切換到寬版
  • 1903閱讀
  • 57回復

放招 人   裝  新加成魔 虎牙 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線9988776565

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-01-16
本店是以客人為先 絕不昆人
幫打故事區:
唔打1-10
11-20=30y
20-30=60y
爆哂只需180y
幫升區(暫停)
1-120=30y/1招 1天
120-150=30y/一招 1天
1-150=50$
150上同我講

暫有2次幫升成功
要圖問我拎
我msn:[email protected]
[ 9988776565在2009-02-21 08:53重新編輯此帖 ]
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-01-17
交易紀錄:
ibbs:
我用裝換小影的龐士人物
我用地龍箭換slite既降龍掌
我用裝換[email protected]既吸血
我用裝換小影既翔天
我用魔光斬換stevengh既粉身
我用連娜人物換RO472531既真昇
我用人性換大俠陳既追云十字斬
我用邪殺拳換唔知邊個既雷彈(交易失敗)佢又話自己係白名 又話張卡擺左係我信箱到
點知冇擺 搞到我要入左張卡去
用裝換[email protected]既星信
用丹信 米信 換[email protected] 既散波同風神
用裝換[email protected]既200gash點
我用人性換迪云人 散波 迪信
我用轟裂異度空間換alan既迪oe
我幫升100-150 + 1-150 換180y
[ 9988776565在2009-02-02 12:34重新編輯此帖 ]
離線myzack
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-01-17
用神風裂震50+亞空間時光機15+超昇龍霸50+求敗刀法30+狂龍斬80+奧龍20+衝爆牛獄10+暗黑石破天驚20+獨龍鑽8+獨龍鑽8+超獨龍鑽10 = 301 ch you 入數$300 ok?
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-01-17
我收既野 唔會用錢收
只用我有既招式 裝換
唔想打哂比黎- -
我咩都招收 收個d用裝換
除非你放得好抵
急收先用招換 幫升換
我急收
6道普招 唔要追十 控影 真豹 銀旋 矢雨 5連箭 緩箭
真狂虎 真虎 慘絕人寰 龍光 迪云全異招 邪怒 巨戰 戰降 黃龍劍 黃龍咆哮 十風 絕對粉 超.氣攻 雷鎚 時律

長收:gash點
[ 9988776565在2009-02-02 12:32重新編輯此帖 ]
離線s20071613
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-01-17
想換你真武之道,去我POST睇睇,係簽名到
收華義點數、黃帝野、黑羅剎野
我個POST:http://ibbs.hk/read.php?tid=65829&page=1&toread=1
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-01-17
我放
已異轉
龍翼ex:成魔之路
卓男:極光刺擊(異轉招式)
馬龍:轟地雷 超獨龍鑽 旋風神拳 轟地雷
歷奇:鬥志激昂
璇瓏:疾風連打 馬龍的日記 野蠻之女 璇瓏亂舞
域多:鎖定追擊 破空閃  破空閃 彗星閃刀 破空閃
約翰:人物 人物 魔法皇的咒詛
達爾:必殺一斬
米兒:人物 人物 人物 愛心轟炸  龍飛鳳舞 龍飛鳳舞 女媧下凡
小丹:沖天腿   豹影拳 豹影拳
黃金親衛兵:金光劍影  
龍翼:狂虎彈  虎牙炮轟 人物
龐士:龐士心臟
霍雷:黑洞原子粒
陸道:人物
菲雲:閻王追殺令  
悟地:狂虎斬  
托比:萬獸之王 臭氣沖天
蓋亞:牢動破
比堤:蝙蝠鍊成
未異轉
佛恆:如來神掌
茱迪:伏虎勢  伏虎勢 迴旋二段擊
玄武:怒虎棍法-武虎   怒虎棍法-武虎  
幻音神巫:吸精大法
亞真:毒翼轉生 毒翼轉生
柏高:MAX手指火箭炮 MAX手指火箭炮  
申武玄:泰山壓頂勢  
巫神:深淵爆發
夜剎:水鬼纏身 水鬼纏身
烏邪:人物
放裝:
關面 王e 炎頭 王頭 龍鞋 豬鞋 黑石鞋 鳳凰set 終手終連炎盾古骨盾...等等  一律5$1件 多買可平

數量有限 售
[ 9988776565在2009-02-21 08:56重新編輯此帖 ]
離線s20071613
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-01-17
喂喂,你係咪收野嫁,PM左你幾次都唔回
我個POST:http://ibbs.hk/read.php?tid=65829&page=1&toread=1
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-01-17
係收野
離線s20071613
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-01-17
你收既野我POST有WO,你要咩呀,換你真武之道
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-01-17
你post既野 冇野可以換真武
離線牙文
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-01-17
幽冥鬼爪換你真武之道OK?
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-01-17
卡比換你龍掌
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-01-18
push push
離線brancolam
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-01-18
真狂虎斬換真昇龍霸+小丹ok?
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-01-18
我都冇- -
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-01-18
push push
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-01-18
推 推 推 推
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2009-01-18
      推                  推    推
        推              推         推
推推推推推  推 推 推推推推推        
        推    推       推         推
        推推           推         推
        推               推 推推推推推
    推推               推         推
  推  推               推         推
  推  推               推         推
[ 此帖被9988776565在2009-01-18 18:28重新編輯 ]
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2009-01-20
     推                  推    推
        推              推         推
推推推推推  推 推 推推推推推        
        推    推       推         推
        推推           推         推
    推推               推         推
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2009-01-21
push push
快速回復
限100 字節

上一個 下一個