切換到寬版
  • 14947閱讀
  • 273回復

自創人物比賽 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線mankit94104
發帖
icash
只看該作者 200樓  發表於: 2008-07-30
引用第192樓lo鋒於2008-07-30 00:02發表的  : p1[|5r5Day  
參賽表格: Lf:#koaC  
角色名字:筋肉黑羅剎 guVuO  
角色簡介:爆了筋肉的黑羅剎 yf[1?{iVo  
作品:
<`WD Ni$Y  
你囉硬冠軍
離線polim1522000
發帖
icash
只看該作者 201樓  發表於: 2008-07-30
我都post {3SK|J`  
只望一笑 不望分 m^zD']  
參賽表格:  ;pS+S0U   
角色名字:豬丁-.-  f'MRC \  
角色簡介:因為黑羅剎人力不足 所以佢把一隻豬改做成佢個最強軍隊 點知係改制過程中有隻蝙蝠飛左入去 qJJ 5o?'  
所以庹做成一隻蝙蝠同豬的合成獸 人叫豬丁! 係丁丁個契仔 點解? 因為他們都係腦賤  MR: H3  
作品:   )y6  
唔識畫 }O+S}Hbwy  
只是搞gag-3-
離線夜雲
發帖
icash
只看該作者 202樓  發表於: 2008-07-30
引用第201樓polim1522000於2008-07-30 14:20發表的  : KZ1m 2R}'  
我都post !b+!] 2~g}  
只望一笑 不望分 7<L!" 2VB  
參賽表格:   dtj b(*x  
角色名字:豬丁-.-  @ *uZ+$  
角色簡介:因為黑羅剎人力不足 所以佢把一隻豬改做成佢個最強軍隊 點知係改制過程中有隻蝙蝠飛左入去 tkff\W[JU  
.......
&h.?~Ri  
還好啦:)
離線iojknm
發帖
icash
只看該作者 203樓  發表於: 2008-07-30
引用第201樓polim1522000於2008-07-30 14:20發表的  : |oePB<N  
我都post _ /Eg_dQ~@  
只望一笑 不望分 kY9$ M8b  
參賽表格:   x8C *  
角色名字:豬丁-.-  cBU3Q<^  
角色簡介:因為黑羅剎人力不足 所以佢把一隻豬改做成佢個最強軍隊 點知係改制過程中有隻蝙蝠飛左入去 hBifn\dFr  
.......
t! u>l  
5係好差姐,好過隻黑羅刹
離線julian98
發帖
icash
只看該作者 204樓  發表於: 2008-07-30
引用第192樓lo鋒於2008-07-30 00:02發表的  : +1\t 0P24  
參賽表格: 4af^SZ )l  
角色名字:筋肉黑羅剎 0HQTe>!  
角色簡介:爆了筋肉的黑羅剎 [A] +Azc  
作品:
t1$pl6&,  
Jp_ :.4  
o咀,咁都有分....
離線_king_
發帖
icash
只看該作者 205樓  發表於: 2008-07-30
引用第204樓julian98於2008-07-30 14:58發表的  :
o咀,咁都有分....
6!;D],,"#.  
5dbj{r)s6i  
......真係無言la........ ov >5+"q)  
不過話明參加都有分 ar ma..........
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 206樓  發表於: 2008-07-30
扁了,按圖看圖 o*oFCR]j  
0Fsa&<{6?  
修改完畢了 M)H*$!x}>  
7" )~JBH  
Dz8aJ6g  
參賽表格 : tX,x%(  
*u< ZQq  
角色名字 :小萌 + /" \.wYv  
bU/YU0ZIT  
角色簡介 : 'T;;-M3*  
為zack的秘密精英部隊成員之一, h R6Pj"@0  
心狠手辣,智勇兼備 Ry?f; s  
以血為力量,左手的手套為力量之源 iqN?'8  
雖然zack常教她要捨棄良心 ^ohIJcI-  
但其實良心沒有因此就埋沒 c: (nlYZ   
"98 j-L=F+  
初始能力: dyohs_  
HP: 600              一點加5 cIrc@  
MP: 1000            一點加7 k~fH:X~x  
SP:  600            一點加5 k dhwnO  
STR: 12              一點加1.2 |t~>Xs  
DEF: 13              一點加1.3 wt i  
AGI:  17              一點加1.7 >5D;uTy u  
2(Aw  
[ 此帖被dwchan在2008-07-30 16:16重新編輯 ]
離線iojknm
發帖
icash
只看該作者 207樓  發表於: 2008-07-30
引用第206樓dwchan於2008-07-30 15:38發表的  : p./0N.  
扁了,按圖看圖
修改完畢了 yhs:.h  

.......
7:<A_OLi  
我明你隻腳着緊絲襪,但係好似好多腳毛= =
[ 此帖被iojknm在2008-07-30 15:56重新編輯 ]
離線_king_
發帖
icash
只看該作者 208樓  發表於: 2008-07-30
引用第207樓iojknm於2008-07-30 15:51發表的  :
我明你隻腳隻緊絲襪,但係好似好多腳毛= =
[AA}P/iW  
d水筆油得太多次 d`~~Ww1  
出` -.- 4IvT}Us#+  
顏色不圴行 -0-
離線我係肥祈
發帖
icash
只看該作者 209樓  發表於: 2008-07-30
引用第208樓_king_於2008-07-30 15:53發表的  :
d水筆油得太多次 76KNgV)3  
出` -.- 9C0#K\  
顏色不圴行 -0-
1:>F{g  
重有 -.- DUh\x>^  
木顏色兩色運用得不好 . .
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 210樓  發表於: 2008-07-30
引用第209樓我係肥祈於2008-07-30 15:55發表的  :
重有 -.- aT( _c/t.  
木顏色兩色運用得不好 . .
|"I)1[7  
我用蠟筆畫3的
離線我係肥祈
發帖
icash
只看該作者 211樓  發表於: 2008-07-30
引用第210樓dwchan於2008-07-30 16:16發表的  :
我用蠟筆畫3的
L+(ng  
咁咪混唔到色lo - - >%0$AW|Exu  
蠟質過多 . .
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 212樓  發表於: 2008-07-30
引用第211樓我係肥祈於2008-07-30 16:17發表的  :
咁咪混唔到色lo - - vIbM@Y4 '?  
蠟質過多 . .
3m` >D e  
我平時太小填色 ``Q6R2[|)  
exp不夠.............
離線我係肥祈
發帖
icash
只看該作者 213樓  發表於: 2008-07-30
引用第212樓dwchan於2008-07-30 16:19發表的  :
我平時太小填色 %gh#gH   
I /MY4?(T  
- - bYnq,JRA  
畫得多就得ga la oDz|%N2s|  
加油@@
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 214樓  發表於: 2008-07-30
引用第213樓我係肥祈於2008-07-30 16:19發表的  :
- - d8wVhZKI"  
畫得多就得ga la c MXv  
加油@@
qTr P@F4`g  
知道了................ Q=`yPK>{$N  
加上我不是修art K)7T]z`  
這方面的知識都是靠...........漫畫入門..........那本書...............
離線我係肥祈
發帖
icash
只看該作者 215樓  發表於: 2008-07-30
引用第214樓dwchan於2008-07-30 16:22發表的  :
知道了................ Nk7y2[  
加上我不是修art /mkT7,]  
這方面的知識都是靠...........漫畫入門..........那本書...............
W%L'nR~w$  
wQ+pVu?6_  
呢樣打我屋企成咋 =〕 >v+1 v  
有電腦上色 a !VWWUTm?  
gum漫畫法,人物等等 0/R;g~q@  
重有我係學繪畫 sFpg  
ps:果間係創意學x x%viCkq  
   買廣告中 . . . .
離線iojknm
發帖
icash
只看該作者 216樓  發表於: 2008-07-30
引用第215樓我係肥祈於2008-07-30 16:25發表的  :
[表情] eFiG:LS7  
呢樣打我屋企成咋 =〕 ]}L'jK 0  
有電腦上色 T!c|O3m  
gum漫畫法,人物等等 cGlN*GJ*H  
.......
+#Pb@^6"m  
我下年升中四,想修art又5知入5入到= = Kv@P Uzu  
個miss話class mark 37/50以上先收,但我得32.....(5識用水彩所以扣左分= =)
離線夜雲
發帖
icash
只看該作者 217樓  發表於: 2008-07-30
引用第212樓dwchan於2008-07-30 16:19發表的  :
我平時太小填色 _lv{8vf1B  
eo]nkyYDP  
我畫畫都唔填色的-_- A%D 'Z85 -  
exp仲少過你=3=
離線我係肥祈
發帖
icash
只看該作者 218樓  發表於: 2008-07-30
引用第216樓iojknm於2008-07-30 16:37發表的  :
我下年升中四,想修art又5知入5入到= = [<XYU,{R  
個miss話class mark 37/50以上先收,但我得32.....(5識用水彩所以扣左分= =)
'l'3&.{Yfk  
你地限上色 - -+? og";mC  
我成日畫a1 size的畫紙 "l&SRX?g  
我唔玩水彩 我玩塑膠彩 `rn/H;r!Z  
水彩太容易了 3q%z  
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 219樓  發表於: 2008-07-30
引用第216樓iojknm於2008-07-30 16:37發表的  :
我下年升中四,想修art又5知入5入到= = ~\am%r>  
=AO (  
我得31.8 ]njNSn  
.....(狂畫奧運的東東和做手功) mh8fJ6j29N  
u[**,.Ecg  
引用第218樓我係肥祈於2008-07-30 16:41發表的  : T U6 s~  
!H\;X`W|~D  
你地限上色 - -+? 1 iox0  
我成日畫a1 size的畫紙 3@ " :&  
我唔玩水彩 我玩塑膠彩 M-t 9M~  
水彩太容易了 ,P9F*;Dj  
.......
$IQPB_:  
中+中............. *6yY>LW  
uF<34  
引用第217樓夜雲於2008-07-30 16:38發表的  : [)V~U?  
nT?+^Ruc  
我畫畫都唔填色的-_- H~yHSm 3  
exp仲少過你=3=
?pZ"7kkD  
你畫畫明顯不是差過我...........