切換到寬版
  • 5388閱讀
  • 66回復

台版LFO今日(9/14)更新中秋活動搶先看 ! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線pango20000
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2010-09-16
係bug  lv  情況嚴重的環境下,雙經已經冇乜吸引力

啲燈籠又係爆炸,唉
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2010-09-16
引用第60樓pango20000於2010-09-16 15:32發表的  :
係bug  lv  情況嚴重的環境下,雙經已經冇乜吸引力 [表情]
啲燈籠又係爆炸,唉

講左n次
你升lv同人地bug lv係唔關事的:(
離線夜叉丸
發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2010-09-16
引用第60樓pango20000於2010-09-16 15:32發表的  :
係bug  lv  情況嚴重的環境下,雙經已經冇乜吸引力 [表情]
啲燈籠又係爆炸,唉

都話明中國製造囉.
My Guardian Characters嚴重上腦.....(ry~
離線pango20000
發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2010-09-16
引用第61樓tommywu於2010-09-16 15:36發表的  :
講左n次
你升lv同人地bug lv係唔關事的:(

我都知唔關事,我講既係冇乜吸引力
試諗下,正常途徑升既人見到條街咁多bug經狗,冇晒引啦
bug升開個啲人,兩下就升到三百,比起正常用雙經升快n多
而且,而家啲gm又捉唔到bug經,bug lv  個啲友仔
多數人去bug唔出奇
bug開既lfo舊玩家都唔會因為伊個活動回巢啦=]

雖則人地bug同自己升唔關事,但係好影響到心情囉,你唔覺咩

好了,以上係個人意見,唔鐘意就唔好睇

引用第62樓夜叉丸於2010-09-16 16:04發表的  :

都話明中國製造囉.

=]
中國製造一定爆?_?
乜我地祖國啲野咁唔安全咩
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2010-09-16

我都知唔關事,我講既係冇乜吸引力
試諗下,正常途徑升既人見到條街咁多bug經狗,冇晒引啦
bug升開個啲人,兩下就升到三百,比起正常用雙經升快n多
而且,而家啲gm又捉唔到bug經,bug lv  個啲友仔
多數人去bug唔出奇
bug開既lfo舊玩家都唔會因為伊個活動回巢啦=]
雖則人地bug同自己升唔關事,但係好影響到心情囉,你唔覺咩
好了,以上係個人意見,唔鐘意就唔好睇

我對lv e樣覺得夠學招就ok:(
反正升到太高lv會冇技術:(
bug經個d捉只係早晚的事:(
離線牙醉
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2010-09-16
引用第64樓tommywu於2010-09-16 18:55發表的 :
我對lv e樣覺得夠學招就ok:(
反正升到太高lv會冇技術:(
bug經個d捉只係早晚的事:(

有點離題了-_-

d燈籠好高攻咩,又係玩爆炸= =打雜比我果個唔捨得用-_-
離線adrian98
發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2010-09-20
月餅不是hp+mp全滿嗎?臺版會比港版好玩嗎?都冇野唔同,應該冇咩人會dl臺版玩的了,那post來有咩用?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個