切換到寬版
  • 607201閱讀
  • 8124回復

大量實物,有心人駕車來將它們全帶走他再與志同道合的人分享,最後願望 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線tommyhung123
發帖
icash
只看該作者 7460樓  發表於: 2011-10-24
Re:收無尚轉生/狂虎彈/虎威腿/十方聖文/帝王降臨彈/天尊信物/怨魂不散/ ..
收你毒霧噴泉,等等入數
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 7461樓  發表於: 2011-10-24
回 7459樓(tommyhung123) 的帖子
tommyhung123:收你毒霧噴泉,等等入數 (2011-10-24 06:55) 

ok------------------------
WhatsApp、WeChat:61301310
離線乂豪
發帖
icash
只看該作者 7462樓  發表於: 2011-10-24
Re:收極惡邪靈/獵剎狂風/森羅咒/鬼死邪界/武元訣/閻王面具/神恐之怒/箭 ..
數已入
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 7463樓  發表於: 2011-10-24
回 7461樓(乂豪) 的帖子
乂豪:數已入 (2011-10-24 17:43) 

交易完成thanks
離線laulaulau
發帖
icash
只看該作者 7464樓  發表於: 2011-10-24
Re:收極惡邪靈/獵剎狂風/森羅咒/鬼死邪界/武元訣/閻王面具/神恐之怒/箭 ..
大俠 我入
左數la 因為電腦有事所以
影相唔方便 我係4:54分入左
你可以check下
我呢d東西都係係電話打比你
我個ac係之前你幫我up龐士戈個
個亨利係bank
招不散你幫我入埋去戈個ac到la
我睇到pm但回唔到
所以係你個post打比你
開始召靈儀式~~
離線endychow1991
發帖
icash
只看該作者 7465樓  發表於: 2011-10-24
pm左你,請看看
!!!!!!!
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 7466樓  發表於: 2011-10-25
三重殺咒150或230ok??
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 7467樓  發表於: 2011-10-25
有野想買PM左你 , THX =)
.
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 7468樓  發表於: 2011-10-25
回 7466樓(牙良) 的帖子
牙良:有野想買PM左你 , THX =) (2011-10-25 16:51) 

thanks 已回pm
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 7469樓  發表於: 2011-10-25
回 7465樓(火仔) 的帖子
火仔:三重殺咒150或230ok?? (2011-10-25 00:20) 

已經pm回了你。
離線ricky1130
發帖
icash
只看該作者 7470樓  發表於: 2011-10-26
已email你我要收既野,可儘快回覆嗎?急用!thx
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 7471樓  發表於: 2011-10-26
回 7469樓(ricky1130) 的帖子
ricky1130:已email你我要收既野,可儘快回覆嗎?急用!thx (2011-10-26 05:54) 

已經E-MAIL送貨了。THANKS
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 7472樓  發表於: 2011-10-26
每日一推

大俠陳港、澳交易大樓放野區、禮物區、交易方法、入數教學

代練升lv、收招交換區(必須留姓名同家電,最好留埋msn)、(異轉、合體)系統說明、武器、裝備區

拍賣區、昆狗名單。

實物:已用閃、公仔、卡薄、筆盒。

最近交易記錄

過往的ac出售區記錄,我玩緊的ac角色同名稱(本人名稱的ac從來無放過)

通告:
如果看不見我MSN在線,請盡量使用PM同E-MAIL聯絡我。
PM同E-MAIL取貨時,如非熟客,沒有留姓名同家電者,請影全張收據同說明要什麼,我便會送貨,謝謝大家

交換招:物品必須自抽先好同我換野,必須留姓名、家電、msn
請先講出你想換我什麼招,然後比你交易post我選招or說出你有什麼招

提防假冒請認清楚msn先至交易避免不必要既損失
交易前必要先看清楚我msn每一個字
先回post再add我msn,我只得一個msn
[email protected]

大約上網時間:由於本人開始越來越忙,上網時間不定,搵我最好PM、E-MAIL我入數收據同要的野,便會送貨比你
每天下午三點到大約4點半同晚上大約12點後。
最佳交易方法:入數後pm、e-mail我收據同說明要什麼,我看見便會立即送貨,謝謝各位

msn:
[email protected]
離線lhc
發帖
icash
只看該作者 7473樓  發表於: 2011-10-26
聖神罡氣700 u1 OK?
離線ricky1130
發帖
icash
只看該作者 7474樓  發表於: 2011-10-27
已過數同email你我既所需物品,please check,thx!!
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 7475樓  發表於: 2011-10-27
回 7473樓(ricky1130) 的帖子
ricky1130:已過數同email你我既所需物品,please check,thx!! (2011-10-27 02:41) 

交易完成THANKS
離線laulaulau
發帖
icash
只看該作者 7476樓  發表於: 2011-10-27
大俠,收你破獄猛虎拳+極魔之道+元力淨化器
幾多$
pm me plz
開始召靈儀式~~
離線tommyhung123
發帖
icash
只看該作者 7477樓  發表於: 2011-10-29
地球滾動幾多$??
離線endychow1991
發帖
icash
只看該作者 7478樓  發表於: 2011-10-29
請看一看pm@@
!!!!!!!
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 7479樓  發表於: 2011-10-30
回 7476樓(tommyhung123) 的帖子
tommyhung123:地球滾動幾多$?? (2011-10-29 20:54) 

單放地球滾動  70元
快速回復
限100 字節

上一個 下一個