切換到寬版
  • 4988閱讀
  • 188回復

主打五連箭,翔天穿空矢,半月破,黃龍寶劍,女媧下凡,極光刺擊,聖女的祈禱 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線1~234

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-01-23
宣傳我既xanga:http://www.xanga.com/kensou0907

我放:

普通card=c  只有序密=pw   yahoo=y    x card =x

金甲人:黃龍寶劍(pw)

亨利:翔天穿空矢(異轉招式)(x) X2 ,五連箭(pw)

地尊:半月破(異轉招式)(x)

米兒:女媧下凡(pw),聖女的祈禱(異轉招式)(pw)

卓男:人物,極光刺擊(異轉招式)(pw)

星奇:異信

璇瓏:異信

人尊:人物

比提:人物

琪琪:臂臂旋風炮(pw),亂拋垃圾(c)

姬絲:出擊!機械邪鬼(c)  原子力量(pw)

域多:快速走佬(c)

龍翼:我行我道(pw)  

達爾(deep):必殺一斬(c)

馬龍:旋風神拳(c)

佛覺大師:達摩禪震(x)

紅魔鬼:末日火炎(x)

玄武:醉八虎(x)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
急收:
蓋亞人物
蘿拉耳環
閃影斬

收野:
忘我之道(收到異信先收)
千擊敲
暗殺刺雨

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
你先不昆 一定你先(白名單可我先,唔放心可比手電你)

留msn或pm我
LFO裹的名:
BANK:
急凍咖啡乂(冰尊) 
【發電機】(雷尊)
Peak:
I﹀CUP女后

交易記錄:
1.我用$50換同學比提,佢係game-bbs a002305,成功(佢唔會昆,你地放心同佢交易,如果佢昆你地,我會幫你ko佢)   
2.我用$15換左同學蝙蝠鋉成,成功(佢同上係a002305)
3.我同學免費送左阿真人物比我,成功(佢又係a002305)
4.我用潛龍爪換左999008(bbs name)慘絕人環,成功
5.我用醉八虎換迪雲人物,被昆(我第一張抽到既較為值錢既yahoo野......)
6.我防護壁換小丹信物,被昆
7.我用60Y換左rex叔叔(bbs name)申武玄加域多,成功
8.我用五連殺換左peterlam(BBS)迪雲人物,成功
9.有人係GAME免費送左亂拋垃圾比我,成功
10.我免費係game 送左琪琪人物比虎尊者悟地(bank ser),成功
11.我用旋風炮拳換路人甲超升龍霸,被昆 (在lfo)
12.我同狂虎彈換左peterlam(BBS)鑽風,成功
13.我用60y換左超強肥祈(bbs)冰川寒流,成功
14.同學a002305(bbs name)用$40換我金龍斬,成功
15.同學a002305(bbs name)免費送我必殺一斬,成功
16.我用終極超升龍換左藍的天空(bbs name)奧龍加怒爆一擊,成功
17.我用60y換左暴走疾風(bbs name)亨利加詛咒迷霧,成功
18.a002305(bbs name)用$20買左我詛咒迷霧,成功
19.我用煉獄之門換左暴走疾風(bbs name)降龍掌加霸王轟山拳,成功
20.kafung149(bbs name)用$30換左我霸王轟山拳,成功
21.我用400gash換左牙凌(bbs name)真狂虎斬,成功
22.我用150go 點換左abcd(bbs name)蓮娜同虐殺毒爪,成功
23.我用神龍百烈拳換左(唔記得左個名)(game name)人尊,成功
24.我用半月破換左lcc21n(bbs name)浮月,成功
25.我用血煉魔爪換左御天公主(game name)卓男人物+鋼鐵護甲+五連殺+終鍊+古龍盾,成功
26.sss33exe(bbs name)用$100入數換左我蘿拉耳環,佢先,成功
27.我用150go點換左abcd(bbs name)忍法大風車,殘影術,四翼魔蝶,成功
28.我用人尊異信換左混沌。樂雲(game name)超虎翔霸,悟地異信,產品包黑日篇升級序號,佢先,成功
29.我用大地之武換左蕉陳(bbs name)凌霄舞空+樹靈鞭+民族之心,我先,成功
30.疾風煉獄(bbs name)用小丹人物,土流葬,荊棘纏身換左我電極黑洞,佢先,成功
31.我用翔天穿空矢換暴走疾風(bbs name)忍法。天火轟,我先,成功
成功有27個,被昆有3個,昆人有0個(笑)

全部30個
[ 1~234在2010-07-02 21:03重新編輯此帖 ]
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-01-23
唔好次次都係咁啦,用返之前個個啦。

離線1~234
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-01-23
引用第1樓暴走疾風2007-01-23 22:23發表的:
唔好次次都係咁啦,用返之前個個啦。

我唔知去左第幾板呀,sor lo
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-01-23
你開咁多個實刪= =
p.s.我想做看依到既副版主-﹏-
vs vs
離線1~234
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-01-23
上面果個暴走講左就ok la 唔好昆post 同埋你離我個post題
離線陳強
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-01-23
收迪雲,申武玄,姬絲放垃圾野(暴走,幫我刪之前我叫你唔好刪果個,no刪this thx)
我有sun,要嗎?
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-01-23
,姬絲放垃圾野(暴走,幫我刪之前我叫你唔好刪果個,no刪this ..
i have申武玄,姬絲!
pm me!
離線陳強
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-01-23
迪雲,申武玄,姬絲放垃圾野(暴走,幫我刪之前我叫你唔好刪果個,no刪this ..
我有SUN,我PM你,OK?
離線1~234
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-01-23
Re:,姬絲放垃圾野(暴走,幫我刪之前我叫你唔好刪果個,no刪this ..
引用第6樓~畢奇理~2007-01-23 22:52發表的:
i have申武玄,姬絲!
pm me!

pm 左lalala
離線1~234
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-01-23
Re:迪雲,申武玄,姬絲放垃圾野(暴走,幫我刪之前我叫你唔好刪果個,no刪this ..
引用第7樓rex叔叔2007-01-23 22:55發表的:
我有SUN,我PM你,OK?

如要換我60y 你得sun要加架wo.....你等等,可能no 因有人有sun同姬絲,佢唔換先搵你
[ 此貼被1~234在2007-01-23 23:23重新編輯 ]
離線陳強
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-01-23
Re:迪雲,申武玄,姬絲放垃圾野(暴走,幫我刪之前我叫你唔好刪果個,no刪this
我同浚小店係fd,佢有姬絲,收到就收la
離線1~234
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-01-24
Re:收迪雲,申武玄,姬絲放垃圾野
推推推~~~~~
離線1~234
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-01-25
推上去,gogogo~~~
離線1~234
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-01-26
push~~
離線fatcowyu
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-01-26
收迪雲,申武玄,姬絲放垃圾野(暴走,幫我刪之前我叫你唔好刪果個,no刪this ..
申武玄我有
60yahoo換

可以打68458849搵我
離線1~234
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-01-26
引用第14樓fatcowyu2007-01-26 16:57發表的:
申武玄我有
60yahoo換
可以打68458849搵我

唔駛LA換左
離線1~234
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-01-27
有新野haha
離線peterlam
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-01-27
你係唔係要迪雲?我同你換五連殺.ok?得唔得都回個短訊比我丫.唔該.
離線1~234
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-01-27
引用第17樓peterlam2007-01-27 18:35發表的:
你係唔係要迪雲?我同你換五連殺.ok?得唔得都回個短訊比我丫.唔該.

ok ch la
離線davidsamtom
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-01-27
迪雲(唔知入咗味)換你旋風炮拳連卡+亂拋垃圾連卡ok?
david小店: http://ibbs.hk/read.php?tid=7547&fpage=2&toread=&page=1
快速回復
限100 字節

上一個 下一個