按引用的說
回應的方面其實是回樓主

ok,我弄錯,我在此道歉。
引用第19樓94367989476於2010-11-22 17:29發表的  :

樓主講既問題我不是太明
什麼決戰日打後會勁左
佢練咪會勁lo

你不覺得你在說廢話嗎。
離線buylfo
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2010-11-22
引用第19樓94367989476於2010-11-22 17:29發表的  :
樓主講既問題我不是太明
什麼決戰日打後會勁左
佢練咪會勁lo

你試下由學校爆到決戰日就明
離線新生比堤
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2010-11-22
唔知依家邪鬼比堤兄弟同迪倫迪雲兄弟打上來邊個會勁d呢?
[ 新生比堤在2010-11-22 17:53重新編輯此帖 ]
我比堤終於齊招la
離線yeung43027
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2010-11-22
好簡單  邪鬼去左收練就勁左
離線勇氣誓言
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2010-11-22
引用第22樓新生比堤於2010-11-22 17:45發表的  :

你次次問埋d假設問題=__=
得閒冇野做咩=.=

離線牙乂達
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2010-11-22
你要記住邪鬼係有魔族血統
迪雲只係純人類血統
只不過可以話佢係將人類所有潛能都會比其他人激發得多(我會咁理解)
迪雲勁過邪鬼係遲早問題
你要考慮返邪鬼戰鬥既歲月同迪雲差幾多先得架
迪雲計黎運去咪得四年
但邪鬼多佢大把啦
正係練習時間,邪鬼都多佢n倍,戰鬥經驗又係
但係長江後浪推前浪
lfo呢種主角威能,迪雲遲早勁硬邪鬼
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2010-11-22
引用第25樓牙乂達於2010-11-22 18:58發表的  :
迪雲只係純人類血統
只不過可以話佢係將人類所有潛能都會比其他人激發得多(我會咁理解)
迪雲勁過邪鬼係遲早問題
.......

誰說迪云是純人類?
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2010-11-22
引用第25樓牙乂達於2010-11-22 18:58發表的  :
迪雲只係純人類血統
迪雲勁過邪鬼係遲早問題
.......

1.0時代開始,已說迪雲是米迦勒合成體
[ saradomin在2010-11-22 19:51重新編輯此帖 ]
近日有人假扮我 在facebook開設戶口 請小心
我絕不會透過facebook聯絡你們
離線勇氣誓言
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2010-11-22
引用第27樓saradomin於2010-11-22 19:12發表的  :
2.0時代開始,已說迪雲是米迦勒合成體

2.0仲係打緊龐士
3.0個機械人第1次話迪雲是米迦勒合成體

離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2010-11-22
引用第28樓勇氣誓言於2010-11-22 19:27發表的  :
2.0仲係打緊龐士
3.0個機械人第1次話迪雲是米迦勒合成體

罰你重打s2一次
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2010-11-22
引用第29樓tommywu於2010-11-22 19:30發表的  :
罰你重打s2一次

比提講9左la
離線勇氣誓言
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2010-11-22
引用第29樓tommywu於2010-11-22 19:30發表的  :
罰你重打s2一次

就算真係s2講左
saradomin都錯了=]
s2係1.0 xd

離線武魂
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2010-11-22
其實係冇得解釋點解佢勁左
求其搵隻魔人同人類交配生出黎既都咁強(除非你話邪鬼阿媽係魔界數一數二的戰士,勁過終極魔人,咁我冇野講..)
明明得2分之1的魔族血,但係打起上黎仲勁過亂d魔人/暗黑戰神果d,所以係冇得解釋
只可以怪d魔人唔努力練功,以為自己已經好勁
離線勇氣誓言
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2010-11-22
引用第32樓武魂於2010-11-22 20:24發表的  :
求其搵隻魔人同人類交配生出黎既都咁強(除非你話邪鬼阿媽係魔界數一數二的戰士,勁過終極魔人,咁我冇野講..)
明明得2分之1的魔族血,但係打起上黎仲勁過亂d魔人/暗黑戰神果d,所以係冇得解釋

忠鐵仁本身係外傳叫好武功,百合又係隻雪妖
好武功既細包+魔力可能勁過純魔人-.-

離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2010-11-22
引用第32樓武魂於2010-11-22 20:24發表的  :

這位老兄你可以去撞牆了。
離線黑黑
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2010-11-22
引用第32樓武魂於2010-11-22 20:24發表的 :

請參考

The term often causes controversy, particularly in terms of the selective breeding of domestic animals,
because it is sometimes believed that all crossbred plants or animals are genetically superior to their parents;
this is true only in certain circumstances: when a hybrid is seen to be superior to its parents, this is known as hybrid vigor.
When the opposite happens, and a hybrid inherits traits from its parents that makes it unfit for survival, the result is referred to as outbreeding depression.

Typical examples of this are crosses between wild and hatchery fish that have incompatible adaptations.

並不是每個子代都如此,反例就是比堤(茶)
               ^^^^^ 自幼體弱多病的那部份。
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2010-11-22
引用第35樓黑黑於2010-11-22 20:49發表的  :
請參考
The term often causes controversy, particularly in terms of the selective breeding of domestic animals,
.......

what does "term" refer to? ( line 1)
Next time, when you copy some article, please check those pronouns clearly.

You mentioned that bat  is a weakling might owing to a hybrid inherits traits from its parents.
I dont think so, since his parents is a quite fit no matter in physically or mentally.
Perhaps, you may say it is a result of  fusing two recessive genes.
But , in my point of view, it is acquired.
Btw, did the stroy told us that bat is a weakling?
近日有人假扮我 在facebook開設戶口 請小心
我絕不會透過facebook聯絡你們
離線buylfo
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2010-11-22
引用第22樓新生比堤於2010-11-22 17:45發表的  :

話說邪鬼同比提係可以打出超界力量
但係唔知點解-,-

引用第23樓yeung43027於2010-11-22 17:58發表的  :
好簡單  邪鬼去左收練就勁左 [表情]

問題係突然勁左咁多 隻暗米個個都唔夠抽
邪鬼唔洗十招已經夠做

迪雲只係純人類血統
迪雲勁過邪鬼係遲早問題
.......

迪雲不是人類吧

咁比提點計..

引用第35樓黑黑於2010-11-22 20:49發表的  :

請參考

.......

TALK ABOUT GENETICS = ="
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2010-11-22
只能說只要努力超越天才不是難事
離線傲影風
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2010-11-22
LFO角色的打交一向都一招起三招止