切換到寬版
  • 69154閱讀
  • 2856回復

小男之店:平放勁ac,放晶體,寒極,穿天 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線少年迪倫
發帖
icash
只看該作者 780樓  發表於: 2007-12-15
引用第778樓小男孩於2007-12-15 16:09發表的  :
我個個唔係卡泥

JA係你呢個係咩黎?
得號碼?
咁你有可能比人昆左
因為全球的終極魔人都用曬了
廢品要回收,
物件要放好。
李克勤型仔,
文件很重要。
威風你可以?
離線小男孩
發帖
icash
只看該作者 781樓  發表於: 2007-12-16
引用第780樓少年迪倫於2007-12-15 17:22發表的  :
JA係你呢個係咩黎?
得號碼?
咁你有可能比人昆左

王戰IWN左咪有= =
會比人昆??
放天火結晶體,寒極,穿天一set放
平放AC
ac2:250 lv卓男
ac3:241享利
ac5:201lv冰人+兩個200幾lv龐士)
ac6:225 冰火人)
ac7:250奧龍
信得過我先好買
離線少年迪倫
發帖
icash
只看該作者 782樓  發表於: 2007-12-16
皇戰win左係直接入個ac
加上無一次皇戰係有終極魔

樓主不要昆人吧=]
廢品要回收,
物件要放好。
李克勤型仔,
文件很重要。
威風你可以?
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 783樓  發表於: 2007-12-16
引用第782樓少年迪倫於2007-12-16 01:19發表的  :
樓主不要昆人吧=]

你太天真了
樓主的序號我想應該是第四届終極拳王冠軍的終極魔人x2
你不要亂說人昆人吧
離線小男孩
發帖
icash
只看該作者 784樓  發表於: 2007-12-16
引用第782樓少年迪倫於2007-12-16 01:19發表的  :
樓主不要昆人吧=]

這位無知的小朋友...
平放AC
信得過我先好買
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 785樓  發表於: 2007-12-16
引用第780樓少年迪倫於2007-12-15 17:22發表的  :
JA係你呢個係咩黎?
得號碼?
咁你有可能比人昆左

你又知全球D終極魔入哂??你係咪做過普查來??

離線小影乂

發帖
icash
只看該作者 786樓  發表於: 2007-12-16
樓主不要昆人吧=]

此人自以為強= =咩都知..真係嘔到爆炸..
影*爆收Gash點.20蚊有得買!
小店連結在下:
http://www.ibbs.hk/read.php?tid=37422

快快手手啦喂=] 貨品極平. !
離線小男孩
發帖
icash
只看該作者 787樓  發表於: 2007-12-17
引用第786樓小影乂於2007-12-16 23:18發表的  :
此人自以為強= =咩都知..真係嘔到爆炸..

無知的小朋友
平放AC
信得過我先好買
離線少年迪倫
發帖
icash
只看該作者 788樓  發表於: 2007-12-17
引用第785樓暴走疾風於2007-12-16 22:18發表的  :
你又知全球D終極魔入哂??你係咪做過普查來??

全LFO有6個魔人
周周終極魔人
-︹-”
牛魔王
X風魔剎X
QQ果個
惡魔的X行

6個

中毒你都有講  全球得6個魔人
http://ibbs.hk/read.php?tid=40356&fpage=0&toread=&page=4
廢品要回收,
物件要放好。
李克勤型仔,
文件很重要。
威風你可以?
離線迪雲bb仔
發帖
icash
只看該作者 789樓  發表於: 2007-12-17
你又點知入晒?
離線迪雲bb仔
發帖
icash
只看該作者 790樓  發表於: 2007-12-17
你唔比有d未入嫁
1條評分
離線少年迪倫
發帖
icash
只看該作者 791樓  發表於: 2007-12-17
講左啦
全LFO的魔人我都見過了
ja係全球無一個魔人未用
你唔信咪算囉
唔關我事
比d衰人昆左唔關我事
廢品要回收,
物件要放好。
李克勤型仔,
文件很重要。
威風你可以?
離線小男孩
發帖
icash
只看該作者 792樓  發表於: 2007-12-18
引用第791樓少年迪倫於2007-12-17 23:02發表的  :
講左啦
全LFO的魔人我都見過了
ja係全球無一個魔人未用
你唔信咪算囉
唔關我事
.......

你真係好煩,你唔係買就同我死開一二邊
平放AC
信得過我先好買
離線小男孩
發帖
icash
只看該作者 793樓  發表於: 2007-12-18
△△△讚讚讚△△△△△△△△讚讚△△△△△△讚讚△△△△△△△△△△△
△△△讚讚讚讚讚△△△△△△讚讚讚讚讚△△△讚讚讚讚讚△△△△△△△△△
△△△△讚讚讚讚讚△讚△△△讚讚讚讚讚讚△△讚讚讚讚讚讚△△△△△△△△
△△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△讚讚讚讚讚△△△讚讚讚讚讚△△△△△△△△
△△△△△△讚讚讚讚讚讚讚△△△讚讚讚讚△△△讚讚讚讚讚△△△△△△△△
△△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△△讚讚讚△△△△讚讚讚讚讚讚讚△△△△△△
△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△△讚讚讚△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△
△△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△△讚讚讚△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△
△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△△讚讚讚△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△
△讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△
△讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△△△△
△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△△讚讚讚讚讚讚△△△△△△△
△△△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△
△△△△△△讚讚讚讚讚讚讚△讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△
△△△△△△讚讚讚讚讚讚△△讚讚讚讚△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△
△△△△△△讚讚讚讚讚讚△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△
△△△△△讚讚讚讚讚讚△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△△△△
△△△△讚讚讚讚讚讚讚△△△讚讚讚讚△△讚△△讚讚讚讚讚讚△△△△△△△
△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚△△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△
△讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△
△讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△
△讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△
△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△△△△
△△△讚△△讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚△△△讚△讚讚讚讚讚△△△△△△△△
△△△讚△△讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚△△△△△讚讚讚讚讚△△△△△△△△
△△△讚△△讚讚讚讚讚△△△讚讚讚讚△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△
△△△讚讚△讚讚讚讚讚△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△
△△△△讚讚讚讚讚讚讚△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△
△△△△讚讚讚讚讚讚△△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△
△△△△△讚讚讚讚讚△△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚讚△△△
△△△△△△讚讚讚讚△△△△△△△讚讚讚讚△△△△△△△△△△讚△△△△
△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△
△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△.
平放AC
信得過我先好買
離線少年迪倫
發帖
icash
只看該作者 794樓  發表於: 2007-12-19
引用第792樓小男孩於2007-12-18 21:15發表的  :
你真係好煩,你唔係買就同我死開一二邊

開始煩人了
開始唔想比人知你係昆人了
聰明反比聰明誤XDD

好, 你想證明你唔係昆人
比圖黎
比到有力的證據比我睇  我Lose得心服口服=]
廢品要回收,
物件要放好。
李克勤型仔,
文件很重要。
威風你可以?
離線冰河
發帖
icash
只看該作者 795樓  發表於: 2007-12-19
人地有終極魔人 你好想要?? 我見過他 你5信就5好信 5好在這亂說 妒紀 hai 
離線迪雲bb仔
發帖
icash
只看該作者 796樓  發表於: 2007-12-19
你話人昆人做咩姐.....唔比佢真係有嫁
離線小男孩
發帖
icash
只看該作者 797樓  發表於: 2007-12-19
引用第794樓少年迪倫於2007-12-19 17:36發表的  :
開始煩人了
開始唔想比人知你係昆人了
聰明反比聰明誤XDD
.......

講真如果我真係要昆人
一早就昆左,要等到依家@@?
平放AC
信得過我先好買
離線小男孩
發帖
icash
只看該作者 798樓  發表於: 2007-12-19
你係咪無野做,搵交嘈
平放AC
信得過我先好買
離線小男孩
發帖
icash
只看該作者 799樓  發表於: 2007-12-19
△△△讚讚讚△△△△△△△△讚讚△△△△△△讚讚△△△△△△△△△△△
△△△讚讚讚讚讚△△△△△△讚讚讚讚讚△△△讚讚讚讚讚△△△△△△△△△
△△△△讚讚讚讚讚△讚△△△讚讚讚讚讚讚△△讚讚讚讚讚讚△△△△△△△△
△△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△讚讚讚讚讚△△△讚讚讚讚讚△△△△△△△△
△△△△△△讚讚讚讚讚讚讚△△△讚讚讚讚△△△讚讚讚讚讚△△△△△△△△
△△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△△讚讚讚△△△△讚讚讚讚讚讚讚△△△△△△
△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△△讚讚讚△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△
△△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△△讚讚讚△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△
△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△△讚讚讚△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△
△讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△
△讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△△△△
△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△△讚讚讚讚讚讚△△△△△△△
△△△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△
△△△△△△讚讚讚讚讚讚讚△讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△
△△△△△△讚讚讚讚讚讚△△讚讚讚讚△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△
△△△△△△讚讚讚讚讚讚△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△
△△△△△讚讚讚讚讚讚△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△△△△
△△△△讚讚讚讚讚讚讚△△△讚讚讚讚△△讚△△讚讚讚讚讚讚△△△△△△△
△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚△△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△
△讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△
△讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△
△讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△
△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△△△△
△△△讚△△讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚△△△讚△讚讚讚讚讚△△△△△△△△
△△△讚△△讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚△△△△△讚讚讚讚讚△△△△△△△△
△△△讚△△讚讚讚讚讚△△△讚讚讚讚△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△
△△△讚讚△讚讚讚讚讚△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△
△△△△讚讚讚讚讚讚讚△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△
△△△△讚讚讚讚讚讚△△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△
△△△△△讚讚讚讚讚△△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚讚△△△
△△△△△△讚讚讚讚△△△△△△△讚讚讚讚△△△△△△△△△△讚△△△△
△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△
△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△.
平放AC
信得過我先好買
快速回復
限100 字節

上一個 下一個