切換到寬版
  • 8723閱讀
  • 378回復

歡迎光顧愛之小店    男友唔比玩lfo :x 放勁ac >///< 新+緩速箭等等 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線性在有愛

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-10-31

黑名單:
nevinwong842又話佢比先  佢係msn又叫我比先  又係咁講粗口
pumapuma0083比我  又入唔到  係度屈我昆佢 又打橫講ga d野

交易記錄:
mankit1221用雷護換我魔導使之榮光(得左)(佢先)
myzack用怒火中燒+溫蒂+達摩禪震換我旋風神拳+轟地雷(得左)(我先)
牙良用$60(網用錢)、鑽石風暴、旋風炮拳換我蓋亞(得左)(我先)
cliff20000用真昇龍霸+矢雨換我爆破拳+醉八虎+玄武(得左)(佢先)
cliff20000用龍飛鳳舞+奧龍人物換我陀虎訣(得左)(佢先)
牙良用終極魔靈魂換我終極皇道(得左)(我先)
呀剎用狂龍亂舞換我暗黑石破天驚(得左)(佢先)
adam6hau用120$yahoo+咀咒迷霧換我邪鬼(得左)(我先)
hinhin0621用98$現錢換我超虎翔霸+真狂虎斬+悟地異信+霸雷彈+米兒(得左)面交
lbgundam用菲雲換我既五連殺(得左)(佢先)
大俠陳用極地大火山+練獄困室換我邪怒(得左)(我先)
大俠陳用105lv-150lv ga升lv換我滅絕人性+狂龍+真豹影拳+宇宙冰河(得左)(我先)
mankit1221用一d eq 換我菲雲(得左)(面交)
hinhin0621用錢換我nina人物(得左)(面交)
羅欣雋(同學)用20$買我7.5序號(得左)(面交)
mankit1221用萬毒之身換我大鼻子眼鏡+十卡鑽石鍊的序號+爆極破+唯我獨尊-泰加(得左)(我比小小先)
牙迪用閻王追殺令換我蓮娜(得左)(我先)
牙迪用毒翼轉生換我大轟炸+追魂十字斬(得左)(我先)
hinhin0621用50$買我撒卡外傳(得左)(面交)
hinhin0621用20$買我7.5序號(得左)(面交)
仔仔用20$買我7.5序號(得左)(面交)
羅欣雋(同學)用20$買我邪狼凍牙拳+勢凶夾狼(得左)(面交)
仔仔用錢換我比提一set(得左)(網交)
羅欣雋(同學)用15$買我黑羅剎人物卡(得左)(面交)
神風~輝用終極魔心臟換我天風烈+天刀秘笈(得左)(我先)
mankit1221用魔獸骨頭換我五連鏢+雷神之鎚(得左)(佢先)
mankit1221用霍雷異信換我沖天腿+藥水投擲(得左)(佢先)
狼用忍法‧人偶送葬換我暗黑石破天驚+灰飛煙滅(得左)(我先)
5555886用終極魔心臟換我絕地一擊+十字旋風拳+旋風砲拳(得左)(佢先)

魚旦二號用奧龍異信換我衝爆牛獄(得左)(佢先)
大俠陳用89lv-150lv升nina換我真十字旋風拳+天魔+真昇龍霸+虎山派掌門令+鏡心婆婆的項鏈(未得,佢升緊)
牙迪用璇瓏亂舞換我真昇龍霸(得左)(佢先)
hinhin0621用錢買我100張白卡(得左)(面交)
一個人用25$換我域多+彗星閃刀+雷伯特盔甲x2+飛雪溜冰鞋(得左)(佢先)
一個人用20$換我菲雲人物(得左)(面交)
羅欣雋(同學)用錢換我五連(得左)(學校交)
呀剎用虎山派掌門令換我石破天驚(得左)(面交)
一個人用一d eq換我一個冇用的ac(得左)(面交)
yahoo的一個人用奧龍一set換我120$yahoo(得左)(佢先)
cliff20000送左奧龍比我(得左)(佢先)
小桔用60i-cash換我皇帝的新衣(得左)(佢先)
神風~輝用170i-cash換我陸道(得左)(佢先)
~~福仔~~用850i-cash換我虎威腿+散彈波(得左)(佢先)
lfochan3伐用60$yahoo換我絕對零度(得左)(佢先)
吾尊者用4000i-cash換我絕地音速刀(異轉絕招)(得左)(我先)
狂炎西(cz)用120$YAHOO換我天羅地網(異轉招式) (得左) (我先)
[ 此帖被性在有愛在2008-03-01 16:40重新編� ]
離線kining223
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-10-31
Re:歡迎光顧愛之小店   有好多勁野呀  >///<
我要邪鬼
離線999008
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-10-31
天/地尊

點放
離線性在有愛
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-10-31
Re:Re:歡迎光顧愛之小店   有好多勁野呀  >///<
引用第1樓kining223於2007-10-31 23:11發表的 Re:歡迎光顧愛之小店   有好多勁野呀  >///< :
我要邪鬼

你用咩換?
離線性在有愛
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-10-31
引用第2樓999008於2007-10-31 23:12發表的  :
天/地尊
點放

天尊換你60$yahoo得嗎?
離線999008
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-10-31
有錢找你= =(個個都係錢)
離線性在有愛
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-10-31
Re:歡迎光顧愛之小店   有好多勁野呀  >///<  仲未更新卡的野
引用第5樓999008於2007-10-31 23:23發表的  :
有錢找你= =(個個都係錢)

好的
離線性在有愛
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-11-01
推推推推推
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-11-01
I USE 亨利AC換你蓋亞人物
主打人物:亨利、溫蒂、泰加、歷奇
亨利人物已異差援速箭齊招,異轉已齊招
歷奇已齊招
泰加尚欠旋風炮拳齊招
溫蒂沒有異信,尚欠天降甘露齊招,異轉差絕地龍捲齊招
我重可以加多60YAHOO
歡迎分享新教(基督教信仰)
離線性在有愛
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-11-01
Re:歡迎光顧愛之小店   有好多勁野呀  >///<  仲未更新卡的野
引用第8樓牙痴於2007-11-01 16:53發表的  :
I USE 亨利AC換你蓋亞人物
主打人物:亨利、溫蒂、泰加、歷奇
亨利人物已異差援速箭齊招,異轉已齊招
歷奇已齊招
泰加尚欠旋風炮拳齊招
.......

唔要ac  囧
離線傻豬``
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-11-01
喂  又話有樂雲 見你post都冇既...

唔通你...
傻豬小店 ▼
http://ibbs.hk/read.php?tid=38721
離線性在有愛
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-11-01
引用第10樓傻豬``於2007-11-01 17:19發表的  :
喂  又話有樂雲 見你post都冇既...
唔通你...

我都話未更新卡  囧
離線傻豬``
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-11-01
哦!  咁可以點換 !
傻豬小店 ▼
http://ibbs.hk/read.php?tid=38721
離線性在有愛
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-11-01
引用第12樓傻豬``於2007-11-01 17:42發表的  :
哦!  咁可以點換 !

冇野啱  囧
離線傻豬``
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-11-01
網用囉
傻豬小店 ▼
離線性在有愛
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-11-02
推推推推推
離線性在有愛
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-11-02
引用第14樓傻豬``於2007-11-01 20:57發表的  :
網用囉

幾多?
離線膠佬
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-11-02
真豹影拳 pm我
離線性在有愛
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-11-03
引用第17樓膠佬於2007-11-02 19:19發表的  :
真豹影拳 pm我

真豹影拳做咩  囧
離線skdavid
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-11-03
我要天尊請回我,睇下有冇野要,我post  http://ibbs.hk/read.php?tid=31672&fpage=0&toread=&page=1
呢個on豆好搞笑^^
快速回復
限100 字節

上一個 下一個