切換到寬版
  • 2302閱讀
  • 30回復

【風神作品】青狗社的危機 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線風神野郎

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-01-20
勝利條件:擊敗山口組 mkfDDl2 GP  
2h#.:!/SMw  
 F =a  
敗北條件:歷奇戰敗 ?|pP&8r  
|i~-,:/-Y  
LwTdmR  
任務獎品:霸皇指虎(歷奇專用) .C &kWM&j  
H:OpS-b  
'Z:wEt!  
青狗社在他們的老大馬龍領導下四出招攬成員,青狗社日益壯大。 KJv%t_4'F  
<6s@eare8  
在青狗社道場裹,馬龍正在講話。 `'*4B_.  
:_]0 8  
【興奮圖】馬龍:兄弟們明白了吧,我們要成為最強大的黑幫! :R3iLy  
*B \ @L  
【怒氣圖】歷奇:明白的話快回答馬龍大哥! 9HPmJ`b  
+0j{$MPZ  
【正常圖】眾人:明白! Zy.A9 Bh~  
8aC=k@YE  
【正常圖】馬龍:好了,今日到此為止,兄弟們各自活動吧! Bo14t*(  
q`.=/O'  
眾人散開,馬龍、歷奇繼續對話。 dA E85  
|@d}O8  
【正常圖】馬龍:對了,域多呢?最近都不見他出現。 K :kb&W  
` AD}6O+x  
【正常圖】歷奇:他和父母出國旅遊了。 edCVIY'1  
%IE;'aa }  
【思考圖】馬龍:他不會把外國的黑幫搭上了吧。 Gy;Fe=  
zGNW5S9G  
【受傷圖】域多:馬...馬龍大哥救救我呀! Ihr[44#  
|z"$^|@d?  
域多跑進道場,有約十名黑色忍者前來。 >8x)\'w  
/d">}%Jn  
【正常圖】忍者:你就是這臭小子的老大嗎?他在我們得罪了我們老大。 m@lUJY  
v=+3AW-|v  
【驚嚇圖】歷奇:糟...糟糕了! {\NBNg(Vo  
isdNW l  
【正常圖】馬龍:不用說了,你們想如何? <RpTk*Yo^=  
MX?UmQ'  
【正常圖】忍者:接招吧!!! U$y wO4.  
T8)X?>CIW  
打兩批忍者,贏。 3$Vx8:Rhdn  
-ah)/5j  
忍者向歷奇使出衝風鏢。 AWPgrv/  
S8+l!$7   
【驚嚇圖】歷奇:馬...馬龍大哥救命呀! 2VUN  
r%WHYhD  
【怒氣圖】馬龍:我呔!看我的! %'=2Jy6h  
UjLq[,_!  
馬龍使出大力神拳,接下了飛鏢。 08{^Ksg  
;DhAw1  
【正常圖】忍者:後會有期! n qx0#_K-E  
Hmk xE  
忍者全體逃走,留下了一卷書。歷奇拿給馬龍看。 8a]g>g  
Nn-k hl|11  
【正常圖】書本:X月O日,香港太空館前一戰。山本太一上。 `HnZ{PKf  
3TLym&  
【驚嚇圖】歷奇:真是糟透了!大哥,他們是山口組! .qKfhHJ  
\IYv9ScAx  
【怒氣圖】馬龍:和他們一戰吧! 6rWq hIaI  
_?y3 &4N)  
打怪,到香港太空館前。 e==/+  
dZ8ldpf8  
【大笑圖】柯得金:哈哈哈!你們果然準時! 1Y;.fZE  
=S6bP< q  
【怒氣圖】歷奇:域多,現在我幫你報仇! KKb7dZbt<  
DfU= i'R  
【怒氣圖】馬龍:域多、卒仔攻上,歷奇、癲雞攻下,我自己打正路! 2L[!~h2  
&cTOrG  
【正常圖】眾人:是!馬龍大哥! !4gHv4v ;  
_V e)M%  
打三批流氓,贏。 D| <_96_m  
#G?#ot2o  
【驚嚇圖】歷奇:馬...!不!我要自己解決! f*88k='\W  
oR!h eCnu  
歷奇使出《重鎚出擊》,擊倒四個流氓。 V2AsZc0U(  
M;'GnGFf  
【怒氣圖】歷奇:成...成功了! {QmK4(k?|c  
EE|c@M^  
【正常圖】山本太一:哼!忍者們,上! N !ay#V  
,UC|[-J  
打兩批忍者,贏。 _ G t ;=  
i `p1e5$  
三個忍者同時向域多攻擊。 lj8ficANo  
S!x;w7j  
【驚嚇圖】域多:馬馬..馬龍大哥!救命呀! ?azLaAG  
RJd*(!y  
馬龍跑到域多前,擋下攻擊,使出《大力神拳》,把三個忍者打飛了。 [{#T N  
%C #Ps   
【怒氣圖】歷奇心想:馬龍大哥已經受傷了,我不可以成為大哥的包袱! #`= >Mza  
`F1Yfm jZT  
【怒氣圖】歷奇:看招! yS:w>xU @<  
~;pP@DA  
歷奇使出《霸皇拳》,擊倒了三個忍者。 B0p;Zh  
_3N,oCRm  
【思考圖】域多心想:歷奇為什麼變得這麼強?現在比我強得多了! _A& [rBm|  
" W{rS4L  
【正常圖】山本太一心想:是時候了。 4 #KC\C  
w S?Kc^2O  
【正常圖】山本太一:大伙兒上! F Pjc;zNA  
(fr=[m$`  
打羅友仁、史吉祥、柯得金、山本太一和三名忍者,贏。 q[W@.[2y)  
uHbbPtk  
歷奇使出《連環鐵拳》,擊倒羅友仁、史吉祥。 VPuo!H  
sa/9r9hc+  
【怒氣圖】歷奇心想:馬龍大哥! 1M?x,N_W  
PY4a3dp U  
歷奇想去幫助馬龍,馬龍正在戰鬥。 {iq^CHAVK  
Y*A y=@z=y  
【受傷圖】域多:馬..馬龍大哥救命呀! ",[/pb  
7bE`P[  
當馬龍分心時,柯得金使出《重拳》擊中馬龍。 >ifys)wg>  
Q%!xw(  
【受傷圖】馬龍:嗚嗚...受了傷! 7<(U`9W/q  
{M=B5-  
【怒氣圖】歷奇:吼!馬龍大哥! B-L@ 0gH  
Q>;Aq!mr=  
歷奇跑過去,使出《霸皇拳》,擊倒柯得金。 LkK[ ,Qj  
zL50|U0H  
山本太一使出《火箭炮》,歷奇使出《霸皇流星擊》擋下了,歷奇再使出《霸皇轟山拳》,山本太一全吃。 BILZ XMf  
Mh3L(z]/E  
【受傷圖】山本太一:嗚嗚,好!我們走! OEzSItAI/[  
xO %yjG=  
山口組全體逃走。 yLnTIE3)  
bO6cv{>x  
【正常圖】域多:不好了!馬龍大哥暈了! ;}KJ[5i-V  
4AvIU!0w  
【正常圖】歷奇:我背他回道場吧! Z\QN n  
 ;0$qT$,  
璇瓏來到。 !Q%r4N r  
p14$XV  
【正常圖】璇瓏:你們這幫笨蛋!我叫了計程車來了,背他上車吧! ;Z;` BGZJ  
4\ )WMP  
【正常圖】歷奇:是... `'mRGz7t  
XgKYL<k?S  
~~~~完~~~~ Z$m&F0g  
>Rdi]:]Bv  
100分最高
[ 此貼被風神野郎在2007-01-21 13:11重新編� ]
1條評分
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
離線蠟筆小新

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-01-20
Re:【風神作品】青狗社的危機
搞到個域多好像好垃圾=.=
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-01-20
歷奇咁勁- -
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-01-20
又山口組...是否有些參考了我的「決戰山口組」= =
離線牙歷

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-01-20
歷奇一個打n個..
離線牙笨
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-01-20
歷奇有冇咁強呀...
就讓我,
支配孤獨
吞併寂寞
凌駕黑暗
離線自己

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-01-20
引用第5樓1994622007-01-20 13:33發表的: Jd/XEs?<q  
歷奇有冇咁強呀...
dIvvJk8  
有,歷奇想的話,一招霸王轟山拳打死晒全部忍者都得

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線風神野郎

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-01-20
引用第3樓~畢奇理~2007-01-20 13:00發表的: uze5u\  
又山口組...是否有些參考了我的「決戰山口組」= =
1ba* U~OEg  
唔係 ?O#,|\v?]  
你冇睇過 V']1j  
比我睇睇 u-#J!Z<T8  
因為岩岩老豆睇左家有喜事 -Mufo.Jz1o  
睇到話山口組果陣有靈感的
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
離線風神野郎

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-01-20
引用第5樓1994622007-01-20 13:33發表的: v?(9ZY]  
歷奇有冇咁強呀...
8 n)3'ok  
冇計 SB2Ij',  
我講得歷奇太廢話我離題
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
離線yeung001

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-01-20
歷奇有咁勁~~ n"c3C)  
我肯定異轉一定有青狗3個人份 ~`Xu 6+1o  
璇瓏我就唔知了
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-01-20
的士係劇情幅圖會點=﹏=
vs vs
離線風神野郎

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-01-20
引用第10樓炎冰天魔2007-01-20 18:34發表的: t846:Z%[  
的士係劇情幅圖會點=﹏=
eZWR)+aq  
睇唔到的士的 @j Y_^8#S  
只係琁瓏行過黎講罷了
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-01-20
引用第11樓風神野郎2007-01-20 21:51發表的:
睇唔到的士的 %Jpb&CEY  
只係琁瓏行過黎講罷了
cs%NsnZ  
哦......原來如此
vs vs
離線chiutszchun
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-01-20
Re:Re:【風神作品】青狗社的危機
引用第1樓蠟筆小新2007-01-20 12:58發表的: \4SFD 3$&  
搞到個域多好像好垃圾=.=
'7F`qL\/#(  
_l?5GLl_F$  
U1根本當域多係垃圾 f-\l<o(  
有冇見過有邊一個故事 係域多羸左(唔計其他人在埸~)
離線風神野郎

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-01-20
Re:Re:Re:【風神作品】青狗社的危機
引用第13樓chiutszchun2007-01-20 21:57發表的:
U1根本當域多係垃圾 ?<  w +{  
有冇見過有邊一個故事 係域多羸左(唔計其他人在埸~)
_<.R\rX&  
下次有得作的話 {\t:{.F A  
我一定作域多
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
離線≧呀陳≦
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-01-20
佢地咁有錢--坐的士--?
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-01-20
CALL TAXI <-- 完全唔得
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-01-21
咁其實霸王指虎係咩來= =
vs vs
離線無聊的人

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-01-21
...... i'EXylb  
呢個任務唔係咁好-.- nE n2!)$  
睇落去好似太易win-v-(點解你整個d任務都係係果場主角專用嫁野-.-)
離線風神野郎

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-01-21
引用第18樓無聊的人2007-01-21 13:06發表的: [gE2lf aEy  
...... f Gfv{4R  
呢個任務唔係咁好-.- 2-CK:)n/#  
睇落去好似太易win-v-(點解你整個d任務都係係果場主角專用嫁野-.-)
s-DtkO  
比隻元力介指你好冇=﹏=?
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
快速回復
限100 字節

上一個 下一個