切換到寬版
  • 1553閱讀
  • 65回復

Ian小店  又回復冇野收加放的狀況喇 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線ianmahk

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-06-19
本人的msn:[email protected]    

放的人物:暫時未有               

放的招式:暫時未有

放的信物:暫時未有

放的ac:暫時未有        

黑名單:心灰意冷(因為佢add左我msn,係到問我天神放幾錢,之後又唔出價,我出左之後,問佢個價o唔ok?佢又話唔得,因為仲差人120yahoo,係 到哂我時間.)poko(因為我用冰飛同佢換奧龍異信加怒爆,係pm易ge,一開頭佢叫我俾先,之後我同佢講叫佢俾先,咁佢又真係俾我先喎,但係2個都入哂,我同佢講,佢又話我昆佢,好彩我冇俾左佢先入,如果唔係就死得.)

[ ianmahk在2009-06-09 19:40重新編輯此帖 ]
離線ianmahk
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-06-29
交易紀錄:1我用ac加勁多野換超型地尊([email protected])的核爆(我先)
                  2我用冰尊異信換moses的龐士異信(佢先)
                  3我用卡比合擊換moses的無極地獄(佢先)
                  4我用ac換lfoking的絕地一擊(佢先)
                  5我用多招換大俠陳的幫up lv(我先)
                  6我用60yahoo換中毒腦人的昇空鬼車腿(我先)
                  7我用10蚊換我同學的狂虎斬(佢先)
                  8我用ricky人換moses的20蚊(佢先)
                  9我用60yahoo換大俠陳的天尊人(我先)
                  10我用60yahoo換中毒腦人的天之怒同天風烈(我先)
                  11我用大轟炸換patpat的50蚊(我先)
                  12我用150買patpat的ac(佢先)
                  13我用60yahoo收davis556的ex腳(lfo易)(我先)
                  14我用20蚊收我同學的冰尊人(我先)
                  15我用20蚊收我同學的卡合(我先)
                  16我用80蚊收我同學的冰河(佢先)
                  17我送龍翼ex人俾我同學
                  18我用天尊人換我同學的60蚊(我先)
                  19我用ac換綱吉的一個ac(pm易)
                  20我同sp149ndo4換ac(msn易)(佢先)
                  21我用40蚊收同學的天尊人物(佢先)
                  22我用幫升換同學的200蚊(我先)
                  23我用60yahoo換moses的地尊人(佢先)
                  24我用up技lv換moses的60蚊(我先)
                  25我用10蚊收同學的龐士人(佢先)
                  26我用黑日包換lfo入面的一個人的60yahoo(佢先)
                  27我用60蚊買我同學的ex人(我先)
                  28我以1500蚊賣左個ac俾我同學(佢先)
                  29我用天尊人換同學的邪鬼人(我先)
                  30我以30蚊賣左超過300張白卡俾我同學(我先)
                  31我用跑online ac換同學的lfo ac(我先)
                  34我幫我同學的冰尊由150lv升到170lv換大轟炸(佢先)
                  35我用up lv服務換我同學的鑽風(我先)
                  36我用up lv服務換我同學的卡合(我先)
                  37我用700蚊換我同學的樂雲異信加異招,佛覺異信加異招(佢先)
                  38我用血狂人換我同學的60yahoo(我先)
                  39我用100蚊換我同學的大地之武(我先)
                  40我用20蚊換我moses的佛恆一套(佢先)
                  41我用天神換中毒腦人的奧龍,灰飛(我先)
                  42我用60yahoo換1551的蔥爆牛肉加狂獸怒吼砲(我先)
[ ianmahk在2009-06-09 18:16重新編輯此帖 ]
離線超型地尊
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-06-29
核爆能用錢收嗎?
離線ianmahk
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-06-29
引用第2樓超型地尊於2008-06-29 20:33發表的  :
核爆能用錢收嗎?

應該唔得 你睇下有咩岩  or我可用ac換  你可先add我msn
[ 此帖被ianmahk在2008-06-29 20:54重新編輯 ]
離線ianmahk
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-06-30
我推
離線超型地尊
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-06-30
你用乜ac?
離線ianmahk
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-06-30
引用第5樓超型地尊於2008-06-30 14:43發表的  :
你用乜ac?

你一係pm我  一係add我msn
離線超型地尊
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-06-30
加左你
離線ianmahk
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-06-30
交易記錄去左21樓
[ 此帖被ianmahk在2008-07-23 17:06重新編輯 ]
離線ianmahk
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-07-01
我推
離線ianmahk
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-07-02
我推~~~~~~
離線超型地尊
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-07-02
喂 你好俾天魔ac我
離線ianmahk
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-07-02
引用第11樓超型地尊於2008-07-02 20:37發表的  :
喂 你好俾天魔ac我

我咪俾左你lo
離線超型地尊
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-07-02
無呀
離線ianmahk
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-07-02
引用第13樓超型地尊於2008-07-02 20:42發表的  :
無呀

你咪玩野啦,我有俾你,你自己冇抄姐,駛唔駛係度玩野呀,你想要咪問我拿lo,我又唔係唔俾,你係msn度問我
離線超型地尊
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-07-02
就係我問你 你唔俾
離線ianmahk
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-07-02
引用第15樓超型地尊於2008-07-02 20:48發表的  :
就係我問你 你唔俾

係鬼,你話我態度差呀ma 咁我咪話番你lo
離線ianmahk
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-07-02
大家見到我同超型地尊的對話請別誤會 件事已經finish
離線ianmahk
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-07-03
每日1推