切換到寬版
  • 10399閱讀
  • 548回復

全城必定最平!<○1234交易站●>清倉平賣,放5個ac收力奇新野 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線龍仔666

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-11-02
收既野:
力奇異轉信物
力奇新招
hk錢
(以上既野唔會用錢收
只換/送)

[siz=4]ac1:
有既人物:星奇、卓男、龐士、撒卡、安雅、小丹、璇瓏、約翰、地藏十兵衛、佛恆、安雅、黑羅殺
已開人物:佛恆同呀真105lv,齊招(peak)
3套靚eq
最新包:7.5
爆關:圴爆到日本

$100
ac2:
有既人物:星奇、馬龍、柏高、風尊、黃金親衛隊、龐士、小丹、米兒、約翰、泰加、撒卡、安雅、卓男、安雅、歷奇、璇瓏、EX
已開人物(peak):力奇150lv齊招
                        EX161lv齊招,有異
                        風尊150lv齊招,有異
爆關:起碼爆到女媧
3套靚eq
最新包7.5
$350~450

(必定現錢面交,先收錢後比ac
另外唔加送email)

ac3
陸道:所有異轉或不異轉招式齊全,皆學齊,171lv
奧龍:所有異轉或否的招式齊全,學齊,151lv
悟地:除了狂虎斬,絕地音速刀外,所有異轉與否的物品齊全,151lv
風女:除了最新那異轉招,所有異轉與否的招式齊全,150lv
比提:一轉招式齊全
約翰:招式齊全
星奇:一轉欠粉身碎骨齊
菲沙:尚欠卡比合擊
龐士:石破天驚,暗黑石破天驚,霸雷彈
kiki:新招冇
朱迪:有一招
龍翼:我行我道
bank和peak皆有裝備,陸道那兒有一隻沒裝的摩摩星人
全部人物招式等級有練過,魔劍有就有,但忘
了有多少,有意者可以找我,我條check下
有lfo最新版本的關卡

ac4
龍翼EX:人物,164LV,虎威腿,異轉信物,虎威腿EX,鬼神震怒,餓虎殺,狂虎炮,超.猛虎拳EX
達爾:人物,150LV,滑翔刀,狂龍亂舞,異轉信物,狂龍斬,必殺一斬,絕龍劍
亨利:人物,150LV,地龍追命箭,降龍掌,矢雨驟臨,漫天飛矢,異轉信物
蓮娜:人物,齊招
玄武:人物,齊招
天魔:極地大火山,冰火五重天,炎冰重炮
其他雜招不提了
有8.0
價錢自出

ac5
(可能有漏,有意者msn詳談)
卓男:一轉異轉招信物齊全,159lv
地尊:差滿月斬齊全
悟地:差狂虎斬齊
小丹:一轉招式齊
風女:欠十級暴風齊
邪鬼:一轉異轉所有招式信物齊,105lv
達爾:差求敗刀法,烈寒刀齊一轉異轉
域多:一轉齊
金甲人:一轉齊

放:

(Hot)
黑羅殺人物  20
炎冰重炮(ya)  30
女媧遺書 30
末日火焰20
達魔蟬震20
原子能量(6.0序號)20
小丹人物加異轉信物 30
龐士心臟 30
(以上加埋平放$120)

琪琪人物 5
臂臂旋風炮 5
亂拋垃圾  10hk錢
以上可一set,合共10

伏虎*2 10
神之寬怒  20
柏高(ya) 20

(以上加埋平放$40)

書:
鐵忠仁書*2
卡比
車手
韓霸
河童*2
飛女(ya)
      所有書加埋10蚊

另放靚eq(peak ser)
詳細唔多講,想問有冇pm我

升lv服務:
只接受我收既野/hk錢
其他/網錢/現錢一律唔接受
唔過份/唔太難升/限期唔太急都會升
普通既升lv規矩我都會守
除我信得過,否則要你比左野先升
信唔過就算,唔好講太多

注:
代收既野係代放換,收既野係放既野換
換/網用錢除非有我收既野及我滿意,否則放既野只受現金
收既野只換,平先會買
面交/電交/網交  (電交/網交應該你比先,夢星分多過我就我比先)
打電話比我話搵1234/暗龍
價錢可議
面交地鐵綠色線,其他傾下得唔得
小白唔好黎
金額冇100/唔係我收既野,只可以黃大仙~調景嶺
綠色區只限黃大仙~調景嶺

msn:
[email protected]

tel:
65000040(133唔好打黎仲好)

紅色既係平,底既,要搵佢地可以問我有冇得搵佢地
同埋證明我收野/放野平爆

交易記錄:

同msn中一個人以邪降換得絕龍,佢比先(成功)
同霍霍以真加毒霧換狂龍,我比一個,跟住佢比,跟住我比埋(成功)
同靚仔菲沙以120網用換得真加deep,佢比先(成功)
同crazy davis以人尊ac(只有人尊同星仔)換得250蚊,面交(成功)
同yahoo一個交易者以豹影同炎冰換得人尊,佢先(成功)
同屈比以極速逃跑同鬥志激昂換得超虎,超昇,豹影,炎冰,面交(成功)
同peak ser中既一個比提以吸血換得一set好eq,人地比先(成功)
同呀光以160換得卓男同絕地,面交(成功)
同msn一個人以兩個好ac換得1200蚊,佢比錢我比ac佢(成功)
同同學以迅雷包換得旋風炮拳,我比先(成功)
同同學以部份eq同lfo錢換得300蚊左右,面交(成功)
同halo以亨利換得30蚊,面交(成功)
同呀光以270蚊換得ex,虎威腿,餓虎,十級,,面交(成功)
同小熊以兩set西伯eq換ex腿,我比先(成功)
同rudolf以超毒換霸王流星擊,佢比先(成功)
同呀光以370蚊換得鑽風,雷鳥,連旋,面交(成功)
同霍霍以打關換得霸王轟山拳,佢比先(成功)
[email protected](msn)以霸雷彈換得40蚊,面交(成功)
同紀同學以真龍波換得20蚊,面交(成功)
同紀同學以真昇龍霸換得70蚊,面交(成功)
同0o龐士o0(lfo名)以臂臂旋風炮換得風之精靈,電交,佢比先(成功)
同jackylin943211以炎冰頭,皇項x2,炎冰盾,迷甲,龍鞋換得鬥志激昂,佢比先(成功)
同adrian買7包必中閃lfo卡,200蚊,面交(成功)
同終極.幻影以旋風神拳&獨龍鐨換得40蚊,面交,(成功)
同~軒仔~以小丹同deep異轉信物換得230蚊,面交(成功)
同紀同學以米兒93lv齊招,卓男差核爆100lv,女巫100lv齊招ac換得300蚊,面交(成功)
同葉manly以吸血換得佛覺&立地成佛,網交,佢比先(成功)
同包仔以甲伯特甲換得佛我同在,網交,佢比先(成功)
同dwchan以龍飛鳳舞+破空閃換得60ya,網交,佢比先(成功)
同freezekan以邪鬼信物換得120蚊,而交(成功)
同紀同學以烈焰狂奔換得45蚊,面交(成功)
同abaabc以亨利信物及人物換得120蚊,面交(成功)
同小熊以120網用換得EX信物,網交,我先(成功)
同龍k仔以滑翔刀換得120蚊,面交(成功)
同邪仔以達爾換得110蚊,面交(成功)
同dieman以60網用換我安雅人物,網交,佢先,(成功)
同terry以地龍波換得獄之,網交,佢先(成功)
同日番谷冬獅郎以龐士人物+毒霧攻擊換得潛龍爪,網交,佢先(成功)
同小晴以狂虎彈幫我風尊120to130,佢先完我比(成功)
同FATCAT@o@以60網用換得酋空咒,網交,佢先(成功)
同電車男以100m+邪光項鍊換得異獸拳套*2(成功)
同小熊以龐士兵召書幫我風尊由130to132,佢升完我比(成功)
同呀光以150蚊換得爆極破+豹影拳,面交(成功)
[email protected] 以迪雲人物加異轉信轉物換得100蚊,面交(成功)
同龍k仔以蓮娜人物+佢招換得冰尊,米兒信物,面交(成功)
同龍少爺EX以魔界地獄揍得冰寒穿心戟,網交,佢先(成功)
同龍皇拳__Leo以卓男ac換得火尊信物,網交,佢先(成功)
同我表哥(↑雞泡魚↓)以雷鳥換得60蚊,面交(成功)
同我表哥以雷鳥電極震幫我火尊131~141,佢升完我比(成功)
同小晴以鬥志激昂幫我火尊122~129+6m經,佢升完我比(成功)
同龍k仔以超虎斬,地尊公仔換得100蚊,面交(成功)
同穌同學以鬥志激昂換得20,面交(成功)
同龍k仔以快速逃跑換得15蚊,面交(成功)
同穌同學以破空拳換得30,佢比錢先(成功)
同ming以超毒龍鑽(ya)換得20蚊,面交(成功)
同jackyhin以我行我道+狂虎彈換得60網用,網交,佢先(成功)
同電車男以60網用換得鬼神震怒,網交,我先(成功)
同冰封以愛心光波及模型換得50蚊,面交(成功)
同包弟以金光劍影換得30蚊,面交(成功)
同周周以up lv換得風尊信物,網交佢先(成功)
感謝邦送我我佛慈悲((成功)
鹿謝SaM送我毒霧攻擊(成功)
感謝sky送我猛毒掌(成功)
同暗羽。零式以獄之探戈&破邪結界換得卡比合擊,網交佢先(成功)
同恨以up lv換得絕地龍捲,網交,升到8成比我(成功)
同dw以up lv換得滅絕人性,網交,升到8成比我(成功)
同dw以up lv換得天降甘露,網交,升到8成比我(成功)
同dw以阿修羅的慈愛換得7.5包,網交,佢先(成功)
同疾風以魔法光斬刀換得毒翼轉生,網交,我先(成功)
同蘇同學以沖天腿換得25蚊,面交(成功)
感謝dw送我7.5包序號(成功)
同dw以up lv換得煉獄困室,網交,升到8成比我(成功)
同tom41401以連環旋風閃(太加)換得妖籐纏身,網交,佢先(成功)
同fucheungwai以冰尊,火尊,安雅ac換得400蚊,面交(成功)
[ 此帖被龍仔666在2008-06-28 19:02重新編輯 ]
唉...呢個論壇大部份只係識抄襲其他論壇既文化,好心比d大志出黎創出自己文化啦
離線龍仔666
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-11-03
推一推
唉...呢個論壇大部份只係識抄襲其他論壇既文化,好心比d大志出黎創出自己文化啦
離線龍仔666
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-11-04
推一推
離線龍仔666
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-11-05
推一推推一推
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-11-05
有冇咁多呀?
扮野=.=
1開店3日咁多野
1個人回你都冇
vs vs
離線龍仔666
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-11-06
引用第4樓炎冰天魔2006-11-05 10:27發表的:
有冇咁多呀?
扮野=.=
1開店3日咁多野
1個人回你都冇

你up乜野?
1開店3日咁多野?你講交易紀錄?話明交易紀錄啦,當然有d係以前嫁啦
1個人我都冇?唔介意,唔信冇人收
最後訓練下中文能力,講野唔清楚睇野又睇唔清楚,諗野又....
不過睇你威望,之前都應該有少少野既...
講野客氣d
離線龍仔666
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-11-06
推推推
推推推
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-11-06
引用第5樓龍仔6662006-11-06 17:17發表的:
你up乜野?
1開店3日咁多野?你講交易紀錄?話明交易紀錄啦,當然有d係以前嫁啦
1個人我都冇?唔介意,唔信冇人收
最後訓練下中文能力,講野唔清楚睇野又睇唔清楚,諗野又....
.......

威望係咩?
=你條命?
vs vs
離線davidsamtom
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-11-07
我要狂虎彈,20$ok?
david小店: http://ibbs.hk/read.php?tid=7547&fpage=2&toread=&page=1
離線龍仔666
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-11-07
引用第7樓炎冰天魔2006-11-06 23:58發表的:
威望係咩?
=你條命?

威望=/=我條命
我想問我放野關你咩事?
錯的那個好像是你
我態度是不好,不過只對小白
再講落去都冇用,反正係你睇野睇錯,理解理錯
引用第8樓davidsamtom2006-11-07 13:25發表的:
我要狂虎彈,20$ok?

25都ok,你黎
離線davidsamtom
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-11-07
你住where?
david小店: http://ibbs.hk/read.php?tid=7547&fpage=2&toread=&page=1
離線tomweng
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-11-07
網錢收嗎?
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-11-07
引用第9樓龍仔6662006-11-07 20:04發表的:
25都ok,你黎

你又要我睇威望?
vs vs
離線龍仔666
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-11-08
引用第10樓davidsamtom2006-11-07 20:30發表的:
你住where?

藍田
引用第11樓tomweng2006-11-07 20:41發表的:
網錢收嗎?

唔收
引用第12樓炎冰天魔2006-11-07 22:31發表的:

你又要我睇威望?

好對唔住,你可唔可以學好中文先,完全唔知你up乜
唔提前面講乜,唔回你好似比較好
離線龍仔666
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-11-09
推推推推推推
離線龍仔666
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-11-10
推一推
離線dennis520
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-11-10
ac3係唔係$80????????
大家好!我是一個LFO迷!
我的生活‧由足毽開始
離線蠟筆小新

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-11-11
x王轟山拳同金龍斬同瑽瓏流星拳同立地成佛換狂虎彈ok?
[ 此貼被蠟筆小新在2006-11-10 14:53重新編� ]
離線蠟筆小新

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-11-11
唔想小心開多=_=
sorry=_=
離線龍仔666
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-11-11
引用第17樓蠟筆小新2006-11-11 01:46發表的:
x王轟山拳同金龍斬同瑽瓏流星拳同立地成佛換狂虎彈ok?

冇樣岩,唔得
引用第16樓dennis5202006-11-10 23:47發表的:
ac3係唔係$80????????

快速回復
限100 字節

上一個 下一個