切換到寬版
  • 7627閱讀
  • 152回復

stinky5702到最強鬥者,到今日嘅極限武神 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線k-man
發帖
icash
只看該作者 120樓  發表於: 2010-07-18
引用第119樓d523d323於2010-07-18 22:22發表的  :
春華版主是...!?

佢好少上ibbs架wo.
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 121樓  發表於: 2010-07-18
引用第120樓k-man於2010-07-18 22:23發表的 :
佢好少上ibbs架wo.

我未見過佢...

離線k-man
發帖
icash
只看該作者 122樓  發表於: 2010-07-18
引用第121樓d523d323於2010-07-18 22:24發表的  :
我未見過佢...

正常啦-  -''
百年一見=)
離線凱旋武者
發帖
icash
只看該作者 123樓  發表於: 2010-07-18
咁都做到版主 實力佩服 自己既責任未做錯也=3=
想不到ibbs不夠串就用放托比上台的 如果係咁..
離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 124樓  發表於: 2010-07-18
引用第19樓暴走疾風於2010-07-18 17:27發表的  :
那我也想當年=[
想當年某達爾在law叫劍之戰士
.......

個個劍之戰士聽講係垃圾黎架喎(有咩恩怨私底下搵我)
離線boc.4
發帖
icash
只看該作者 125樓  發表於: 2010-07-19
自己其身不正
係度開POST鳩UP
誠收元力增幅器,有意請密,價錢不成問題,最緊要有相量
離線boc.4
發帖
icash
只看該作者 126樓  發表於: 2010-07-19
其身不正
誠收元力增幅器,有意請密,價錢不成問題,最緊要有相量
離線15154
發帖
icash
只看該作者 127樓  發表於: 2010-07-19
此戶口巳版停用此戶口巳版停用此戶口巳版停用此戶口巳版停用 好好笑=.=''
離線伯樂
發帖
icash
只看該作者 128樓  發表於: 2010-07-19
有咁多本漫畫= =比我就好啦...
離線暴走賢
發帖
icash
只看該作者 129樓  發表於: 2010-07-19
引用樓主最強鬥者於2010-07-18 16:48發表的 stinky5702到最強鬥者,到今日嘅極限武神 :
計埋晒D影相執野等等,呢個帖搞成2粒鐘
話說本極限第一隻人物叫stinky5702,LAW的,唔知大家有無見過
當時嘅我字都未識打,升成年先87lv
又邊有諗過,當年嘅stinky5702,會變成今日嘅極限武神呢?
.......

極限真是用心良苦~_~好多包-0-
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 130樓  發表於: 2010-07-19
引用樓主最強鬥者於2010-07-18 16:48發表的 stinky5702到最強鬥者,到今日嘅極限武神 :
計埋晒D影相執野等等,呢個帖搞成2粒鐘
2009,動漫節,走去排通宵,咁好彩,排我後面嘅正是某位外掛神大人,開始跟佢學外掛
不出3個月,我就用「極限武者」呢個名,變左外掛神,精神分裂嘅我又用「湛藍天空」呢個名,升左隻180lv白帝,頂= =封ac
封完一個又一個,唔能夠否認自己錯誤,但我真係發火,放棄最強鬥者呢個名,以「湛藍天空」同「極限武者」日日掃街
雖然封ac,我都無離開LFO,一路有去AGS,一路有用舊有嘅野同人換野
似乎無呢個外掛神出現我又唔會咁慘wo :x,但我又真係好開心識到你
起碼你令我出名,但代價就係我咁多年嘅心血(雖然我知你都封唔少)
復仇心,我要令自己變成外掛神,甚至派外掛,搞 γ 服

我看完又看,都唔知你是愛lfo定恨lfo,想佢生定死!?
不過肯定以上行為是害人,好多人都因為你得到同一命運,外掛為你帶來打機樂趣,定失去樂趣!?只有你自己知道,當然沒有呢樣野存在是最好。
令你出名?名留千古定遣嗅萬年呢?定是將會害你一生?所做的野已經開始失控,打機用外掛最多都是封ac,但你要清楚自己將來做的事的後果,葬都好清楚網上發言都隨時須要付上法律責任,有時唔好諗住講下是無事,你個唔知咩服講的野,侵權已不用說,其他唉………
網上狂言涉刑責 有犯罪意圖即入罪 (明報) 3月11日 星期四 05:10  【明報專訊】不要以為在網上留言可以亂說一通及沒有後果,有法律界人士指出,網上言論同樣有法律規限,並非「講咩都得」,只要證明發表言論的人有犯罪意圖,已可入罪。...
  狂言炸特首家 網民認違公德 發帖談強姦非禮 收錢殺人 (明報) 3月11日 星期四 05:10  【明報專訊】患有抑鬱的無業青年聲稱為宣泄不快情緒,在網上討論區狂言「想整個炸彈炸曾蔭權間屋」,並提及強姦、殺人等話題,引起網民熱烈討論,警方調查後揪出涉案青年。他昨日承認4項作出有違公德行為罪,裁判官...

[ 大俠陳在2010-07-19 06:15重新編輯此帖 ]
WhatsApp、WeChat:61301310
離線單腳都羸
發帖
icash
只看該作者 131樓  發表於: 2010-07-19
hacker 吾係咁簡單, 我都跟人學過hacker,正係講 : fake ip , slow hack 呢d基本野都已經有排練
hacker 去hack人 最緊要係無人知:-o
問題你地去hack,一攪就u1 都check到埋,仲要停ser-_-?. haha 我都hack過入u1拎主端檔,不過就同你個d方法有出入喇....
朋友,山外有山,外掛神(?) 大陸個d hacker叫咩野=_=?  你地玩基本ce scan on姐-_-
吾係咩難野- -你吾好見lfo小學生多.就係到 ''識少少 扮代表''
lfo無比錢向電腦軟件公司做 firewall for game bug & hack姐-.-
因為lfo ''窮''=_=?
話說.... 天龍8部私服事件... 我都..... a_____a

呢d就係正義?
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 132樓  發表於: 2010-07-19
引用第130樓單腳都羸於2010-07-19 07:15發表的  :
lfo無比錢向電腦軟件公司做 firewall for game bug & hack姐-.-
因為lfo ''窮''=_=?
.......

上年咪有個HS,是比錢的,不過好快停了之嘛。
WhatsApp、WeChat:61301310
離線手殘
發帖
icash
只看該作者 133樓  發表於: 2010-07-19
引用第130樓單腳都羸於2010-07-19 07:15發表的  :
hacker 吾係咁簡單, 我都跟人學過hacker,正係講 : fake ip , slow hack 呢d基本野都已經有排練
hacker 去hack人 最緊要係無人知:-o
問題你地去hack,一攪就u1 都check到埋,仲要停ser-_-?. haha 我都hack過入u1拎主端檔,不過就同你個d方法有出入喇....
朋友,山外有山,外掛神(?) 大陸個d hacker叫咩野=_=?  你地玩基本ce scan on姐-_-
吾係咩難野- -你吾好見lfo小學生多.就係到 ''識少少 扮代表''
.......

高手
咁你隻阿修羅(150lv  招1lv 0錢)係唔係咁樣得返黎?
u狗還我迪倫ac
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 134樓  發表於: 2010-07-19
用外掛
又何必呢?
離線a332508
發帖
icash
只看該作者 135樓  發表於: 2010-07-19
你封哂d ac無得橫行覇道
甘仲有斬呢?
仲有你地洐生出尼ge大量hacker呢?
e+你出尼講係無用ge
因為已經補救唔到
唔通你以為你自己係外掛源頭就覺得好威?
2008年大封殺,個個甘ge外掛神qq日日係到反反反
最後米又係因為無外掛用而走
離線さい
發帖
icash
只看該作者 136樓  發表於: 2010-07-19
冤冤相報何時了.
實行.
離線阿路
發帖
icash
只看該作者 137樓  發表於: 2010-07-19
講個小故事,我都係聽返黎的說

曾經有個A君係一間公司做野,A君強調呢種防火牆不足夠
公司不理會A君,而且A君先生把火,佢只用一部手提電腦就足已KO間公司
最後仲要比人捉上法庭,仲判佢「唔准接觸任何電腦」,但因為唔太人道所以放寬左

大家知唔知A君最後做咩職業?

應該都諗到道,當然係電腦保安
通常HACK都係得兩條職業行
1.電腦保安
2.比人請去HACK去攻擊其他公司

樓主想做工作1定工作2?不過當然唔係想像中咁小兒科啦wwwwwww
說好的極星天呢?
爆盒中鬼斬+紫炎+光六武(拖
離線最強鬥者
發帖
icash
只看該作者 138樓  發表於: 2010-07-19
引用第136樓阿路於2010-07-19 10:06發表的 :
講個小故事,我都係聽返黎的說
曾經有個A君係一間公司做野,A君強調呢種防火牆不足夠
公司不理會A君,而且A君先生把火,佢只用一部手提電腦就足已KO間公司
最後仲要比人捉上法庭,仲判佢「唔准接觸任何電腦」,但因為唔太人道所以放寬左
.......

我而家都供緊D外掛出黎比LFO修正,不過唔係比U1之嘛(電腦保安)
我就自問無能力改其他game,明啦
離線jj俠

發帖
icash
只看該作者 139樓  發表於: 2010-07-19
唔排除製造外掛者想炫耀自己本領吸引越一留意...但這做法太.....
不過以報復來說,這又能令越一做成那一種程度的傷害呢~_~諗清楚先做喇年輕人...