切換到寬版
  • 607187閱讀
  • 8124回復

大量實物,有心人駕車來將它們全帶走他再與志同道合的人分享,最後願望 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線hkivan999789
發帖
icash
只看該作者 7540樓  發表於: 2011-12-12
收琪琪衝擊波+馬龍的日記? 你用真龍怒嚎 ch ok?
https://www.youtube.com/watch?v=aVk2vi7Pn50
離線紫聖雪
發帖
icash
只看該作者 7541樓  發表於: 2011-12-12
我有馬龍的日記(HG417399427417562791) 可換幾多$?
離線joeng
發帖
icash
只看該作者 7542樓  發表於: 2011-12-12
回 7537樓(大俠陳) 的帖子
大俠陳:SORRY,不可以。 (2011-12-12 03:18) 

野蠻之女+虎威腿換黑印封絕(30)5得?
咁我可以換你標價幾多錢嘅招?
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 7543樓  發表於: 2011-12-12
大陜我用手機回唔到pm 你大約幾時上msn

離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 7544樓  發表於: 2011-12-12
人皇一套同惱一套都有?
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 7545樓  發表於: 2011-12-13
回 7543樓(龍翼87) 的帖子
龍翼87:人皇一套同惱一套都有? (2011-12-12 22:16) 

無。
WhatsApp、WeChat:61301310
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 7546樓  發表於: 2011-12-13
回 7541樓(joeng) 的帖子
joeng:野蠻之女+虎威腿換黑印封絕(30)5得?
咁我可以換你標價幾多錢嘅招? (2011-12-12 19:43)

野蠻之女+虎威腿=換我20元野。換野必須留姓名同家電,而且不是熟客也未必有定同你換。
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 7547樓  發表於: 2011-12-13
惱一set底價是多少? 

離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 7548樓  發表於: 2011-12-13
佢冇惱
佢有金龍同吞天.

離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 7549樓  發表於: 2011-12-13
回 7547樓(a81028332) 的帖子
a81028332:佢冇惱
佢有金龍同吞天. (2011-12-13 13:43) 

我有腦,不過可能腦大生草。
那些特別野,我未必會有,就算有都不平,收回來也很貴。
離線紫聖雪
發帖
icash
只看該作者 7550樓  發表於: 2011-12-13
我有馬龍的日記(HG417399427417562791) 可換幾多$?
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 7551樓  發表於: 2011-12-13
回 7548樓(大俠陳) 的帖子
大俠陳:我有腦,不過可能腦大生草。
那些特別野,我未必會有,就算有都不平,收回來也很貴。 (2011-12-13 15:47) 

惱應該得人物吧
不過好難睇...因為你收同放擺埋一齊
離線
發帖
icash
只看該作者 7552樓  發表於: 2011-12-13
回 7547樓(a81028332) 的帖子
a81028332:佢冇惱
佢有金龍同吞天. (2011-12-13 13:43) 

大俠陳有金龍同吞天咩?
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 7553樓  發表於: 2011-12-14
回 7549樓(紫聖雪) 的帖子
紫聖雪:我有馬龍的日記(HG417399427417562791) 可換幾多$?
 (2011-12-13 16:22) 

換個摩摩星人比你……^^
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 7554樓  發表於: 2011-12-14
每日一推

大俠陳港、澳交易大樓放野區、禮物區、交易方法、入數教學

代練升lv、收招交換區(必須留姓名同家電,最好留埋msn)、(異轉、合體)系統說明、武器、裝備區

拍賣區、昆狗名單。

實物:已用閃、公仔、卡薄、筆盒。

最近交易記錄

過往的ac出售區記錄,我玩緊的ac角色同名稱(本人名稱的ac從來無放過)
通告:
如果看不見我MSN在線,請盡量使用PM同E-MAIL聯絡我。
PM同E-MAIL取貨時,如非熟客,沒有留姓名同家電者,請影全張收據同說明要什麼,我便會送貨,謝謝大家

交換招:物品必須自抽先好同我換野,必須留姓名、家電、msn
請先講出你想換我什麼招,然後比你交易post我選招or說出你有什麼招

提防假冒請認清楚msn先至交易避免不必要既損失
交易前必要先看清楚我msn每一個字
先回post再add我msn,我只得一個msn
[email protected]

大約上網時間:由於本人開始越來越忙,上網時間不定,搵我最好PM、E-MAIL我入數收據同要的野,便會送貨比你
每天下午三點到大約4點半同晚上大約12點後。
最佳交易方法:入數後pm、e-mail我收據同說明要什麼,我看見便會立即送貨,謝謝各位

msn同e-mail:
離線利口樂
發帖
icash
只看該作者 7555樓  發表於: 2011-12-14
馬龍日記+鐵頭功換到你毒噴?
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 7556樓  發表於: 2011-12-14
即是沒有惱一set嗎= =

離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 7557樓  發表於: 2011-12-14
回 7555樓(暴走疾風) 的帖子
暴走疾風:即是沒有惱一set嗎= = (2011-12-14 16:14) 

沒有腦一套,沒有。
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 7558樓  發表於: 2011-12-14
回 7554樓(利口樂) 的帖子
利口樂:馬龍日記+鐵頭功換到你毒噴? (2011-12-14 15:09) 

sorry,不可以。
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 7559樓  發表於: 2011-12-15
每日一推

大俠陳港、澳交易大樓放野區、禮物區、交易方法、入數教學

代練升lv、收招交換區(必須留姓名同家電,最好留埋msn)、(異轉、合體)系統說明、武器、裝備區

拍賣區、昆狗名單。

實物:已用閃、公仔、卡薄、筆盒。

最近交易記錄

過往的ac出售區記錄,我玩緊的ac角色同名稱(本人名稱的ac從來無放過)
通告:
如果看不見我MSN在線,請盡量使用PM同E-MAIL聯絡我。
PM同E-MAIL取貨時,如非熟客,沒有留姓名同家電者,請影全張收據同說明要什麼,我便會送貨,謝謝大家

交換招:物品必須自抽先好同我換野,必須留姓名、家電、msn
請先講出你想換我什麼招,然後比你交易post我選招or說出你有什麼招

提防假冒請認清楚msn先至交易避免不必要既損失
交易前必要先看清楚我msn每一個字
先回post再add我msn,我只得一個msn

大約上網時間:由於本人開始越來越忙,上網時間不定,搵我最好PM、E-MAIL我入數收據同要的野,便會送貨比你
每天下午三點到大約4點半同晚上大約12點後。
最佳交易方法:入數後pm、e-mail我收據同說明要什麼,我看見便會立即送貨,謝謝各位

msn同e-mail:
快速回復
限100 字節

上一個 下一個