切換到寬版
  • 27360閱讀
  • 472回復

[遊戲手繪圖]為大家送上第9幅畫 茱迪 +琪琪的留言 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線我愛星奇

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-06-24
— (牙歷) 有點不雅= = (2008-07-02 21:53) —
今天好無聊..又悶 {4"!~W  
畫下畫晒下時間...點知念念下念到呢樣>< cPe0o'`[  
睇來我把呢3個人物動漫化高左 XBv:$F.>$  
呀...呢個夠景係咪迪迪 星星 米米來? M/ @1;a@\  
又好似畫得唔係好好喎 Nq>74q]}n8  
aNgaV$|2a  
可能唔夠清..我用手機影的.. kDuN3  
希望唔好踩到進 il=y m  
F0 WM&{v  
|]`\ak  
mjUln8Jc  
`"J=\3->  
qYj EQz  
X-Y:)UT  
0sW=;R2  
大家可能頂不住性感米米吧  OgjSyzc  
大家唔覺有咩特別嗎  /5 :C$ik  
你唔見米兒見到咩吧 !%n3_tZC  
====================== |<&9_Aq_  
性感安雅 色色迪雲 [>xwwm  
2<Lnfc<^k  
終於送出第二幅比大家古 3A2X1V"  
oh!!唔小心把雅雅全祼= = G" &9u2k  
用水刻住一半吧 那上半身點!!? X $LX;Lv  
用手吧=_= Y85M$]e,  
我又把雅雅動漫身材好好化=_= <^+~? KDZM  
但我把迪迪色色化呢 'r6s5 WC  
性感安雅 色色迪雲 MKS iOM  
fvKb0cIx]  
nff&~lwhZ  
F)KUup)gc  
,a&N1G.  
zg,?aAm  
Rk8>Ak(/  
a[iuE`  
f Co-ony  
Ht,_<zP;  
3uO#/EbS  
`MFw2nu@t  
迪雲的真面目 仲被屈... 5tI4m#y2  
我對迪雲改觀 *Q= ER  
U%3d_"{;  
================ jt-Cy  
呢次畫得好差好差的講 P]A>"-k  
肯景個d又單調 }MAvEaUd  
其他野又間單 a]^hcKo4  
t3!?F(&  
當然= = YnC7e2  
我每日都好多野做 We3Z#}X  
依家又好眼訓 Fl\X&6k  
+grIw# j  
不果最性感要等到開古個時 FHWzwi*u}  
就提早一日 明天吧  ?CKINN  
大家古下之後吧 *x3";%o  
42mi 7%f  
4G;FpWQm  
[|PVq#(  
7:x%^J+  
開古== D@"g0SW4  
又單調左 太累了本人 pfS?:f<+6"  
?r"][<  
sr%tEKba)  
=)}m4,LA  
c%-s_8zvi  
4Eh 2sI  
======================= Srw ciF  
蓮娜同奧龍出場- - 5^lroC-(x  
奧龍好淫喎 K 2PV^Y  
蓮娜唔會過火吧= = Q7oJ4rIP  
6v7H?4  
岩岩我老爸去左買電話 買左1700$= = X^mv sY  
太開心了 買左反來ke左唔夠一陣電 :Z|lGH =  
就馬上貼了 >w< |&vQ1o|}  
| _/D-m*  
我遲左到 無係星期六貼 [V'3/#Z  
我錯了>< 我夜d貼張蓮娜q版當保數同明天古吧 b6%T[B B  
iR j/Tm*T'  
MkJ}dncg*  
/MHqt=jP6  
[v$_BS#u^3  
Am=D kkP%  
v%c r   
O 8#}2  
〔夜雲〕古中左 恭喜!!  |/K+tH  
  $#ks`$v M  
6FPGQ0q  
!{5jP|vo  
================== -kY7~yS7  
性感回歸 唔玩開古 性感性感 唔太過火 = =冏 G!},jO*"  
:<Z*WoEmt  
旋旋丹丹的將來 n|`L>@aw,  
丹丹成身雞肉 好像仲唔係畫得好像=_= 我仲要加油畫雞肉>< x  8lgDO  
旋旋呢? orz R=ddQ:W6g  
do左d咩來!? f&=y\uP]  
唔好問我吧- - 係咪好樣? ct='Z E  
p-n_ ">7  
nnLE dJ}n  
Am3^3 >  
嘔 呢d係將來 我們d將來呢? OoOKr  
================= 5 OR L  
成人版姬絲 Ep-{Ew{T_=  
畫到成個十足十成人姬絲=0= jG=*\lK6  
畫得好像唔太好- - envu}4wU=e  
z#*M}RR  
>xu}eWSz  
================== :_v/a+\n  
亞真- - 唔知點講好 _urv We  
感覺上比我畫到=_=""" }Y\Ayl  
講真 畫反自己的畫風好d = = rq'Cj<=Zj  
太動漫了=_= "<b~pfCOQk  
bv$g$  
---------------------- JzH\_,,  
幻音神巫 0KqGJ :Ru  
頭髪自已改 個嘴改左一d C $`z23E  
今次畫得正常反=.= v{4K$o  
本人覺得唔係好好lo xXQ#?::m  
Q: ?]:i/*  
:@KU_U)\  
X}b%gblx  
================= Q`ERI5b6  
0神先畫茱迪 = =沒咩心畫 好眼訓 c]jK Y<  
畫到茱迪 一種感覺唔知點講好>< y05(/NH>  
大家可能唔滿意茱迪吧=3= pUby0)}t  
hKv3;jcd  
UlQZw*ce  
]$/TsN  
================== (!kOM% 3{  
琪琪的留言 KB+,}7  
F-Mf~+=Dn  
m}w~ d /  
琪琪畫完!? )f]E<*k'E  
錯- - 明天送上琪琪吧~~ i/QE)"B"q  
================= c/.U<  
畫完琪琪到(性感)楊玲 N}x \Ll  
}8cL+JJU  
ps:全女角差邊隻?(巫神我一定唔畫) m@o/W  
[ 此帖被我愛星奇在2008-08-01 02:00重新編� ]
3條評分
離線箭神亨利
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-06-24
話說d人條腰...好幼-_-

樓主留言:

你指誰呢><””

離線iojknm
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-06-24
迪迪就好好,但星仔有DKK地= = 1(0LX^%  
米兒淫笑中? P!yE{_%  
D?~`L[}I!}  
P.S點解甘多藍藍路ga= = xI?%.Z;*+  
      個個都比M記洗左腦?
[ 此帖被iojknm在2008-06-24 17:48重新編輯 ]
離線箭神亨利
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-06-24
迪雲同星仔-_- D d8*1,  
b:Oa4vBa  
有雞肉但係條腰又咁幼-_- 8'J"+TsOW  
F?Cx"JYix  
有d怪怪地

樓主留言:

我好少畫"雞"肉 _r+2o-ZR  
本人仲未識畫=]

離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-06-24
引用第2樓iojknm於2008-06-24 17:16發表的  : '%U'%')  
迪迪就好好,但星仔有DKK地= = h/` ]=kCl  
米兒淫笑中?
=[]V$<G'w{  
難度她望着你 o@SL0H-6|  
想走來你面前...然後..
離線夜雲
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-06-24
迪雲同星仔好似瘦左d...-_-

樓主留言:

難度你想距2個肥?

離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-06-24
米兒的動作令我好懷疑

樓主留言:

懷疑咩呢@@? N{/):O  
唔通距想色有你>w<”?

本人放哂ac啦,都決定唔玩lfo
唔關lfo野唔好再搵我~
離線邦邦_lam
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-06-24
星仔.......個人認為 Oy(f h%k#  
3C[#_&_l  
CGyw '0S  
好木水8- - a^{"E8j  
YK xkO  
無啦啦變左大眼仔 -o-

樓主留言:

哇..動漫化真係唔得啦 nZtMF%j'  
睇來唔好動漫化啦 e3o?=;  
正常會唔會好呢 4F[4H\>'  

想像一切都是幻象.真理就是王道
離線cfalan2001
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-06-24
ok la.......= =
^_^徐子珊^_^
離線chung456
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-06-24
星仔隻腳超長= =

樓主留言:

我把呢3個人物動漫化高左 == "

離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-06-24
大家可能頂不住性感米米吧 dKQu  
大家唔覺有咩特別嗎 2!_DkE  
你唔見米兒見到咩吧 ()Q#@?c~  
好似好驚 我明天也送上米米見到咩吧
離線chung456
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-06-24
引用第10樓我愛星奇於2008-06-24 21:57發表的  : D<g d)  
大家可能頂不住性感米米吧[表情] 9H/C(Vo  
大家唔覺有咩特別嗎 t"Bp # U1  
你唔見米兒見到咩吧 >a;LBQ0  
好似好驚 我明天也送上米米見到咩吧
)UtK9;@"  
見到有兩個色狼撘住佢= =
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-06-24
全中 但前個到仲有d野 aCJ-T8?'  
明天開古米米見到咩吧
離線嵐天白雲
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-06-24
迪雲同星奇好似吸毒咁
離線cooldude

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-06-24
肌肉腸

樓主留言:

ORZ 錯- -

離線@@俠俠@@

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-06-24
畫哂女角a_a
離線夜雲
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-06-24
引用第14樓cooldude於2008-06-24 22:19發表的  : K Z%us6  
肌肉腸
$duT'G, -  
我都係鍾意雞肉腸多d...  :D lN8l71N^  
芝士腸都好~ 1 ? Zw  
kM1N4N7  
p.s.好鬼好奇米米到底見到d咩咁既樣-_-?

樓主留言:

司華力腸唔錯Y

離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-06-24
引用第15樓@@俠俠@@於2008-06-24 22:38發表的  : _dz ZS(7M6  
畫哂女角a_a
Q-F$Ryj^  
你想看下全性感女角a_a?
離線daviswys
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-06-24
引用第12樓我愛星奇於2008-06-24 22:12發表的  : )bL(\~0g~  
全中 但前個到仲有d野 TF5jTpGq  
明天開古米米見到咩吧 [表情]
o|y_j4 9  
米米見到型男
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-06-24
引用第18樓daviswys於2008-06-24 22:48發表的  :
見到型男
=54D#,[B  
有咩可能呢  .m8l\h^3  
係人都知一定係惡搞野 KnA BFH  
快速回復
限100 字節

上一個 下一個