切換到寬版
  • 2979閱讀
  • 25回復

[自創小說]睇到阿杰個漫畫就心血來潮!《LFO的故事第六集之魔狼之死》 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線小李

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-08-31
我寫到今集先發現要集集都有迪丹旋雅琪係好難寫,所以…… xvSuPP4 m  
{ F};n?'  
今日係一個落住雨既一日 8Bq!4uq\5|  
.rJiyED?!  
小李:今日天空真係好既姐 MqA`yvQm  
&0BdUU+:<  
迪丹旋雅琪:...... aCxE5$~$  
L tKI3ou  
小李:我出街行下先! \ y{Tn@7  
T=:]]nf?M  
小李行到一半,見到迪卵同真天魔係到打緊 4r0b)Y & I  
Yl$SW;@  
真天魔:迪卵果然係迪卵,境然要中我3招先死! {E0z@D)U-  
5pRV 3K{H  
小李:中3招先死O0O!你D招甘廢,我回擊你3招都得啦 Pv+5K*"7Cg  
V@QK  
真天魔:試下啦! w7n373y%  
y tf b$;|  
??人:停手 D'hW|  
D\YE^8/  
真天魔:邊個甘夠膽左我 !GQ\"Ufs>  
2JS`Wqy  
??人:魔狼"尿"陰腿 r]Ff{la5  
@hImk`&[N  
真天魔中左個招令佢無左兩樣野…一係性無能,二係佢尿布後的秘密 fQ=MJ7l  
Ky O8A2'U  
小李:好強啊!境然可以用一招打敗真天魔!加上呢招,唔通你係就係…… EmT`YNuc  
z5X~3s\dP  
魔狼聖帝:無錯!我就係淫狼性帝!我泥係為左打敗比我令仔既人嫁 +/;*|  
@Ehn(}  
小李:你講真天?? a`u S[r>  
S$^ RbI  
淫狼性帝:唔係!個果人,就係你! =@5x"MOz  
Iu35#j  
小李(心):唔係瓜!我做乜都樣衰過人嫁wo EK$Kee}~  
b2b75}_A  
淫狼性帝:準備等睇死神來了啦 + EM_TTf4  
Y05P'Q  
小李:小李最強超終極級強勁必殺絕頂無敵祕技《兩指神插》- -+ cbu@*NzY,  
*VkgQ`c  
淫狼性帝:無用嫁! D*Q.G8(  
')$NfarQ.  
小李:真不愧為性帝!連那個位都強過人 kz S=g|_  
^v @4|E$  
淫狼性帝:呢層係一定嫁啦!我每日都會食條《最強超級終極突大勁粗既虎邊》 N9rBW   
M8b4NF_&  
小李:性帝呢個名真係名負其實=0= KYxBVgJ  
pBC<u  
淫狼性帝:廢話少講!奪命狙雲me L~^*u_U]  
M-uMZQ e  
小李:好彩!差少少中招!果係真係淫狼啊 lRP1&FH0  
B,(Heg  
淫狼性帝:睇泥要出呢招啦!"尿"音腿 0J8K9rP;z  
x4#T G  
小李: 1Fi86  
qJ_1*!!91  
淫狼性帝:正中中間- -+ Sm2>'C  
8Z2.`(3c[  
打中之候,膠膠世界既奇積出現左!就係張性帝打中之後既動作,從復左10次甘做 l**;k+hw  
RP`2)/sMT  
小李:無啦!好痛!小丸子要爆啦!爆左d人無得睇嫁 \M/6m^zS  
$,hwU3RVxc  
淫狼性帝:問你屎未!令仔過我既人全部都要死! ozr9>b>M  
2`= 6%s  
小李:實在係太可護啦!唔可以願涼!絕對唔可願涼 :;!\vfZbU  
'iLH `WE  
小李:睇住啦!《琪琪裸女變化》!等陣啊!換件3先,你唔好睇啊 {hO`6mr&t  
t=#Pya  
淫狼性帝:…彩你啊!奪命狙雲…… \ U-vI:J_  
?oiKVL"7  
小李:淫狼哥哥我令唔令姐!不如泥過kiss啦=3= jRpdft  
2~;&g?T6  
淫狼性帝因為嘔到無得再嘔,所以嘔左身體入面所有野出泥 0%;146.p  
)Os Lrq/  
小李:死都死得難睇過人! XO F1c3'H  
#m8sK(#lo  
回頭一望…… EC?Efc+O  
i(6J>^I  
琪琪(心):小李唔通係基既 Kt.~aaG_  
;#G%U!p  
小李:琪琪?!其實我頭先…… sxED7, A  
0D(cXzQP  
                《待續》 i$-#dc2qY  
《下集係…解開琪琪既誤會》 sst,dA V$  
Cv=GZGn-  
《次次作完之後都驚有兩個乜水泥踏場=_=》
離線阿星
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-08-31
淫狼性帝 Z]:BYX'  
好名 "L2m-e6  
一係性無能,二係佢尿布後的秘密 ;' e@t8i6  
性無能 czBi Dk4  
↑睇到呢到笑左成分鐘-_-
離線4503
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-08-31
係迪卵?迪咩?尿音腿 - -+死未正中中間仲要踢咪小丸子= =
想要其他問我
離線ip84650
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-08-31
超正,笑到我咩咁!!! ~r`Wr`]_z  
等你繼續寫!!!!
離線小李
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-08-31
呢集晒左我一分鏡去念=_= nN ~GP"}  
都係多得阿杰寫個阿月,之後我上官網睇!睇到撒卡既異轉,所以就…… DA LQ<iF  
多謝杰杰
離線7頭
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-08-31
你可唔可以唔好咁作 6D9o08  
整衰哂天魔!!
離線小李
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-08-31
引用第5樓7頭於2008-08-31 16:47發表的  : +(AwSh!  
你可唔可以唔好咁作 3LrsWAz'  
整衰哂天魔!!
j_pw^I$C  
唔可以!鬼叫u1整到佢著尿布啊
離線7頭
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-08-31
引用第6樓小李於2008-08-31 16:49發表的  :
唔可以!鬼叫u1整到佢著尿布啊
u-M] A z-  
係鬼尿布!咁你係唔係女仔?
離線小李
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-08-31
1:的覺係尿布《因為電腦有d問題,所以上傳唔到》 D`fc7m  
2:我係米女仔關你咩事!
離線7頭
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-08-31
引用第8樓小李於2008-08-31 17:07發表的  : \)s3b/oap  
1:的覺係尿布《因為電腦有d問題,所以上傳唔到》 e Ri!\Fx  
_jk|}IB;X  
問下姐 w=gQ3j#s  
唔洗咁惡= = &?v#| qIh  
講啦
離線4503
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-08-31
果個唔係尿片 係一d正常人唔用既用品 唔知叫咩 總之唔係尿片
想要其他問我
離線飛龍之牙
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-08-31
引用第10樓4503於2008-08-31 17:16發表的  : EP/&m|o|G  
果個唔係尿片 係一d正常人唔用既用品 唔知叫咩 總之唔係尿片
+|)zwe  
膠神尿片 Z<w,UvJa  
不過唔係你用,係比重膠過你的人用,你的膠只可以話係高手 >_n:_  
人地膠得像神人的說
離線昇龍之必
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-08-31
引用第8樓小李於2008-08-31 17:07發表的  : @2QJm  
1:的覺係尿布《因為電腦有d問題,所以上傳唔到》 IJ+O),'  
Rv0-vH.n  
;:-}z.7Y  
咁惡架你=.= ?S+/QyjcfJ  
-Mit$mFn  
小李個名咁粗口化架
離線小李
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-08-31
引用第12樓昇龍之必於2008-08-31 17:43發表的  :
咁惡架你=.=
小李個名咁粗口化架
kfH9Y%bOy  
甘係唔關佢事啊馬 w@<<zItSo  
《我點知我講左會對我做d咩啊!都係提防d好》
離線昇龍之必
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-08-31
引用第13樓小李於2008-08-31 18:51發表的  :
甘係唔關佢事啊馬 N^nDWK  
《我點知我講左會對我做d咩啊!都係提防d好》
s (l+{b &  
都係惡左D-_-"請問你IS男定女
離線leo93305
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-08-31
一篇令人既文.
蘿莉有三好,身嬌,腰柔,易推倒!H
離線小李
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-08-31
引用第14樓昇龍之必於2008-08-31 21:26發表的  :
都係惡左D-_-"請問你IS男定女
:7'0:'0$t  
- -你仲問既=_= )gm\e?^   
我係人妖啊- -
離線昇龍之必
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-08-31
引用第16樓小李於2008-08-31 21:52發表的  :
- -你仲問既=_= 9Y*VzQE  
我係人妖啊- -
Mz#S5 s  
o::ymAj  
下~~~~~同個人妖講野................我死la~~~~有冇人救我
離線wuyiuchun
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-09-01
好好笑 Yka yT0!  
我笑左二分鐘
離線冰之呂忍
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-09-01
好似有d18+
狼牙傳說!!!