切換到寬版
  • 1599閱讀
  • 20回復

進來討論一下 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線小米米

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-04-28
GM 太離譜拉,我換過6次米兒傘竟6次都無左, GM 實在太離譜拉,寄去D e-mail 又唔復,
              GM太離譜拉,這是這遊戲其中的一個大大大大大問題.
                      比番D野仲係2個月前換的-.-
                            GM 實在太離譜拉!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
68 lv ^^晴空米兒^^(LAW)
10lv小小windy(LAW)
1lv小小meiey(LAW)
30lv^^小天使^^米兒^^(TST)
小米米,食得好小米
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-04-28
是U1的事或是自己部電腦事!!!
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-04-28
引用第0樓小米米2006-04-28 21:58發表的「進來討論一下」:
GM 太離譜拉,我換過6次米兒傘竟6次都無左, GM 實在太離譜拉,寄去D e-mail 又唔復,
              GM太離譜拉,這是這遊戲其中的一個大大大大大問題.
                      比番D野仲係2個月前換的-.-
                            GM 實在太離譜拉!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情]

好一個首尾呼應,不過eD野唔係GM負責個播!!!

離線小米米
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-04-28
仲要係時不時更新......開始不喜歡play this game la......
小米米,食得好小米
離線小米米
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-04-28
唔係GM負責,咁係U1咩?下?
小米米,食得好小米
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-04-28
引用第4樓小米米2006-04-28 22:04發表的「」:
唔係GM負責,咁係U1咩?下?

係有一個人專負責嫁,gm講嘅!!!

離線牙然

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-04-28
我試過一次過無哂d皇裝同一把米兒傘....
好慘
不過send e-mail係絕對無用=_=
我不想飛翔,只是沒有立足的地方。
離線小米米
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-04-28
一個人炸?!難怪寄去D e-mail 點都唔復拉!!系統真差!!
小米米,食得好小米
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-04-28
你可不可以用[引用]來回履呀?
你這樣很難看WHO 打 WHO
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線小米米
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-04-28
這game系統真差,又成日彈game,又成日更新!系統真差!
小米米,食得好小米
離線小米米
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-04-28
剛剛上了LFO又變番61lv la簡直變態 ga !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
小米米,食得好小米
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-04-28
引用第10樓小米米2006-04-28 22:19發表的「」:
剛剛上了LFO又變番61lv la簡直變態 ga !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

你啱啱有無開新人物?
離線小米米
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-04-28
no..........
小米米,食得好小米
離線小米米
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-04-28
有咩關係呀?下?!
小米米,食得好小米
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-04-28
引用第13樓小米米2006-04-28 22:45發表的「」:
有咩關係呀?下?!

有關係架....
當你開完新人物
你個舊人物會回溯
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-04-28
引用第13樓小米米2006-04-28 22:45發表的「」:
有咩關係呀?下?!

梗係有關係啦,e個係個bug,一開人就回溯!!!

離線makbon321
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-04-28
我上次入咗張追魂十字斬,第二日無咗.近住我同GM講又唔復我,之後一,兩
個月後都唔復我.之後我無玩LF○一年都無give me back 呀
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-04-28
引用第16樓makbon3212006-04-28 22:53發表的「」:
我上次入咗張追魂十字斬,第二日無咗.近住我同GM講又唔復我,之後一,兩
個月後都唔復我.之後我無玩LF○一年都無give me back 呀

咁你寄咗幾多次???

p.s都話唔係gm負責囉!!!

離線love_miko
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-04-28
talk to gm ......
send e-mail to [email protected] la
they will help u
離線小米米
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-04-29
原來如此....
小米米,食得好小米
快速回復
限100 字節

上一個 下一個