切換到寬版
  • 1141閱讀
  • 23回復

點同佢講(救命-_-) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線地獄の龍

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-01-03
佢係msn話:
I LIKE U .... BUT I ALSO HATE U ... WHERE IS MY HEART ?? MY HEART WAS DIED .... BECAUSE OF U ....OH MY GOD ...~! I HATE U AND I WANT TO DIE .... HELP ME !! DO U LIKE U ?? JUST TELL IT TO ME FROM YOUR HEART AND YOU FEELINGS .... I AM CRYING ..... I DON"T WANT TO U OUT .... BUT I HARD TO OUT .... AND I KNOW U DON"T LIKE ME ..... CAN I DELETE U IN MY MSN FRIENDS LISH ?? I WANT TO DON"T MIND U ANY MORE !!! I AM BLUE.... VERY BLIE AND LONELY.... I THINK I LIKE U VERY DEEP ~ DON"T SEND -.- & =.= & -0- & =-= & .... TO ME ANY MORE ....

-_-
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線gr63679i

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-01-03
同佢講BYE BYE-.-
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-01-03
如上,,,,,
不過要同佢講
============================================
hello,miss/sir,how are you today?why do you like me?
p.s.
下次回應請用中文,否則不回
============================================
88888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-01-03
咪玩嘢-_-
要救命- -

壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-01-03
同佢講返
MAY I DELETE U IN MY MSN FRIENDS LISH ??
88888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-01-03
引用第4樓狂影悟地2007-01-03 16:42發表的:
同佢講返
MAY I DELETE U IN MY MSN FRIENDS LISH ??

唔得啵-_-

自己作,係咪好膠
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-01-03
咪住先..
佢係你乜水= =?
唔係既話答唔到.
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-01-03
你識唔識佢先~
唔係就刪佢
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-01-03
咩唔識- -
唔識就唔會咁- -

自己作,係咪好膠
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-01-03
引用第7樓牙迪2007-01-03 16:54發表的:
你識唔識佢先~
唔係就刪佢

我想我們幫不了他
對方可是龍哥的女朋友呢@@
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-01-03
引用第8樓地獄の龍2007-01-03 16:56發表的:
咩唔識- -
唔識就唔會咁- -

咁就同佢講
畀你個樣我睇下,
我睇樣識女朋友的,
冇罞咁上下唔洗指意我鍾意你[指]
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-01-03
引用第10樓牙迪2007-01-03 17:00發表的:
咁就同佢講
畀你個樣我睇下,
我睇樣識女朋友的,
冇罞咁上下唔洗指意我鍾意你[指]

冇樣睇=]

自己作,係咪好膠
離線danielchanhk
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-01-03
引用第0樓地獄の龍2007-01-03 15:58發表的:
佢係msn話:
I LIKE U .... BUT I ALSO HATE U ... WHERE IS MY HEART ?? MY HEART WAS DIED .... BECAUSE OF U ....OH MY GOD ...~! I HATE U AND I WANT TO DIE .... HELP ME !! DO U LIKE U ?? JUST TELL IT TO ME FROM YOUR HEART AND YOU FEELINGS .... I AM CRYING ..... I DON"T WANT TO U OUT .... BUT I HARD TO OUT .... AND I KNOW U DON"T LIKE ME ..... CAN I DELETE U IN MY MSN FRIENDS LISH ?? I WANT TO DON"T MIND U ANY MORE !!! I AM BLUE.... VERY BLIE AND LONELY.... I THINK I LIKE U VERY DEEP ~ DON"T SEND -.- & =.= & -0- & =-= & .... TO ME ANY MORE ....
-_-

我幫你番過來la

佢係話
我喜歡你..但我同樣憎恨你..我的心在何處??我的心死了
因為你... 天呀...~ 我憎恨你令我想死...幫我吧!
你喜歡我嗎,由你心講出你的感受吧(照直講)...我正在哭
我不想係我心中除去你..但我很難做到...同埋我知道你唔喜歡我
我可唔可以係我msn list刪除你..我唔想再記起你
我好灰呀...我好寂寞...我愛你很深
唔好再send -.- & =.= & -0- & =-= & .... 比我

一句講晒,樓主,個女仔喜歡你lor
你如果喜歡佢就同佢講"我愛你" la
1條評分
離線狂虎ex

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-01-03
引用第12樓danielchanhk2007-01-03 17:04發表的:
我幫你番過來la
佢係話
.......

哇!!!超勁,番哂.....
回:講:i love you too
離線牙仁johnex
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-01-03
引用第12樓danielchanhk2007-01-03 17:04發表的:
我幫你番過來la
佢係話
.......

she so...
she is who??= =
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-01-03
講左
冇on-_-

自己作,係咪好膠
離線danielchanhk
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-01-03
引用第15樓地獄の龍2007-01-03 17:54發表的:
講左
冇on-_-

等人on先講吖馬= =
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-01-03
引用第16樓danielchanhk2007-01-03 18:03發表的:
等人on先講吖馬= =

佢都係等我off先講-_-

自己作,係咪好膠
離線不二周助

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-01-03
同佢講:are you rubbish?= =惡搞
真正版:Hello,I love you too.Can you go to Tai Ku Sing(太古城==唔知岩唔岩)with me?
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-01-03
同佢講 "囧"咪得囉xdd