切換到寬版
  • 4266閱讀
  • 62回復

我最想新增的招式 XDD [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2006-03-30
引用第30樓gba314312006-03-29 21:33發表的「」:
用金手指感覺怪怪的= =

唔係金手指,係成隻手變金黃色!!!

離線~南嵐~
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2006-03-30
龍翼EX的新招式:
狂虎咆哮
解釋:龍翼EX先跳起用氣功炮(氣功炮是向下的,會令人昏迷10秒),而後落地再用一招+攻擊力同防守力o既虎頭
剛9歲時,我偶然遇上「童話」,雖然「童話」很美,但老天卻要我遇上「LFO」,在選擇時,我很迷網,突然,「搞鬼」衝出來,幫我解決了這件事-選擇「搞鬼」,但「搞鬼」太邪門了,所以我離開了「搞鬼」,「吞食天地」把我從迷網中找回我自己,但發現我和「吞食天地」合不來,所以只好告別網路世界。
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2006-03-30
由於太多會員提供新增招式資料,所以以上資料均會在9/3之前整理好~
一次過搬過去樓主POST
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2006-03-31
引用第38樓幻影ζ2006-03-30 19:41發表的「」:
龍之怒(迪雲Skill)
首先Davis儲氣,上面放出一條龍,之後吸對手過黎,之前放出果條龍就會開始攻擊......................(出招時背竟會變黑)
學點:0
.......

wa~
如果真係有呢招就好la.. XDD
已加入樓主post~
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2006-03-31
引用第40樓疾風之龍2006-03-30 22:06發表的「」:
唔係金手指,係成隻手變金黃色!!!

我改左ga啦 =0=
唔好再爭論e件事~
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2006-03-31
引用第41樓a0111232006-03-30 22:26發表的「」:
龍翼EX的新招式:
狂虎咆哮
解釋:龍翼EX先跳起用氣功炮(氣功炮是向下的,會令人昏迷10秒),而後落地再用一招+攻擊力同防守力o既虎頭

唔錯,已加入la~
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2006-03-31
噢~
Update曬la =0=
離線bbqonqq
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2006-04-01
星仔@@
真十字破空拳   學習點:10
用真十字打中左人之後(擋左都計)就會俾連環破空拳左加夾攻,閃下閃下都冇用,照打,連hit20下,總共20000攻!!!!變態既一招!!!!!效果冇!
市價:200

兩大神獸宿命之對決
離線~南嵐~
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2006-04-02
龍翼應該有招招式是昇華版的,不如就叫真‧猛虎拳吧!
真‧猛虎拳
解釋:龍翼先儲氣,然後再出一招有青色虎頭保護著的超猛虎拳(有點似真虎feel),效果為擊fly(唔識打€),學點為300
市價:HKD$130
剛9歲時,我偶然遇上「童話」,雖然「童話」很美,但老天卻要我遇上「LFO」,在選擇時,我很迷網,突然,「搞鬼」衝出來,幫我解決了這件事-選擇「搞鬼」,但「搞鬼」太邪門了,所以我離開了「搞鬼」,「吞食天地」把我從迷網中找回我自己,但發現我和「吞食天地」合不來,所以只好告別網路世界。
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2006-04-02
你post錯區la(唔錯d招)
離線牙仁johnex
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2006-04-02
不如做個所有人的最強奧義(得五個主角先用得)
力量來臨
解釋:用一掌岀五個主角的絕招(迪雲岀真昇龍霸,星奇岀真十字旋風拳,米兒岀大天使之降臨,小丹岀真豹影拳,悟地岀真虎翔霸)人不在元力裏
學點為600
市價:HKD$400
離線jimmy6d24
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2006-04-02
不同比提整招叫血花四淺
解釋:出招時比提雙手變成紅色,一直形向前衝(大約5-6個人位到),如果敵人中左的話,比提一拳打穿敵人的身體,敵人的血會噴出。(一開始學的時候打到1個敵人,40lv打到2個敵人,60lv打到3個敵人,愈到得多敵人噴出來的血愈多,被打到的敵人會扣3分之1血)
攻擊:被比提打到的扣3分之1血,中血的(一次):3000攻
效果:混亂
學點:400
市價:150$$$
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2006-04-02
嗯~
我一陣sin整la
離線jimmy6d24
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2006-04-02
豹之亂舞(小丹)
解釋:小丹身體變成金黃色向前衝(大約4-5個身位),被打到的敵人會fly(唔識打)上天,小丹在被打中的敵人下方極速快地轉一圈,因速度太快產生殘影。(要5個殘影)殘影在敵人跌落地前踢他上天,真身在空中把敵人一腳踢落地。
攻擊:10000攻,3hit(第一hit1000攻,第二hit5000攻,第3hit4000攻)
學點:350
市價:150$$$$$
離線~南嵐~
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2006-04-05
引用第49樓tony19932006-04-02 12:35發表的「」:
你post錯區la(唔錯d招)

係lor~唔係係pm創表區個邊?
離線昇龍
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2006-04-05
我又諗到小星招啦
終結旋風拳:首先小星會向前出3個真十字,之前再出一個加強左o既真十字(形狀就係)
呢招係小星另一奧義,要二轉先用得
離線昇龍
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2006-04-05
小星出果陣個樣會係咁
呢招o既學習點數為500
[ 此貼被昇龍在2006-04-05 10:00重新編輯 ]
離線昇龍
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2006-04-05
呢招就係迪倫o既招:
闇之狂龍擊:果招個樣就好似連環回天殺加環咒拳咁,但出果陣會有埋d光柱,唔錯o架,但因呢招太強,所以要參加神秘抽獎先抽到
學習點數為500
離線hchhmh
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2006-04-05
潛龍爪係有三條爪ga,但有排先出...
woody152lv knight143 john113
louis ex104 freeze103 anya103 deep93 paco91 yuenmu90 bat86 najaking73
離線~南嵐~
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2006-04-05
5.0出,ja係7-8月
快速回復
限100 字節

上一個 下一個