切換到寬版
  • 23729閱讀
  • 927回復

收黑羅剎all野(4月23日更新) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線999008

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-11-24
— 本帖被 ~瘋人~ 執行取消加亮操作(2007-08-03) —
msn:[email protected]
================

lfo ac:

(放出)

睇圖
係哂peak ser有e-mail 有入左9.5(2個有哂)
亨利有地龍(冇變)
馬龍有密集(up到200LV)
換lfo ac 要有150同信物加有招/2000gash(hk)/可換3小俠AC

----------------------------------------
收黑羅剎all野
可用OK點換
[ 999008在2009-04-23 19:21重新編輯此帖 ]
離線999008
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-11-24
交易記錄:

1.我用熔岩彈+霸王流星擊+破邪結界ch davidsamtom亨利人物(交易成功)
2.我用地藏等人ac ch yu997hk ge 約翰all sklll ac(交易成功)
3.我人尊+yeumn ac ch 199462 deep have 2信 all skllll ac(交易成功)
4.同學(A)150$buy 我陸道all招ac(交易成功)
5.我deep ac租比 swordgx help 我deep up lv
6.我租魚旦二號邪鬼 ac play
7.同學(A)40$ch 我小丹(交易成功)
8.yu997hk30$ch 我狂虎斬(交易成功)
9.我比防護壁yu997hk (交易成功)
10.yu997hk 比迪雲我(交易成功)
11.天魔all sklll ac ch 蠟筆小新 all sklll 冰尊ac (交易成功)
12.我送怒火中燒 比yu997hk (交易成功)
13.同學(D)10$ch 我毒蜘蛛召喚書(交易成功)
14.同學(D)送烈焰狂奔比我(交易成功)
15.同學(A)30$buy 我馬龍人物(交易成功)
16.奧凡銘 卓男 wait 人 ac ch 我 deep ex ac(交易成功)
17.同學(A)送臀臀旋風炮比我(交易成功)
18.同學(B)送絕龍劍比我(交易成功)
19.狂影悟地 呃 我跑ac
20.~畢奇理~用鑽石風暴ch 我狂虎炮(我比sin)(交易成功)
21.fd(C 送烈焰狂奔比我(交易成功)
22.bbqonqq 人尊ch 我davis all sklll ac (我比sin)(交易成功)
23.龐士心臟ch mankit94104醉八虎+獄之探戈(交易成功)
24.1~234 潛龍爪ch 我慘絕人寰(交易成功)
25. 蠟筆小新 ex all sklll ac ch 我 deep ac(交易成功)
26.我租奧凡銘ex ac
27.fd 送霍雷比我 (交易成功)
28.蠟筆小新 送5.5比我(交易成功)
29.蠟筆小新 all sklll deep ac ch 我 ex + john ac(交易成功)
30.mankit94104 獄之探戈+醉八虎ch 我龐士心臟(交易成功)
31.fd(A) 大天ch 我烈焰狂奔
32.絕緣體 滑翔刀ch 我ac 2(我比sin)(交易成功)
33.迪倫60$yahoo ch 我狂龍斬 (佢比sin)交易成功)
34怒火中燒ch槌仔 的john 信 我比sin(交易成功)
35.62.~畢奇理~用卓男ac+小丹信物同換我的小丹ac(我比先)
36.~7730~ 小咩oe ch 我大轟炸 (佢比先)
37.yu997hk一個ex ac有2尊 ac ch我nina ac+help我150lv(3日ok左)
38.乂百樂乂用超.猛虎拳EXch我人尊ac
39.我淑女旋風腿,龍飛鳳舞,herry信ch a奇的davis信
40.yu997hk比左個nina ac我
41.help chanping 佢up lv 佢比獨龍轉加超毒龍轉 交易不成功佢唔比我
42.我deep all sklll ac ch 蠟筆小新 小丹ac
43.我個julian冇一招ac ch 蠟筆小新的米兒齊招ac

44.我30$ ch fd(B)的5.5
45.我 sun ac ch lfo 一個人(忘記左) 的 deep人
46.我比一d eq比暴走疾風
47.yu997 help我up lv ch 我lfo的10e
48.我100$ch fd的 5.0(唔係20$個d)
49.fd(A) 60$ ch我lfo的60e
50.fd(A) 20$ ch我一d card

51.fd(B) 20$ ch我一d card
52.fd(B)70$ch我一個sun ac(我冇放)
53.fd(C)19$ buy我 kiki+佢個sklll(3.0個sklll)
54.lfo一個人 deep人ch我 help佢up lv=]
55.fd(A)30$收我一d card
[email protected] 一個ac ch我kiki人
57.fd(D)70$ch我好多card

58.10$buy我fd(A) lfo小量閃卡
59.20$ buy fd(A)小小 白卡
60.50$buyfd(A)的 sun人
61.fd(B)80$ch 我好多card
62.小雪~☆ owen ac ch我nina ac

63.help暴走疾風 一個人 up -130 佢比ex 5.5個sklll我
64.fd(A)10$buy我kiki
65.fd(A) 10 $buy我一d X-card

66.fd(B)5$ buy我小小 X-card
67.fd(A) 5$ buy我白card
68.蠟筆小新 星奇150lv ac ch我跑跑ac
69.fd(A)10$ buy kiki
70.fd(A)20$buy我好多白card

71.我help acbd 個卓男up-130佢比龐士心臟我
72.help疾風個天尊up lv 66-110佢比奧龍+衝爆牛獄我

73.help疾風個天魔78-105佢比超毒、信物、密彈我
72.fd 100$收左我好多card
73.lfo 一個人 收我 一個ac

74.help暴走疾風2個人150佢比核爆,卓信,破邪 我
75.ronald030030   彩虹裝換我天尊ac
76./幫疾風個地尊5x-130佢比(唔記得左=_=要問佢= =)
77.幫疾風個星仔150+魔人100佢比小丹一set我
78.疾風以herry信 ch我太加招
79.朋友20$收我小小白卡
80.疾風 天尊加天之怒ch我68加38$G card
81.fd(A)10$ch我小小白卡
82.糯米百變ac換我跑ac加lfo招
83.小桔的fox信換我奇幻錢35m
84.ad人尊2招換我60ya$
........太多了同我好多換左都冇post過

唔信你可以問暴走疾風我昆唔昆人
[ 此帖被999008在2008-03-14 20:51重新編輯 ]
離線小聰

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-11-24
如退了再玩的話
必須要再借,否則當昆人論<--抄我的

但每逢借ac者必須在boc幫我個deep升3--5lv<---改左小野

我要求你改番哂d字眼
離線lhc
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-11-24
我都借,比唔比ar?= =

樓主留言:

請善用修改功能

離線999008
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-11-24
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
[ 此貼被999008在2007-11-28 22:40重新編輯 ]
離線蠟筆小新

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-11-24
引用第0樓9990082006-11-23 13:31發表的:
必須在boc幫我個deep升2--5lv
昆我ac者會報警/call個個2xxxxxxx
限額為5人
.......

借我ok???baby

樓主留言:

已有相似的文章,請勿重複

離線swordgx

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-11-24
我係高級白多單,借俾我la,XD
同埋我想問爆到咩關
sleep
離線999008
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-11-24
引用第6樓swordgx2006-11-24 21:03發表的:
我係高級白多單,借俾我la,XD
同埋我想問爆到咩關

用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
[ 此貼被999008在2007-11-28 22:41重新編輯 ]
離線蠟筆小新

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-11-24
引用第7樓9990082006-11-24 10:15發表的:
女xxxxx lo
.......

借唔借比我=_=baby

樓主留言:

已有相似的文章,請勿重複

離線swordgx

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-11-24
引用第7樓9990082006-11-24 21:15發表的:
女xxxxx lo
.......

now 132lv=.=88464exp....><
sleep
離線999008
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-11-24
引用第9樓swordgx2006-11-24 22:49發表的:
now 132lv=.=88464exp....><

------
[ 999008在2007-08-18 21:33重新編輯此帖 ]
離線swordgx

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-11-24
引用第10樓9990082006-11-24 22:53發表的:
132lv la@@ wo pm 我say a ma=v=
.......

而家好似仲差39900就升
我要去沖涼
你add我msn,方便聯絡
msn:[email protected]
sleep
離線999008
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-11-25
推推推134lv la@@
離線999008
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-11-26
推下sin@o@
離線自己

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-11-26
我借,打比我得唔得?

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線999008
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-11-26
借的時間:
電話:pm我(5play你電話)
交易記錄:

a= =
離線自己

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-11-26
借的時間:今日至唔知幾時
電話:23882241
交易記錄:由於太多的關係,你可以問魚旦我昆唔昆

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線999008
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-11-27
引用第16樓p017hyt2006-11-26 18:23發表的:
借的時間:今日至唔知幾時
電話:23882241
交易記錄:由於太多的關係,你可以問魚旦我昆唔昆

今日??- - have 人 135 lv -14xxxxexp- -你y up a?
離線999008
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-11-27
推下sin135lv@o@
離線999008
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-11-27
引用第8樓蠟筆小新2006-11-24 21:24發表的:
借唔借比我=_=baby

5借 duck 你5借比我=]