切換到寬版
  • 3962閱讀
  • 49回復

[遊戲手繪圖]第1次畫溫蒂呢~(樣-^-"" [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線5402

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-08-02
            第1次畫呢.......俾d意見啦~ -Z9e}$q$,  
1條評分
離線4502
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-08-02
個口唔係好似 十卜你 仲有 你個名好似我 人地會誤會 
離線5402
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-08-02
上面的..... ol#| .a2O  
我的名係亂作的...(乜我個名好失禮你咩? 5=@q!8a*  
仲有.....個口點解唔似?(一定要畫得一樣ga咩?)
離線4502
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-08-02
引用第2樓5402於2008-08-02 12:17發表的  : lE|Hp  
上面的..... 2,T^L (]  
我的名係亂作的...(乜我個名好失禮你咩? @3g$H[}  
仲有.....個口點解唔似?(一定要畫得一樣ga咩?)
+0DPhc  
係超失禮 仲有風尊係成日笑
離線iojknm
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-08-02
引用第1樓4502於2008-08-02 12:11發表的  : x9Oo.[  
個口唔係好似 十卜你 仲有 你個名好似我 人地會誤會  [表情]
D:Rr|m0Tk  
我一開始睇個名仲以為你開個新用户= = <<vT"2Q]  
回題:not bad
離線oceanlaw
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-08-02
都幾似wo~~ }eLnTi{  
幾好丫唔錯~~
離線夜雲
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-08-02
引用第4樓iojknm於2008-08-02 12:35發表的  :
我一開始睇個名仲以為你開個新用户= = 4Rv.m* ^B  
回題:not bad
9]]isE8r  
唔知點解我都係覺得佢地兩個係同一個人-_- lKT<aYX  
回:手臂既環太細,頸鏈要再長d
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-08-02
引用第3樓4502於2008-08-02 12:27發表的  :
-+)06BqF}  
點都好過你啦 tA{B~>  
我仲以為係4502 8}_M1w6v  
睇落放心好多 j8[RDiJ  
好優雅 e0 &x?U*/  
你改錯名=_= F15Yn  
5402=_= ^(c.A YI  
同畫畫神童個名差唔多
離線飛龍天牙
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-08-02
引用第7樓糯米滋於2008-08-02 18:02發表的  :
點都好過你啦 @q/E)M?  
我仲以為係4502 -RKqbfmi=  
睇落放心好多 v3I-i|L<)  
好優雅 zg+6< .Sf  
.......
\&#IK9x{  
不知你的畫畫係點?可唔可以post上來比我這個人看一看?畫畫「神人」
最近落雷夜,搞到訓都訓唔到
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-08-02
引用第3樓4502於2008-08-02 12:27發表的  :
==] BrhZK  
你根本都唔夠樓主黎 JZ >E<U9&  
失咩禮呀
不要看全圖
離線mankit94104
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-08-02
引用第1樓4502於2008-08-02 12:11發表的  : ]@wKm1%v  
個口唔係好似 十卜你 仲有 你個名好似我 人地會誤會  [表情]
.9VhDrCK  
誰失禮一點 h,@tfd U^  
偷圖王
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-08-02
引用第10樓mankit94104於2008-08-02 20:27發表的  :
誰失禮一點 vB Vg/  
偷圖王
pv"QgH  
ap wA  
4502偷圖的嗎............... F#KUu3;B  
引用第3樓4502於2008-08-02 12:27發表的  : WG A"e   
XE($t2x,M  
$Y?[[>u  
-58Sb"f  
who do you think you are? S5/p3;O\c  
I do not think that your name is better than his name p|n!R $_g\  
(after you have said that. In my eyes, you are just a scum in this planet.........) oCSJ<+[(C  
看得明就看吧....................
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-08-02
引用第11樓dwchan於2008-08-02 20:33發表的  :
who do you think you are? 'k9 Qd:a}  
I do not think that your name is better than his name cpu|tK.t  
(after you have said that. In my eyes, you are just a scum in this planet.........) F5 7Kr5X  
.......
3(3-#MD0  
jhB+ ]  
他偷完夜雲的再偷mankit94104
不要看全圖
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-08-02
引用第12樓馬里亞斯於2008-08-02 20:37發表的  :
N4w&g-  
他偷完夜雲的再偷mankit94104
;"]?&ri  
真是的...............偷小月圖嗎.................. kk ZMoK  
用英文玩死他(band 1 尾level的英文你明嗎?4502,去yahoo查la)..............
離線goldcat0807
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-08-02
4502成日偷人圖真係好討厭. \ / . y])z,#%ED  
]-g4C t_V  
回:都畫得唔錯 ,幅圖大d就好喇
離線b071193w
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-08-02
引用第11樓dwchan於2008-08-02 20:33發表的  :
who do you think you are? pR7D3Q:^7  
I do not think that your name is better than his name )U:W 9%  
(after you have said that. In my eyes, you are just a scum in this planet.........) kqp*o+Oz',  
.......
t"FB}%G  
q|kkdK|N/Y  
i agree with you,5420 would not steal others' icons.Yours aren't extremely good,it is just soso.You are such a creep!!! g:fzf>oQ>p  
{i wanna tell all my comments to someone,whose name is starting with a number: 4)
LFO在變.IBBS在變.人也在變
離線kenneth6tsac
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-08-02
唔該的~ 真係好得意~  >kG: MJj  
V.~C.x  
個頭可長少少 口大少少
專心工作
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-08-02
引用第8樓飛龍天牙於2008-08-02 18:34發表的  :
不知你的畫畫係點?可唔可以post上來比我這個人看一看?畫畫「神人」
wd0*"c@  
我畫得好樣衰 G| .5.FK^  
唔好貼 !; COFR  
我唔係踩4502啊 Nk&$b  
我話佢有膽啊 aW7)}"j4  
你收左佢錢? ew\ZFqA;  
讚佢 +oRwXO3W  
馬屁王:x
離線lochunwai
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-08-03
冇乜表情,不過畫得幾好

離線箭神亨利
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-08-03
you are just a scum in this planet
-=CZhp  
我最同意呢句
快速回復
限100 字節

上一個 下一個