切換到寬版
  • 2364閱讀
  • 54回復

主打:一閃 旋瓏焰舞 神龍百裂拳 成魔之路 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線k豪

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-01-31
我msn:
[    post][email protected][/post]

Pm者由2009年1月8日9:37分開始全不受理
請回post(唔回post唔放sorry)
回post之後先好add msn
(如昆者一定報警,請原諒)

有d招 自己想入冇放出黎
可以add我問下

現卡:
安雅人物x2
血肉模糊
閃影斬x3
成魔之路
音速手刀
天災風暴
銀河旋風x2
旋瓏焰舞
粉紅絲帶x3
魔法破邪彈x3
寄生虫
浮月x3

Yahoo:
森羅咒(YH090413183582690574)
赤鬼酷刑(YH089229673562487399)
血肉模糊(YH177965130946097134)
神龍百裂拳(YH149906072829043531)
一閃(YH179962241207219348)
銀河旋風(YH005201661978449848)
霸王截擊(YH045229433498614428)
妖藤纏身(YH039261469272716939)
虎牙炮轟(YH086257485664941553)
霸王流星擊
潛龍爪
天降甘露(YF733749377863603468)
轟地雷(YG552616323760925059)

異信:
[ k豪在2009-08-03 18:18重新編輯此帖 ]
離線k豪
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-02-01
幫升同收野
幫升:
裝要有皇衣 皇鍊2條 豬鞋1隻 終手2隻 鳳劍1把(如果係TST Sever我可以出裝幫你升)
1-110lv 60網用(1日)
111-150lv 60網用(1日)
1-150lv 120網用(34-日)
150-165lv 60網用(3-4日)
(最多升到165)

(藍字慢慢慢收)  (長收同急收都係紅字)
收:破雷,重組份子,冥王破,太陽彈,終極魔龍噬
網用錢 倒掛流星
幫收:
[color]
(只用我有既野換sorry)
上面我收既野我可以用幫升換
[ k豪在2009-07-30 13:46重新編輯此帖 ]
離線k豪
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-02-01
交易記錄
1.我用絕地音速刀加天風烈換皇者達爾(TST Sever)戰之道(我比先,成功)
2.我用異角之門加黑洞原子粒換大黑大白(CZ名)粉紅脈衝(我比先,成功)
3.我用必殺一斬加狂龍斬換x浪x(CZ名)神風烈震(我比先,成功)
4.我用璇瓏亂舞換天將(TST Sever)60網用(我比先,成功)
5.我用迪氏全家幅加灰飛煙滅換shura1986(CZ名)絕虎勢(我比先,成功)
6.我用幫升70-150lv換MyZack(CZ名)2500CZ分(升完,完成)
7.我用邪鬼-唯我獨尊換Martin121419(CZ名)殺鬼夜行(我比先,成功)
8.我用比堤墨鏡加迪氏全家幅換Martin121419(CZ名)赤鬼酷刑(我比先,成功)
9.我用異角之門加魔骨x刀換css6b1(CZ名)絕對粉碎(我比先,成功)
10.我用50-165lv換[email protected]三重殺奏(我比先,成功)之後比番
11.我用璇瓏亂舞換玩火(CZ名)陀虎訣(我比先,成功)
12.我用118lv-150lv換1234567891149血壓暴漲(佢比先,成功)
13.我用1-150lv換☆真虎↑歷奇☆求敗刀法,赤道之炎(升緊,佢比左)
14.我用23-150換1234567891149電極黑洞(佢比先,成功)
15.我用電極黑洞換cyh成魔之路(我比先,成功)
16.我用54-150換MyZack(CZ名)萬獸之王,滅絕人性,聖女的祈禱,絕對零度(佢比先,成功)
17.我用72-150換MyZack(CZ名)彈地小刀,樹靈鞭,原始冰塊,烈火焚身(佢比先,成功)
18.我用黑幕再現換MyZack(CZ名)煉獄困室(我比先,成功)
19.我用血壓暴漲換lupered1220 (CZ名)撥風吹雨(我比先,成功)
20.我用蓋亞人物換lupered1220 (CZ名)穿梭破空閃(我比先,成功)
21.我用民族之心換lupered1220 (CZ名)佛恆人物,如來神掌,我佛慈悲,神之寬恕,餓虎殺(我比先,成功)
22.我用冰封刀法換(lkcss556 CZ名)音速手刀(佢比先,成功)
23.我用獵殺之后換lkcss556 (CZ名)血壓暴漲(佢比先,成功)
24.我用萬世魔王換lkcss556 (CZ名)神龍百裂拳(佢比先,成功)
25.我用暗黑迪雲換s05106 (CZ名)天災風暴,一百萬匹馬力(佢比先,成功)
26.我用五連箭加地龍追命箭換卓男Chester (CZ名)萬念俱灰(佢比先,成功)
27.我用神龍百裂拳換奇牙 (CZ/IBBS名)巨大戰魂(我比先,成功)
28.我用暗黑菲沙換疾風之龍 (CZ名)魔獸之怒火,昇龍殺(我比先,成功)
29.我用盤古道換hoyin393910(CZ名)毀天滅地(我比先,成功)
30.我用光之翼換疾風之龍(CZ名)忘我之道(我比先,成功)
31.我用捐血救人換星火乂燎原(CZ名)終極超昇龍(佢比先,成功)
32.我用昇空鬼車腳換john96387(CZ名)Y卡150點(佢比先,成功)
33.我用血壓暴漲換呀鐵(CZ名)無尚轉生,冰封刀法(佢比先,成功)
34.我用鏡心婆婆的項鏈換MyZack(CZ及)3200CZ分(佢比先,成功)
35.我用冰封刀法換疾風之龍(CZ名)亨利人物,援速箭,降龍掌(我比先,成功)
36.我用最終忍道換winsonso327(CZ名)絕龍劍,天刀秘笈,龐士心臟(佢比先,成功)
37.我用援速箭換SZE633552(CZ名)勇心人物(佢比先,成功)
38.我用大地之武加拳霸天下換疾風之龍(CZ名)戰神降臨(我比先,成功)
39.我用聖光鴒子換hoyin393910(CZ名)穿梭破空閃(我比先,成功)
40.我用永恆信心換hoyin393910(CZ名)1200Gash點數(我比先,成功)
41.我用穿梭破空閃換tomkwok12(CZ/IBBS名)60HKD(我比先,成功)
42.我用連環冰凍堆換疾風之龍(CZ名)翔天穿空矢,矢雨驟臨(我比先,成功)
43.我用聖光鴒子換疾風煉獄(CZ名)女禍遺書(我比先,成功)
44.我用邪神怒吼換1234567891149(CZ名)天罰(佢比先,成功)
45.我用84-154LV換1234567891149(CZ名)血壓暴漲(佢比先,成功)
46.我用電極黑洞換598的傳說(Law ser)800gash卡(佢比先,成功)
47.我用聖光鴿子換r仔r仔(ibbs名)魔導士之榮光,愛心轟炸(佢比先,成功)
48.我用獵剎狂風換12ex (ibbs名)60yahoo加詛咒迷霧(我比先,成功)
49.我用怒雷狂擊加音速手刀換和仁山智(ibbs名)半月破(我比先,成功)
50.我用終焉吞滅換暴走疾風(ibbs名)一閃(我比先,成功)
51.我用失落的雷嗚換~!~(ibbs名)幻鬼喚(我比先,成功)
52.我用撥風吹雨加勇心人物換暴走疾風(ibbs名)大天使之降臨(我比先,成功)
[ k豪在2009-05-29 14:40重新編輯此帖 ]
離線k豪
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-02-01
盟店同黑名單
黑名單:【高比仔】 佢昆我話50$換到1-150lv幫升  同埋 又話勇心人值150 有人放120
         佢話佢自己同佢fd睇足成晚幫升 仲話佢fd唔係bug wo
         仲有妖我 (被我列為黑名單,妖=粗言)
         想知多d add我

盟店:
經過連續的交易(下列的盟店作出任何東西,也不關本店事)
http://www.crazy-zone.com/discuz/viewthread.php?tid=80066&extra=page%3D1

☆電車男☆
http://crazy-zone.com/discuz/viewthread.php?tid=78931&extra=page%3D1

BLACK__SKY=]
http://crazy-zone.com/discuz/viewthread.php?tid=72489&extra=page%3D1
[ k豪在2009-02-14 18:50重新編輯此帖 ]
離線牙文
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-02-01
樓主有冇野收?
離線kw09
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-02-01
MEMEMEMEMEMEMEMEMEMEMEMEME
離線k豪
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-02-01
引用第4樓牙文於2009-02-01 10:38發表的  :
樓主有冇野收?

你睇下2樓
離線k豪
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-02-01

冷清到死
快d入黎收我d野啦
又唔係舊wo- -
離線k豪
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-02-02
推呀推呀
又者吹推
又得到推
離線abc60598
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-02-02
推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推
1條評分
離線k豪
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-02-02
推呀推呀
又者吹推
又得到1個推
唔推又唔得
1條評分
離線k豪
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-02-04
今日又黎推post啦
離線k豪
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-02-05
Re:1異轉齊招天魔AC1個 主打:失樂的電嗚 永恆信心 蘿拉耳環 電極黑洞 回天 ..
今日我又黎推啦
今次加左3張閃喔
離線k豪
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-02-06

今日加左4閃
一佰萬匹馬力
天災風暴
旋瓏焰舞
閃影斬-_-
離線s20071613
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-02-06
我有迪倫AC,換你天魔AC
加你MSN,你比先
收華義點數、黃帝野、黑羅剎野
我個POST:http://ibbs.hk/read.php?tid=65829&page=1&toread=1
離線k豪
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-02-06
引用第14樓s20071613於2009-02-06 19:34發表的  :
我有迪倫AC,換你天魔AC
加你MSN,你比先

Msn傾吧
離線btlm2008
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-02-06
天魔AC換迪倫AC?
用錢買OK?
已加MSN
離線k豪
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2009-02-07
引用第16樓btlm2008於2009-02-06 22:24發表的  :
天魔AC換迪倫AC?
用錢買OK?
已加MSN

你msn係咩
唔覺眼既
離線samkk21
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2009-02-07
狂獸怒吼彈 幾$?
離線k豪
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2009-02-07
引用第18樓samkk21於2009-02-07 01:25發表的  :
狂獸怒吼彈 幾$?

10$
好平 你收既話add msn
快速回復
限100 字節

上一個 下一個