切換到寬版
  • 5559閱讀
  • 220回復

呀傑小店(急收虎煌!!放人尊手辦公仔.) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線呀~傑

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-08-12
本店只限pm or msn交易
交易記錄小過我既比先,白名單同交易記錄多過我,我可以比先

有意收招或放招的人回post
本店黑名單:
369dabc(昆左我個風尊異信!!!!)

目錄:
公仔區:
放野區
異信區
收野區
交易紀錄區

公仔區:
人尊手辦公仔(連地台)

放野區:(包埋異招)
星奇:真十字旋風拳
米兒:神之寬恕
馬龍:毒龍鑽
歷奇:鬥志激昂
域多:人物,破空閃
佛恆:金鐘罩×3,如來神掌
茱迪:人物,乘風腿
約翰:人物
亨利:地龍追命箭
陸道:忍流化雨,甲賀三分斬
亞真:猛毒掌
邪鬼:戰神昇龍霸
天魔:炎冰重炮
龍翼:我行我道
龍翼EX:虎威腿,超猛虎拳EX
龐士:無極地獄,暗黑石破天驚
琪琪:臀臀旋風炮×2,亂拋垃圾,淑女旋風腿
柏高:人物
申武玄:泰山壓頂勢
地藏十兵衛:閃影斬
托比:臭氣沖天
安雅:酋空咒

異信區:
龐士異信

收野區:
長收:網用錢
急收:虎煌霸
可收:烈火焚身

交易紀錄區:(1失敗,29成功)
1.飛翔(ibbs)用泰加人物換我21$(成功)
2.飛翔(ibbs)用30$加升級服務換我真龍波加散彈波(成功)
3.飛翔(ibbs)用40$加升級服務換我超昇龍霸(成功)
4.飛翔(ibbs)用升級服務換我copy教學(成功)
5.波仔xd(ibbs)用copy教學換我金龍乍現加幻影星塵(成功)
6.abcd(ibbs)用真狂虎斬換我150跑點(成功)
7.hk132845(ibbs)用60$換我迪雲oe加真龍波(成功)
8.hk132845(ibbs)用真虎翔霸換我蓮娜人物(成功)
9.牙奇(ibbs)用升級服務換我菲雲異信(成功)
10.pm6a33(ibbs)用菲雲人物加蓮娜人物換我菲沙異信(成功)
11.達人(ibbs)用悟地人物加破邪結界換我60$(成功)
12.白狼(ibbs)用john人物加撤卡人物換我狂獸狙擊(成功)
13.白狼(ibbs)用陀虎訣換我(泰)烈焰狂奔(成功)
14.wky0030(ibbs)用絕音換我真十(成功)
15.369dabc(ibbs)用120$換我風尊異信(失敗)(比佢昆左)
16.game999king(ibbs)用60$換我狂虎斬加亨利異信(成功)
17.暗§兒(ibbs)用升級服務換我幻影星塵,璇瓏流星拳,禿鷹腳刀,殘影術(成功)
18.牙濠(ibbs)用絕地一擊換我星奇異信(成功)
19.青春少年(ibbs)用升級服務換我溫蒂人物,連環旋風閃,十級暴風,姬絲人物,出擊!機械邪鬼(成功)
20.傻傑豬(ibbs)用約翰人物換我旋風炮拳(成功)
21.siusiub(ibbs)用魔法皇的咒詛換我150點my card(成功)
22.andy678(ibbs)用超虎斬換我(泰)烈焰狂奔加(泰)旋風炮拳(成功)
23.中毒腦人(ibbs)用john異信換我潛龍爪(成功)
24.小灰(ibbs)用火尊異信,煉獄困室換我金龍乍現,戰之道,邪鬼異信(成功)
25.可樂(ibbs)用閻王追殺令換我幻影星塵(成功)
26.零少(ibbs)用60$換我鬼神震怒加ex異信(成功)
27.牙翼(ibbs)用龍飛鳳舞換我粉身碎骨(成功)
28.y02am01513(ibbs)用邪狼涷牙拳換我龍飛鳳舞(成功)
29.小灰白ibbs)用審判之火換我邪狼涷牙拳(成功)
30.johnkenny(ibbs)用大轟炸換我夜剎人物(成功)
[ 此帖被呀~傑在2008-08-17 13:05重新編輯 ]
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-08-12
Re:重開既呀傑小店!   有野收呀!
我要殘影術
我間店
http://ibbs.hk/read.php?tid=2852
離線呀~傑
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-08-12
Re:Re:重開既呀傑小店!   有野收呀!
引用第1樓神‧嵐於2007-08-12 17:28發表的 Re:重開既呀傑小店!   有野收呀! :
我要殘影術
我間店
http://ibbs.hk/read.php?tid=2852

錢得唔得呀?
離線pacoex
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-08-12
我有人物格,網錢ok? pm我或add我msn

[email protected]
離線呀~傑
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-08-12
引用第3樓pacoex於2007-08-12 17:29發表的  :
我有人物格,網錢ok? pm我或add我msn
[email protected]

add左你啦!
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-08-12
我有絕地音速刀,你想點換,可以換120網用,我可以加1招
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-08-12
Re:Re:Re:重開既呀傑小店!   有野收呀!
引用第2樓呀~傑於2007-08-12 17:28發表的 Re:Re:重開既呀傑小店!   有野收呀! :
錢得唔得呀?

買左豪華包=______=
冇錢=_____=
離線呀~傑
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-08-12
引用第5樓波仔xd於2007-08-12 17:31發表的 Re:重開既呀傑小店!   有野收呀! :
我有絕地音速刀,你想點換,可以換120網用,我可以加1招 [表情]

比你個post我睇下
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-08-12
我個post:http://ibbs.hk/read.php?tid=22622
離線呀~傑
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-08-12
Re:Re:Re:Re:重開既呀傑小店!   有野收呀!
引用第6樓神‧嵐於2007-08-12 17:32發表的 Re:Re:Re:重開既呀傑小店!   有野收呀! :
買左豪華包=______=
冇錢=_____=

一係我幫你keep一陣先
比你個msn我
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-08-12
我msn:[email protected]
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-08-12
Re:Re:Re:Re:Re:重開既呀傑小店!   有野收呀!
引用第9樓呀~傑於2007-08-12 17:35發表的 Re:Re:Re:Re:重開既呀傑小店!   有野收呀! :
一係我幫你keep一陣先
比你個msn我

唔洗keep喇
我唸有排都冇錢
離線呀~傑
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-08-12
引用第8樓波仔xd於2007-08-12 17:35發表的 Re:重開既呀傑小店!   有野收呀! :
我個post:http://ibbs.hk/read.php?tid=22622

用野換得唔得呀
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-08-12
無野岩...
離線呀~傑
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-08-12
引用第13樓波仔xd於2007-08-12 17:38發表的 Re:重開既呀傑小店!   有野收呀! :
無野岩...

但係我未有足夠既錢wo~
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-08-12
引用第14樓呀~傑於2007-08-12 17:40發表的 Re:Re:重開既呀傑小店!   有野收呀! :
但係我未有足夠既錢wo~

你大約幾時夠錢!?得既我可以幫你留1星期...你得唔得!?唔得就算啦
離線呀~傑
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-08-12
Re:Re:Re:Re:重開既呀傑小店!   有野收呀!
引用第15樓波仔xd於2007-08-12 17:41發表的 Re:Re:Re:重開既呀傑小店!   有野收呀! :
你大約幾時夠錢!?得既我可以幫你留1星期...你得唔得!?唔得就算啦

一星期可能得掛= =
離線369dabc
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-08-12
絕地音速刀CH U 風尊異信 MSN :[email protected]                                                                        POST :http://ibbs.hk/read.php?tid=30555
離線呀~傑
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-08-12
引用第17樓369dabc於2007-08-12 17:46發表的 Re:重開既呀傑小店!   有野收呀! :
絕地音速刀CH U 風尊異信 MSN :[email protected]                                                                        POST :http://ibbs.hk/read.php?tid=30555

加埋絕地一擊得唔得
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-08-12
引用第18樓呀~傑於2007-08-12 17:48發表的 Re:Re:重開既呀傑小店!   有野收呀! :
加埋絕地一擊得唔得[表情]

咁你同唔同我換架
快速回復
限100 字節

上一個 下一個