切換到寬版
  • 6773閱讀
  • 165回復

你還算是LFO的玩家嗎? 該站出來了 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線tommyhung123
發帖
icash
只看該作者 80樓  發表於: 2010-07-21
引用第78樓大俠陳於2010-07-21 18:41發表的  :
我想佢快d開,最好明日開,快d上報見到佢,廢事日日聽佢吹水。

其實有方法可以避開尼家野,因為大陸的私服用左D 9招先唔會比人告(魔獸私服)
好想睇下佢地會用咩方法避開尼家野(等睇戲)
離線harryx123
發帖
icash
只看該作者 81樓  發表於: 2010-07-21
引用第80樓tommyhung123於2010-07-21 18:46發表的 :
其實有方法可以避開尼家野,因為大陸的私服用左D 9招先唔會比人告(魔獸私服)
好想睇下佢地會用咩方法避開尼家野(等睇戲)

戲我就會睇但係佢可能味到9月就話唔開  (咁你姐係玩我姐 我買左野食架wo)
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 82樓  發表於: 2010-07-21
引用第64樓吉野家於2010-07-21 05:23發表的  :
唔關你事就咪出聲 你讚成侵權係好事 你就係見小失大既自私鬼 盜版問題嚴重已令全世界好多人失業 唔洗講多 私服一出直接影響腦人飯碗 咁大個中毒派渣幾多LFO貨先? 到時大把人收風報吋 開私服個人等坐硬監啦 海關做野既原因係為左聲譽 因為港產Game被盜傳左開去幾冇面同失威 到時比報紙賣頭條真係幾搞笑 當中更涉及美商會既公司 一定追究到底 你去到深山開都照捉你
SDGO兒家都大把人玩外掛 好快又有人想搞私服 到時我實報海關 睇下你班私服友點生存

我自己都無玩lfo,我都知道私服,因為外掛同私服都直接影響部份渣lfo貨係手既玩家,監果d一定要有証先告得入,再加上我睇過佢個網,唔計正服人物,佢地自己都開人物,當然我都係正常玩家,雖然我真係無打算再玩番lfo(跳左去龍虎),ac又放唔出,說明書連卡掉哂,都唔知有冇人要,我係唔玩先掉(霸左好多位),有人要就緊係好,無人要就慘到無野好講

以離開lfo玩家身份講(完全係無玩外掛,bug既玩家)
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線15154
發帖
icash
只看該作者 83樓  發表於: 2010-07-21
ying2284你有冇野啊,唔好以為自己係希就大哂!!
呢個叫做外掛聯合國,我POST咩BUG上黎都得,你唔可以人生攻擊咁冇品
識bug唔係好叻嫁炸~日日只係改game
D人唔識BUG你又係到串人,跟住仲要炸人之類
你可以串番我,相信各位多數都會覺得係我錯佢岩
D人成日話人自私,依家POST D BUG出黎又話人ON79
依家算點啊!!
依家D人真係識少少扮代表,有18個功能O既外掛好巴閉啊!!
倒頭來咪又係冇品西!你講少句粗口唔會死!!
本文章轉自外掛聯合國http://www.wgun.net
離線tszkin
發帖
icash
只看該作者 84樓  發表於: 2010-07-21
引用第81樓harryx123於2010-07-21 18:51發表的  :
戲我就會睇但係佢可能味到9月就話唔開  (咁你姐係玩我姐 我買左野食架wo)

聽上次個post D人講 =[
佢地個ser係好似...10月先開,9月係單機版...
按下圖有好東西~
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 85樓  發表於: 2010-07-21
引用第84樓tszkin於2010-07-21 21:45發表的  :
聽上次個post D人講 =[
佢地個ser係好似...10月先開,9月係單機版...

10月中佢開ser,9月10號出單機版,話出副本旺!
離線tszkin
發帖
icash
只看該作者 86樓  發表於: 2010-07-21
引用第85樓火仔於2010-07-21 21:47發表的  :
10月中佢開ser,9月10號出單機版,話出副本旺!

副本旺 =[?
咩黎ga @@?

引用第83樓15154於2010-07-21 21:12發表的  :
呢個叫做外掛聯合國,我POST咩BUG上黎都得,你唔可以人生攻擊咁冇品
.......

我地潔身自愛就好了  =]

引用第81樓harryx123於2010-07-21 18:51發表的  :

戲我就會睇但係佢可能味到9月就話唔開  (咁你姐係玩我姐 我買左野食架wo)

一開波墮馬就笑了...
按下圖有好東西~
離線harryx123
發帖
icash
只看該作者 87樓  發表於: 2010-07-21
引用第83樓15154於2010-07-21 21:12發表的 :
.......

就係你呢d人玩到lfo衣家 咁仲係到話人   (迷之聲: 細老 你邊到架 係ibbs講埋d咁既野 你打得小呀?
離線tszkin
發帖
icash
只看該作者 88樓  發表於: 2010-07-21
引用第87樓harryx123於2010-07-21 21:53發表的  :
就係你呢d人玩到lfo衣家 咁仲係到話人   (迷之聲: 細老 你邊到架 係ibbs講埋d咁既野 你打得小呀?

未必係佢ge...可能姐..佢下面都寫左轉帖...
按下圖有好東西~
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 89樓  發表於: 2010-07-21
引用第86樓tszkin於2010-07-21 21:50發表的  :
一開波墮馬就笑了...

副本,多數係同一個比較強既boss打(例如新生邪鬼),佢仲有個成長任,係到150就要做,打一隻同自己能力,技能都差唔多既怪物,打左就會有異信,關卡方面佢地自己改哂,變自己創,唔用u1
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 90樓  發表於: 2010-07-21
引用第89樓火仔於2010-07-21 21:57發表的  :
副本,多數係同一個比較強既boss打(例如新生邪鬼),佢仲有個成長任,係到150就要做,打一隻同自己能力,技能都差唔多既怪物,打左就會有異信,關卡方面佢地自己改哂,變自己創,唔用u1

想學當初LFO咁脫離LF2的影子?
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 91樓  發表於: 2010-07-21
引用第90樓tommywu於2010-07-21 21:58發表的  :
想學當初LFO咁脫離LF2的影子?

lf2都有連線,不過佢地好似多左d人物(自己搞果d),仲有坐騎(大部份online game都有)
離線tszkin
發帖
icash
只看該作者 92樓  發表於: 2010-07-21
引用第89樓火仔於2010-07-21 21:57發表的  :

姐係用黎刷經 =[ (吞食天地2升lv計仔 xD)
成長任咁英 @@ 令我諗起勁舞sosad
按下圖有好東西~
離線harryx123
發帖
icash
只看該作者 93樓  發表於: 2010-07-21
引用第88樓tszkin於2010-07-21 21:56發表的 :
未必係佢ge...可能姐..佢下面都寫左轉帖...

如果係佢就多口d 叫佢等比人封啦  個轉帖係冇lfo掛頭先我睇左
離線tszkin
發帖
icash
只看該作者 94樓  發表於: 2010-07-21
引用第91樓火仔於2010-07-21 22:00發表的  :
lf2都有連線,不過佢地好似多左d人物(自己搞果d),仲有坐騎(大部份online game都有)

好心喇,橫向整坐騎...

引用第93樓harryx123於2010-07-21 22:03發表的  :

如果係佢就多口d 叫佢等比人封啦  個轉帖係冇lfo掛頭先我睇左

我睇到有 =[
按下圖有好東西~
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 95樓  發表於: 2010-07-21
引用第94樓tszkin於2010-07-21 22:05發表的  :
我睇到有 =[

佢話會有坐騎,副本,vip(一個月搵得最多人果個做下個月就無,送人物+5倍經+一把劍,5倍經同把劍完左vip會收番,人物就唔會)
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 96樓  發表於: 2010-07-21
引用第94樓tszkin於2010-07-21 22:05發表的  :
我睇到有 =[

hero fighter有佢地又學...
真係乜野都攞晒去
離線tszkin
發帖
icash
只看該作者 97樓  發表於: 2010-07-21
引用第95樓火仔於2010-07-21 22:09發表的  :
佢話會有坐騎,副本,vip(一個月搵得最多人果個做下個月就無,送人物+5倍經+一把劍,5倍經同把劍完左vip會收番,人物就唔會)

笑左 =[
5倍經 =[
係正服用黎打決戰日就正囉"

引用第96樓七星會員於2010-07-21 22:10發表的  :

hero fighter有佢地又學...
真係乜野都攞晒去

hero fighter?咩黎?~?
按下圖有好東西~
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 98樓  發表於: 2010-07-21
引用第97樓tszkin於2010-07-21 22:11發表的  :
笑左 =[
5倍經 =[
係正服用黎打決戰日就正囉"

5倍經打決戰日呀,魔王,夠哂升,可惜u1永遠唔會似台服,有假期就出3倍,有野錯搞到玩家唔方便又有3倍,比多d玩家升高dlv,不過我諗台灣d技能無平衡過,平衡左仲有人玩既(台灣u1永遠都係最有腦,u1永遠做唔到)
離線夜叉丸
發帖
icash
只看該作者 99樓  發表於: 2010-07-21
引用第97樓tszkin於2010-07-21 22:11發表的  :
hero fighter?咩黎?~?

你唔好話比我聽你連little fighter 2都未聽過.....
My Guardian Characters嚴重上腦.....(ry~
快速回復
限100 字節

上一個 下一個