切換到寬版
  • 13049閱讀
  • 221回復

[遊戲改圖]極速改圖集(放棄改動畫 重新改圖) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線chris960629
發帖
icash
只看該作者 100樓  發表於: 2008-02-20
引用第96樓sze4562003於2008-02-20 19:34發表的  :
-  - t>RY7C;PuS  
無咁既意思 M<Ncb   
只不過對E招好熟姐 &m7]v,&  
我改過..
3ZPWze6  
咁都要睇下技術既 Vm(y7}Aq{  
一睇就知你有3條炮 Q$W  
加上你個個冇格仔 _.Nbt(mz  
佢唔係有格仔 Et_bH%0  
而係冇發射點
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 101樓  發表於: 2008-02-20
引用第100樓chris960629於2008-02-20 20:20發表的  :
咁都要睇下技術既 2#]#sZmk  
一睇就知你有3條炮 7kLz[N6Ll  
加上你個個冇格仔 6vo;!V6  
佢唔係有格仔 ,4e:I.b  
.......
@V sG'  
我昨晚先開始改動畫 --  我改這個的圖也能沒格仔-.-"
離線sze4562003
發帖
icash
只看該作者 102樓  發表於: 2008-02-20
引用第100樓chris960629於2008-02-20 20:20發表的  :
咁都要睇下技術既 T^t#  c  
一睇就知你有3條炮 DB|Y  
加上你個個冇格仔 *b}HNX|  
佢唔係有格仔 Qh3YJ=X &  
.......
gQg"j)  
好似好了解咁bo =]
發帖
icash
只看該作者 103樓  發表於: 2008-02-20
引用第102樓sze4562003於2008-02-20 21:03發表的  :
好似好了解咁bo =]
- q1?? u  
你在串我嗎- -sze4562003大師 |(E FY\  
咁正常人都睇到有3條炮 mbxZL<ua  
佢個個未出掌就有炮= = C.yQ=\U2  
仲有點解射射下突然消失- - $?Hu#Kn,(  
應該只有自然消失或走出場面才能把突然消失變得唔怪
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 104樓  發表於: 2008-02-20
引用第103樓chris960629於2008-02-20 21:16發表的  :
你在串我嗎- -sze4562003大師 v6bGjVK[  
咁正常人都睇到有3條炮 {0wIR_dGX  
佢個個未出掌就有炮= = DS(}<HK{  
仲有點解射射下突然消失- - F3@phu${  
.......
*SDs;kg  
我沒有大師們那麼勁 總之唔係特別差就得 .+3g*Dv{&  
佢個個未出掌就有炮= = Q:G4 Z9Kt  
大佬呀 我未出掌就有加埋都全部都係得3格有龍光炮,如果得個2格有龍光 咁你點睇呀 qpP=K $  
仲有點解射射下突然消失- - p Z|V 3  
我都冇影到落地
發帖
icash
只看該作者 105樓  發表於: 2008-02-20
引用第104樓廁所為上於2008-02-20 21:24發表的  :
我沒有大師們那麼勁 總之唔係特別差就得 vAF "n  
佢個個未出掌就有炮= = Q^9_' t}X  
大佬呀 我未出掌就有加埋都全部都係得3格有龍光炮,如果得個2格有龍光 咁你點睇呀 / |;RV"  
仲有點解射射下突然消失- - abmYA#  
.......
r"3=44St  
引用第104樓廁所為上於2008-02-20 21:24發表的  : Pe_W;q.  
大佬呀 我未出掌就有加埋都全部都係得3格有龍光炮,如果得個2格有龍光 咁你點睇呀
z;,u}u}aI  
先引用這話 可以先把樂雲在空中時間加長(加多畫格既意思),再把打出既氣不停出,咁龍光咪可以幾多格都ok啦 wj$<t'MN  
引用第104樓廁所為上於2008-02-20 21:24發表的  : `_Zg3_K.dS  
我都冇影到落地
sQHv%]s 0  
再引用呢句,唔影結尾感覺就像沒完沒了,這沒有大問題,只是不停出招會覺得好怪,lfo本身好多招都可連出,但三角形咁狂轉,就給人真實感大減
發帖
icash
只看該作者 106樓  發表於: 2008-02-20
引用第105樓chris960629於2008-02-20 21:38發表的  :
再引用呢句,唔影結尾感覺就像沒完沒了,這沒有大問題,只是不停出招會覺得好怪,lfo本身好多招都可連出,但三角形咁狂轉,就給人真實感大減
%8B}Cb&2c  
我幾時變左大師 =] :gv{F} ##  
教下廁所為上吧 \$~|ZwV{  
要樂雲長D時間 $t'MSlF  
可以copy佢打掌果幾格,不停copy到完光柱為止 y4 #>X  
咁咪得囉
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 107樓  發表於: 2008-02-20
引用第105樓chris960629於2008-02-20 21:38發表的  :
]!W=^!  
我整一個龍光已經夠死 我都唔識刪除 狂用橡皮 大把人睇貼唔回 做咁好死咩 唔係最差個個就得 .FP$m?  
引用第106樓sze4562003於2008-02-20 21:44發表的  : ('4_ xOb  
m^!Z_]A![  
我幾時變左大師 =] xk9%F?)  
教下廁所為上吧 IEL%!RFG  
要樂雲長D時間 ;RZ )  
可以copy佢打掌果幾格,不停copy到完光柱為止  sg^zH8,3  
.......
GLH0 ]  
睇我上面個句
發帖
icash
只看該作者 108樓  發表於: 2008-02-20
引用第106樓sze4562003於2008-02-20 21:44發表的  :
我幾時變左大師 =] j7Yu>cr  
教下廁所為上吧 ]? c B:}  
要樂雲長D時間 ; }I:\P  
可以copy佢打掌果幾格,不停copy到完光柱為止 '0;l]/i.  
.......
)rIwqUgp6\  
在我前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面的是你 v4!VrI  
不叫你大師的話 叫你什麼呢?
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 109樓  發表於: 2008-02-20
引用第108樓chris960629於2008-02-20 21:48發表的  :
在我前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面的是你 nAAs{  
1/B>XkCJ  
好似有點離題XDD
發帖
icash
只看該作者 110樓  發表於: 2008-02-20
引用第108樓chris960629於2008-02-20 21:48發表的  :
在我前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面再前面的是你 :1Xz4wkWS*  
XAKs0*J>  
叫我靚仔大師 =] S/hQZHZHg,  
{GT*ZU*  
回廁所:明嗎?如果我同你講你改動畫係最差的話,你會點?  [速逃]
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 111樓  發表於: 2008-02-20
引用第110樓sze4562003於2008-02-20 22:02發表的  :
叫我靚仔大師 =]
回廁所:明嗎?如果我同你講你改動畫係最差的話,你會點?  [速逃]
'?' l;#^i<  
冇咩點 我又冇收人錢 好過有D人 講好左人地幫作故事就會教人 最後都係冇教 E D人先係下賤 同幻影.謙一樣個D
發帖
icash
只看該作者 112樓  發表於: 2008-02-20
引用第111樓廁所為上於2008-02-20 22:05發表的  :
冇咩點 我又冇收人錢 好過有D人 講好左人地幫作故事就會教人 最後都係冇教 E D人先係下賤 同幻影.謙一樣個D
R4cM%l_#W  
罵人嗎- - c ( C%Hld  
改圖集第一次加最多係4分 ^A/k)x6  
第二次就係改圖集多圖多到唔知幾多張就加最多5分 ` p-cSxR_  
而第三次就係改勁多人物,改到勁多圖就再加最多5分 5r|,CQ7o  
冇第4次既  第4次係加精或推薦了  skVi Mo  
所以你求更多的分,就不如改多D圖俾人睇下你既"實力" u'DRN,h+  
正所謂有志者事竟成(某人也是用這句激起我既鬥志) xGg )Y#  
睇下我既第一次 - %h.t+=U  
&%DY\*  
是不是垃圾不如 x~~|.C ,  
所以要努力吧
離線0o天魔o0
發帖
icash
只看該作者 113樓  發表於: 2008-02-20
唔該曬...好正

真‧ 天魔真係又型又勁呀!!!!!
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 114樓  發表於: 2008-02-20
引用第112樓chris960629於2008-02-20 22:24發表的  :
罵人嗎- - :KP @RZm  
改圖集第一次加最多係4分 k)=s>&hl  
第二次就係改圖集多圖多到唔知幾多張就加最多5分 BG]#o| KW  
而第三次就係改勁多人物,改到勁多圖就再加最多5分 |{NYkw  
.......
_9Te!gJ4_#  
我已經一日更新幾張架啦 大佬= = 神神神神手手手手咩 我話求更多分,姐係我想改多D黎拎分呀
發帖
icash
只看該作者 115樓  發表於: 2008-02-20
引用第111樓廁所為上於2008-02-20 22:05發表的  :
J<h $ wM  
你又題 I-(zaqp@  
咪講好左囉 v^*K:#<Q!  
又講 ;'@9[N9  
唉.... ~HsJUro  
B%6)}Nl[  
我的第一次,唉......
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 116樓  發表於: 2008-02-20
引用第115樓sze4562003於2008-02-20 22:31發表的  :
你又題 7~.9=I'A  
咪講好左囉 ;iL#7NG-R  
又講 &d^m 1  
唉....
.}~_a76  
之前講架啦= =
離線hinhin0621
發帖
icash
只看該作者 117樓  發表於: 2008-02-21
驚天護身都ok啦
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 118樓  發表於: 2008-02-21
評分:70 >e5 qv(y]  
評語 pB0 \\wR  
1.你個炎冰電炮只是加左d野= 仲有個個電好大個格 Y\g3h M  
2.rova個凌霄光炮又是,而穿天神號比較好d dur uiR8,H9*M  
3.奧義---爆裂衝擊個個虎霸見到個格 CryBwm  
4.如果地獄羅生門個個門加番個底係到會好d 8P&:_T!  
最後,極速還極速,要細心d呀!加油啦 5vnrA'BhBU  
(只是本人的意見,如果對你做成任何的傷害,對不起呀) 4zFW-yy  
LFO改圖:                       N6i Q8P -  
加分準則:                                          b,1ePS  
1)普通改圖:1金錢                          O k=hT|}Y  
2)水準高改圖:1威望                          suDQ~\ n  
3)良好改圖:2威望                                             hf&9uHN%7m  
4)轉載不加分                    
8XE7]&)];  
5)有很多破綻不加分             A_q3KB!$=+  
人地都加左你3分啦
[ 此帖被小。肥羊在2008-02-21 16:31重新編� ]
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 119樓  發表於: 2008-02-21
引用第118樓小。肥羊於2008-02-21 13:01發表的  : _ E.>`Q  
評分:70 V)N%WX G  
評語 svH !1 b  
1.你個炎冰電炮只是加左d野= 仲有個個電好大個格 'm kLCS  
2.rova個凌霄光炮又是,而穿天神號比較好d dur &&>ekG 9@  
3.奧義---爆裂衝擊個個虎霸見到個格 VRB;$  
.......
v):Or'$~M  
不會@@ 加我3分姐 我冇話唔好
快速回復
限100 字節

上一個 下一個