切換到寬版
  • 3500閱讀
  • 46回復

[遊戲改圖]zzzson第一次貼的一些有趣的圖~請慢慢欣賞~【10】 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線zzzson

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-01-13
我按: 3sbK7,4  
+EkW>$  
介紹:異轉就升左上天xdd.... QDE$ E.a  
y@;%Uv&  
介紹:是傳說中的巨大戰魂嗎? Js{= i>D  
P1V1as  
介紹:飲緊東東比人打真慘 d~Mg vh'  
Mu2`ODe]  
介紹:真虎格不破....最後我被扣血 1'O0`Me>#  
;Z9IZ~  
介紹:送大家一張爆機圖~(ps:這是我的卓面~) cp%ii'  
W&C-/O,m  
介紹:這是戰神昇龍霸收手的冇柱板嗎 *7RvHHf  
nIBFk?)6  
N wtg%;  
介紹:蚩尤的粉身碎骨(看下) ;LMWNy4  
:E'P7A  
%Q~CB7ILK  
介紹:星仔的粉身碎骨(問下點人哪個人用粉身碎骨勁d) rMp9jG@3   
|[1D$Qv  
希望多些人回貼~ yZ3nRiuRT  
等板主+我果些東東吧~ RH[+1z8  
ps:超想等板主+我果些東東....
[ 此帖被zzzson在2008-01-20 18:11重新編輯 ]
離線迪迪仔
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-01-13
睇唔到,比個上傳網你,期待著是什麼@_@ ao$.6X8fQ  
http://imageshack.us/
1條評分
離線靚女神速
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-01-13
http://photobucket.com/mobile-sidewalk.php?cellNumber=&targetURL=http%3A%2F%2Fs259.photobucket.com%2Falbums%2Fhh294%2Fchichiklum%2F%3Faction%3DfirstLogin&bAggressiveMobileSidewalk=0&countryCode=HK {9 PR() _  
1.登入(開ac) ~<9{#uM  
登入左後 JPx7EEkZR4  
2.按瀏覽 !GK$[9  
3.選你ge picture +R.N%_  
4.禁upload {`"#yl6"  
5.等 Hs(D/&6%  
等一陣,會see到幅picture係下面 .v\\Tq&"|  
幅圖下有4個code: hOk00az  
E-mail&IM G|u3UhyB  
derect Link 0l\y.   
HTML Code LE=k  
IMG CODE C)RBkcb  
6.op多一個網,黎bbs P0GeZ02]  
KfY$ka[}"S  
7按上傳網geIMG code O'DW5hBL0  
然後Ctrl C :k,Q,B.I  
再係呢到Ctrl V r)T[(D'Tm-  
例: 9NpD!A&64<  
U 4,2br >  
}1H=wg>\  
V H^AcO  
-yx/7B5@  

1條評分
離線zzzson

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-01-13
引用第1樓迪迪仔於2008-01-13 19:58發表的  : eE8ULtO  
睇唔到,比個上傳網你,期待著是什麼@_@ mZvG|P$}  
RMXzU  
個綱好lag只好【忍】吧!!! 7"v$- Wy  
ps:唔使咁期待只是我和朋友合作做的圖xdd -w 6 "?  
但都好型下^o^
離線zzzson

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-01-13
yeah~係咪得左? e$/B_o7(  
多謝1,2樓提供~ G*8GGWB^a  
我會再貼圖的~(因為太lag) ~Pf5ORoe  
thx
[ 此帖被zzzson在2008-01-13 20:16重新編輯 ]
離線牙暗
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-01-13
巨大戰魂呀... c| ~6Ie  
個陸道做緊咩?

樓主留言:

飛緊上天xdd......

離線靚女神速
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-01-13
回 4樓(zzzson) 的帖子
睇到la~ *TdnB'Gd  
(我果個好D定迪迪仔好D= =)
離線sing216
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-01-13
以我所知...係用追魂十字斬後異轉既圖...係未來既異轉招... (&\aA 0-}H  
,w)p"[^b  
第二個圖係用鬼哭神號後異轉的圖吧,就算一轉 =([av7  
!^fa.I'mM  
按異轉睇弱未來招式,我記得應該係冇招攻擊力,放 E_ucab-Fi  
;&;W T  
飛行武器更不可能...用一轉招中途異轉係睇到異 Ze^jG-SL$9  
6vzk\n  
轉招,有d可能仲會係未出,但自身係睇唔到,人地先睇到 <g2_6C\j  
i, nD5 @#  
圖很有趣,謝謝分享

樓主留言:

好多謝你~

離線zzzson

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-01-13
Re:回 4樓(zzzson) 的帖子
引用第6樓靚女神速於2008-01-13 20:26發表的 回 4樓(zzzson) 的帖子 : dx_6X!=.J  
睇到la~ l0]d  
(我果個好D定迪迪仔好D= =)
1qdZ c_x  
對不起是迪迪仔= = wOgE|n  
你果個就唔識- - o,Z{ w"  
迪迪仔就lag- - /M0/-pV 9  
但我最後選了迪迪仔果個sor~
離線迪迪仔
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-01-13
Re:Re:回 4樓(zzzson) 的帖子
引用第8樓zzzson於2008-01-13 20:28發表的 Re:回 4樓(zzzson) 的帖子 :
對不起是迪迪仔= = Csst[3V  
你果個就唔識- - GuQRn  
迪迪仔就lag- - l[h'6+o  
但我最後選了迪迪仔果個sor~
+Ghi}v  
我都覺得e個好lag...我之前用快果過死左n年......
離線zzzson

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-01-13
嗚嗚     KFhG(   
有120左右的人看 " ~Q*XN2  
得9人回....   4br6 $  
我唔制呀 9C }qVoNu  
ps:在這我先知道人家看貼不回貼是很難受的..... Z6s5M{mE  
無奈中..........................
離線邦邦_lam
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-01-13
引用第1樓迪迪仔於2008-01-13 19:58發表的  : 'D6 bmz  
睇唔到,比個上傳網你,期待著是什麼@_@ 7'j9rmTXs  
SGf9U^ds  
但係我睇到,會唔會係你電腦有問題
想像一切都是幻象.真理就是王道
離線zzzson

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-01-13
引用第11樓邦邦_lam於2008-01-13 21:41發表的  :
但係我睇到,會唔會係你電腦有問題
n7iE8SK|k  
你話我的圖死左圖!?
離線sing216
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-01-13
佢係話你之前話個貼話好慢姐
離線zzzson

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-01-13
引用第13樓sing216於2008-01-13 21:47發表的  : 5"2@NL  
佢係話你之前話個貼話好慢姐
R0IF'  
明白..明白.... y:9?P~  
第一次貼就是這樣的xdd~
離線zzzson

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-01-13
咩我的圖唔得咩 \`&xprqAw  
都冇咩人回
離線火爆星奇
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-01-14
要點先爆機??爆左機ge角色爆完會5會Delete??? 7Zhli Y1  
SD名:某某高達,專用迷惘高達金色機xd
離線~sillyboy~
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-01-14
引用第16樓火爆星奇於2008-01-14 16:58發表的  : @oUf}rMiDa  
要點先爆機??爆左機ge角色爆完會5會Delete??? avF&F  
[表情]
Vjv6\;tt8  
唔會(因為我打過)

離線hinhin0621
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-01-14
o唒嘴...... [m@e^6F0U  
+油!!!+油!!!!!!!!! `pn-fk  

離線loklok5978
發帖
icash