切換到寬版
  • 4432閱讀
  • 113回復

皇者逆神狂獸傻仔  軒唔知點q解幫佢 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線access

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-07-01
— 本帖被 chy2003 執行鎖定操作(2010-07-02) —
皇者逆神狂獸個傻仔,7月1日下午入人vs場!佢掛係中間,叫佢下場又唔下去,我咪打q死佢lo,明明係佢傻仔掛係中間,之後仲要係咁打死我隻邪鬼,晚上我見到佢開場,比我隻悟地兩野打死左!佢就再開個場又係用邪鬼,係皇者唔知咩,我入去,個個軒唔知點q解幫佢!我入去本來想掃佢,但係唔知點解掃唔到.出去自己試就掃到=.=大家認住佢地,軒你地都識la,我都唔知點解佢會咁傻仔,幫個傻仔,,個個皇者逆神狂獸,佢d人都叫皇者,認住!
HIHI
離線淆底3499
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-07-01
離線access
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-07-02
多謝支持!!!!!!唔需要講軒..我都好尊重佢..我知係好僧個個傻仔皇者逆神狂獸
HIHI
離線淆底3499
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-07-02
Re:皇者逆神狂獸傻仔  軒唔知點q解幫佢
引用第2樓access於2010-07-02 00:00發表的  :
多謝支持!!!!!!唔需要講軒..我都好尊重佢..我知係好僧個個傻仔皇者逆神狂獸

點解樓主唔用正AC發文呀- -?
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-07-02
話說IBBS好似唔比唱人+_+
而且您好似記錯人名=]
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線access
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-07-02
我今日係新來ibbs的..因為我都唔會因為小小事唱人.但係今次真係好火
HIHI
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-07-02
引用第5樓access於2010-07-02 00:03發表的  :
我今日係新來ibbs的..因為我都唔會因為小小事唱人.但係今次真係好火

係您唔知您唱緊個個人的脾性係點姐=_=
佢係咁...
離線access
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-07-02
佢有問題la...係我自己傻仔打死佢!我一定認錯..可以問下識我既人!但係今次明明係佢站係中間先!仲要唔下去!打死佢佢仲要係咁打死我..比我打死返又要叫人開21e 攻防!我真係超火lo
HIHI
離線pk9627
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-07-02
基本上個post既重點 就係....

皇者逆神狂獸個傻仔,7月1日下午入人vs場!佢掛係中間,叫佢下場又唔下去,我咪打q死佢lo,明明係佢傻仔掛係中間,之後仲要係咁打死我隻邪鬼,晚上我見到佢開場,比我隻悟地兩野打死左!佢就再開個場又係用邪鬼,係皇者唔知咩,我入去,個個軒唔知點q解幫佢!我入去本來想掃佢,但係唔知點解掃唔到.出去自己試就掃到=.=大家認住佢地,軒你地都識la,我都唔知點解佢會咁傻仔,幫個傻仔,,個個皇者逆神狂獸,佢d人都叫皇者,認住!

真係得意既小朋友:)
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-07-02
引用第7樓access於2010-07-02 00:07發表的  :
佢有問題la...係我自己傻仔打死佢!我一定認錯..可以問下識我既人!但係今次明明係佢站係中間先!仲要唔下去!打死佢佢仲要係咁打死我..比我打死返又要叫人開21e 攻防!我真係超火lo

話說佢的好勝心係幾強...
一輸就AG+_+
不過就係因為咁好易霸住個場黎打+_+

引用第8樓pk9627於2010-07-02 00:08發表的 Re:皇者逆神狂獸傻仔  軒唔知點q解幫佢 :
基本上個post既重點 就係....

.......

話說...
那個不是吐糟點吧-3-
(雖然用CE掃人係真係幾差的一個行為=_=)
離線pk9627
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-07-02
Re:Re:皇者逆神狂獸傻仔  軒唔知點q解幫佢
引用第9樓魔法使命於2010-07-02 00:10發表的 Re:皇者逆神狂獸傻仔  軒唔知點q解幫佢 :
話說佢的好勝心係幾強...
一輸就AG+_+
不過就係因為咁好易霸住個場黎打+_+

大把人都係咁架喇 得佢一個咩
離線access
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-07-02
唔係我想掃lo!今日第一次係咁比佢打我都冇掃!係第2次比佢打我先想掃.但係點掃都掃唔到
仲有佢唔係想ag霸住個場!佢係掛係到唔動!叫佢下又唔理lo!
HIHI
離線pk9627
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-07-02
引用第11樓access於2010-07-02 00:12發表的  :
唔係我想掃lo!今日第一次係咁比佢打我都冇掃!係第2次比佢打我先想掃.但係點掃都掃唔到
仲有佢唔係想ag霸住個場!佢係掛係到唔動!叫佢下又唔理lo!

打開人地就得架....

掛係到唔理就要打到人死呢d咩心態...? 真係好有問題
離線心淡★
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-07-02
邊個皇者,
邊個軒...?
離線access
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-07-02
叫佢唔下去咪打死佢lo=.=打兩野佢唔落..打多兩野..又唔落..,再打兩野就死左
HIHI
離線pk9627
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-07-02
引用第13樓心淡★於2010-07-02 00:13發表的  :
邊個皇者,
邊個軒...?

佢講緊日on日幾個鐘星空比你20% exp個條友呀....(唔好講咁多野有咩事msn講)
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-07-02
引用第11樓access於2010-07-02 00:12發表的  :

比在係我冇啦啦比人打我一定還拖-3-
話說您可以搵其他VS場MA=_=
引用第14樓access於2010-07-02 00:14發表的  :
叫佢唔下去咪打死佢lo=.=打兩野佢唔落..打多兩野..又唔落..,再打兩野就死左

您可知道您惹左個唔應該惹的人=_="
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-07-02
引用第11樓access於2010-07-02 00:12發表的 :

唔俾唱人,加上

你講橪左我最憎既野, 掃場
離線access
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-07-02
我同個個人停係到..打緊..佢突然沖入來站係中間..再開有咩用
HIHI
離線pk9627
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-07-02
Re:皇者逆神狂獸傻仔  軒唔知點q解幫
引用第14樓access於2010-07-02 00:14發表的  :

我睇過佢d戰績649:77...你冇喇喇洗人2場變左77.....呢個我聽落去都算喇

但我覺得人地唔知做咩行開左你打人先就一定你唔岩囉