切換到寬版
  • 8859閱讀
  • 268回復

今次真係火都黎埋!!!!!!! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線凱旋武者
發帖
icash
只看該作者 140樓  發表於: 2010-07-18
引用第139樓bk的卓男於2010-07-18 01:27發表的  :
u1封錯人既事都唔係未試過呀- -
就算有都唔出奇

就係821大封殺 封了我一個值5xxx的帳 我先開始玩xx  xxx 同搞私服

個時個帳係冇用任何外掛 bug升等等 仲有 夢想成真個隻特別版迪倫

因為個次亂封 令到我決心反越狗

我老友極限都有同類既事
想不到ibbs不夠串就用放托比上台的 如果係咁..
離線stamley213
發帖
icash
只看該作者 141樓  發表於: 2010-07-18
引用第139樓bk的卓男於2010-07-18 01:27發表的  :
u1封錯人既事都唔係未試過呀- -
就算有都唔出奇

佢地成日亂做野唔理後果,個個都知啦...-0-

本人鄭重聲明:本次發和回帖之所有內容(包括但不限於漢字、拼音、外文字母、單詞、句子、圖片、影像、錄音,以及前述之各種任意組合等等)完全是複製粘貼,來源於國際互聯網,本人並不明白其全部或部分之意思(包括但不限於對所複製粘貼之內容的識別、閱讀、理解、分析、記憶等等),故本人不對以上及本內容負任何法律責任(包括但不限於刑事、民事責任)及其他潛在責任與義務(包括但不限於相關國家已存在、正在形成、未來將形成之的法律法規之責任),請不要跨省追捕(包括但不限於省級市級州級縣級鎮級鄉級村級行政機關、企事業單位、司法機關、立法機關等等任何機構、單位、組織及該機構、單位和組織中的任何個人)。要詳查請親自直接聯繫原作者,同時,所有觀看本帖者請於觀看12小時內自覺、主動忘記,本人不對未能忘記者未來將發生的任何問題與後果負責。感謝!
大量低價回收各代LFO閃卡
離線weweweer
發帖
icash
只看該作者 142樓  發表於: 2010-07-18
唉~~~~~~ 你地咪算好lo 我d勁人ac全部封q晾 都唔知u1 ed算是咩意思 我e+只有默默地等21號泥  
發帖
icash
只看該作者 143樓  發表於: 2010-07-18
引用第142樓weweweer於2010-07-18 02:16發表的  :
唉~~~~~~ 你地咪算好lo 我d勁人ac全部封q晾 都唔知u1 ed算是咩意思 我e+只有默默地等21號泥  [表情]

如果你確定自己冇用過BUG,就打比U1啦
離線weweweer
發帖
icash
只看該作者 144樓  發表於: 2010-07-18
我冇bug過招 我打過兩次去 佢次次都講到d我冇既招出泥 ed咁既服務態度真冇得頂
發帖
icash
只看該作者 145樓  發表於: 2010-07-18
引用第144樓weweweer於2010-07-18 02:42發表的  :
我冇bug過招 我打過兩次去 佢次次都講到d我冇既招出泥 ed咁既服務態度真冇得頂

去消費者委員會投訴佢...

本人鄭重聲明:本次發和回帖之所有內容(包括但不限於漢字、拼音、外文字母、單詞、句子、圖片、影像、錄音,以及前述之各種任意組合等等)完全是複製粘貼,來源於國際互聯網,本人並不明白其全部或部分之意思(包括但不限於對所複製粘貼之內容的識別、閱讀、理解、分析、記憶等等),故本人不對以上及本內容負任何法律責任(包括但不限於刑事、民事責任)及其他潛在責任與義務(包括但不限於相關國家已存在、正在形成、未來將形成之的法律法規之責任),請不要跨省追捕(包括但不限於省級市級州級縣級鎮級鄉級村級行政機關、企事業單位、司法機關、立法機關等等任何機構、單位、組織及該機構、單位和組織中的任何個人)。要詳查請親自直接聯繫原作者,同時,所有觀看本帖者請於觀看12小時內自覺、主動忘記,本人不對未能忘記者未來將發生的任何問題與後果負責。感謝!
離線weweweer
發帖
icash
只看該作者 146樓  發表於: 2010-07-18
引用第145樓stamley213於2010-07-18 02:46發表的  :
去消費者委員會投訴佢...

我怕告唔入 = =
發帖
icash
只看該作者 147樓  發表於: 2010-07-18
引用第146樓weweweer於2010-07-18 02:47發表的  :
我怕告唔入 = =

投訴左先算.......

離線weweweer
發帖
icash
只看該作者 148樓  發表於: 2010-07-18
唉~~~~~~~~~~ 我果三個ac啊 迪倫 撒卡 龍翼 無lala冇得玩    
發帖
icash
只看該作者 149樓  發表於: 2010-07-18
引用第148樓weweweer於2010-07-18 03:07發表的  :
唉~~~~~~~~~~ 我果三個ac啊 迪倫 撒卡 龍翼 無lala冇得玩  [表情]  [表情]

解決方法有以下3點:

1.唔好玩(廢話)

2.動漫節果陣去"月1"個攤"少""豬總"叫佢幫你解返

3.去消費者委員會投訴佢...

離線weweweer
發帖
icash
只看該作者 150樓  發表於: 2010-07-18
引用第149樓stamley213於2010-07-18 03:10發表的  :
解決方法有以下3點:
1.唔好玩(廢話)
.......

1.我一定會玩
2.到左動漫都解左
3.多數告唔入 = =
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 151樓  發表於: 2010-07-18
引用第65樓lokgfuur於2010-07-17 20:57發表的  :
佢只係封左我一日 我諗佢已經知道封錯啦 點知又封番我5日....

樓主你作咁多做咩?
一陣又話封你三日,人地問疾風點解昨日見到佢玩,你又會錯耳,以為話你,就話u1知道自己錯,解封了你只封了你一日,好心你啦……
WhatsApp、WeChat:61301310
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 152樓  發表於: 2010-07-18
^^ 岩岩入返我天魔個ac
d人物唔見曬
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 153樓  發表於: 2010-07-18
引用第152樓中毒魔人於2010-07-18 04:24發表的  :
^^ 岩岩入返我天魔個ac
d人物唔見曬

點解d人物會唔見晒?是開了的人物定簡的?點解唔見?
WhatsApp、WeChat:61301310
離線千草
發帖
icash
只看該作者 154樓  發表於: 2010-07-18
引用第150樓weweweer於2010-07-18 03:11發表的  :
1.我一定會玩
2.到左動漫都解左
3.多數告唔入 = =

u1幫你解番 戈時都過左5日啦
禁點解唔忍下 唔玩lfo5日?
0n9 版主玩針對 無得避 無得擋
離線yangguo
發帖
icash
只看該作者 155樓  發表於: 2010-07-18
引用第99樓d523d323於2010-07-18 00:20發表的  :
唔同ser:(

關ser事架咩-.-
搞到我依家唔敢玩其他ac,驚u1 無啦啦又封我>~<
離線lokgfuur
發帖
icash
只看該作者 156樓  發表於: 2010-07-18
引用第151樓大俠陳於2010-07-18 04:11發表的  :
樓主你作咁多做咩?
一陣又話封你三日,人地問疾風點解昨日見到佢玩,你又會錯耳,以為話你,就話u1知道自己錯,解封了你只封了你一日,好心你啦……

我之前入帳果陣佢就話封我三日 但第二日就入到 但係宜家又封番我五日咁解......
離線leehowa
發帖
icash
只看該作者 157樓  發表於: 2010-07-18
我玩lfo到依家 3個ac都無比人封過=]
離線yangguo
發帖
icash
只看該作者 158樓  發表於: 2010-07-18
引用第154樓千草於2010-07-18 07:45發表的  :
u1幫你解番 戈時都過左5日啦
禁點解唔忍下 唔玩lfo5日?

咁咪即係默認自己有玩bug?
士可殺,不可辱啊朋友
而且佢唔係錯一次,佢次次更新完都亂封人,根本上佢個system有問題,但係佢又唔認喎
如果照你ge 講法,五日之後佢又check 到你個ac 有所謂ge bug,五日之後又五日,咁樣五日法,仲洗玩ge

p.s. 呢件令我覺得係呢個世界上做好人真係一個好唔明智ge 決擇
離線kkk333
發帖
icash
只看該作者 159樓  發表於: 2010-07-18
成班改GAME打手又黎攻擊U1>3<