切換到寬版
  • 3426閱讀
  • 50回復

[自創小說]飛龍の小說-第1章 撒旦的遊戲之章!(更新第3集) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線7088

發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2008-08-25
真的是【老左】嗎 p&\x*~6u  
應該係【老了】 (aH_K07  
觀察力都【好強】 lO|H:7  
應該係【很強】 g>R md[!/  
【你地】 d3C*]|gQ  
應該係【你們】 QO~ TuC  
【人工】 z//6yr  
應該係【糧水】 k@R)_,2HH  
【佢係想出風頭呀】 D#9W [6  
應該係【他想出風頭啊】 _^ @}LVv+E  
【邊到】 6{I5 23g  
應該係【哪兒】 K31rt-IIt  
【我地都唔知呀】 aKCXV[PO   
應該係【我們都不知道啊】 A&0sD}I\K  
一陣再捉 SY 2B\TV  
捉住咁多蟲先
點解咁春多文盲
離線飛龍天牙
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2008-08-25
引用第20樓7088於2008-08-25 21:43發表的  : 413r3/  
真的是【老左】嗎 ?z60b=f8  
應該係【老了】 _W*3FH  
觀察力都【好強】 &e% y|{Y  
應該係【很強】 JWrvAM$O  
【你地】 =RUKN38  
.......
0:nQGX!N  
有d笑點要口語sin好笑的,就係咁
最近落雷夜,搞到訓都訓唔到
離線7088

發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2008-08-25
引用第21樓飛龍天牙於2008-08-25 21:48發表的  :
有d笑點要口語sin好笑的,就係咁
'L0 2lM  
但係有好多笑點都係不必要
點解咁春多文盲
離線飛龍天牙
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2008-08-25
引用第22樓7088於2008-08-25 21:51發表的  :
但係有好多笑點都係不必要
C2eei're  
有d唔係笑點的我會保留,但有d都會按你意思做的 94|BSxc  
KY"W{D9ib  
話說,招財貓大大,要唔要出來客串呀,我地做3人team的說
離線7088

發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2008-08-25
引用第23樓飛龍天牙於2008-08-25 21:53發表的  :
有d唔係笑點的我會保留,但有d都會按你意思做的
5oWR}qqFK  
我唔係要你按我既意思 iu&'v  
我既意思係話有d唔係笑點都用口語
點解咁春多文盲
離線goldcat0807
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2008-08-25
引用第23樓飛龍天牙於2008-08-25 21:53發表的  :
有d唔係笑點的我會保留,但有d都會按你意思做的
y$#mk3(e~t  
XrtB&h|C  
隨便你喇= = }N*6xr*X+  
<+" Jh_N#  
P.S有冇人工收a_a
離線飛龍天牙
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2008-08-25
引用第25樓goldcat0807於2008-08-25 21:55發表的  :
隨便你喇= =
P.S有冇人工收a_a
9]Uvy|  
無- -(速走) 4)*8&  
說笑,只係我只會比ibbs的野(無錢買lfo野,買主要都幾乎無錢) PDzVXLpC  
不過無比野比...1個月20icash吧...就
離線7088

發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2008-08-25
引用第26樓飛龍天牙於2008-08-25 21:58發表的  :
無- -(速走) ,/C<GFae  
說笑,只係我只會比ibbs的野(無錢買lfo野,買主要都幾乎無錢)  "+[:\  
不過無比野比...1個月20icash吧...就
Gyk>5Q}}  
咁少 +D*b!5[  
最少一個星期10icash(奸笑
點解咁春多文盲
離線leo93305
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2008-08-25
都唔錯,但係好搞gag
蘿莉有三好,身嬌,腰柔,易推倒!H
離線飛龍天牙
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2008-08-25
引用第27樓7088於2008-08-25 21:59發表的  :
咁少 ;<1O86!  
最少一個星期10icash(奸笑
2[}^ zTtA  
咁我唔會比到好久的說....好吧(汗)
離線7088

發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2008-08-25
引用第28樓leo93305於2008-08-25 22:00發表的  : mDC{c ?  
都唔錯,但係好搞gag
L01R.3Z+  
呢編係來自太空既太陽系既地球既中國既香港既討論區中既ibbs中既創作區既搞gag既小說(下刪n字 c>{6NSS -  
呢排興搞gag潮-.-
點解咁春多文盲
離線飛龍天牙
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2008-08-25
引用第28樓leo93305於2008-08-25 22:00發表的  : %4Ylq|d  
都唔錯,但係好搞gag
1wmS?  
我呢個小說和招財貓大大都係主要笑點的,打個時話唔定都會間中有笑點出現 .Ej `!  
(唔小心打中人地何b仔= =咁樣)
離線leo93305
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2008-08-25
引用第31樓飛龍天牙於2008-08-25 22:02發表的  :
我呢個小說和招財貓大大都係主要笑點的,打個時話唔定都會間中有笑點出現 6* cm  
(唔小心打中人地何b仔= =咁樣)
{g@Wd2-J}  
妲係棟籲笑@ @
蘿莉有三好,身嬌,腰柔,易推倒!H
離線飛龍天牙
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2008-08-25
引用第32樓leo93305於2008-08-25 22:10發表的  :
妲係棟籲笑@ @
d%Jl9!u  
可以話咁樣,不過都話左,好多時比人打飛
離線飛龍天牙
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2008-08-25
第二集 iN8?~T}w  
悟地一等人..... eW"i'\`0  
悟地:這裡是北極的地下嗎? ?aEBS  
姬絲:可能是吧,而且..... 'Y(#Yxc  
悟地:姬絲?咩事呀 gP/[=:  
姬絲:不,可能是錯覺 !;{@O`j?b  
悟地:! GRCc<TM, U  
悟地:你是想說,這裡熱左好多吧..... m8n!<_NFt(  
姬絲:....嗯,不是錯覺嗎? Y;6<AIx>  
悟地:我都覺得熱,這裡有點問題呢... #QXv[%k  
神秘人:不不不 [&| Le;h  
悟地,姬絲:!!係邊個 0){%4  
歷奇,域多:係因為你走得太多呀!!! 2hEB?ZAQZ  
悟地:我比你地汗死...你地只係唔想人工少左4/1吧... {S%)GvrT  
9088:不不,佢們不過只係想出風頭吧 yT`[9u,  
悟地:....超虎翔霸 0a QtJ0e16  
9088:看我的忍流化雨吧! kFgN^v^t  
悟地心想:這不是陸道的招嗎? D@uw[;Xb5  
9088:哈!! `Gx"3ZUn  
9088:嗚呀~~~ j|FGb:  
悟地心想:你只係放左過屁吧..... +P/"bwv0  
招財貓:9088真無用 Wa #,>  
悟地:!!你係邊個 Hj |~*kG  
招財貓:我嗎?就係正義戰士....招財貓!!! V]L$`7G  
悟地:....我真狂虎斬都唔想用 2FD[D `n]f  
悟地:昇空鬼車腿!!! aO.'(kk8  
招財貓:佢只不過係唔小心用錯力!!比你看一看飛龍team的力量吧 ;!, ]}2w*X  
招財貓:招財龍旋風!!! /O|!Sg{  
悟地心想:咁''洛''去第二集都要end.....!!用計 fU@}]&  
招財貓:哈,無用的...嗯? QtJe){(z+  
悟地:....! <89@k(\ /  
招財貓:咩話,唔係昇空鬼車腿咩?點解係真虎翔霸!? v\rOs+.s  
悟地:死吧!!招貓!! uEWWY t  
招財貓:唔係招貓!係招財貓嗚呀呀呀~~ 1B'i7  
悟地心想:打2個人都要用4成力量,唉...... ^%~ztn 51  
悟地:嗯?姬絲佢地呢? x,E#+ m  
姬絲:唔好理佢地啦...我做研究都好過哂時間係到等.... 0t}=F 4@&a  
悟地:喂....等等呀~~~
離線goldcat0807
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2008-08-25
引用第34樓飛龍天牙於2008-08-25 22:59發表的  : q?[{fcNh$  
第二集 Q&(?D  
悟地一等人..... {-^>) iJqt  
悟地:這裡是北極的地下嗎? yZHQql%J O  
姬絲:可能是吧,而且..... m(y?3} h  
悟地:姬絲?咩事呀 *0i   
.......
4v3y3  
(E w o   
估唔到我咁就比人打低左= =
離線飛龍天牙
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2008-08-25
引用第35樓goldcat0807於2008-08-25 23:02發表的  :
估唔到我咁就比人打低左= =
V?Lf& X?  
你看小左佢....不過平時比9088好得多....9088有時未出1招就比人ko左= =
離線7088

發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2008-08-25
引用第36樓飛龍天牙於2008-08-25 23:04發表的  :
你看小左佢....不過平時比9088好得多....9088有時未出1招就比人ko左= =
wIx Lr{  
(飛龍背後有一強大殺氣.. |t]-a%A=w  
我.是.7088! 4ms hB  
唔係9088呀 +;Cq>1x,  
9088係我分身 \5s!lv*&  
8088都係 p]!,Bo ZL  
0088都係 lqX]'gu]\  
1088都係 ji A$6dZU  
2088都係 %|SbZ)gcQ  
3088都係 L}>9@?;GW  
4088都係 cB.v&BSW  
5088都係 K W04  
6088都係 =:~~RqHl  
比你見識我地既力量 L4Nk+R;  
n重忍流化雨(飛龍:停...呀...[未講完已經比我完全石化]
點解咁春多文盲
離線飛龍天牙
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2008-08-26
引用第37樓7088於2008-08-25 23:18發表的  :
(飛龍背後有一強大殺氣.. =b`>ggw#  
我.是.7088! 0>Mm |x*5  
唔係9088呀 QREIr |q'  
9088係我分身 ]NTHit^EX  
.......
kdxs{b"t  
9088係你分身,7088力量唔會好像9088的呀嗚呀~~~ >#!n"i;  
(石化中)
離線飛龍天牙
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2008-08-26
第三集 3!Bekn]  
悟地:這裡好像重熱呢.... "h:xdaIE/p  
姬絲(心事重重):........ hTg%T#m  
悟地:姬絲.咩事呢? >@rp]xx  
姬絲:奇怪.... {BKI8vy  
悟地:...嗯? :j9;P7&"?  
姬絲:唔好理飛龍team sin吧,這裡的天氣..點解會咁熱的.... :+[q `  
歷奇,域多:都話左係你地走得太多lo 9KAXc(-  
姬絲:都話左只係唔想人工小左4/1吧 ^[qmELW#7  
歷奇,域多(汗):我...我地無走得太多....唔熱的呀... +j`*?pPD(.  
悟地:見到你地熱到出汗呀.....嗯 A>d*<#x  
歷奇,域多(汗):嗚呀!! )0UQy #r  
悟地:不要理這麼多吧,我地走吧.... O"Xjv`j:  
姬絲:嗯! z` gR*+  
B3I< $  
??? ,Zs-<e"  
神秘人:哈,他們走進北極4路B線啦 4|Z3;;%+  
神秘人1:哈,我一個人就可打敗他們吧.... C:P,q6  
神秘人:不要看少他們的力量,他們可是打敗上帝之手的戰士們呀...(心想:不過...會少左這麼多人的?) CZbp}:|  
神秘人3:....(怒氣沖沖) :L\@+}{(c  
神秘人1:哈哈哈,龍翼咩事怒氣沖沖呀... m _:ib}  
龍翼:我得到的力量,無想到會敗在迪倫手上.... bNc=}^  
神秘人1:不要不滿呀,你的力量的確敗在迪倫手上.. lT$A;7[  
龍翼:!! U)c,ZxE  
神秘人1:但你的力量可以打敗悟地吧...我們就在這裡等候他們吧...哈哈哈哈 6oJ~Jdn'  
龍翼心想:的確...我現在的力量可以打敗之前的悟地...不過....悟地的力量都會大大提升吧... sq :ff  
龍翼心想:不想這麼多,我一定要全力打到悟地!!! pLk?<y  
神秘人2:哈...好像好有趣呢... tSQ>P -O  
樊嬅:我是納米亞族的成員之一,不會敗在他們手上的!! ?rr%uXQjH  
龍翼:.... 53l9s <bOQ  
樊嬅:我的弓箭...一定會打敗他們 :r#FI".qx  
神秘人1:哈哈,真有意思呢
[ 此帖被飛龍天牙在2008-08-26 14:01重新編� ]
快速回復
限100 字節

上一個 下一個