切換到寬版
  • 2674閱讀
  • 43回復

[求助]小丹過關有技巧?...打背叛果d關如送死[更新了問題]有興趣偵探請進 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線sex911

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-11-21
更新問題3: j%y$_9a7  
Zc !@0  
DENNIEi個關係咪真係咁呀...玩幾格就香..勁冇引.. e'=MQ,EWd  
C-Ht(x|  
zkO<-w  
] Puy!Q  
h;-yU.(w  
更新問題 -問題2: q+[Sb G&  
F35#dIs`&  
小丹 招真旋好食mp 出佐7秒起手半秒收手半秒  出佐6秒就冇曬 2^)1N>"g  
ZeEWp3vW  
我mp 5千多 D`xHD#j h  
59#lU~Kv  
大粒版獅子 都好小小出到8野-9野  都唔好以為好多 ($L Ll;1  
jaa"~5TO8  
諗住出2野大粒獅子格邪鬼招 邪神怒吼 格完 到反攻 黎個真旋3秒 差唔多冇咩mp型完又玩陣拉打戰術(因為冇曬mp).... mWyqG*-Hb  
#vzEu )Ul  
依個角色d 大絕(真技) 唔可以亂用  ... 食水太深   [玩慣拳皇所以叫大絕-__-] !YP@m~  
H_0/f8GwnG  
d裝為求mp加 多d (但都唔係好夠用)  搞到血小  唔史食高攻技食中級攻技以經有放血效果 *FmTy|  
8X I?  
Hp倒水Mp又倒水...雙水喉...攞命(hp mp都唔夠+上用得快) P( ;?kg}0  
VwEb7v,^0\  
有冇咩好見解 配點方法 / 裝 可強化  基本能力?定係 招數食mp以是定局? 血量小 同mp 有得強化?攻下降小小都唔緊要 -CRra EXf8  
x ul]m*Z  
血唔夠真係比人玩3-5下就收檔 IXb}AxB f  
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- =&},;VOh  
\4 AM*lZ  
問題1: ?_ dIIQ  
#Jna6  
大家可唔可以講下小丹d好處同壞處黎聽下..點解咁小人練..太廢? HmZ{L +"  
uio@r^Xz  
佢d技係咪檔格好唔店? 攻低 血小 防小? 咁咪成長好差?? KL ?@@7  
:Dd$i_3=  
點解有個角色可以成長咁差都有2個ser 有人把 佢練到上排行... +n7?S~R$  
l27\diKPJ  
有冇人可以話我知佢有咩好 / 唔好... TuW/N L|  
6: ]*c[7  
我係到開post係因為我搵唔到 依個角色既 分析... lhi_6&&[8  
fPR$kc h  
請大家 幫幫忙 W$'R} L  
nwN@DqO  
有咩  好  同唔好  呀...? (E,Yo  
Raw)9tUt  
同埋佢個關又勁唔勁定 vs 先勁..定vs廢個關勁...定技術要好勁先嫁遇得到佢? z.6$W^  
Gdg)9  
   謝謝各位大大 的意見
[ 此帖被sex911在2008-12-06 22:39重新編輯 ]
離線paco1102
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-11-21
難升lv的傢伙
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-11-21
我有隻157LV牙不過今日會放比人 \@>b;4Fb+N  
升LV係好難 o0ZM[0@j  
真豹好多MP > <
歡迎分享新教(基督教信仰)
離線francis
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-11-21
引用第2樓牙痴於2008-11-21 11:36發表的  : __@zTSVb  
我有隻157LV牙不過今日會放比人 eh*6cQ.0  
升LV係好難 `mH %!{P  
真豹好多MP > <
異左就好升d!點難加!

放迪倫acc
離線甘道
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-11-21
有左沖天腳唔係易升好多咩?
離線parco_123
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-11-21
引用第4樓甘道於2008-11-21 16:30發表的  : ExHAY|UA  
有左沖天腳唔係易升好多咩?
(IbW; bV  
沖天腳攻唔太高的說,,
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-11-21
小丹係威風一時既vs界人物 tZWrz e^  
不過識人既人好似都走哂,加上呢家既人只睇重攻擊力 ;%q39U}  
所以小丹就變相冇咩人玩了

離線hk3286

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-11-21
其實招既能力我覺得真係唔錯 5iFV;W  
遠近更都中上 xcCl (M]+  
只係配點太過弱 ":?T%v>  
令人卻步
離線孤星淚
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-11-21
d招比較低攻
離線狂虎龍翼
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-11-21
D招攻唔係太高

離線fung9
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-11-21
小丹 其實 幾好用, 我都有一隻.... |+EKF.K  
{/UhUG  
不過都幾難升, mp 又多....... I"Q<n[g0'  
ua& @GXvZ  
而且 d點 都唔係好強.......再+上錯點的話....就會好廢.......... z%2w(&1  
Kmry=`=A  
仲似話 真豹 出招冇防...... 易比 cut 技

離線std的917
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-11-21
NO! 8tZ} ;="F  
煉過4隻- - 'O "kt T  
現家呢隻唔DEL- - v>I<|  
FGVb@=TO>  
係小人煉的 9v?V  
升LV幾難 X% J%A-k]  
但係識升就唔難+_+(暗示我識升) %|?1B$s0  
點難升係一個重點 T +\B'"  
防0.9- -攻1.2 FE6C6dW{  
我就唔用真豹升lv- - zz3 r<?#5  
太多mp了,用沖天好過,真旋就屈到閃都未死- -
離線〝恩
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-11-21
小丹唔係幾好升...招攻唔係太高... bA+[{  
K{FhT9R'  
so 冇咩人練
I will be a scapegoat if I can.
離線冰↘檸檬
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-11-21
小丹之前難升而家有沖天唔算難
離線goldcat0807
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-11-21
小丹有好多招既格力強勁 $$~a=q,P[  
 I9 Om#m  
百裂適合連招,格招 u m{e&5jk  
X iw@  
旋風適合連招,過跳台 64b<0;~  
ze$Y=<S  
氣功適合vs打遊擊 e9}8RHy1$  
F b2 p(.  
豹影適合打多人,小心被反彈 2i"HqAB  
%U:C|  
昇天適合連招 @oA0{&G{  
#\0TxG5'QA  
真豹多mp/mp水時適合打關/升lv -Fa98nV.WB  
$&Ac5Zo%}  
真旋適合於連招/vs可以近攻戰時作突襲,但係太快所以難掌握 +qZc} 7rJF  
1zR/HT  
沖天適合升lv,連招,格招 $BaK'7=3*  
TL]bY'%  
奧義係廢物 Bf+^O)Ns^  
<YSg~T  
旋昇適合格招 ?}v}U^  
lnjL7x  
音射攻ok,異轉後唯一一招遠攻,適合打關,連技 0hb/`[Q  
cPm~` Zd  
豹皇攻高,適合屈蛇升lv,可以先用音射再連豹皇 CCn/ udp@  
67fIIXk&  
不過升lv太難 2$  
0+p 5/5  
好多招都勁食mp q:Wq8  
Qv\bLR  
搞到我都唔想重升隻錯點小丹 =_uol8v  
;i}i5yv2  
異轉左用豹皇屈蛇會易升d b bO+%-(X  
wyNC|P;j$g  
其實小丹都可以係強角 =}" R5  
H[Cj7{V  
BOC果隻bruce_ice都爆到戰回架 s ?5 d  
nc - Qz  
P.S小丹仲可以用旋風腿過跳台
離線sex911
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-11-27
有冇d 小單vs 應點打既技術分享?
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-11-27
引用第15樓sex911於2008-11-27 09:33發表的  : 2$iw/ r  
有冇d 小單vs 應點打既技術分享?
9x4wk*z  
搵個位用飛行道告,之後佢走埋來就用旋風格,但紅睇人地mp &^AzIfX}Gw  
人地少mp用真旋
歡迎分享新教(基督教信仰)
離線影雪

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-11-27
引用第14樓goldcat0807於2008-11-21 22:26發表的  : zUe#Wp[  
小丹有好多招既格力強勁
百裂適合連招,格招
旋風適合連招,過跳台 aeLBaS  
.......
o]dK^[/*  
奧義廢? \o0z@Ntq  
掌握得好可以反敗為勝
離線機洛士
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-11-27
引用第17樓影雪於2008-11-27 18:44發表的  :
奧義廢? V 22q*/iV  
掌握得好可以反敗為勝
L& +% Wd~  
1"mnzbf8*  
dY/|/eOt<K  
%iHyt,0v2  
100% mp 喎... [GcA.ABz  
打吾死人就 88
離線影雪

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-11-27
引用第18樓機洛士於2008-11-27 19:01發表的  :
100% mp 喎... @g@ fL%  
.......
%[+a[/  
打到人地小小血先用oe吧 4GmSG,]  
用跑攻連oe好正
快速回復
限100 字節

上一個 下一個