切換到寬版
  • 12868閱讀
  • 134回復

[分享]我個歷奇配得點? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2011-04-18
引用第39樓dwchan於2011-04-18 21:04發表的  :
怎麼每次也剛剛好修倒0?GD
7<mY{!2iF?  
C\ j|+s  
你問人可唔可以比$你保裝個時你唔會自己算要多少$可以一保保到0姐.多左咪一樣比人lo.再唔係咪放洛fd個ac到lo.lfo一開始都比人$0開ac加啦. SQ]&nDd  
算啦你,你點問問題,係無用bug就無用加啦,係你覺得個game唔會再有正常玩家姐
[ 小鬥士在2011-04-18 21:12重新編輯此帖 ]

齊招!
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2011-04-18
引用第40樓小鬥士於2011-04-18 21:06發表的  :
你問人可唔可以比$你保裝個時你唔會自己算要多少$可以一保保到0姐.多左咪一樣比人lo.再唔係咪放洛fd個ac到lo.lfo一開始都比人$0開ac加啦. [DC8X P5 <  
算啦你,你點問問題,係無用bug就無用加啦,係你覺得個game唔會再有正常玩家姐
']4b}F:}  
論壇性亂咁up Jv %, v?  
\ty{KAc&  
如果你真係個完美主義者 b<P9@h~:  
堅持要0蚊既 h<f_Eo z-a  
咁我好好奇點解你開果d廢post咁多錯字同錯文法 D/'kYoAEO  
#;)Oi9{9;  
仲有 (y[+s?;WyB  
我唔相信會有人咁得閒得登計下夾埋要幾多錢 4`yCvPu  
之後又會有人咁得閒so你俾咁多錢你 mFw`LvH?*  
之後又會咁得閒唔覺意汁到錢有人so你果百幾千game錢收左佢 $d3al%Uo  
zp:kdN7!^  
有冇咁多巧合? ARGtWW~:  
故事唔該作好d X+z!?W*a  
創意度0分 g'ha7~w(p  
__fa,kK{?  
嘘をついてるみたいね )q 8w+'z  
でもさ、物語を作ったら、信じられるのを作りなさい p#wQW[6  
こんな物語、小学生のよりも最悪だ (/Lo44wT  
そう 今わたしは日本語であなたを嘲笑ってる eY)ugq>'  
悔しいならば、来い _HW~sz|  
日本語でも中国語でもいい epI&R)]   
でもその前に、ちゃんと自分のレベルをアップしてください HQw98/-_W  
信じられる、わかられる話を作ってください
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2011-04-18
我對學技都好有要求加,比下我個學技記本你看 UmUw> +A  
2#1"(m{  
怪習慣就係唔學左看上坭好似係體術技先的話.就覺得個人物學技次序奇怪的了(無打出坭的技=我無 Ri=:=oF(  
2$?bLvk  
星奇 ebK/cPa8  
無影腳        150MP(體) OC34@YUj[  
破空腳        200MP(體) (KtuikJ32^  
十字旋風拳    400MP(體) 2fFZ70Yh  
拳風          150MP(元) n}/?nP\%  
破空拳        200MP(元) }'L7<_  
旋風炮拳      350MP(元) E}LuWFZ&  
粉身碎骨      500MP(元) 6<X.]"u+E~  
真十字旋風拳  850MP(元) _<s[HGA`z  
爆裂狂轟     100%MP(元) un([3r  
星奇【異】 44C"Pl E u  
狂獸狙擊      200MP(體元) }N[|2n R'  
元力球        200MP(元) r@b M3V_o  
魔界地獄      250MP(元) W^#HR  
魔獸之怒火    300MP(元) {9:[nqX  
十字烈風拳    400MP(元) B3|h$aKC  
終極魔龍噬   1000MP(元) P'%#B&LZo  
超界旋風拳   3000MP(元) dO]N&'P7  
R+{QZ'K.qg  
悟地                    龍翼 {w:*t)@j  
狂虎斬      150MP(體)   猛虎拳       150MP(體) U4)x"s[CP  
鬼車腿      180MP(體)   虎威腿       200MP(體)                         :0@R(ct;>  
虎翔霸      300MP(體)   狂虎彈       250MP(元) /e5' YVP  
音速刀      200MP(元)   超猛虎拳     300MP(元) cq:<,Ke  
真狂虎斬    250MP(元)   我行我道     330MP(元) %3b;`Oa  
昇空鬼車腿  300MP(元)   虎牙炮轟     500MP(元) #gn{X!;-;  
超虎翔霸    500MP(元)   火鳳凰       570MP(元) _ 3@[S F  
真虎翔霸   1000MP(元)   怒虎震空彈   750MP(元) yvR3|  
終極皇道   100%MP(元)   猛虎無影    100%MP(元) R9X ISsM^  
悟地【異】              龍翼【異】 eajctkzj  
虎煌霸      200MP(元)   光速矛       250MP(元) )45~YDS;t  
虎牙截擊    300MP(元)   破獄猛虎拳   300MP(元) } DQ<YF+  
超虎斬      300MP(元)   光之華       350MP(元) ?+Gc. lU  
虎門鬼車腿  350MP(元)   光華閃現     400MP(元) 1<|\df.  
絕地音速刀  350MP(元)   光之翼       400MP(元) -KV)1kET  
真虎捕影    550MP(元)   聖神重壓     800MP(元) sNB*S{   
絕地猛虎   3000MP(元) vd<r}3i*  
X!H[/b:1O  
K/WnK:LU  
歷奇   X 4L"M%i  
鬥志激昂   280MP(力)                 K^32nQX  
連環鐵拳   200MP(體)     ~EIK  
重鎚出擊   300MP(體)   z`g4<  
霸王拳     350MP(體)   V /i~IG`h/  
霸王截擊   400MP(元)   oKyl2jg+,  
霸王流星擊 500MP(元)   (<GBhNj=c  
霸王轟山拳 500MP(元)   S $j"'K  
流星大爆破 550MP(元)   HGycF|]2  
歷奇【異】             ?{=& Ro  
大地震盪   120MP       rtM29~c>@  
神風裂震   120MP       )M3} 6^s]  
百倍威力Z 400MP       f2h`bO  
霸王重鎚Z 450MP       Ln-UN$2~F  
M2Q*#U>6r  
蓋亞 oZ]^zzoEcg  
地藏殺        100MP(體) v7-z<'?s~  
絕地破        300MP(體) $-^ ;Jl  
剋-絕擊       400MP(體) A-"2sp*t  
滿月斬        600MP(體) VT ikLuH  
牢不破        300MP(元) 9 +1}8"~  
瞬雷一擊      350MP(元) vciO={M  
牢動破        350MP(元) #su R[K*S  
大地之武      500MP(元) ,:[\h\5m  
諸神的黃昏   100%MP(元) >wSrllmj@  
蓋亞【異】 S?Y%}  
絕地殺        100MP(元) oS>VN<  
閻王捆綁鏈    120MP(元) uuaoBf  
半月破        300MP(元) Cx~,wk;=  
r+%$0eB1^  
天魔 y@XE! L  
連環冷凍波         200MP(元) c"*xw8|  
連環火焰彈         200MP(元) ]v2%hX  
冰火飛馳           280MP(元) cG)U01/"  
冰火五重天         300MP(元) idzc4jR6BT  
炎冰重炮           480MP(元)  " fXs!  
極地大火山         600MP(元) 2^aXXPC  
灼冰展翅           650MP(元) !)r1zSY"g  
天厄神怒          100%MP(元) pNFVa<D  
冰火渾圓     150HP 250MP(元) =Ju%3ptH0  
M4H~]Ftn  
暗黑迪雲-Darkdavis kR0/jEz C  
黑魔裂斬            30MP(元) 6Pp3*O`/V  
暗影亂舞           150MP(元) %2@O,uCo@  
螺旋昇龍霸         180MP(元) O'r z  
龍影砲             200MP(元) ,gO(zI-1  
黑龍百烈拳         400MP(元) tD^$}u6  
黑龍煉獄焦         480MP(元) ,DL%oQR  
l=&\luNz  
安德魯-Android ZrNBkfe :  
qV{iUtYt  
數碼風暴     150MP ~o8  
電腦幻象     300MP R4_BP5+  
黑色彩虹     400MP d Drz O*a\  
超震動刀     420MP W?H-Ng3E  
百足纏手     500MP f7_V ]  
狂凶極惡     550MP |S6L[Uo  
克拉雷之火  100%MP

齊招!
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2011-04-18
引用第42樓小鬥士於2011-04-18 21:27發表的  : P>nz8NRq  
我對學技都好有要求加,比下我個學技記本你看
怪習慣就係唔學左看上坭好似係體術技先的話.就覺得個人物學技次序奇怪的了(無打出坭的技=我無
星奇 DCP B9:u  
.......
Y3.^a5o  
show你d唔知想點既廢野 jdf3XTw  
意味不明
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2011-04-18
引用第42樓小鬥士於2011-04-18 21:27發表的  : @5j3[e  
我對學技都好有要求加,比下我個學技記本你看
怪習慣就係唔學左看上坭好似係體術技先的話.就覺得個人物學技次序奇怪的了(無打出坭的技=我無
星奇 {k uC+~R  
.......
3~EPX`#[W  
怪習慣就係唔學左看上坭好似係體術技先的話.就覺得個人物學技次序奇怪的了(無打出坭的技=我無 }X9G(`N(}  
1999.你說什麼? @/8O@^  
寫埋學技次序不星有要求, 是膠 888"X3.T  
學技次序早已在玩家心裡. 9j>LU<Z  
有必要開個記事本來記錄? _/z3QG{Ea^  
笑了
近日有人假扮我 在facebook開設戶口 請小心
我絕不會透過facebook聯絡你們
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2011-04-18
引用第44樓saradomin於2011-04-18 21:35發表的  :
怪習慣就係唔學左看上坭好似係體術技先的話.就覺得個人物學技次序奇怪的了(無打出坭的技=我無 7OD2/{]5  
1999.你說什麼? `s8!zy+  
寫埋學技次序不星有要求, 是膠 vAqVs5 j  
學技次序早已在玩家心裡. \ZtF,`Z  
.......
LAH.PcjPa  
多舊魚唔知想點 5Ve T8/7Q  
Q#PkfjXS  
講真呢d野大家心中有想 lZJbQ=K{  
當年我同班fd傾計果陣都大家鬥講心得 MI,kKi  
自然記晒 (/jZ &4T  
記事本記....多舊魚 ]6].l$%z#  
你賣魚柳包都得
離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2011-04-18
你地日日話我語文能力屎,話話下我遁得一樣野,我係有讀寫障礙的(唔算好大/唔係好細個重),我想問下,如果有讀寫障礙,會唔會對語文能力有困難? 5GwzG<.\^_  
n{=Nf|=  
我開記事本係因為我日日記住d野個時,個一會就唔記得我先開,我自己本來都冇想開的- -到呢加記星奇招d mp都遁得無影要200mp 同真十要300

齊招!
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2011-04-18
引用第46樓小鬥士於2011-04-18 21:39發表的  : Y(R .e7]  
你地日日話我語文能力屎,話話下我遁得一樣野,我係有讀寫障礙的(唔算好大/唔係好細個重),我想問下,如果有讀寫障礙,會唔會對語文能力有困難?
c=<5DC&p  
我腦殘添 < C%Fc%}[  
加埋輕度智障 PDhoCAh !  
少許手殘
離線acz

發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2011-04-18
其實外唔外掛都冇人理你 #_'| TT>p#  
作咁多野托咩 MXrh[QCU)  
最後咪又係睇到你用外掛 7 |Q;E|=-Y  
作黎都廢orz LIfYpn6  
身有屎咪你依種囉/.\ *d&+? !  
哥哥教下你喇 DgKe!w$  
下次比人篤爆唔出冇人走出黎串多你兩句<<
神のご加護を貴方に…

離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2011-04-18
引用第45樓bk的卓男於2011-04-18 21:39發表的  :
多舊魚唔知想點
講真呢d野大家心中有想 n 'E:uXv"  
當年我同班fd傾計果陣都大家鬥講心得 Qz`v0"'w  
.......
6D/K=-   
你賣魚柳包都得 < lol P~M<OUg  
笑了成分鐘 "g:1br?X,9  
!U4<4<+  
雖然我隱退了6年,但以達爾為例,我還記得他的學點次序 ^!rAT1(/_  
狂龍>防下攻>防下上攻>必一>絕龍 #}S< O_  
通常唔學大地斬 R?iC"s!  
抱歉,我已忘了招或名字
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2011-04-18
引用第49樓saradomin於2011-04-18 21:42發表的  :
你賣魚柳包都得 < lol O96%U$W  
笑了成分鐘[表情]
雖然我隱退了6年,但以達爾為例,我還記得他的學點次序 z[WdJN{  
.......
yb) a  
高手請受小弟一拜 x9\]C' *sO  
KJ cuZ."wX  
我都係3.0末先玩 R5=M{  
高手高手 &]O^d4/  
X#Hl<d2  
學招次序真係自然記 sp6A* mwl  
記事本 EbnV"]1  
<唔多想用既腦殘圖都用埋俾你
離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2011-04-18
引用第47樓bk的卓男於2011-04-18 21:39發表的  :
我腦殘添 < ]v#T9QQN  
加埋輕度智障 k,61Va  
少許手殘
:@~mN7O*  
q<Y#-Io%3  
同我一樣都有d個度活躍症? |%@pjJ`3  
引用第48樓acz於2011-04-18 21:41發表的  : P52qtN<  
其實外唔外掛都冇人理你 #9t3<H[  
作咁多野托咩 ^1bM=9]F0  
最後咪又係睇到你用外掛 XA\wZV |{  
作黎都廢orz ?u>A2Vc!  
身有屎咪你依種囉/. U% OlYP$g  
.......
Q-KBQc  
{J-Ojw|Y b  
但係我有1/2個ac都係叫大俠幫up lv加wo

齊招!
離線acz

發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2011-04-18
引用第51樓小鬥士於2011-04-18 21:45發表的  :
同我一樣都有d個度活躍症?
q-qz-cR  
轉行唔作故事 bycnh  
改做串人喇?
神のご加護を貴方に…

離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2011-04-18
引用第51樓小鬥士於2011-04-18 21:45發表的  :
同我一樣都有d個度活躍症?
j+Q+.39s-~  
係呀係呀你又知既 A}i>ys  
cXK.^@du  
我中埋風添波 <(l`zLf4p  
各個醫生都笑晒咀添我16歲 $`<-;kI  
乜你又係呀?
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2011-04-18
引用第46樓小鬥士於2011-04-18 21:39發表的  : 3|D.r-Q  
你地日日話我語文能力屎,話話下我遁得一樣野,我係有讀寫障礙的(唔算好大/唔係好細個重),我想問下,如果有讀寫障礙,會唔會對語文能力有困難?
我開記事本係因為我日日記住d野個時,個一會就唔記得我先開,我自己本來都冇想開的- -到呢加記星奇招d mp都遁得無影要200mp 同真十要300
NG: f>R  
如果有讀寫障礙,會唔會對語文能力有困難 f/U~X;  
唔會, 我也有. 9r ](/"=f  
廢就是廢 'rrnTd c  
無得怨
離線acz

發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2011-04-18
引用第53樓bk的卓男於2011-04-18 21:46發表的  :
係呀係呀你又知既
我中埋風添波 1jd.tup  
各個醫生都笑晒咀添我16歲 seb/rxb  
.......
.2y @@g  
此故事純屬老作 eF?jNO3  
如有雷同,實屬巧合 K6,d{n  
+ZkJ{r0,(  
引用第54樓saradomin於2011-04-18 21:48發表的  : w I[Hoi V  
Nhtc^DX  
如果有讀寫障礙,會唔會對語文能力有困難 WLH ;{  
唔會, 我也有.  ~;uU{TT  
廢就是廢 B^.:dn  
無得怨
}S{VR(i`J  
lYU?j|n  
話說有讀寫障都回得咁爽 6iY(RYZ7-  
依加讀寫障係咁濫架咩?
神のご加護を貴方に…

離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2011-04-18
引用第53樓bk的卓男於2011-04-18 21:46發表的  :
係呀係呀你又知既
我中埋風添波 yc f)*0k  
各個醫生都笑晒咀添我16歲 i0~Af`v  
.......
+kq+x6&  
{ &J OO  
sorry,呢次我記錯- -記錯要為輕度智障係個度活躍症 ITD&w g  
}/jWa |)f  
引用第54樓saradomin於2011-04-18 21:48發表的  : M]xfH*  
]Mvpec_B  
如果有讀寫障礙,會唔會對語文能力有困難 .]N`]3$=  
唔會, 我也有. "om[S :ai  
廢就是廢 hb1eEn  
無得怨
xdMY2u  
v3wq-  
我無怨lb,到e加係我都唔知自己點分six(同音)d野,同我自己一直都在想點解自己分享/分six都屎,想得太多就會一會e唔記得自己想咩,說真,我都想和人談點解我d分享/分six會屎,你地可能看不明的了,我e加都唔知點打我的心態出坭,我次次回人地d帖,都係想打出自己的心聲出坭,但係次次都打唔到,先會無啦啦比你地話...
[ 小鬥士在2011-04-18 22:01重新編輯此帖 ]

齊招!
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2011-04-18
引用第55樓acz於2011-04-18 21:48發表的  :
話說有讀寫障都回得咁爽  vSo1WS  
依加讀寫障係咁濫架咩?
[E K@f,iM  
學家要重新對讀寫障礙重新定義 83VFBY2q  
@Thriz h  
Q'YakEv >=  
引用第56樓小鬥士於2011-04-18 21:49發表的  : hfg ^z5  
  u5Mg  
SeLFubs_  
sorry,呢次我記錯- -記錯要為輕度智障係個度活躍症
T/:6Z  
sorry,呢次我傻左- -傻在我打機打得耐訓唔夠諗錯野
離線acz

發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2011-04-18
引用第56樓小鬥士於2011-04-18 21:49發表的  :
sorry,呢次我記錯- -記錯要為輕度智障係個度活躍症
mZ.gS1Dq  
我笑左成分鐘 yh'*eli  
仲要記得錯:) -J0I2D  
果然有番咁上下 S|?P#.=GX  
唔係邊度有咁多故仔作? g'2}Y5m$`  
引用第57樓bk的卓男於2011-04-18 21:50發表的  : +o35${  
GGU wS  
sorry,呢次我傻左- -傻在我打機打得耐訓唔夠諗錯野
+jO#?J  
這是醫學上重大的突破
神のご加護を貴方に…

離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2011-04-18
但係我有1/2個ac都係叫大俠幫up lv加wo
B_C."{G  
砲人之餘也忘不了砲自己 ZgmK~iJ  
這是叫作同歸於盡嗎- -