切換到寬版
  • 85524閱讀
  • 1499回復

[遊戲手繪圖](更新) 當變終極迪倫成女生時(請準備嘔吐袋) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1420樓  發表於: 2010-10-20
引用第1416樓dwchan於2010-10-20 14:41發表的  :  7Oe$Ou  
喔喔喔~ ;uc3_J]  
終於更新了~ S=kO9"RB]  
撒卡好性感@@
f uU"  
我沒有感覺 Qt\:A!'jw  
lmUCrs37  
引用第1417樓pinkyjohnny於2010-10-20 14:47發表的  : z@ZI$.w  
小銀果然強 N!<l~[rc  
撒卡個頭好專業 I  m-M2n  
用鼠繪的嗎? IC"ktv bHz  
R-W.$-rF  
L$"x*2[A  
.......
h 8M_Uk  
不強.... )@U~Li/+  
專業? *C|*{!  
還差太遠... T>*G1-J#  
鼠繪不會上到美麗的筆的.... b^<7a&  
反而線我就是用鼠繪拉線絛 rFt +Y})  
8z|]{XW{  
引用第1418樓andickb123於2010-10-20 15:09發表的  : RWu< dY#ym  
個頭髮既繪畫手法好好,我超喜歡喔=v=
w AdaP9h  
是嗎... ] !1HN3  
引用第1419樓無神論乂於2010-10-20 19:07發表的  : (7,Q4T  
好想拉開佢件杉 ==
-sf[o"T,j  
色鬼 h7.jWJTo  
Z s| *+[  
===== 6Rif&W.xy  
}h/7M  
下回送上迪倫...
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1421樓  發表於: 2010-10-20
我想知你頭髮的陰影用滑鼠點整
[ 10238252在2010-10-20 21:21重新編輯此帖 ]
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1422樓  發表於: 2010-10-20
引用第1421樓10238252於2010-10-20 20:57發表的 : W6u(+P]("  
我想知你頭髮的陰影用滑鼠點整[表情]
>v1.Gm  
\ ~C/  
先看清楚 然後發問 cA90FqUH  
Yic4|N?u  
不強.... S} &1_I  
專業? MTbCL53!-  
還差太遠... kWC xc0  
鼠繪不會上到美麗的筆的.... BGstf4v>A<  
反而線我就是用鼠繪拉線絛
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1423樓  發表於: 2010-10-20
引用第1422樓小銀saki於2010-10-20 21:29發表的  : #V@vz#bo=  
xr^fP~V|)0  
我的意思係用咩筆刷拉
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1424樓  發表於: 2010-10-20
引用第1423樓10238252於2010-10-20 22:21發表的  :
我的意思係用咩筆刷拉
[h0)V(1KR  
}t1J`+x%  
鼠繪不會上到美麗的筆的 W'Y#(N[ktP  
;@<e]Ft  
那陰影 筆鼠繪是拉不到的! nO8e'&|  
P2 z~U  
但可以花功夫時間技巧去做到一樣 KK/siG~O  
X>eFGCz}I  
如果你沒有繪圖版是沒有可能做到這種效果筆刷的效果! y+M9{[ i/O  
引用第1421樓10238252於2010-10-20 20:57發表的  : >8gb/?z  
我想知你頭髮的陰影用滑鼠點整[表情]
R7Z!  
可以做到 看你如何花功夫 v.>95|8  
o#V{mm,{Pm  
但筆刷的效果滑鼠就一定做不到! ^x}k1F3  
============== B{7hRk.5!  
%"AB\lL.  
什麼是線絛?怎用鼠繪拉? }i9VV+L#1  
5:SS2>~g  
SAI 6f;20dn 6  
用鋼筆 大小0..5/1.0 畫出一絛線 GNM+sd y+  
' -rRD\"q  
然後按下 ctrl 看見那一些點 就可以拉出一絛不同彎曲的線 --F6n/>  
Z (C 0+A\  
只要按下shift 就可以把全點一起拉去 GNoUn7Y  
}} zY]A  
按下AIT 就可以把黠消除 "IRF^1 p  
bA/'IF+  
明白沒有?
離線我唔係人
發帖
icash
只看該作者 1425樓  發表於: 2010-10-20
人來!!給我把她的褲子脫下來!~
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1426樓  發表於: 2010-10-20
引用第1424樓小銀saki於2010-10-20 22:29發表的  :
可以做到 看你如何花功夫
但筆刷的效果滑鼠就一定做不到! XCyrr 2^  
============== W>&!~9H  
.......
#q6#nfi"  
lg*?w/JX+  
5TLE%#G@+  
鼠繪不會上到美麗的筆的 吾知你UP乜 =Js wd  
如果你沒有繪圖版是沒有可能做到這種效果筆刷的效果!  世上冇野係冇可能 ~%@1-  
 ?Zc(Zy6  
什麼是線絛? 吾識答你 L+8O 4K{  
怎用鼠繪拉?  我地用字吾同姐
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1427樓  發表於: 2010-10-20
引用第1426樓10238252於2010-10-20 22:48發表的  :

鼠繪不會上到美麗的筆的 吾知你UP乜 |-z"6F r-  
如果你沒有繪圖版是沒有可能做到這種效果筆刷的效果!  世上冇野係冇可能 NdrR+t^#  
.......
N_ d{E/  
我都更唔知道你講咩野! )>@%;\qV  
我想講! x<PJ5G L  
你要問可唔可以問清楚D! pl/e k0QX  
咩野陰影效果! =MwR)CI#  
你是指什麼 4gZ)9ya   
咩野線絛!? M>xT\  
可能我理解能力差啦! taMcm}*T1  
你問點用鼠繪拉? N:~4>p44[  
你是指線線定係咩野!? "Y@q?ey[1  
我都答左你點拉啦? 1 hD(l6tG@  
你唔知我講咩可能我語言有問題啦! V Ds0+RC  
4*HBCzr7[  
吾知你UP乜 #qv!1$}2  
>>我係指鼠繪跟繪圖版唔一樣!!! !M(SEIc4A  
ct<XKqbI  
"世上冇野係冇可能" umCmxm r&  
>>哦! 真係唔好意思啦 不如你教反我啦 (G(M"S SC  
我真係想知道點用老鼠拉出一絛跟繪圖版一樣ge筆刷效果呀 |;&I$'i  
我對電繪仲未認識到更多 !  {rn^  
大大 請你教教我啦 :jC$$oC].  
我正係識用鼠繪用勁多時間畫出一幅跟筆刷效果差唔多ge野呀 Q<KF<K'0hg  
但係就唔識點好像繪圖版一樣 一筆就搞掂呀 1 1(GCu  
C|[x],JCS  
世上冇野係冇可能 bZ^'_OOn  
_>;{+XRX[  
我要唔著太空衣 飛上天空 去咪太空 入咪太陽裹面=] m/,80J8L+f  
U@D\+T0  
引用第1樓10238252於2010-08-28 01:05發表的  : J #jFX F\  
最特別的係天尊生氣時會有瞳孔 a*iKpr-:  
其他時間係冇既 [表情]
J :O&2g"g  
你問咪d無聊野做咩? l/"!}wF  
我鍾意加咪加lor
[ 小銀saki在2010-10-20 23:02重新編輯此帖 ]
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 1428樓  發表於: 2010-10-20
引用第1426樓10238252於2010-10-20 22:48發表的  :

鼠繪不會上到美麗的筆的 吾知你UP乜 uI & 0/  
如果你沒有繪圖版是沒有可能做到這種效果筆刷的效果!  世上冇野係冇可能 Sw$/Z)1K&  
.......
H q?F@X  
嗯!請教人還這種語氣!  )s4: &!  
~ 4Mz:h^  
回SAKI:冷靜
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1429樓  發表於: 2010-10-20
引用第1427樓小銀saki於2010-10-20 22:56發表的  :
你問咪d無聊野做咩? ;05lwP* r]  
我鍾意加咪加lor
a HI~@  
NwQ$gDgu t  
算啦 既然你都吾知我講咩野 v&%W*M0q@  
當我冇問過你 M19 5[]  
但係就唔識點好像繪圖版一樣 一筆就搞掂呀 eb,QT\/G  
我絕對冇話過一筆就可以搞掂呀 K;s`  
我要唔著太空衣 飛上天空 去咪太空 入咪太陽裹面 wN6sica|  
你鍾意LOR =] jv1p'qs4  
請你教教我啦 xlgT1b:6  
冇問題呀 有埋圖TIM |Xd& aQ  
P9Eh, j0_  
RC8-6s& ln  
*laFG <;  
PS: /BF7N3  
你問咪d無聊野做咩? ?V_v=X%w  
我鍾意問咪問lor
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 1430樓  發表於: 2010-10-20
引用第1429樓10238252於2010-10-20 23:18發表的  :
算啦 既然你都吾知我講咩野 C{ Z*5)  
當我冇問過你 5=4-IO6W[]  
但係就唔識點好像繪圖版一樣 一筆就搞掂呀 z:{R4#(Q  
.......
A+3=OBpkW0  
我不是精通電繪,但以我所知,鼠繪不能做到 但能仿出呢個效果~
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1431樓  發表於: 2010-10-20
引用第1430樓dwchan於2010-10-20 23:27發表的  :
我不是精通電繪,但以我所知,鼠繪不能做到 但能仿出呢個效果~
K V'-^\  
不如你上網查下係筆壓係統出先定筆刷選項出先?
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1432樓  發表於: 2010-10-20
引用第1424樓小銀saki於2010-10-20 22:29發表的  :
鼠繪不會上到美麗的筆的  
那陰影 筆鼠繪是拉不到的!  
但可以花功夫時間技巧去做到一樣

如果你沒有繪圖版是沒有可能做到這種效果筆刷的效果!
可以做到 看你如何花功夫
但筆刷的效果滑鼠就一定做不到!

:dzam HbX9  
ub] w"N  
1e^-_Bo6'o  
引用第1427樓小銀saki於2010-10-20 22:56發表的  : Kcj P39@I  
yS-owtVCGF  
"世上冇野係冇可能" \D #NO  
>>哦! 真係唔好意思啦 不如你教反我啦 oMi"X"C:q  
我真係想知道點用老鼠拉出一絛跟繪圖版一樣ge筆刷效果呀   Ws`P(WHm  
我對電繪仲未認識到更多 ! }mC-SC)oSi  
大大 請你教教我啦 Z5o6RTi  
我正係識用鼠繪用勁多時間畫出一幅跟筆刷效果差唔多ge野呀   *l^%7W rk  
但係就唔識點好像繪圖版一樣 一筆就搞掂呀
;=6~,k)  
)/9/p17:xu  
!(Y23w*  
H;$OCDRC  
引用第1429樓10238252於2010-10-20 23:18發表的  : 6(}8[i:  
Pw'3ya8  
=6TD3k6(2  
算啦 既然你都吾知我講咩野 3l 0>  
當我冇問過你 x*[\$E`v  
但係就唔識點好像繪圖版一樣 一筆就搞掂呀 JQ8wL _C>  
.......
?c^0%Op  
哇! pRj1b^F5y  
好勁啊!! PDo%ob\Ym  
小教學! @D rMaTr  
仲要簽埋名! &la;Vu"dp  
這裡原來還有神人的! 我係時候收山 跟呢位師父學野啦!
  Hs8c%C  
^60BQ{ne  
請問你教過我d啥?
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1433樓  發表於: 2010-10-20
— (dwchan) 連回警告 (2010-10-20 23:43) —
引用第1429樓10238252於2010-10-20 23:18發表的  : =m=`|Bn  
算啦 既然你都吾知我講咩野 lN)U8  
當我冇問過你 <<<有得當???我殺左人 當我無殺過得唔得? EaG3:<>J  
但係就唔識點好像繪圖版一樣 一筆就搞掂呀 $6T*\(;T@A  
我絕對冇話過一筆就可以搞掂呀<< Q_xE:#!;  
但我係問緊點一筆搞掂?
vDz)q  
我要唔著太空衣 飛上天空 去咪太空 入咪太陽裹面 ](4V 3w.  
你鍾意LOR =] <你估下有無可能? V4}9f5FR  
請你教教我啦 _K>cB<+d  
冇問題呀 有埋圖TIM 真係多謝你啊 但係我唔係想問呢d呀
 cpp0Y^  
^$Dpdz I  
sor連回了
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1434樓  發表於: 2010-10-20
引用第1432樓小銀saki於2010-10-20 23:36發表的  :
哇! A!No:?S  
好勁啊!! ttuQ ,SD  
小教學! z;@;jQ7  
仲要簽埋名! ilEWxr;,  
.......
-z./6dQ  
多謝比面 QpwOrxI}  
另外我吾係神人 \dTX%<5D  
致乎你收吾收山吾關我事 W# E`h  
係時候收山 跟呢位師父學野啦! u;p{&\ (]  
好呀 平時晚上10點後吾好揾我 因為我訓左~
離線呀榮
發帖
icash
只看該作者 1435樓  發表於: 2010-10-20
我想CC你畫的達爾 唔知可唔可以畫   
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 1436樓  發表於: 2010-10-20
引用第1434樓10238252於2010-10-20 23:43發表的  :
多謝比面 B@ab[dm280  
另外我吾係神人 lHYu-}TNP  
致乎你收吾收山吾關我事 qF9rY)ifm  
係時候收山 跟呢位師父學野啦! GPqF>   
好呀 平時晚上10點後吾好揾我 因為我訓左~!
.......
U3ygFW%  
Sr7+DCr  
請教我畫頭髮 = = S6sSdo'  
請教我畫線條= =
)9,*s !)9  
跪拜
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1437樓  發表於: 2010-10-20
— (dwchan) 給我冷靜一下 (2010-10-20 23:49) —
引用第1434樓10238252於2010-10-20 23:43發表的  :
多謝比面 u)P$xkf  
另外我吾係神人 Y51XpcXQ  
致乎你收吾收山吾關我事 }\u~He%  
係時候收山 跟呢位師父學野啦! 98C~%+  
好呀 平時晚上10點後吾好揾我 因為我訓左~
.......
^&uWAQohL  
答左我問題先啦!369 i:#R U^R  
你更係神人啦 問人仲要那麼勁的語氣 :Puv8[1i  
我答左你你又要踩 $2BRi@  
你入來踩場我緊係要收山啦 8O{]ML  
又理解唔到我講咩野 pb%#`2"  
哎...可能我理解錯誤啦!
./<3jf :  
FAIL 依家幾點?
1條評分
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1438樓  發表於: 2010-10-20
引用第1433樓小銀saki於2010-10-20 23:42發表的  :
sor連回了
lYw A5|+  
你又吾知我講咩野 吾當當我冇問過你 甘你想點呀?? s* 9tWSd  
冇問題呀 有埋圖TIM 真係多謝你啊 但係我唔係想問呢d呀 甘你想問咩呀 ?? \yG_wZs  
我要唔著太空衣 飛上天空 去咪太空 入咪太陽裹面 你甘想飛去天空 你米自己諗計LOR
1條評分
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1439樓  發表於: 2010-10-20
引用第1438樓10238252於2010-10-20 23:50發表的  :
你又吾知我講咩野 吾當當我冇問過你 甘你想點呀??冇問題呀 有埋圖TIM 真係多謝你啊 但係我唔係想問呢d呀 甘你想問咩呀 ??我要唔著太空衣 飛上天空 去咪太空 入咪太陽裹面 你甘想飛去天空 你米自己諗計LOR
L0_=R;.<  
講清楚d會死?唔通真係當? nVM`&azD  
我想讚你炸 那麼大個點用一筆去做效果都見唔到 眼殘? ZRQPOy  
你神人 你唔教我點得呢? SQ1&n;M}f  
我唔想罵戰鳥~ AMm O+E?  
因為唔小同d無聊的小_雞講野 mE7Jv)@  
你要同我吵 我唔介意比msn你 請pm我 9E#(iP  
你呢d無聊的問題 你想我點答? 9(PFd%  
問題係 你未答到我的重點
快速回復
限100 字節

上一個 下一個