切換到寬版
  • 3503閱讀
  • 46回復

[遊戲改圖]zzzson第一次貼的一些有趣的圖~請慢慢欣賞~【10】 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線zzzson

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-01-13
我按: ab5i7@Ed  
pS!N<;OWr  
介紹:異轉就升左上天xdd.... I -XkxDw  
,`(Qs7)Xx  
介紹:是傳說中的巨大戰魂嗎? tY?evsVgz  
6}_J;g\|  
介紹:飲緊東東比人打真慘 Bn Nu/02.=  
]Wc 2$  
介紹:真虎格不破....最後我被扣血 \U?{m)N  
A:?w1"7gT  
介紹:送大家一張爆機圖~(ps:這是我的卓面~) ^p~3H  
(!<G` ;}u  
介紹:這是戰神昇龍霸收手的冇柱板嗎 .a|ROjd!  
XOzZ tt  
n{E + r  
介紹:蚩尤的粉身碎骨(看下) 1gH>B5`  
c`V~?]I>  
M'x G.'  
介紹:星仔的粉身碎骨(問下點人哪個人用粉身碎骨勁d) W0Q;1${  
h='@Q_1Sb  
希望多些人回貼~ <gSZ<T  
等板主+我果些東東吧~ GV SVNT}I  
ps:超想等板主+我果些東東....
[ 此帖被zzzson在2008-01-20 18:11重新編輯 ]
離線迪迪仔
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-01-13
睇唔到,比個上傳網你,期待著是什麼@_@ 9Dx9alJR  
http://imageshack.us/
1條評分
離線靚女神速
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-01-13
http://photobucket.com/mobile-sidewalk.php?cellNumber=&targetURL=http%3A%2F%2Fs259.photobucket.com%2Falbums%2Fhh294%2Fchichiklum%2F%3Faction%3DfirstLogin&bAggressiveMobileSidewalk=0&countryCode=HK n>I NJ  
1.登入(開ac) . vQCX1V(  
登入左後 j*N:Kdzvl  
2.按瀏覽 )3~):+  
3.選你ge picture [?Q$b5j/M  
4.禁upload NX:i]t  
5.等 2M+'9 +k~  
等一陣,會see到幅picture係下面 k M' :.QT  
幅圖下有4個code: E:ocx2dp  
E-mail&IM = eDi8A*~  
derect Link ]Syr{|  
HTML Code AIFI@#3  
IMG CODE 6'qC *r   
6.op多一個網,黎bbs m%km@G$  
TwXqk>J  
7按上傳網geIMG code )F) (Hg  
然後Ctrl C yPza  
再係呢到Ctrl V o@KK/f  
例: .`K<Iug1  
IXef}%1N?  
[.NG~ cpb  
(-U6woB6o  
m dTCe HX  

1條評分
離線zzzson

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-01-13
引用第1樓迪迪仔於2008-01-13 19:58發表的  : 9zKrFqhNo  
睇唔到,比個上傳網你,期待著是什麼@_@ [Q2"OG@Q  
_3YuPMaN  
個綱好lag只好【忍】吧!!! ?(4E le  
ps:唔使咁期待只是我和朋友合作做的圖xdd /RzL,~]  
但都好型下^o^
離線zzzson

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-01-13
yeah~係咪得左? 5HZt5="+  
多謝1,2樓提供~ /uM;g9 m  
我會再貼圖的~(因為太lag) '*~_!lE5  
thx
[ 此帖被zzzson在2008-01-13 20:16重新編輯 ]
離線牙暗
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-01-13
巨大戰魂呀... :QGd/JX$n`  
個陸道做緊咩?

樓主留言:

飛緊上天xdd......

離線靚女神速
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-01-13
回 4樓(zzzson) 的帖子
睇到la~ 0Y_?r$M  
(我果個好D定迪迪仔好D= =)
離線sing216
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-01-13
以我所知...係用追魂十字斬後異轉既圖...係未來既異轉招... []'gIF  
`K,{Y_  
第二個圖係用鬼哭神號後異轉的圖吧,就算一轉 INi9`M.h  
CWP),]#n  
按異轉睇弱未來招式,我記得應該係冇招攻擊力,放 o=t@83Fh5  
yMU>vr  
飛行武器更不可能...用一轉招中途異轉係睇到異 A{[joo  
cmLGMlFT  
轉招,有d可能仲會係未出,但自身係睇唔到,人地先睇到 %V,2,NCd  
Q]9+-p(=  
圖很有趣,謝謝分享

樓主留言:

好多謝你~

離線zzzson

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-01-13
Re:回 4樓(zzzson) 的帖子
引用第6樓靚女神速於2008-01-13 20:26發表的 回 4樓(zzzson) 的帖子 : +3a} ~pW  
睇到la~ 'qL:7  
(我果個好D定迪迪仔好D= =)
Zj+S "`P  
對不起是迪迪仔= = ~  4v  
你果個就唔識- - WpPm|h  
迪迪仔就lag- - 4LEWOWF}  
但我最後選了迪迪仔果個sor~
離線迪迪仔
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-01-13
Re:Re:回 4樓(zzzson) 的帖子
引用第8樓zzzson於2008-01-13 20:28發表的 Re:回 4樓(zzzson) 的帖子 :
對不起是迪迪仔= = &G|^{!p/G  
你果個就唔識- - ( < e q[(  
迪迪仔就lag- - *8bj3A]vf  
但我最後選了迪迪仔果個sor~
_qxBjB4t"a  
我都覺得e個好lag...我之前用快果過死左n年......
離線zzzson

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-01-13
嗚嗚     p/qu4[Mm  
有120左右的人看 v:P=t2q  
得9人回....   VRZqY7j}g  
我唔制呀 95E #  
ps:在這我先知道人家看貼不回貼是很難受的..... R/xT.EQ(N  
無奈中..........................
離線邦邦_lam
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-01-13
引用第1樓迪迪仔於2008-01-13 19:58發表的  : \:g\?[  
睇唔到,比個上傳網你,期待著是什麼@_@ 3B='f"G  
D59q/@  
但係我睇到,會唔會係你電腦有問題
想像一切都是幻象.真理就是王道
離線zzzson

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-01-13
引用第11樓邦邦_lam於2008-01-13 21:41發表的  :
但係我睇到,會唔會係你電腦有問題
=''WA:,=h  
你話我的圖死左圖!?
離線sing216
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-01-13
佢係話你之前話個貼話好慢姐
離線zzzson

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-01-13
引用第13樓sing216於2008-01-13 21:47發表的  : 5jso)`I L  
佢係話你之前話個貼話好慢姐
$./aK J1B  
明白..明白.... %gs?~Xl)]  
第一次貼就是這樣的xdd~
離線zzzson

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-01-13
咩我的圖唔得咩 8ta @@h  
都冇咩人回
離線火爆星奇
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-01-14
要點先爆機??爆左機ge角色爆完會5會Delete??? Y /_CPY  
SD名:某某高達,專用迷惘高達金色機xd
離線~sillyboy~
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-01-14
引用第16樓火爆星奇於2008-01-14 16:58發表的  : pVy=rS -  
要點先爆機??爆左機ge角色爆完會5會Delete??? Cr7Zi>sd<!  
[表情]
[UzD3VPg  
唔會(因為我打過)

離線hinhin0621
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-01-14
o唒嘴...... 6ZQ |L=Ytp  
+油!!!+油!!!!!!!!! fc9;ZX7  

離線loklok5978
發帖
icash