切換到寬版
  • 17447閱讀
  • 413回復

LFO四項改版計劃 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線evil豪仔
發帖
icash
只看該作者 260樓  發表於: 2010-08-13
太正了 咁幾時有?   
離線scfkipper
發帖
icash
只看該作者 261樓  發表於: 2010-08-13
佢係9月呀 or 未來9個月內?
i hope 佢會比番d 暗念 合過體ge 人
龍光砲(可能1000基攻,無用gm裝) 扣唔扣到 (1000基防,gm裝) ge 人 2700血左右?
離線龍哥
發帖
icash
只看該作者 262樓  發表於: 2010-08-13
不錯不錯!
LFO 開始見到小小光明
絕命使 175lv !
離線死神cy
發帖
icash
只看該作者 263樓  發表於: 2010-08-13
引用第259樓lfoqazwsx於2010-08-13 15:57發表的 :
我都想問=.=

如果有要係咁我開先得- -

仲有好多人冇位影了~
離線andrew28
發帖
icash
只看該作者 264樓  發表於: 2010-08-13
太爽了- -可惜冇玩兩個月了- -
有玩FB就ADD我啦,我叫Andrew Tsui ^_^(講低你係乜水~)
離線omegah4400
發帖
icash
只看該作者 265樓  發表於: 2010-08-13
咁升咁高lv都無用 la
離線12345678901
發帖
icash
只看該作者 266樓  發表於: 2010-08-13
引用第264樓andrew28於2010-08-13 16:50發表的  :
太爽了- -可惜冇玩兩個月了- -

玩番is ok
離線淆底3499
發帖
icash
只看該作者 267樓  發表於: 2010-08-13
引用第265樓omegah4400於2010-08-13 17:15發表的  :
咁升咁高lv都無用 la

沖爆血...爆完血爆其他
離線nwt6234
發帖
icash
只看該作者 268樓  發表於: 2010-08-13
引用第267樓淆底3499於2010-08-13 17:33發表的  :
沖爆血...爆完血爆其他

攻防?
離線jackychan125
發帖
icash
只看該作者 269樓  發表於: 2010-08-13
改版項目(一) 角色基本能力重新調整:
官方會將遊戲所有角色的「基本能力」及「配點能力」重新調整,將遊戲角色能力差距縮短。(當實裝調整能力更新,會將每一個遊戲角色也會給予「元力淨化器」好讓玩家點數調整一次)

if 我1000攻防
噤味又合多次體?

改版項目(三) 學習招式條件放寬:
所有招式的學習點數全部變為0,讓玩家獲得招式後即時享受!

噤d學點仲有咩用.........
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 270樓  發表於: 2010-08-13
其實我覺得應該改下買材料個到

我SET裝8件有7件都要鋼

買鋼買到我死咁濟
冰の血繼限界!

離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 271樓  發表於: 2010-08-13
即是要淨化老手以前的努力 , 無眼再看
發帖
icash
只看該作者 272樓  發表於: 2010-08-13
引用第271樓光之使者於2010-08-13 18:14發表的  :
即是要淨化老手以前的努力 , 無眼再看

此話何解?
離線wonghangkll
發帖
icash
只看該作者 273樓  發表於: 2010-08-13
四個都想投 5知點投好
離線sasalree
發帖
icash
只看該作者 274樓  發表於: 2010-08-13
引用第270樓a1994109於2010-08-13 18:09發表的  :
其實我覺得應該改下買材料個到
我SET裝8件有7件都要鋼
買鋼買到我死咁濟

+1
整番個一次比人買幾個鋼都好
有技術1lv無裝星仔能打贏無技術200lv有裝迪倫嗎?
離線武魂
發帖
icash
只看該作者 275樓  發表於: 2010-08-13
好正喎= =
合戰基本攻防加到1100啦= =
我想問合左體加d點勁d定未合加勁d- -?(我用星奇)
全部技唔洗學點好爽.....
我隻天尊唔洗升餐死
發帖
icash
只看該作者 276樓  發表於: 2010-08-13
引用第275樓武魂於2010-08-13 18:29發表的  :
好正喎= =
合戰基本攻防加到1100啦= =
我想問合左體加d點勁d定未合加勁d- -?(我用星奇)
全部技唔洗學點好爽.....
我隻天尊唔洗升餐死

合戰基本攻防加到1100.......
你傻左?
離線龍刃剎
發帖
icash
只看該作者 277樓  發表於: 2010-08-13
都唔知話佢咩野好.肯做野?茶實又係亂搞野
改版項目(一) 角色基本能力重新調整:
官方會將遊戲所有角色的「基本能力」及「配點能力」重新調整,將遊戲角色能力差距縮短。(當實裝調整能力更新,會將每一個遊戲角色也會給予「元力淨化器」好讓玩家點數調整一次)
「基本能力」及「配點能力」冇人投訴個有問題.你搞來做咩.角色能力差距縮短.有必要嗎?自問呢家冇人會為角色能力.血狂加血點多之類.算係人物既特色.搞來做咩呢.意義不明?!
另外,比元力淨化器.你唔比都肯定比人插啦.比左你肯定有用嗎?第一,又要合多次合體.即係又要買點.都廢事話你呃錢.總之呢樣唔搞好過搞.
改版項目(二) 新創角色可玩關卡限制放寬:
所有關卡免費解到VER10.0的關卡並當作直接完成。
有用咩?根本直頭要冇關卡限制啦.應該好似以前咁.入人地場升lv.好多人都好懷念當年.直接消失算啦.自己冇得玩要入人地先有得.就係咁既意思.外掛既出現有部分都係因為唔可以入人地場升.搞到升lv感唔到樂趣.簡得來講回到當年吧
改版項目(三) 學習招式條件放寬:
所有招式的學習點數全部變為0,讓玩家獲得招式後即時享受!
我汗.咁樣升lv既意義少左.有部分人物升到200幾lv先開齊技.你咁樣玩.我仲咩要升lv呢.不如個個升到150lv算.中意可以開咁低lv既場.唔知仲咩完全唔覺得有用.好似迪雲果種角色.好多人升到150lv都係選自己用既招來學.某程度上算係技術.學習邊招打邊招,邊招有用.150lv前學左佢.朋友間都多個話題.老實講.佢咁樣.有事玩新人物.一開齊技.老實講.玩下就關左佢算啦.好似我之前玩柏高.成150lv先齊到技.因為果陣買齊招.想玩下啦.因為招點問題.我升到150lv先玩齊技.玩完之後就出國了.佢咁樣即係叫人唔好玩咁多.玩下個人物就算.老實講好多人高lv都係為左學招.算係樂趣,現在樂趣又消息了.對下戰一個1lv既小白入來出招搞野.你當然可以話1lv搞唔到幾多野.但係有得出招就係一個問題啦...所以又係冇用
改版項目(四) 能力上限調整:
攻防上限能力值變更,一轉變更為600攻防、異轉變更為800攻防上限。
呢個就冇咩意見了.因為當年異轉都係600攻.但係我怕仲亂.好多人升lv都係100lv到留點.之前加爆洗400攻防.係剛剛好的.果留左既50lv既點到150lv,又係剛剛好加爆600攻防.算係一種目標.呢家升到150lv都唔算一種目標.因為反正本身都有招.因為u1又話唔洗學招.話比咩樂趣囉.再加咪呢個升到150lv又爆唔到.唔通要人60定70lv開始留點咩.不過算啦.呢個好唔好人就見人見志.我覺得就亂左.咁多年來都慣左既100lv留點.150爆600攻防.可能我係保守派.都唔係好想佢改.
最後,如果佢真係有心要搞返多人玩.正係解放返比人入場都多返人玩啦.另外,解放所以比人封左號既ac吧.聽到部分人咩黃金.都味人封左.大佬有人投放左好多心血係個人物到,招都投放左幾千$先有.一下就封,老實講重升都冇興趣啦.所以不如唔玩.你當然又可以話呢家解放洗.即係叫人玩外掛,同玩外掛冇後果.但係事實就係你當然可以比後果啦.但係好多人都當lfo係得閒上下去玩下vs.真係業餘果種.唔係主力.你封我號.好多人都肯定會話算啦.唔玩好了.都冇精神同錢投放了要改善lfo.比起封號.更實際既就係封外掛.封外掛咪又係少人!你又可以咁唸.如果u1出個通告話係邊日會加個防外掛系統.np咩都好.仲表示唔會追究之前玩外掛既人.好聽咁講咪寫比個重生機會我地囉.之後個個係果日之前係咁玩外掛.升洗要玩既人!!!咁唔係一件壞事咩囧.當然啦.但係如果比個個人都有一個主力人物,玩外掛既人都比下面.升夠200lv到就算,我保證之後既日子人流唔會少.因為佢地都有一個主力人物留往佢地既心.關於點起死回生.我唔係指回到當年既人流.目標應該更遠.就係出個唔鬼知咩咩既對戰系統吧.好似唔知咩咩game咁樣.要打級數.即係唔知贏幾多場就有唔知咩咩章既野.贏左唔知千場先有.之後季季又有個唔知咩咩章.總之增加樂趣啦.最好個系統係統一左能力既野啦.就好似咁吧.當然最好就限lv吧.150lv就好了唔係個個技都味開就去玩.不過詳細就交比u1.反正lfo某意義上都係vs.不如出個對戰系統吧.要講既就係咁多.之後就交比朱生了.想唔想自己既第一桶金既野.自己創業成功既證明.消失.定係向上.由你決定吧
離線武魂
發帖
icash
只看該作者 278樓  發表於: 2010-08-13
引用第276樓jackychan125於2010-08-13 18:30發表的  :
合戰基本攻防加到1100.......
你傻左?

嗯,我傻左
1lv學哂全部招,好野...
發帖
icash
只看該作者 279樓  發表於: 2010-08-13
引用第278樓武魂於2010-08-13 18:35發表的  :
嗯,我傻左
1lv學哂全部招,好野...

聽說要2lv 先學到....
快速回復
限100 字節

上一個 下一個