切換到寬版
  • 16406閱讀
  • 191回復

[其他類別]本店已搬遷至http://ibbs.hk/read.php?tid=61557&fpage=4&toread=&page=1 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線4502
發帖
icash
只看該作者 80樓  發表於: 2008-07-07
引用第77樓hinpotato999於2008-07-07 18:37發表的  :
畫蓮娜 [表情] j XYr&F  
圖係官綱睇技能果幅XD $|N\(}R  
唔知畫到個波點呢
?ph>:M  
請問可以比圖嗎 MvTp%d.  
我聽日2點前都開唔到機既 會停電
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 81樓  發表於: 2008-07-07
你地好LO.WO.....人地都係畫畫姐! [c XSk  
雖然佢畫得唔係好好! 但係你地都唔使這樣踩人! CHY2003佢要的係一個自由清新的BBS,唔係要一個多多事的BBS。 +.gj/uy*  
仲有呀你地細個個時一畫就好好咩! 我都唔係啦! 我初初入BBS個時畫的仲樣過佢! 但係個D我OLD一班的會員冇笑的呀! DG}s`'  
你地唔好因為4502佢平日做D野好好笑就笑佢笑到永遠啦 r]U8WM3r  
其實如果向好個個方面想......4502可以話係一個做D開心的氣紛的一個會員! F,V| In  
你地唔好笑佢啦! 佢都係初次畫畫姐, 仲係TRYING中!!!!!你地這樣笑佢佢會唔開心的. "ji+~%`^[t  
你地想唔想IBBS發先D這樣的事呀!!! 8T[<&<^-  
我想說的就是這樣 Cu_-QE  

離線hinpotato999

發帖
icash
只看該作者 82樓  發表於: 2008-07-07
nB 0KDt_  
圖- - U$S{j&?  
引用第81樓小。肥羊於2008-07-07 19:30發表的  : }0f~hL24  
你地好LO.WO.....人地都係畫畫姐! [表情] KUpj.[5 qo  
雖然佢畫得唔係好好! 但係你地都唔使這樣踩人! CHY2003佢要的係一個自由清新的BBS,唔係要一個多多事的BBS。 3w"_Onwk  
仲有呀你地細個個時一畫就好好咩! 我都唔係啦! 我初初入BBS個時畫的仲樣過佢! 但係個D我OLD一班的會員冇笑的呀! ZAn9A>5_  
你地唔好因為4502佢平日做D野好好笑就笑佢笑到永遠啦 t/3HX]B_  
其實如果向好個個方面想......4502可以話係一個做D開心的氣紛的一個會員! J#q^CWN3R  
.......
,gM:s}l!dJ  
Az-!X!O*f  
我地未好開心lo^^
三小強,登場!
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 83樓  發表於: 2008-07-07
引用第82樓hinpotato999於2008-07-07 19:37發表的  : {[hgSVN ;  
Xbrc_ V\_  
圖- -
我地未好開心lo^^
EEo I|  
但係你地唔係好意的笑 _%23L|  
你地的言語比我覺得你地係諷刺的笑
離線hinpotato999

發帖
icash
只看該作者 84樓  發表於: 2008-07-07
引用第83樓小。肥羊於2008-07-07 19:41發表的  :
但係你地唔係好意的笑 ^FVmP d*1  
你地的言語比我覺得你地係諷刺的笑
wp5H|ctl  
g#Ta03\  
我想問你點畫得咁好  囧
三小強,登場!
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 85樓  發表於: 2008-07-07
引用第84樓hinpotato999於2008-07-07 19:44發表的  :
我想問你點畫得咁好  囧
E7_OI7C  
你還是個新仔......你cc我個註冊時間:2006-07-13 Z" ,2db  
點睇我係ibbs都老過你啦.....以前d野你邊知禁多
離線hinpotato
發帖
icash
只看該作者 86樓  發表於: 2008-07-07
hi- - g+c%J#F=  
我係999-.- b`,Sd.2=('  
我離開左好耐 ,'9R/7%s  
睇下我注刪時間la- - VZ y$0*  
邊個係新仔-,-? n}fV$qu  
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 87樓  發表於: 2008-07-07
同意肥羊的講法 3(vm'r&5n>  
人地都係畫畫新手啦 這樣笑人地做咩 53pT{2]zAi  
係咪之前果d膠貼現家仲未算 i\gt @  
依家都無咩膠貼 就算係呢個貼 我都睇唔出好膠 IN;9p w  
比次機會人吧 人地都想改啦 _-^mxC|M  
如果再有膠貼先算
離線hinpotato
發帖
icash
只看該作者 88樓  發表於: 2008-07-07
引用第87樓我愛星奇於2008-07-07 19:57發表的  : "a33m:]J  
同意肥羊的講法 qPWf=s7!  
人地都係畫畫新手啦 這樣笑人地做咩 jp@X,HES  
係咪之前果d膠貼現家仲未算 w"#rwV&  
依家都無咩膠貼 就算係呢個貼 我都睇唔出好膠 W tHJG5  
比次機會人吧 人地都想改啦 1$6 u  
.......
{;zHkmx  
1uR@ZK  
膠在好似佢之前態度唔好  囧
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 89樓  發表於: 2008-07-07
引用第86樓hinpotato於2008-07-07 19:53發表的  : D`X<b4e8/  
hi- - _bg Zl  
我係999-.- jVN=_Y}\  
我離開左好耐 GC3d7  
睇下我注刪時間la- - e^\#DDm  
邊個係新仔-,-?
UX.rzYM&T  
那你更加唔應該笑人了....你這樣有年資仲要這樣做.....真是成可体統呢 Kx eq Q@  
身為年資高的會員...唔係應該做一個更加好的會員, 支持下其他的會員呢!
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 90樓  發表於: 2008-07-07
引用第88樓hinpotato於2008-07-07 19:58發表的  :
膠在好似佢之前態度唔好  囧
9.( [,J  
算啦..比下機會人改下 MBKF8b'k  
如果再有膠貼先算 
離線hinpotato
發帖
icash
只看該作者 91樓  發表於: 2008-07-07
引用第89樓小。肥羊於2008-07-07 19:59發表的  :
那你更加唔應該笑人了....你這樣有年資仲要這樣做.....真是成可体統呢 U7f o4y1}  
身為年資高的會員...唔係應該做一個更加好的會員, 支持下其他的會員呢!
f(!cz,y^\*  
p-rQ'e  
咁都岩的-,- Dvl\o;  
咁我盡力鼓勵下佢la-,-(小肥羊感服成功!) sE|8a  
VsK8:[Al  
樓主e家試下畫d 易畫d的先la-.- Ah5o>ZtcO  
例q版a_a
離線夜雲
發帖
icash
只看該作者 92樓  發表於: 2008-07-07
引用第90樓我愛星奇於2008-07-07 19:59發表的  :
算啦..比下機會人改下 ^U,C])n  
如果再有膠貼先算 
np}0O  X  
如果佢真係想俾心機畫畫既我支持下都無所謂-_- 8+(wAbp  
總之唔好再有膠帖or呃post就得=3= ,,#6SR(n  
%P#| }  
p.s.好強...呢個post開左兩日就有8頁...-_-||
離線hinpotato
發帖
icash
只看該作者 93樓  發表於: 2008-07-07
引用第92樓夜雲於2008-07-07 20:03發表的  :
如果佢真係想俾心機畫畫既我支持下都無所謂-_- 2G3Hi;q18  
總之唔好再有膠帖or呃post就得=3=
1$m{)Io2(  
7 VYhRC-  
呃post比較難吧- - ps/|^8aGZ  
有時你會唔小心離左題- -.. :."+&gb  
不過樓主要加油- - a,fcR <  
唔好再發膠貼
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 94樓  發表於: 2008-07-07
新手入論壇都可能會膠過 BcQw-<veu  
4502應該係一個新手入壇 可能仲未識野 仲細佬仔 Dx9k%G)!  
你就係一個好例子 hinpotato PklJU:Pu\U  
你第一個AC為何-20威望呢 4 .(5m\s!  
衰咩?過左幾耐? ~!%G2E!  
第2個AC呢? 而家佬手啦 s]D1s%Mx  
就係呢個原因 你無資格笑新手
離線夜雲
發帖
icash
只看該作者 95樓  發表於: 2008-07-07
引用第94樓我愛星奇於2008-07-07 20:06發表的  : 'RV wxd  
新手入論壇都可能會膠過 scrss  
4502應該係一個新手入壇 可能仲未識野 仲細佬仔 *WWDwY@!u  
你就係一個好例子 hinpotato \vW'\}  
你第一個AC為何-20威望呢 VArMFP)cz  
衰咩?過左幾耐? `+UBl\j  
.......
,}I m^~5  
算啦-_-大家唔好再嘈啦 -KqMSf&9  
膠定唔膠既定義同原因我諗樓主同大家都明嫁啦-_- hN!{/Gc|  
大家都係安安靜靜咁等樓主出新作再評論好了
離線4502
發帖
icash
只看該作者 96樓  發表於: 2008-07-07
有小小難畫 我畫得好似好怪
離線夜雲
發帖
icash
只看該作者 97樓  發表於: 2008-07-07
有dd進步 Ve40H6 Ox  
對眼怪左d  ]l  
面頰太瘦  SxX  
畫既下半部馬龍左 ;g<y{o"Q3p  
指甲太大 wV4MP1c$  
頭髮有進步..不過仲可以改善 (/i|3P  
/In=u6D O  
總括黎講...有待進步
離線4502
發帖
icash
只看該作者 98樓  發表於: 2008-07-07
我畫左終昇 龍炮 真昇 仲未上傳
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 99樓  發表於: 2008-07-07
55 &/g^J\0M)  
好喇.......搞完999的事之後就要搞番dim  4502個單喇!!! 3L{)Y`P  
TO: sR)jZpmC(  
4502  其實你的做野之前要想一想先.......要3思而後行 iMQ0Sq-%1  
你既然見到其他會員有批評.....你就自己改一改.....我都知你今次發這個貼唔係膠貼 ,MG`} *N}  
係一個好好的事!!!! WDt6{5T  
至於有d會員對你過份冇禮說話你可以話比版主知.......唔使用d不好的態度....你這樣做會引起佢地對你仲不滿。如果你用友善的態度.佢一定唔會好似e家的。 知道嗎? S[N9/2  
"h8fTB\7S\  
祝你成為一個個個會員都喜歡你的會員
快速回復
限100 字節

上一個 下一個