切換到寬版
  • 9610閱讀
  • 186回復

[極限武神×第一手] 雷霆一剎 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線強人-ex
發帖
icash
只看該作者 80樓  發表於: 2010-06-04
引用第79樓bk的卓男於2010-06-04 17:32發表的  :
你而家走入大街想搵一個唔用外掛既我諗都真係幾難囉
同埋自u9封左入人room打怪升lv
就已經開始少人玩
.......

想問copy算唔算-0-
如果算既我諗都有100% 既人copy過裝
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 81樓  發表於: 2010-06-04
引用第80樓強人-ex於2010-06-04 17:35發表的  :
想問copy算唔算-0-
如果算既我諗都有100% 既人copy過裝

那強人你就是太無知了: (
COPY不用程式是一種bug來也
好多小白講話bug乜bug21億其實係佢地無知t_t
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 82樓  發表於: 2010-06-04
引用第81樓bk的卓男於2010-06-04 17:41發表的  :
那強人你就是太無知了: (
COPY不用程式是一種bug來也
好多小白講話bug乜bug21億其實係佢地無知t_t

我未見過我話佢bug 20e夠膽串我話
我係用外掛
唔係bug
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 83樓  發表於: 2010-06-04
引用第82樓tommywu於2010-06-04 17:47發表的  :
我未見過我話佢bug 20e夠膽串我話
我係用外掛
唔係bug

都話係d小白無知成日以為bug=改game
之前神早有人講晒正當既解法俾人知
結果俾人封[post,小白無視咁解姐
愈傳愈勁,班小白咪以為bug係岩
仲好懶醒話我on添:)
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 84樓  發表於: 2010-06-04
只希望你清楚,你們不斷宣揚外掛,利用ce制造彈game、20e、bug招、破關、定怪,是會將lfo推至高峰,定推去滅亡,我諗你好清楚,不過我相信lfo生與死根本同你無關,你只是得閒無聊有新野就bug出來玩下,有新故事就用21億破下看故事,幾分鐘你已經玩完lfo,得閒就研究下新外掛、放下外掛咁啦。lfo所有野你幾分鐘玩晒啦,你還邊有野玩

其實你好怕u1封了個ce你無得玩外掛咩?又看唔出你們好鐘意玩lfo,鐘意玩,有無ce都鐘意玩嫁啦,無ce唔識玩vs嫁咩?
[ 大俠陳在2010-06-04 18:52重新編輯此帖 ]
WhatsApp、WeChat:61301310
離線強人-ex
發帖
icash
只看該作者 85樓  發表於: 2010-06-04
引用第84樓大俠陳於2010-06-04 18:46發表的  :
只希望你清楚,你們不斷宣揚外掛,利用ce制造彈game、20e、bug招、破關、定怪,是會將lfo推至高峰,定推去滅亡,我諗你好清楚,不過我相信lfo生與死根本同你無關,你只是得閒無聊有新野就bug出來玩下,有新故事就用21億破下看故事,幾分鐘你已經玩完lfo,得閒就研究下新外掛、放下外掛咁啦。lfo所有野你幾分鐘玩晒啦,你還邊有野玩
其實你好怕u1封了個ce你無得玩外掛咩?又看唔出你們好鐘意玩lfo,鐘意玩,有無ce都鐘意玩嫁啦,無ce唔識玩vs嫁咩?

除左我:(
我真係好鐘意打vs的說
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 86樓  發表於: 2010-06-04
引用第84樓大俠陳於2010-06-04 18:46發表的  :

1)收左山既QQ都講過 : 故事唔用本身實力打有乜好玩?
我可以係到話你知我打故事完全正裝正點正角色正常招黎打

2)製造各位改game既野,係推LFO至高峰至滅亡?
咁你不如問下u9唔裝防外掛程式係將LFO推至外掛高峰定係滅亡
的確改game係唔岩,但係u9垃圾系統唔裝神盾防外掛都有錯波
佢制作 lfo所用既檔大到死,又唔係高畫質,想裝 hs結果就搞到lag機

3)講真,而家lfo排除lfo,基本上係單機
一開room list個個故事任務room都係鎖左一係防火入唔到
個個都係單機打故事任務咁制
一隻單機game又點樣跟貼而家d人呢?點樣吸引到人呢?
舊時佢可以俾玩家同玩家之間一齊打故事任務
就係因為佢封左低lv入勁場既系統
將lfo親手變成單機,咁樣就算鐘意玩都變唔鐘意啦

4)無ce唔識玩vs
話說開ce隻揪有咩意思?
自佢變單機,就真係正係同人vs咁制
只係而家d小白鐘意拎神點同人隻揪
以為嬴左好銀勁揪要拍手
唔夠屈點就屈技
佢地咁樣先叫開ce vs
我同人vs次次都係拖正點同人vs
同d神點打都有
輸左咪話我用神點囉話我屈技話我屈拉登囉

注: 我講既野只係純粹個人意思,有冒犯就真係唔好意思
離線778rb
發帖
icash
只看該作者 87樓  發表於: 2010-06-04
引用第86樓bk的卓男於2010-06-04 22:49發表的  :
.......

讚同
收安仔招=_=
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 88樓  發表於: 2010-06-04
引用第87樓778rb於2010-06-04 23:03發表的  :
讚同[表情]

呃post
講多句就係好心而家d小白檢點d唔好以為改點嬴好巴閉啦
離線778rb
發帖
icash
只看該作者 89樓  發表於: 2010-06-04
講真,依加lfo外掛仔真係無十成都有九成,啲人好似覺得唔會有事,自己係最醒個個
收安仔招=_=
離線cyrus9090
發帖
icash
只看該作者 90樓  發表於: 2010-06-04
引用第89樓778rb於2010-06-04 23:20發表的  :
講真,依加lfo外掛仔真係無十成都有九成,啲人好似覺得唔會有事,自己係最醒個個

LFO小白太多,沒救了....
MHP3^^
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 91樓  發表於: 2010-06-04
引用第86樓bk的卓男於2010-06-04 22:49發表的  :
.......

成日話u1唔裝防外掛,你玩外掛就好岩。
一間屋已經將門上鎖,已經是裝了防盜,面對一般小偷,都可以面對。
大賊一定要進入屋內偷野,我相信不論幾嚴密都總有方法,問題是你有作賊之心者。
為何你被拉上法庭時要說屋主唔做好防盜設施是佢問題,不是你問題,又唔見一般市民能夠進入,當然要帶備爆破工具先能爆破行劫。

其實你咁耐以來在game中的行為直至現在是咪真係覺得自己是岩嫁?
我一路都只見你推動、宣揚外掛,不停玩外掛,還要在大街叫賣,大街中表演你出神入化的外掛
就算u1不止將門上鎖,加上鋼閘,你也會試圖入屋行劫的一定
你根本天生喜歡做賊,去到任何game行為也一樣
玩到影響到人就最差,不過你唔玩到咁又滿足唔到你,又怕無人知你存在
qq、黃叔比你成熟很多,我從佢說話中看得出,qq佢而家都上緊msn,佢msn九成時間都是顯示為繁忙的,我諗佢好耐都無玩lfo掛
lfo設計玩外掛的人很多,不過又要玩得高調,明知是錯都要話岩的無幾多個
離線赤伏
發帖
icash
只看該作者 92樓  發表於: 2010-06-05
引用第91樓大俠陳於2010-06-04 23:53發表的 :
一間屋已經將門上鎖,已經是裝了防盜,面對一般小偷,都可以面對。
大賊一定要進入屋內偷野,我相信不論幾嚴密都總有方法,問題是你有作賊之心者。
為何你被拉上法庭時要說屋主唔做好防盜設施是佢問題,不是你問題,又唔見一般市民能夠進入,當然要帶備爆破工具先能爆破行劫。
.......

等同
女仔著杉著到短裙露膊,唔代表其他人可以非禮佢
理想:研發垃圾能
離線778rb
發帖
icash
只看該作者 93樓  發表於: 2010-06-05
有裝又點無裝又點,不論是u1,制做外掛的人,也有錯,如果u1唔封外掛只係封ac咁肯定唔夠,做外掛啲人都可以一直開新ac研究,做外掛啲人跟本係引人犯罪,自己用外掛咪算,仲要張揚開去我覺得咁好唔應該lo
收安仔招=_=
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 94樓  發表於: 2010-06-05
引用第91樓大俠陳於2010-06-04 23:53發表的  :
.......

的確改game係唔岩,但係u9垃圾系統唔裝神盾防外掛都有錯波

話說我講過呢句

仲有,你而家有幾何見我賣外掛?
掃街而家一個小白都掃得多過我啦
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 95樓  發表於: 2010-06-05
引用第93樓778rb於2010-06-05 00:16發表的  :
有裝又點無裝又點,不論是u1,制做外掛的人,也有錯,如果u1唔封外掛只係封ac咁肯定唔夠,做外掛啲人都可以一直開新ac研究,做外掛啲人跟本係引人犯罪,自己用外掛咪算,仲要張揚開去我覺得咁好唔應該lo

u1只鐘意封人ac,因為佢知道道高一尺、魔高一丈,好快比人破,又唔想長期對抗,浪費資源。
所以不停封佢地ac,當年也因為怕佢地不停開新ac玩外掛,實行開新ac都要大家買個升級包先開到新ac,已經影響所有玩家,直至上年新年,u1先解除開新ac不用升序。
直至去年蕃薯俠積極提出要封外掛,到十月HS防外掛正式推出,但hs推出後,hs很強連九方也用不到,很多玩家不知為何更新完lfo上不到,外掛人仕好多也玩不到外掛,所以都不上,加上十月是小人玩的時候,上線人數大減,xx下令不要hs,就咁打回原形,直至今日。
u1其實不是不肯比錢防外掛,因為裝hs要比錢人的,是會不停更新去防外掛,只是xx真的怕無人氣,上線人不足是好大鑊,所以寧願讓外掛橫行,也要飛起hs防外掛,一來不用再比錢人防外掛,所以還是採用封ac制度,但因為越封佢地ac,佢地就越要同u1對抗,不停開新ac,什至製造彈game來影響lfo所有玩家,呢d行為實在到了忍無可忍的地步,唔小都唔舒服。
因為外掛傳播速度非常之快,咁的情況相信今年不是封外掛,就是大屠殺了,因為無人會自律,玩又玩得衰過人,影響所有人。

lfo變成咁為何呢………
[ 大俠陳在2010-06-05 00:59重新編輯此帖 ]
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 96樓  發表於: 2010-06-05
引用第95樓大俠陳於2010-06-05 00:49發表的  :
u1只鐘意封人ac,因為佢知道道高一尺、魔高一丈,好快比人破,又唔想長期對抗,浪費資源。
所以不停封佢地ac,當年也因為怕佢地不停開新ac玩外掛,實行開新ac都要大家買個升級包先開到新ac,已經影響所有玩家,直至上年新年,u1先解除開新ac不用升序。
直至去年蕃薯俠積極提出要封外掛,到十月HS防外掛正式推出,但hs推出後,hs很強連九方也用不到,很多玩家不知為何更新完lfo上不到,外掛人仕好多也玩不到外掛,所以都不上,加上十月是小人玩的時候,上線人數大減,xx下令不要hs,就咁打回原形,直至今日。
u1其實不是不肯比錢防外掛,因為裝hs要比錢人的,是會不停更新去防外掛,只是xx真的怕無人氣,上線人不足是好大鑊,所以寧願讓外掛橫行,也要飛起hs防外掛,一來不用再比錢人防外掛,所以還是採用封ac制度,但因為越封佢地ac,佢地就越要同u1對抗,不停開新ac,什至製造彈game來影響lfo所有玩家,呢d行為實在到了忍無可忍的地步,唔小都唔舒服。
.......

講真
而家舊果個掃街點俾u1改左又有新
只係睇知果d放唔放出來
上次成排小白狂係到掃係因為有人放左風聲
結果咪成排友又係到掃

講真掃街真係冇野好玩
掛住係到狂見d人重登有乜好睇?
不如隻揪算鬼數
我連開程式掃街都懶得去開
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 97樓  發表於: 2010-06-05
引用第96樓bk的卓男於2010-06-05 01:00發表的  :
講真
只係睇知果d放唔放出來
.......

有咩game是可以無外掛的,u1點會唔知封了又會比人破,長期你破佢封根本唔化算。
外掛其實影響u1收入很大,只不過xx唔知者
bug招不用講,而且bug第一手出現,已經無人搶收第一手的新卡,因為好貴,而且無義意,所以現在就算出新招大家都是鬥等降價,因為都已經看過招野,無新鮮感,不用浪費錢,反正遲早平。
現在連vs神點、21e、無敵閃身都出埋,lfo最大吸引力的vs都開始比你地玩謝,不停加速lfo死亡時間,多謝你宣揚外掛所至。
唔封外掛呢d情況到了今日已經去到無可收拾地步
唔封外掛,唯有殺
所以咪選擇追殺ac,所以封ac是應該
天作孽、猶可恕、自作孽、不可逭

情況還不制止,看來呢個暑假外x將會擴散至全身,而且病毒抗體將會更強大。
[ 大俠陳在2010-06-05 03:57重新編輯此帖 ]
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 98樓  發表於: 2010-06-05
引用第97樓大俠陳於2010-06-05 01:04發表的  :
有咩game是可以無外掛的,u1點會唔知封了又會比人破,長期你破佢封根本唔化算。
外掛其實影響u1收入很大,只不過xx唔知者
bug招不用講,而且bug第一手出現,已經無人搶收第一手的新卡,因為好貴,而且無義意,所以現在就算出新招大家都是鬥等降價,因為都已經看過招野,無新鮮感,不用浪費錢,反正遲早平。
現在連vs神點、21e、無敵閃身都出埋,lfo最大吸引力的vs都開始比你地玩謝,不停加速lfo死亡時間,多謝你宣揚外掛所至。
.......

改招只係限有異信既人
冇異信既人u1點出都改唔到

小白用外掛打vs咁係佢地有病
冇野玩玩到開外掛vs,叫佢地索性唔好玩
本來無敵閃身係用黎掛機,等自己友可能唔得閒落一落街掛係到
神點<<小白用,用左打嬴好巴閉
21億<<又係傻
離線778rb
發帖
icash
只看該作者 99樓  發表於: 2010-06-05
引用第96樓bk的卓男於2010-06-05 01:00發表的  :
講真
只係睇知果d放唔放出來
.......

其實掃街係掃d小白,但係如果有人放風聲我諗外掛可以成個lfo都用
收安仔招=_=
快速回復
限100 字節

上一個 下一個