切換到寬版
  • 1448閱讀
  • 26回復

[求助]雷神護體 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線☆☼№℉

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-01-24
在vs時狂用雷神護體的人是不是屈嗎?如果雷尊狂用雷神護體時,我的天魔可以用冰飛?
離線anthonywun
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-01-24
唔係掛...狂出雷護係屈招- -? 6a6;]lsG  
第一次聽囉- - eB%hP9=:x  
同埋雷護同冰飛...呢兩招好明顯冰飛係屈招啦- - <LL+\kfTZO  
你狂用係你屈招,, 人地用雷護+def,, 你中左都係扣好少算2姐,, 但你冰飛...XDD h,%`*Qg6  
你仲可以屈人用雷護係屈招 xDD W%&t[ _21  
你屈招話人屈xdd
離線〝恩
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-01-24
狂出雷護係屈招架-_- X 4L"M%i  
%G6Q+LMwm  
如果唔係比賽果時都唔使禁啦=[
I will be a scapegoat if I can.
離線☆☼№℉
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-01-24
引用第1樓anthonywun於2009-01-24 10:57發表的  : ! 2=m |,  
唔係掛...狂出雷護係屈招- -? r0^*|+   
第一次聽囉- - =;L44. ,g  
同埋雷護同冰飛...呢兩招好明顯冰飛係屈招啦- - ,I|3.4z  
你狂用係你屈招,, 人地用雷護+def,, 你中左都係扣好少算2姐,, 但你冰飛...XDD V2B@Lq "9`  
你仲可以屈人用雷護係屈招 xDD y@XE! L  
.......
9U]3B)h%m  
但是他狂用=3=我用任何的招式你都狂用這招,我用任何招式都打不入-3-你還要用這招向我衝過來電我-3-當時他113級,都應該可以用其他招式吧-3-我當時只是57級
離線爆丸=]
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-01-24
兩者都系屈招 _ASyGmO{  
人家屈招代表你可以屈招? :<p3L!?8y  
但如果兩方同意當然,吾算- -
離線hk3286

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-01-24
冰飛屈過雷謢好多 ]]F e:>  
我覺得雷謢 狂狂狂狂出先算屈 '"m-kor  
佢間唔中用黎加防或者打人都唔算屈
離線爆丸=]
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-01-24
引用第5樓hk3286於2009-01-24 15:02發表的  : d-{1>\-_  
冰飛屈過雷謢好多 mS?W+jy%  
我覺得雷謢 狂狂狂狂出先算屈 7`J= PG$A  
'T+v&M  
難道你吾知雷護可以扣防嗎?
離線parco_123
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-01-24
引用第5樓hk3286於2009-01-24 15:02發表的 : Yn5a4  
冰飛屈過雷謢好多 Ex+E66bE  
我覺得雷謢 狂狂狂狂出先算屈 7-Mm+4O9  
|wM<n  
你係咪有問題? 6<o2 0(?  
雷護扣人防,,, M@=VIrX,m  
同埋如果一開始講明係技術戰既話大家都心知肚明咩招禁啦,,, [_-[S  
比我我就狂車冰飛車死佢為止:@
離線zivyiu
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-01-25
引用第7樓parco_123於2009-01-24 22:15發表的  :
你係咪有問題? ;v m$F251  
雷護扣人防,,, Gg3< }(  
同埋如果一開始講明係技術戰既話大家都心知肚明咩招禁啦,,, j7qGZ"8ak  
N*'d]P2P`J  
中雷護=永-防 eT@, QA(3  
永-左 要出去再入先變冇-架
離線☆☼№℉
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-01-25
引用第7樓parco_123於2009-01-24 22:15發表的  :
你係咪有問題? $kxP{0u  
雷護扣人防,,, tjbI*Pw7(  
同埋如果一開始講明係技術戰既話大家都心知肚明咩招禁啦,,, wqA7_ -  
sJ7ZE-v]h  
我一開始時有這樣想過,不過後來我覺得這樣未免太狠了=3=不人道=3=,所以最後沒有和他vs。
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-01-25
其實用雷護最衰既係戈場定係戈間房永遠比佢減防 \kG;T=H  
xnPi'?A]  
其實樓主你用咩人物? s]2_d|Y  
c. 06Sw*  
人地屈招,,你慢慢從輸中諗下辦法 a$]i8AeG  
o$k9$H>Na  
試下D新方法,,睇下搞吾搞得店佢- -
離線☆☼№℉
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-01-25
引用第10樓波仔xd於2009-01-25 12:40發表的  : ]?lUe5F  
其實用雷護最衰既係戈場定係戈間房永遠比佢減防
其實樓主你用咩人物?
人地屈招,,你慢慢從輸中諗下辦法 jP}Ix8vc=  
.......
AI#.G7'O  
我用天魔=3=他叫我唔可以連出冰火球(我認同了)他叫我唔可以狂出灼冰(我認同了)之後他再叫我唔可以出冰飛(我都仲諗緊=3=因為佢113級,我只是57級...他還要我禁這麼多招式都算了。之後他說他不想自己禁招,但他不會屈招。)怎知道他一開始兩埸輸了,他說他讓我,我就說不要讓,如果讓的就不刺激aˍa。之後他說好,怎知道他再輸,之後他說很lag(我覺得他這說lag這句是借口)叫我再禁冰飛,那我還有什麼招可以用到=3=?他說只可以出冰火球,但可以任我狂出,之後我就出少少再出少少,他又擋不住。他突然狂用雷護來擋,又沖過來格招加攻擊,那我又不可以用其他招式,唯有被他屈了但我沒有出冰飛,那我就在這裡post了問一問。如果你是我會怎樣做@@?
離線cfalan2001
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-01-27
雷謢好似只可出3次ja wo= = k nljc^  
係咁屈都叫屈架
^_^徐子珊^_^
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-01-27
升lv學大火山屈番:x Ru@ { b`  
同埋咁禁法不如唔好v
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-01-27
引用第11樓☆☼№℉於2009-01-25 12:54發表的  : 1!;4I@W(I)  
[表情] La$?/\Dv)  
我用天魔=3=他叫我唔可以連出冰火球(我認同了)他叫我唔可以狂出灼冰(我認同了)之後他再叫我唔可以出冰飛(我都仲諗緊=3=因為佢113級,我只是57級...他還要我禁這麼多招式都算了。之後他說他不想自己禁招,但他不會屈招。)怎知道他一開始兩埸輸了,他說他讓我,我就說不要讓,如果讓的就不刺激aˍa。之後他說好,怎知道他再輸,之後他說很lag(我覺得他這說lag這句是借口)叫我再禁冰飛,那我還有什麼招可以用到=3=?他說只可以出冰火球,但可以任我狂出,之後我就出少少再出少少,他又擋不住。他突然狂用雷護來擋,又沖過來格招加攻擊,那我又不可以用其他招式,唯有被他屈了[表情]但我沒有出冰飛,那我就在這裡post了問一問。如果你是我會怎樣做@@?
'?1g_C QsS  
$0*D7P^8  
LerRrN}~  
soh9Oedml-  
炎冰重炮屈死佢- -
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-01-27
引用第14樓波仔xd於2009-01-27 01:11發表的  :
炎冰重炮屈死佢- -
byPqPSY  
係都屈大火山啦 UZ !It>  
好彩可以屈到敵人死:D
離線↗滅絕↖
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-01-27
雷護3次 u5tUm  
咁地獄岩咁仲屈 e6Kyu*  
冰飛都打我唔到
離線☆☼№℉
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2009-01-27
我也知道是三次=3=但他就是不只是出三次=3=他是用來打人的 最少也有七次以上...
離線☆☼№℉
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2009-01-27
引用第16樓↗滅絕↖於2009-01-27 02:47發表的  : =]o2{d  
升lv學大火山屈番:x tv 5N wM  
同埋咁禁法不如唔好v
<DhuY/o  
我想升名聲吧aˍa
離線乂小影乂
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2009-01-27
引用第14樓波仔xd於2009-01-27 01:11發表的  :
炎冰重炮屈死佢- -
I_|W'%N]  
Nhtc^DX  
6t gq.XL^n  
佢得57lv咋@@ 點學咁多招
快速回復
限100 字節

上一個 下一個