切換到寬版
  • 996閱讀
  • 12回復

[求助]尋高手幫拖,解決我個金甲配點問題=]] [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線alex655

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-04-18
我玩左lfo甘耐,一直對配點e家野都係亂黎,今次重玩,吾想再奶野=]] P5d@-l%}  
我金甲83lv la N{`l?t0I  
hp:1522            str:228 DdQf %W8u  
mp:1345          def:222 eB\r/B]  
sp:1000            agi:77 )4`Ml*7x  
============================有裝: /-hF<oNQ  
hp:3300            str:1615 dq8 /^1P  
mp:4951           def:697 `HS4(2+C  
sp:2205             agi:375 -oZ a c  
============================著ge裝: ^kl9U+  
皇鍊     白金頭     皇鍊 9V66~Bf 5  
             皇衣         炎冰盾 0o<q Eo^  
羅手     謎鞋         羅手 ) *A,L%  
============================ gZjOlp  
83lv都未爆攻防,好驚''plz有咩可改一改=]] l'W+^  
同埋金甲幾時留點好? Z8&C-yCC  
ThX!!!!!! 7RP_ ^Cr+  
ps:升lv用.
[ alex655在2009-04-19 17:50重新編輯此帖 ]
離線623
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-04-18
我諗王金甲成長比較慢  唔駛驚 v1C.\fL  
問問 *金武士* 或者幫到你
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-04-18
先配點到用到裝 5g``30:o  
再爆攻防 gF[6c`-s  
之後留點... ?j/kOD0  
150再爆攻防... qL| 5-(P  
攻防600之後 EZ"bW  
全爆血... W]]q=c%2  
ZXsYn  
我個個人都係咁
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線alex655
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-04-18
Thx上面2位指教=]
離線kokoon88

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-04-18
其實唔同人物配點咪又係一樣..咪又係個個爆攻防加血
離線okpokp
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-04-18
使唔使5000mp呀= = Hx %$ X  
你玩屈招?? ]JjK#eh  
金仔唔玩屈2500mp都夠啦 Es.nHN^]%K  
仲有sp多少少好d ~Ky4+\6o>  
因為金仔大部分招都係前衝 !msNEE@[  
1隻羅手轉終手 LA4<#KP  
換豬鞋 8IGt4UF&?  
2條終鍊 K2rzhHfb  
頭就皇頭or終頭 ^Ga&}-  
金仔好似係121留點(唔記得左) @{d\j]Nw  
你而加到用到裝之後盡爆攻防 2Y OKM #N]  
防可以唔洗爆住 sx 9uV  
因為異唔異都有加防招
[ okpokp在2009-04-19 17:08重新編輯此帖 ]
離線zerix
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-04-19
攻防升lv爆左佢 mp過多 裝唔得 頭轉炎冰/皇頭 手轉兩隻終手 升多d速鞋轉豬鞋 鍊可轉終鍊

離線bon1

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-04-19
引用第1樓623於2009-04-18 19:47發表的  : BF*kb2"GZ6  
我諗王金甲成長比較慢  唔駛驚 1J=.N|(@Q  
問問 *金武士* 或者幫到你
?liK\C2Z<  
成長較慢- -? - O98pi  
Mv 544>:  
HP    580    6 9O` m,t  
MP    500    5 (/!r(#K0,'  
SP    505    5 00I}o%akO  
STR    13    1.3 T{wpJ"F5<]  
DEF    16    1.6 ORGD  
AGI    7    0.7 gTgMqvt  
_\Q^x)w6  
樓主元力值過高..
(:
離線阿里路亞
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-04-19
引用第7樓bon1於2009-04-19 00:31發表的  :
成長較慢- -?
HP    580    6 &$`yo`  
MP    500    5 /y^7p9Z`  
.......
b T 2a40ul  
唔講唔知,原來金甲d敏少得可憐- - aZEn6*0B  
s?ko?qN(  
回返先~ $lhC{&tBV  
6sa"O89   
重升,80幾lv1日都升過,唔洗驚:) w[6J `   
換過晒d裝:) xoOJauSX1  
皇頭,終鍊x2,終盾,豬鞋,皇衣,終手,羅手,岩你啦 }E`dZW*!!  
你用得羅手姐注注地mp,用隻羅手夠喇,最好儲縛隻後備,易爆 F@R1:M9*  
盾就異轉先換,可以換古龍骨,唔換都可以,其他就冇咩鬼別要講 >Z1q j>  
配到著到裝後爆攻防,然後加返正常d點到留點之前,幾時留睇呢到 &K/FyY5  
http://ibbs.hk/read.php?tid=61750&fpage=2
離線zxcvbchu
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-04-19
我諗最大問題都係元力值過高la成5000 qW 1V85FG  
黃金親衛兵:134lv開始留點爆攻(121lv開始留點爆攻防)<--係指攻防都400 wiX~D  
A~nf#(!^]  
YJxw 'U >P  
ps我隻迪倫成5552mp(穿裝)
[ zxcvbchu在2009-04-19 15:24重新編輯此帖 ]
離線alex655
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-04-19
呢Re:尋高手幫拖,解決我個金甲配點問題=]]
引用第5樓okpokp於2009-04-18 22:57發表的  : NnxM3*  
使唔使5000mp呀= = rqCa 2  
你玩屈招?? <2  
金仔唔玩屈2500mp都夠啦 Wf02$c0#K  
仲有sp多少少好d pt:;9hA  
因為金仔大部分招都係前衝 a ib}`l  
.......
呢位人兄吾好甘講wo- -''我並非屈招lo,我只係想升lv用姐
離線粉腸
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-04-19
引用樓主alex655於2009-04-18 19:43發表的 尋高手幫拖,解決我個金甲配點問題=]] : @ KJV1t`  
我玩左lfo甘耐,一直對配點e家野都係亂黎,今次重玩,吾想再奶野=]] EW;1`x  
我金甲83lv la $NCm;0\B|  
hp:1522            str:228 N(7u],(Om  
mp:1345          def:222 [0(mFMC`  
sp:1000            agi:77 @H4wHlb  
.......
gUb "3g0  
mp太多 agi太小(機本) R_9 o!s TZ  
轉左個羅手 做終手 }#|2z}!  
個頭轉左佢吧  白金頭不太勁 9/Wn!Ld  
王鍊都轉埋做終極鍊 DCK_F8  
金甲成長都唔算慢 'v+96b/;  
我覺得小丹慢好多
離線okpokp
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-04-19
Re:呢Re:尋高手幫拖,解決我個金甲配點問題=]]
引用第10樓alex655於2009-04-19 17:49發表的 呢Re:尋高手幫拖,解決我個金甲配點問題=]] : +)% ,G@-`  
呢位人兄吾好甘講wo- -''我並非屈招lo,我只係想升lv用姐
}D(DU5r  
sor~~ PZ~`O  
但係都唔使咁多100lv回mp都快 $]xE$dzJ  
想升lv3000-3500夠 JB641nv  
到150lv好快回哂 0oXK&Z  
所以2500-3000就夠
快速回復
限100 字節

上一個 下一個