切換到寬版
  • 996閱讀
  • 4回復

日本人名 爆笑指數:★★★★★ [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線棋聖~

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-12-05
— 本帖被 牙宇 執行鎖定操作(2008-01-11) —
日本人名 爆笑指數:★★★★★ 

[按此打開] [隱藏]
吾芳池舞---------------(唔方慈母)-----------------係米呀~~
夕晴高貴---------------(夕晴高貴)-----------------驕傲!!
森口武治---------------(心口冇字)-----------------我都係啦~~
池佐島野香-------------(遲左倒夜香)-----------------倒番囉!!
武淺靜-------------------(冇錢淨)-----------------甘大件事!!
吉川小丸子-------------(吉穿小丸子)-----------------哈!低死!
谷村富郎----------------(谷穿褲浪)-----------------好勁!!
友舞久菜--------------- (有冇九菜)-----------------有掛~~
秀田武仁耕-------------(瘦田冇人耕)-----------------一定冇人耕啦!!
邊渡友次子-------------(邊渡有廁紙)-----------------廁所囉!!
原本琴日香-------------(原本琴日香)-----------------甘今日香唔香~~
小卷次子---------------(小卷廁紙)-----------------唔覺喎~~
春卷一健---------------(春卷一件)-----------------唔該!春卷一碟!
池早香------------------(遲早香)-----------------甘你e家一定好臭…………….
淮山杞子---------------(淮山杞子)-----------------藥材~~
佑友伸紀---------------(又有身已)-----------------甘多………….
真琴二秀---------------(真擒二獸)-----------------恐怖!!
野秀瑩景---------------(野獸刑警)-----------------勁呀!!
櫻名神武---------------(英名神武)-----------------我唔信!!
明日祐秋水------------(明日又秋水)-----------------陰公囉~~
森山野仁---------------(深山野人)-----------------小心!!
龍夫武耕田------------(農夫冇耕田)-----------------蛇皇~~!!同我起身做野~~!!
離線牙卓

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-12-06
唔覺得爆笑- -好鬼無聊..............
離線魔剎☆然
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-12-08
佢抄post嫁,唔信你自己入去睇,抄我fd d野你死啦你
我個fd個post係咁既

哎唷論壇 - 兩個論壇白癡的傑作 » 笑爆嘴 » 日本人名 爆笑指數:★★★★★★★
‹‹ 上一主題 | 下一主題 ››
  投票
交易
懸賞
活動

打印 | 推薦 | 訂閱 | 收藏 標題: 日本人名 爆笑指數:★★★★★★★

samme20042002 (~#*@小彤^&~)

管理員

HP(生命值): 1 / 48   
MP(魔力值): 52 / 196   
EXP(經驗值): 80 %   

UID 1
精華 0
積分 2557
帖子 156
威望 1144
港幣 1249
存款 0
閱讀權限 255
家族 木之葉忍村-中忍
註冊 2006-10-26
狀態 離線  #1發表於 2007-8-11 10:50  資料 文集 短消息 
日本人名 爆笑指數:★★★★★★★

吾芳池舞---------------(唔方慈母)-----------------係米呀~~

夕晴高貴---------------(夕晴高貴)-----------------驕傲!!

森口武治---------------(心口冇字)-----------------我都係啦~~

池佐島野香-------------(遲左倒夜香)-----------------倒番囉!!

武淺靜-------------------(冇錢淨)-----------------甘大件事!!

吉川小丸子-------------(吉穿小丸子)-----------------哈!低死!

谷村富郎----------------(谷穿褲浪)-----------------好勁!!

友舞久菜--------------- (有冇九菜)-----------------有掛~~

秀田武仁耕-------------(瘦田冇人耕)-----------------一定冇人耕啦!!

邊渡友次子-------------(邊渡有廁紙)-----------------廁所囉!!

原本琴日香-------------(原本琴日香)-----------------甘今日香唔香~~

小卷次子---------------(小卷廁紙)-----------------唔覺喎~~

春卷一健---------------(春卷一件)-----------------唔該!春卷一碟!

池早香------------------(遲早香)-----------------甘你e家一定好臭…………….

淮山杞子---------------(淮山杞子)-----------------藥材~~

佑友伸紀---------------(又有身已)-----------------甘多………….

真琴二秀---------------(真擒二獸)-----------------恐怖!!

野秀瑩景---------------(野獸刑警)-----------------勁呀!!

櫻名神武---------------(英名神武)-----------------我唔信!!

明日祐秋水------------(明日又秋水)-----------------陰公囉~~

森山野仁---------------(深山野人)-----------------小心!!

龍夫武耕田------------(農夫冇耕田)-----------------蛇皇~~!!同我起身做野~~!!

笨吉

兵長

HP(生命值): 8 / 52   
MP(魔力值): 61 / 61   
EXP(經驗值): 24 %   

UID 13
精華 0
積分 780
帖子 195
威望 241
港幣 537
存款 0
閱讀權限 70
家族 木之葉忍村-上忍
註冊 2007-8-13
狀態 離線  #2發表於 2007-8-13 08:11  資料 短消息 
的確幾好笑,,不過唔好誤會左某幾個既意思喔...因為有幾個好好笑

原本琴日香.....即係話...原本琴日死- -

遲早香.....即係..遲早死= =

管理員

UID 1
精華 0
積分 2557
帖子 156
威望 1144
港幣 1249
存款 0
閱讀權限 255
家族 木之葉忍村-中忍
狀態 離線  #3發表於 2007-8-13 08:23  資料 文集 短消息 
..= ="係咩

§水幽靈↗ (*傻水↗)

超級版主

HP(生命值): 15 / 61   
MP(魔力值): 72 / 72   
EXP(經驗值): 12 %   

UID 2
精華 0
積分 3349
帖子 299
威望 1299
港幣 484
存款 1000
閱讀權限 255
家族 木之葉忍村-火影
註冊 2007-8-11
來自 石頭
狀態 離線  #4發表於 2007-8-13 08:40  資料 主頁 文集 短消息   
我個日本名叫
[跟本英進]--->根本英俊
wakaka

http://image.3avatars.com/flash/myAvatar.swf?avatarID=070804106270
<---無聊game一隻..

管理員

UID 1
精華 0
積分 2557
帖子 156
威望 1144
港幣 1249
存款 0
閱讀權限 255
家族 木之葉忍村-中忍
狀態 離線  #5發表於 2007-8-13 10:07  資料 文集 短消息 
...

超級版主

UID 2
精華 0
積分 3349
帖子 299
威望 1299
港幣 484
存款 1000
閱讀權限 255
家族 木之葉忍村-火影
來自 石頭
狀態 離線  #6發表於 2007-8-13 10:29  資料 主頁 文集 短消息   
係咪英俊呢

http://image.3avatars.com/flash/myAvatar.swf?avatarID=070804106270

hildawai

2等兵

HP(生命值): 1 / 30   
MP(魔力值): 18 / 35   
EXP(經驗值): 2 %   

UID 20
精華 0
積分 202
帖子 55
威望 67
港幣 154
存款 0
閱讀權限 30
家族 沒有家族
狀態 離線  #7發表於 2007-8-16 18:35  資料 短消息 
咁都比Samme你唸到 

超級版主

UID 2
精華 0
積分 3349
帖子 299
威望 1299
港幣 484
存款 1000
閱讀權限 255
家族 木之葉忍村-火影
來自 石頭
狀態 離線  #8發表於 2007-8-17 17:34  資料 主頁 文集 短消息   
佢上網抄架= =
唔洗諗架

hildawai

2等兵

MP(魔力值): 18 / 35   
EXP(經驗值): 2 %   

UID 20
精華 0
積分 202
帖子 55
威望 67
港幣 154
存款 0
閱讀權限 30
家族 沒有家族
狀態 離線  #9發表於 2007-8-17 21:28  資料 短消息 
  :L :L :L :L :L 無奈:L :L :L :L :L :L :L :L

錢多多

伍長

HP(生命值): 3 / 40   
MP(魔力值): 33 / 46   
EXP(經驗值): 1 %   

UID 28
精華 0
積分 385
帖子 101
威望 112
港幣 291
存款 0
閱讀權限 70
家族 木之葉忍村-下忍
註冊 2007-8-15
狀態 離線  #10發表於 2007-8-18 09:13  資料 短消息 
唔係呀化..呢d野睇左n年..你而家post出黎- -

s0314211

兵長

HP(生命值): 4 / 44   
MP(魔力值): 42 / 52   
EXP(經驗值): 44 %   

UID 9
精華 0
積分 524
帖子 128
威望 135
港幣 293
存款 0
閱讀權限 70
家族 木之葉忍村-中忍
註冊 2007-8-12
來自 香港
狀態 離線  #11發表於 2007-8-18 21:23  資料 短消息   
你好野

咁都串到
好野!!
錢多多
不過咁樣對女仔..
好冇風度姐

你好~我好~大家好~~XD

乂機拉王乂

版主

※我係一個版主※

HP(生命值): 10 / 54   
MP(魔力值): 63 / 63   
EXP(經驗值): 45 %   

UID 14
精華 0
積分 1271
帖子 217
威望 301
港幣 481
存款 16
閱讀權限 100
家族 木之葉忍村-上忍
來自 我呀媽個肚
狀態 離線  #12發表於 2007-8-19 11:53  資料 文集 短消息 
哈哈哈.好搞笑......

然之有你

2等兵

MP(魔力值): 19 / 34   
EXP(經驗值): 8 %   

UID 32
精華 0
積分 305
帖子 57
威望 83
港幣 178
存款 0
閱讀權限 70
家族 木之葉忍村-下忍
註冊 2007-8-19
來自 石頭爆出黎但唔係monkey係baby
狀態 離線  #13發表於 2007-8-19 16:13  資料 主頁 短消息   
6個字:超低能,不過勁搞笑

錢多多

伍長

HP(生命值): 3 / 40   
MP(魔力值): 33 / 46   
EXP(經驗值): 1 %   

UID 28
精華 0
積分 385
帖子 101
威望 112
港幣 291
存款 0
閱讀權限 70
家族 木之葉忍村-下忍
註冊 2007-8-15
狀態 離線  #14發表於 2007-8-20 09:18  資料 短消息 

QUOTE:
原帖由 s0314211 於 2007-8-18 21:23 發表
咁都串到
好野!!
錢多多
不過咁樣對女仔..
好冇風度姐

我係好冇風度- -咁我唔串囉~

支持終極一家!!

笨吉

兵長

HP(生命值): 8 / 52   
MP(魔力值): 61 / 61   
EXP(經驗值): 24 %   

UID 13
精華 0
積分 780
帖子 195
威望 241
港幣 537
存款 0
閱讀權限 70
家族 木之葉忍村-上忍
狀態 離線  #15發表於 2007-8-20 09:35  資料 短消息 

QUOTE:
原帖由 錢多多 於 2007-8-20 09:18 發表

我係好冇風度- -咁我唔串囉~

唔洗咁,,串女仔唔代表無風度嫁喎,因為個女仔抵串先串姐,我都會啦

aR儀

1等兵

HP(生命值): 0 / 18   
MP(魔力值): 7 / 21   

UID 11
精華 0
積分 95
帖子 22
威望 32
港幣 94
存款 0
閱讀權限 10
家族 沒有家族
註冊 2007-8-12
來自 香港某一忽
狀態 離線  #16發表於 2007-8-22 01:32  資料 主頁 短消息 
我係好多個論壇都睇過...不過算啦..
勉勉強強都可以笑既= ="

花美

2等兵

HP(生命值): 1 / 26   
MP(魔力值): 13 / 27   
EXP(經驗值): 60 %   

UID 36
精華 0
積分 233
帖子 41
威望 61
港幣 133
存款 0
閱讀權限 30
家族 沒有家族
註冊 2007-8-25
來自 我阿媽個肚
狀態 離線  #17發表於 2007-8-25 22:02  資料 短消息 
我覺得好好笑羅...睇過可以當冇睇過姐~~
就算係抄..人地都要時間拉啦~~咁長~~

莓柵

投票
交易
懸賞
活動

當前時區 GMT+8, 現在時間是 2007-12-8 09:16 清除 Cookies - 聯繫我們 - [論壇由 forumable.com 提供] - Archiver - WAP - Top > 界面風格 ---------- 默認風格 清新假日 puregreen_style 忽而今夏 窗外簡景 Alien Artery 蘋果樹下 卡片風格 水晶風格 Linux5 白藍格調 信仰之旅 我們的天空 週末狂熱 夜空 湖水藍風格 Leobbs 我的春天 似水流年