切換到寬版
  • 1026閱讀
  • 17回復

[求助]驚天掌 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線千流天羽

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-04-15
其實驚天掌打人有幾多hit(一個人) LlG~aGhel  
我試過最多5hit 7oI^shk  
但通常都係3hit TID0x/j"K5  
離線疾豹影使
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-04-15
好難講... !,\9,lc  
仲有驚天好難打太多人...
疾豹小店

離線千流天羽

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-04-15
係係=.= RXx +rdF0  
講真驚天如果改左收手果一個缺點就成招強哂 [sKdIw_  
不過還是低攻左d
離線john96387
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-04-15
驚天難命中.....起手同收手慢........
離線千流天羽

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-04-15
命中都唔係好難姐=.=
離線john96387
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-04-15
引用第4樓千流天羽於2009-04-15 12:16發表的  : Q@2tT&eL  
命中都唔係好難姐=.=
W"kw>JEt  
vs時命中就真係難......
離線人一個366
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-04-15
驚天呢一招係vs我唔係咁會用佢~~因為收手起手都好慢~~人地見到你咁樣出招法~~仲唔走佬咩~~ Is13 :  
但驚天的好處都有的~~佢可以作連招用~~好似用完荊棘纏身咁樣啦~~你就可以好快咁出驚天啦~~大大加強左命中機會~~ {XtoiI  
難少少就要看你得唔得啦~~用完樹靈鞭之後可以連驚天~~我試過~~一下都扣幾多下~~不過用唔用到要看你自己啦~~至於hit數問題呢~~就由你自己慢慢加上去啦~~你可以試下連招的~~總結:人尊絕對唔係一個廢的人物~~你只要多用他連招的優點~!~一定可以令你勝利的~~唔知我咁講岩唔岩~~呢d只係我個人見解~~如有咩野唔岩~~可以幫我改改的~~多謝大家
有冇人可以送獵殺狂風比我~~
我都知好難的~~但各位做下好心啦~~

離線千流天羽

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-04-15
講起樹靈就真係o嘴 mV?&%>*(f  
有時會打到人例下多過昏睡
離線阿里路亞
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-04-15
佢成招我覺得有問題囉- -佢中間個兩個掌係要前D架啵,搞到後少少個位就唔中怪,淨係邊邊個兩個掌可以對準D怪
離線千流天羽

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-04-15
讚成  不過冇呢招就唔係樂雲== MB^~%uZ2K  
好無奈 } "vW4   
但求下次更新改好佢  
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-04-15
呢招好在型,, t*z~5_/  
f.aSKQD  
天之怒同驚天掌都吾會相差太多 p.ANVA@:  
[Vd[-  
天之怒都吾係高攻,,有時難中高HIT Zfk*HV#\  
Fc~'TBf,,`  
驚天掌打一隻怪難5HIT,,但成堆咪得囉- -汗
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-04-15
食曬既驚天掌都幾高攻.... :2njp%  
個人尊2400攻,驚天掌唔知幾lv..好似都唔太高lv 8$(Dz]v|[&  
我7300幾血,1400防都係人尊.. Hm+ODv9  
比佢荊棘+驚天扣左我10/6血- -"
K49
離線煉油廠111
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-04-15
引用第6樓人一個366於2009-04-15 12:38發表的 : D/h/Y) Y  
驚天呢一招係vs我唔係咁會用佢~~因為收手起手都好慢~~人地見到你咁樣出招法~~仲唔走佬咩~~ A{B/lX)  
但驚天的好處都有的~~佢可以作連招用~~好似用完荊棘纏身咁樣啦~~你就可以好快咁出驚天啦~~大大加強左命中機會~~ b~-%c_  
難少少就要看你得唔得啦~~用完樹靈鞭之後可以連驚天~~我試過~~一下都扣幾多下~~不過用唔用到要看你自己啦~~至於hit數問題呢~~就由你自己慢慢加上去啦~~你可以試下連招的~~總結:人尊絕對唔係一個廢的人物~~你只要多用他連招的優點~!~一定可以令你勝利的~~唔知我咁講岩唔岩~~呢d只係我個人見解~~如有咩野唔岩~~可以幫我改改的~~多謝大家 [表情]
    樹靈連驚天好似好難下因為樹靈係人尊係 地下打幾下之後插D木上黎但係果陣好似會僵一僵硬嫁BO驚天收手起手都好慢(個人認為OK囉)
離線煉油廠111
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-04-15
引用第9樓千流天羽於2009-04-15 15:36發表的 : a?YCn!  
讚成[表情]  不過冇呢招就唔係樂雲== 4.RG4Jq  
好無奈[表情] .WQ<jZt>  
但求下次更新改好佢   [表情]
1009ES7*  
I]!^;))  
(Toq^+`c  
但係驚天掌連技得好嫁,好似連凌霄舞空
離線煉油廠111
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-04-15
引用第12樓煉油廠111於2009-04-15 16:41發表的 : nRhrWS  
    樹靈連驚天好似好難下因為樹靈係人尊係 地下打幾下之後插D木上黎但係果陣好似會僵一僵硬嫁BO驚天收手起手都好慢(個人認為OK囉)
!k$}Kj)I  
(UNtRz'=;  
tNs~M4TVVH  
但係缺點勁多
離線千流天羽

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-04-15
vs我覺得凌宵+排雲夠打
離線leo159050
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-04-16
引用第5樓john96387於2009-04-15 12:19發表的  :
vs時命中就真係難......
dXP6"V@i I  
RebTg1vGu  
可以和荊棘一齊用vs時命中率自然提升
[img][/img]
離線ws110022
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2009-04-16
荊棘左之後再用應該唔錯.........
希望變成失望,友情還只是友情
快速回復
限100 字節

上一個 下一個