切換到寬版
  • 607118閱讀
  • 8124回復

大量實物,有心人駕車來將它們全帶走他再與志同道合的人分享,最後願望 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 260樓  發表於: 2007-06-18
引用第260樓自己於2007-06-17 21:00發表的  :
交易得,我比先,你睇下得唔得

已成功交易,六月十八一推。
WhatsApp、WeChat:61301310
離線waynewong
發帖
icash
只看該作者 261樓  發表於: 2007-06-18
大俠陳
我今日比埋嗰540元你
我PM你
☢☣๖ ⊹⊱⋛⋋ۣۜ   ੴ㍿
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 262樓  發表於: 2007-06-18
引用第219樓timothy19936於2007-06-14 17:57發表的 ac20 :
我諗5日內比你

引用第262樓waynewong於2007-06-18 11:13發表的  :
大俠陳
我今日比埋嗰540元你
我PM你

你兩個一人比一半,個ac我唔知pm比邊個?
請你個在post內兩個人一同說明個ac  pm比邊個啦thx。
離線waynewong
發帖
icash
只看該作者 263樓  發表於: 2007-06-18
引用第263樓大俠陳於2007-06-18 11:55發表的  :

比AC我
離線waynewong
發帖
icash
只看該作者 264樓  發表於: 2007-06-18
唔信就PM
timothy19936
離線timothy19936
發帖
icash
只看該作者 265樓  發表於: 2007-06-18
喂你比未呀...咪昆水喇...比你右唔回...玩呀
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 266樓  發表於: 2007-06-18
引用第266樓timothy19936於2007-06-18 12:06發表的  :
喂你比未呀...咪昆水喇...比你右唔回...玩呀

你們剛比的540網用,只得中間一張末使用,是120網錢,其他四張都用了。
對不起,這個認證編號已被使用。如有問題,請聯絡客戶服務部
http://help.yahoo.com/fast/help/hkc/pers/cgi_payment

yahoo入網錢有ip記錄同埋yahoo id記錄的,這裹420網錢,警方一定受理的,你有問題我希望你報警求助,如果你認我呃的or 比711 or  yahoo昆,請你先去警處報案,網錢香港幾百萬人都用,yahoo咁大公司,一定唔會比人壞佢名聲,一定會切查,實搵到那個人的yahoo id同ip地址的。你今日買而家十二點,一定搵到真想的。請合作。

請到最近的警處的報案室,帶同你的網錢紙,講述事件發生的經過,420元也不是一個小數目呀,驚方一定受理的,而且yahoo一定會跟進,如果不是一陣人人話買了佢的網錢入唔到佢咪乞食。

你去唔去,一係我帶你一齊去,我教你點講,一齊去報了案之後我可以比了個ac你先,等到警方查明後,那四百二十到時先算,請回我快呀!

購買日期是今天,你多數買了幾個鐘,好易查之嘛,快回啦!
[ 大俠陳在2007-06-18 12:34重新編輯此貼 ]
離線timothy19936
發帖
icash
只看該作者 267樓  發表於: 2007-06-18
唉我叫呀wayne再買,你咪昆人呀,唔好玩野...錢唔係玩嫁
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 268樓  發表於: 2007-06-18
引用第268樓timothy19936於2007-06-18 12:37發表的  :
唉我叫呀wayne再買,你咪昆人呀,唔好玩野...錢唔係玩嫁

我無玩野,我send信比yahoo  check下先,我今日登入佢個網用錢網,話佢無安全(朋)証,可能整緊野,我而家send信問佢,佢應該好快回我,末情楚之前我不會比你住的,請等等。
離線waynewong
發帖
icash
只看該作者 269樓  發表於: 2007-06-18
你比你yahoo e-mail我
你係咪昆我?我買左咁多次都無事
[ waynewong在2007-06-18 16:01重新編輯此貼 ]
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 270樓  發表於: 2007-06-18
引用第270樓waynewong於2007-06-18 12:41發表的  :
你比你yahoo e-mail我
你係咪昆我?我買左咁我次都無事

我個yahoo  email 抽了幾萬元,而家我有幾千元網錢在,我點可以比你呀?
我send信比yahoo先,我check完會比個交代你的。

最後方法是同我一齊去報案我就信你無呃我,我就可以比個ac你先。

現在我要send信比yahoocheck下我d網錢記錄同時間,有無出現問題先。

入錯多鑊的後果。

對不起!由於你多次填寫錯誤,今天之內你並不能再進行認證。如有問題,請聯絡客戶服務部
[ 大俠陳在2007-06-18 12:52重新編輯此貼 ]
離線waynewong
發帖
icash
只看該作者 271樓  發表於: 2007-06-18
引用第271樓大俠陳於2007-06-18 12:45發表的  :
我個yahoo  email 抽了幾萬元,而家我有幾千元網錢在,我點可以比你呀?
我send信比yahoo先,我check完會比個交代你的。
最後方法是同我一齊去報案我就信你無呃我,我就可以比個ac你先。
.......

你yahoo E-mail係乜?
我唔係要你密碼
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 272樓  發表於: 2007-06-18
引用第272樓waynewong於2007-06-18 12:47發表的  :
你yahoo E-mail係乜?
我唔係要你密碼

L‧羅賴特 說 (下午 12:46):
your yahoo e-mail
大俠陳 交易大樓  說 (下午 12:47):
你是誰
L‧羅賴特 說 (下午 12:48):
你尋日比音射o個個!
大俠陳 交易大樓  說 (下午 12:48):

大俠陳 交易大樓  說 (下午 12:48):
你比啦
L‧羅賴特 說 (下午 12:49):
(0798)   pin:8727-8266-2012-4723-88      date:18/06/2007

L‧羅賴特 剛剛傳送來電震動。

大俠陳 交易大樓  說 (下午 12:53):
入了
大俠陳 交易大樓  說 (下午 12:53):

大俠陳 交易大樓  說 (下午 12:54):
yahoo今日有問題,入錢時話你張卡用了,但戶口又會有錢多

我剛測試完的結果,對不起,我入的時候,佢是話我張卡入了的,但查記錄會有錢多,我相信是yahoo出現問題,我會pm比ac你了。誤會你對不起,但我不是呃你的,等我改一改個ac密碼就pm比你啦。

我之後會send少yahoo,而且會將呢頁的內容也send,佢比了個答複我就會post上來,sorry,我也不想誤會你的。

請你先保留在711買的收據,我叫你掉你先掉

ac已pm你了,請盡快登入改了密碼同e-mail後回一回我

請你先保留在711買的收據,我叫你掉你先掉

我寫給yahoo的 e-mail:

我入yahoo網用錢的時候,話我用了,但我戶口有錢多了,最初我不知道,還以為別人呃我,比了d入了的我,以下是我與網友對話內容的網頁:
http://bbs.games-bbs.com/read.php?tid=19549&fpage=0&toread=1&page=22

22後面一頁的都是差d要報警處理,請盡快整理,我入錢的yahoo id同我聯絡電郵一樣。
另外請盡快在lfo  遊戲  新增卡片搜尋器,謝謝!
請盡快回覆,我要向別人交代!!
[ 大俠陳在2007-06-18 13:25重新編輯此貼 ]
離線strathan
發帖
icash
只看該作者 273樓  發表於: 2007-06-18
hey i want ac27
幫我留
480網$ok??
>.<
你幫我留我就愛你!!!!!
who hve 我行我道
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 274樓  發表於: 2007-06-18
引用第274樓strathan於2007-06-18 19:17發表的  :
hey i want ac27
幫我留
480網$ok??
>.< [表情]
你幫我留我就愛你!!!!! [表情]

入數500可以嗎?
離線strathan
發帖
icash
只看該作者 275樓  發表於: 2007-06-18
nonono
600yahoo
我愛你!!!!!
離線strathan
發帖
icash
只看該作者 276樓  發表於: 2007-06-18
求求你la

你不用幫我留
我明天給你60yahoo
everyday give u 60yahoo
ok??
give u 10 days 60yahoo 
離線乂迷惘乂
發帖
icash
只看該作者 277樓  發表於: 2007-06-18
邪鬼how much??
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 278樓  發表於: 2007-06-18
引用第277樓strathan於2007-06-18 19:26發表的  :
求求你la
[表情]
你不用幫我留
我明天給你60yahoo
everyday give u 60yahoo
.......

你的供錢計劃,知了,但我都想收入數多D,不過算啦,你每天比網錢我啦,不見我就兩天一齊比啦,不過我要你比晒先會比AC你的記住。

引用第278樓乂迷惘乂於2007-06-18 19:46發表的  :
邪鬼how much??

你PM我出過價OK?我就食飯。
離線乂戰乂
發帖
icash
只看該作者 279樓  發表於: 2007-06-18
邪鬼幾$,可換?
[img]http://img65.imageshack.us/img65/6983/33770610si8.png[flash]
快速回復
限100 字節

上一個 下一個